​Hey derude!

I dag har jeg ikke lavet så meget andet end at pakke og se mean girls. Det var gennem mean girls, at jeg fik min inspiration til dette blogindlæg, som vil omhandle trends som er på vej tilbage i modebilledet. Jeg håber i vil læse med, måske kan i huske nogle af de trends fra år tilbage - måske har i selv været en del af trenden førhen eller måske har i set det på film? Her er nogle af de trends modeverdenen ikke helt kan slippe.

"We love pink" - Feminist og friskt - pink er kommet ind i modebilledet. Farven er god til klassisk denim, navy, gul eller hvid. Men det er ikke første gang pink er en del af moden, i bl.a. filmen mean girls er pink den hotteste farve.

"Logo bælter" - I 1980'erne startede trenden med logo bælterne for alvor, trenden kom op igen da jeg var yngre. Jeg husker tydeligt hvordan bl.a. D&G og Louis Vuitton bælterne var "the shit". Alle de "store" piger og drenge gik med disse bælter, jeg håbede på at det en dag vil blive mit. Logo bælterne er helt klart tilbage i modebilledet, mine favoritter er Hermés og Gucci.

"Bukser med svaj" - Tyndere og længere ben - bukser med svaj toppede for første gang i 1970'erne, hvorefter det vendte tilbage i 1990'erne og endnu engang ses denne trend i gadebilledet.

"Dobbelt denim" - Jeg er totalt fan af denne trend, hvis den rockes ordentligt! Enten kan det gå hen og blive super kikset, men hvis det styles på den rette måde, synes jeg ikke det er til at stå for - perfekt festival look. Trenden havde sin start i 1980'erne og har efterhånden været tilbage i gadebilledet i noget tid.

"Farver, mønstrer og lag" - Pink, gul, grøn, rød, alle regnbuens farver, samt vilde print ses efterhånden i gadebilledet, på catwalken og i de store modehuse som bl.a. Gucci, Miu Miu og Missoni. Denne trend gør mig glad, jeg elsker hvordan folk er begyndt at skille sig ud og lyse op i gaden - stilen bliver mere personlig og spændende. En trend der måske har lidt inspiration fra de glade 80'er, men med et nyt og forfriskende twist.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey derude!

Jeg rejser snart på sommerferie med min familie. I år går turen til en lille spansk ø, hvor vi skal være i en uges tid. Da jeg skal ned i varmen, hvor UV'en er omkring 9-10, er det vigtigt at passe godt på sin hud. Jeg tænkte at jeg derfor vil vise jer mine favorit cremer. Jeg har en meget normal hudtype, uden mange bumser, hverken tør eller olierede, men alligevel er det ikke nemt at finde den perfekte creme. Jeg har i årenes løb været igennem en del forskellige cremer og har endelig fundet den helt perfekte creme for min hud. Jeg har bl.a. prøvet creme fra Chanel, hvor min hud valgte at slå fuldstændig ud og fra estéelauder, som fungerede rigtig godt for mig i de første måneder, hvorefter jeg følte min hud begyndte at blive olierede når jeg brugte den.

Min yndlings ansigtscreme er fra Tromborg og kan købes Her. Cremen er rigtig god til en normal og ung hud, den er fugtgivende, opfriskende og dufter rigtig godt. Den kan både bruges som en dag-og natcreme, hvilket er et plus i min optik. Generelt er jeg helt vild med tromborgs produkter og har derfor også sæbe, øjencreme og læbepomade derfra og skal helt klart snart have haft i deres bodylotion .

Solcreme er selfølgelig også rigtig vigtigt om sommeren, så man kan beskytte sin hud, hvem gider have rynker i en tidlig alder? Jeg vil anbefale lancaster solcreme, som ikke fedter huden, samt ikke har en alt for kraftig duft, som jeg synes andre solcreme ofte har.

Mine sidste skønhedsfavorit er en hårkur fra Kiehl's. Sol, saltvand og klor gør mit hår umuligt at arbejde med, derfor er jeg stor tilhænger af denne hårkur. Den dufter fantastisk, giver fugt og efterlader dit hår silkeblødt! Jeg har efterhånden brugt den i noget tid og indtil videre har den ikke skuffet - helt klart værd at købe!


Likes

Comments

Hey derude!

Hvad kan man lave i dette triste sommervejr, som lige pt finder sted i Dk? - en af mine favorit ting, når ikke jeg hænger ud med mine veninder/venner, er at surfe rundt på de forskellige online shopping sider. Jeg går og drømme om en masse dyre, samt ekslusive ting, som min pung ikke helt kan klare... Jeg skriver altid de ting ned, som jeg går og drømmer om og har herved en "drømme" ønske seddel. På denne måde finder jeg også motivation til at spare på mine penge og bruge dem fornuftigt og ikke blot på tøj fra H&M, Zara osv... som jeg finder glæde i i 1 uge eller 2. Jeg tænkte, at jeg ville vise jer min drømme ønskeseddel, måske kunne i finde inspiration.

1) Gucci Loafers, 2) Gucci Scarf, 3) Hermés bælte, 4) Goyard tote, 5) Céline taske, 6) Balenciaga støvler.


Likes

Comments

Der er ingen sommer, uden dejlige sommerkjoler!

Jeg har fundet nogle af mine favorit sommerkjoler, der indgår bl.a. kjoler til festlige anledninger, stranden, cafe besøg m.m. Jeg har fuldstændig forelsket mig i halvlange sommerkjoler, jeg synes det giver et lækkert feminint look, samtidig er de meget behagelige at have på!

Den lange hvide kjole er jeg helt forelsket i og kan bruges til stort set alle anledninger, derudover er den super billig - den koster 183 kroner på asos.

Den stribede kjole forbinder jeg med sommerferie, pool og strand. Den kan købes på urban outfitters hjemmeside til ca. 450 kroner.

Den blomsterede kjole er fra monki til blot 350 kroner. Den kan for nogle være en smule speciel, men med et par lækre pels sandaler, samt en sød sommertaske vil den være perfekt til et studentergilde eller en sommeraften med veninderne.

Den råhvide kjole er i den lidt mere fine afdeling - dog vil jeg mene at den kan styles til lidt af hvert - kjolen vil være perfekt til de mange sommerfester. Helt klart en kjole jeg skal have i min garderobe. Den koster 450 kroner, kan købes på asos.

Den simple blå kjole er fra H&M sat ned til 199 kroner

Til sidst er den blå og hvid mønstret, jeg elsker den! Den koster 765 kroner og er fra mærket sister jane, kan købes på asos. 


Likes

Comments

En af mine favorit blog indlæg er "what´s in my bag", da jeg synes det fortæller meget om folk, på en skør og anderledes måde. Da jeg er ny her i blogger-verdenen vil jeg derfor jeg sådan et indlæg, så i kan få et skørt og anderledes indblik i, hvem jeg egentlig er.

Min taske er en Louis Vuitton pochette metis, som jeg købte i sommerferien sidste år, da jeg var i Firenze med min familie. - Jeg er utrolig glad for denne taske, da den for det første har et lækkert design, men den er samtidig også meget praktisk.

I min taske har jeg mange forskellige og praktiske ting. Udover de ting som ses på billedet har jeg også en bog, som jeg desværre ikke længere kan finde på nettet - den hedder 100 reasons to smile. Det er en lille bog, med en masse små citater, som jeg elsker at læse i hvis jeg venter på bussen eller lign. Selfølgelig har jeg har jeg også en masse skrald - men det kan man vel ikke undgå?


Likes

Comments

Sommerferien er for mit vedkommende lige om hjørnet, jeg vil derfor vise jer nogle af mine summer musthaves.
Henover sommeren er der en masse festlige begivenheder, hygge på stranden og i byen, samt afslapning. Her ser i nogle af mine musthaves til disse lækre begivenheder. 

Bikini: Love Stories, Læbepromade: Elisabeth Arden, Sko: Gucci, Nederdel: H&M, Top: H&M, Cardigan: Baum und Pferdgarten, Tørklæde: Gucci og Solbriller: Ganni. 

Likes

Comments