Todilo! Kom hem från yran i Söndags efter tre dygn av för mycket festande men skulle helt klart göra om det. Alltid roligt att träffa alla igen och bara umgås i några dagar. Springa runt i Umeå och kolla brännboll på dagarna sen festival på kvällarna. Tog mig dock två dygn att återhämta mig och idag var första dagen på gymmet.

Körde triceps bröst idag och kroppen var väldigt seg samt klarade bara en bråkdel av vad jag brukar klara. Lyckades även vrida till min axel efter 20 minuter så lagom ringrostig efter några dagar ifrån. Men jag ger det en vecka så ska man vara tillbaka på top igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Precis kommit hem från gymmet efter axlar och benpass som gick riktigt bra. Man vet att när någon tittar på en och säger att man ser lite sliten ut så har man gett allt i passet. Ser för en gångs skull fram emot vilodagen imorgon vilket inte händer så ofta. Men benen viker sig i trappor och axlarna värker så imorgon får kroppen ta en lite vila.

Snart dags att åka upp till Umeå igen och delta i Brännbollsyran vilket ska bli riktigt roligt. Den var lyckad förra året så bara hoppas att det håller i sig till det här årets upplaga också!

Likes

Comments

Hejsan! Efter fyra dagar från gymmet för att bli av med min förkylning lyckades jag idag få mig iväg för ett bröst och tricepspass. Började perfekt med att jag inte hittade min jacka med gymkortet och sprang och letade i 20 minuter. Hittade den tillslut i påsen jag la den i igår så ja jag har koll.

Passet blev ett av de bästa någonsin med 3x4 på 104 kg bröstpress. Längesedan jag kände det där riktiga pumpet i bröstet och varit fast på 94 kg ett tag men idag släppte det. Allt som behövdes var några dagar från gymmet så var kroppen redo för att pressas lite längre igen.

Likes

Comments

Todilo! Har lyckats dra på mig en härlig förkylning så inget tränande de senaste två dagarna men får hoppas jag kan dra mig till gymmet imorgon. Hittade en bild från Nya Zeeland som vi tog en natt på en plats som är känd för sin stjärnskådning. Ganska otroligt vilken skillnad det är på himlen där jämfört med här hemma. Något jag saknar med resandet är verkligen att upptäcka nya saker och platser.

Likes

Comments 


Todilo precis kommit hem från ett ben och axelpass som verkligen körde helt slut på mig. Kände mig lite seg i kroppen innan men efter PWO och lite musik var man redo för att dra iväg. Kom till gymmet och började värma upp lite med sneda hantellyft med 12,5 kg hantlar.

 

Tog ungefär två minuter så stod det en kille som skulle imponera på tjejen längst bak i gymmet dock med 7.5 kg hantlar. Oftast orkar jag inte bry mig då det händer nästan varje pass men idag kände jag för att visa att han inte hade en chans.

 

När han ställde sig med 10 kg plattan och började ännu närmare så gick jag till stånge slängde på 25 kg på varje sida och körde militärpress på härliga 70 kg efter det höll han sig på andra sidan av gymmet resten av passet touche! Kommer aldrig riktigt förstå mig på personerna som känner sig så osäkra att de måste jämföra sig med andra. Bättre att köra sitt och inte bry sig så mycket av vad andra gör.

Likes

Comments


 

Okej dagens i-landsproblem, vem kom på att large skulle vara ungefär samma storlek som medium? Kan inte direkt säga att jag är så imponerad av deras förmåga till nytänkande. Någon gång kom någon på att vi behöver en större storlek för kläder men vi gör den nästan samma som tidigare! 

 

Förutom mitt i-landsproblem kom jag nyss hem från gymmet efter att ha kört axlar ben och när man viker sig i trappan vet man att det varit ett bra pass. Från att gå till gårdagens ryggpass där jag knappt kände något till dagens pass är rätt härligt.

Likes

Comments