Ett gott slut och en god fortsättning på ett Nytt spännande år önskar jag er alla 🎉😀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Motocross tävling i Vissefjärda träningen gick bra. Första hitet kom jag trea i starten och sen vurpa jag sluta näst sist. Andra hitet komm jag 9 och sluta som på 13:plats total. Jag vill tacka värdens bästa kompis och sponsor Per tack så mycket du är bäst.

Likes

Comments

Idag åkte mamma och jag till Linköping. Det är en riktigt rolig bana. Jag körde i två timmar med tre kortare pauser. Sen blev  det för mörkt.

Tack mamma för att du följde med mig.

Likes

Comments

Igår åkte jag och Per till Målilla för köra motocross. Banan var fin och bra. Jag körde hela tiden med små pauser. De var kul.

Tack så mycket Per för att du följde med.

Likes

Comments

Idag har jag och min mamma tränat. Jag körde rodmaskin. Det var lite jobbigt men kul. Vi avslutade med situps.

Likes

Comments

Lerig men rolig träning 

Härligt lördag. Äntligen fick jag köra på Linköpings motocrossbanan med 85:an. Efter första timman hade jag banan för mig själv så fick köra hur mycket jag ville. Lerigt men roligt. Extra roligt att banan inte var iordning gjord efter SM:et.

Tack mamma och Tomas för en toppen dag på banan.

Likes

Comments

Idag körde jag mitt bästa Ultimate på 85:an i år. Kändes så jäkla bra.Träningen flöt på. Kurvorna kändes riktigt bra. I första heatet slutade jag på femte plats.

Fick en bra start i A-finalen och kämpade mig till en sjätte plats.

Tack värdens bästa Per och mamma för att ni ställer upp så jag kan göra det jag älskar mest.

Likes

Comments

Igår var jag och tävlade i Boxholm. Träningen gick helt okej. I första heatet fastnade jag i grinden, en förare ramla framför mig i tredje böj så jag körde i tappade men lyckades köra upp mig till femte plats.

A-finalen gick bra i starten, blev trångt i första böj men jobbade mig fram. Höll mig på hjulen och slutade på totalt sjunde plats.

Likes

Comments

Idag åkte jag och mamma till Oskarshamn för att köra den sista delen av tisdags cupen.

Träningen gick bra, banan var fin. Första heatet hade jag riktigt flytt, allt gick svin bra. 3:a vid målflag, 2:a av 85 Guldhjälmen.

Andra heatet började bra i starten men sen vurpade jag två gånger. Så tappade några placeringar.

Totalt i 85 guldhjälm ligger jag ändå bra till för en första placering i slutresultatet. Så blir spännande och se om jag tar hem det.

Likes

Comments

Ny vecka som startade med cross skola i Västervik. Vi tränade bl.a. körning i kurvor, att stå upp långt bak och samtidigt hålla en jämn gas. Det var en riktigt bra träning.

Tack Tomas och Robin för en jätte bra träning idag.

Likes

Comments