Idag körde jag mitt bästa Ultimate på 85:an i år. Kändes så jäkla bra.Träningen flöt på. Kurvorna kändes riktigt bra. I första heatet slutade jag på femte plats.

Fick en bra start i A-finalen och kämpade mig till en sjätte plats.

Tack värdens bästa Per och mamma för att ni ställer upp så jag kan göra det jag älskar mest.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag och tävlade i Boxholm. Träningen gick helt okej. I första heatet fastnade jag i grinden, en förare ramla framför mig i tredje böj så jag körde i tappade men lyckades köra upp mig till femte plats.

A-finalen gick bra i starten, blev trångt i första böj men jobbade mig fram. Höll mig på hjulen och slutade på totalt sjunde plats.

Likes

Comments

Idag åkte jag och mamma till Oskarshamn för att köra den sista delen av tisdags cupen.

Träningen gick bra, banan var fin. Första heatet hade jag riktigt flytt, allt gick svin bra. 3:a vid målflag, 2:a av 85 Guldhjälmen.

Andra heatet började bra i starten men sen vurpade jag två gånger. Så tappade några placeringar.

Totalt i 85 guldhjälm ligger jag ändå bra till för en första placering i slutresultatet. Så blir spännande och se om jag tar hem det.

Likes

Comments

Ny vecka som startade med cross skola i Västervik. Vi tränade bl.a. körning i kurvor, att stå upp långt bak och samtidigt hålla en jämn gas. Det var en riktigt bra träning.

Tack Tomas och Robin för en jätte bra träning idag.

Likes

Comments

Idag har jag tävlat i WMSK:s KM i enduro. I första heatet körde vi 4 varv. Det gick så där. Jag hade problem med en kurva, men annars flöt det på bra. Kom 2:a. Andra heatet körde vi fler varv. Det gick svin bra. Jag hittade bra ställen att åka på så det var riktigt roligt. Jag kom 1:a och slutade totalt som det.

Tack Per och mamma för i dag.

Likes

Comments

Efter enduro körandet igår så blev det även cross skolan. Övade köra i olika spår och fick prova blocka varandra. Avslutade med straffet. Lika roligt som vanligt.

Likes

Comments

Igår körde jag enduro för första gången. Det var lite svårt, men roligt. Underlaget var mest stenar och rötter. Jag fick stå upp hela tiden. Det var jobbigt och svårar än jag trodde. En vurpa och ett stopp på två varv (1 varv ca 25 min).

Tack Christian för att du åke med mig.

Likes

Comments

I helgen var jag och mamma på VM motocross i Uddevalla. Vi gick runt banan och kollade när stjärnorna körde. Alla var jätte duktiga. I ett av utställningstälten köpte jag ett nytt ryggskydd från ACERBIS.

Jag träffade monster brudarna och tog ett kort med dem inne i deras monitor. Gick runt i depån, kollade alla hojar, träffade flera förare och fick autografer. Av Yamaha föraren Shaun Simpson fick jag ett par cross handskar. Åkte dessutom helikopter över motorstadion. Det var en riktigt häftig upplevelse.

Andra dagen var det som mest fart, folk och aktiviteter. Förarna körde järnet. Jag kollade lite extra på körningen i kurvorna för att få tipps och lära mig ta dem bättre.

Vinnare med stora hojar blev Romain Febvre. Gajser Tim kom tvåa och Paulin Gautier. Jeffrey Herlings låg två men fick problem med crossen och fick bryta.

Tack värdens bästa mammma för två underbara dagar.

Likes

Comments

Autografskrivning 

På Torp köpcentrum idag träffade jag flera av motocross stjärnornorna, fick autografer och såg MC stunts utförda av Elliot Gröndahl.


Likes

Comments

VM motocross

Hämtade ut biljetterna till helgens motocross VM tävling Uddevalla. Passade på att spana in banan. Den såg riktigt kul ut. Ska bli roligt att se bl.a. Antonio Cairoli, Tim Gajser och Romson Febvre köra.

Likes

Comments