Såg mörkt ut idag. Regn blåst och kyla fram till cross skolan skulle börja. Men med lite tur blev det lite bättre väder. Startade som vanligt med uppvärmning. Fortsatte med fri körning och tränade bl.a. på kurvor. Testade också köra ett varv med bara en hand.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag åkte jag och mamma till Vimmerby för att köra motocross. Mina kompisar var också där. Det var mycket enklare och roligare med 85:an. Jag blir inte lika trött av den och det gick mycket snabbare nu när jag börjar känna hojen. Det blev en toppen dag och ett perfekt avslut på ett riktigt roligt påsklov med mycket cross.

Likes

Comments

Idag gick jag upp väldigt tidig för att åka på motocross läger i Kungsör. På vägen dit var jag jätte trött och förväntansfull över vad dagen skulle erbjuda.

När vi kom fram gick jag banan runt. Den var fin slätad och packad. Innan det det var dags första passet med fri körning började vi med 15 min uppvärmning. Fortsatte med hoppträning och kurvteknik innan lunch. Sen blev det mer fri körning och träning. Avslutade med starter på grind.

En riktigt rolig dag med massa bra tipps.

Likes

Comments

Lite bilder från onsdagens träning. Lika roligt som vanligt. Motocross är verkligen livet. Känner sån lycka varje gång jag kör. Imorgon blir att gå upp tidigt för nya äventyr med hojen.

Likes

Comments

Första träningen med 85:an på Oskarshamns sandbana. Det gick mycket enklare med större däck i alla spår och i kurvorna. Vi ställde också in fjädringen för den skulle var lite hårdare än innan.

Likes

Comments

Avslutade påskhelgen med tvätt och oljebyte på nya hojen. Så nu är jag laddad för träning i Oskarshamn. Ska bli kul.

Likes

Comments

Efter cross kalaset var det bara köra tillbaka gruset till sina högar med lastmaskinen så lastbilarna kan ta sig fram igen.

Likes

Comments

Idag hade jag 10-års kalas med cross kompisarna i grusgropen. Temat var motocross. Vi började köra ca 40 minuter med små dricka pauser innan ett lunch stopp. Vi åt grillade hamburgare i bröd och jag öppnade mina presenter. Efter så körde vi full fart med ett riktigt bra flyt hela tiden. Avslutade med fika och en promenad på banan. Det var ett toppen kalas. Bästa jag haft än så länge. Tack Mamma, mormor, Per och kompisarna som gjorde min dag så perfekt.

Likes

Comments

Igår byggde jag och Per en motocrossbana i grusgropen till mitt cross kalas. Det var kul att köra lastmaskin och bygga hopp själv för första gången.

Likes

Comments

Idag tränade jag på Västerviks motocrossbana med min Yamaha 85. Det var andra gången som jag körde crossen sen vi hämtade den. Vi fick träna på kurvor, att inte köra där det är stalp och att använda handbromsen in i en kurva. Vi hade en lite tävling. Där alla fick stå på två led för att mot varandra köra snabbt med hojen och sen bromsa in innan en planka utan att köra över. Den som gjorde det först van. Det var svinkul.

Likes

Comments