Idag var det dags igen. Vi drog till Oskarshamn för att köra den andra gången av tisdagcupen.

Började som vanligt köra träning i ca 10 min innan förar mötet och tävlings heaten.

Första heatet hade jag otur i starten och kom inte iväg så bra. Vilket det blev ändring på i andra heatet där jag istället tog starten. Dock ramlade jag och fastnade med hojen efter andra böj.

Det gick bra med mig. Jag gav inte upp utan kämpade på. Bara för de inte går så bra ska du aldrig ge upp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag dvs en ny vecka och WMSK motocross skola. Alltid lika kul! Fick träna spår på hemma banan. Blev också lite fri körning innan passets slut.

Imorgon ä det äntligen dags för tisdags cupen igen. Sen blir det villa och service av hojen inför helgens tävling. Ultimate MX Cup i Motala.

Likes

Comments

Hemma efter ett grymt roligt träningsläger med många toppen tipps från Even Heibye.

Dag ett började med inskrivning och information om vad som skulle hända under dagen. Fortsatte med fotboll som uppvärmning innan körning med fokus på teknik. Det gäller att planera och välja sina spår. Många små saker som kan göra körningen mycket snabbare och enklare.

Efter lunchen hade jag dock otur. Fick kasta med hojen och kraschade. Slog i magen, benen och styret blev snett. Gjorde riktigt ont. Men som tur var gick det bra med mig.

Körde inget mer den dagen. Fokuserade istället på att bli bra. Jag deltog och lärde mig istället genom att titta på när kompisarna körde. Efter sista passet fick jag hjälp att bytta styret på crossen.

På kvällen åkte nästan alla in till MX World Collection i Vimmerby. För er som inte vet vad det är så är det ett motocrossmuseum med över 240 motocross och speedwaycyklar genom tiderna.

Vi åt tacobuffe och tittade på hojarna. Alltid lika kul att se så många under samma tak. Tröttnar aldrig. Och det finns alltid något nytt att titta på. Även om jag varit där flera gånger.

Dag två dvs idag så kände jag inget alls av kraschen igår utan kunde delta på träningen. Vi körde fotboll som uppvärmning. Fortsatte med mer teknikträning. Even Heiby förklarade riktigt bra hur vi som bäst kunde köra.

Efter lunch tränade vi starter på betong platta och körde tre hela varv. Avslutade sista passet med stafett och lek på hojen. Riktigt kul! Det är ju viktigt att ha roligt.

Tack Even Heibye för ett riktigt bra, lärorikt och roligt träningsläger med hojen. Tack också till Alexandra Olofsson och alla andra som gjorde det möjlig.

Det var verkligen jättekul att lära sig mer om spårval och att få alla bra nya tips. Jag hade verkligen en toppen helg.

Likes

Comments


Idag har jag tränat fysträning tillsammans med min mamma. Jag började att värma upp kroppen med enklare kroppsövningar innan jag körde i roddmaskin. Villade sen en liten stund innan ja avslutade med några situps.

Tack mamma för den här härliga träningen. Det var riktigt kul. Imorgon ska jag köra cross på min bana istället för i Västervik. Jag längtar så mycket att ja bara vill kör nu!

Likes

Comments

Åkte upp till WMSK motocross skolan för att tränan lite. Många bra tips var bl.a. att stå, hålla jämn gas för att spara på sina krafter. En jätte rolig dag. Riktigt bra och kul. Nu är det bara att ladda om till onsdags träningen.

Likes

Comments

Ge aldrig upp dina drömmar. Det är bara du själv som kan förverkliga dom. Låt ingen annan bestämma din väg. Gör det du själv vill. Hur svårt och tufft det än kan verka ibland så tro på dig själv. Du fixar det. Fortsätt kämpa. Motgångar gör dig starkare. Se varje misstag som en lärdom. Inte nederlag. Tänk positivt. Det hjälper dig. Alla kan.Likes

Comments


I helgen blev det skärgården istället för crossbanan. Mamma stor städade i stugan efter vintern. Jag tvättade båten, körde fyrhjuling, cyklade och trixa lite. Tog bort sadeln på cykeln för att få mer benträning. Saknar hojen men samtidigt skönt att få vara i stugan.Trevlig lördag önskar jag alla som läser min blogg ☺️


Likes

Comments