Sing

Igår var jag och mamma på bio och såg filmen Sing. Riktigt roligt. Den handla om en gorilla, mus, igelkott, gris och elefant som ställde upp i en talangtävling på en teater som drevs av koalan Buster Moon. Var kul att se hur dom våga förverkliga sina drömmar och hjälpte varandra.

Likes

Comments

Efter skolan blev det rolig träning med vänner. Körde hinderbana och sprang en sväng 😅.

Likes

Comments

Åkte till Gamleby och åkte skriskor med kompisen. Där utmana vi dom vuxna på hockey mot barnen. Vem tror ni vann med tre - fem? Vi barn så klart :). Kalla oss vinnarskallarna . Laddade om batterierna med mat., tog på träningskläder och sprang en runda innan crossmöte. Längtar till motocross säsongen börjar på allvar.

Likes

Comments

På jullovet den 28 december innan marken frusit till is och snön lagt sig över marken tog jag fram motocrossen för en heldag i grusgropen. Började med att bygga cross hopp innan körningen. Så roligt. Motocross är verkligen livet.

Likes

Comments

På jullovet åkte jag och mamma till Stockholm för två härliga dagar med bad på hotell taket, besök på Naturhistoriska museet, god mat, shopping och sist men inte minst castingmöte på ITV Studios. Så nu ä det bara att vänta o se vad som händer.

Likes

Comments