I Onsdags åkte jag och mamma till Åhus i Skåne för att under torsdagen och fredagen delta på crossläger i Ripa.

Förta dagen började vi köra 20x2 minuter på stora bannan. Följt av ca 1 timmas teknikträning med Even Heibye innan lunch. Fortsatte eftermiddagen på stora banan med 20 minuters körning innan vi avslutade på 80-banan.

Andra dagen stannade min motocross så fick titta på när kompisarna körde.

Det var ett jättekul läger med många bra tipps och nya vänner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag tränade jag i Målilla. Kul fast jobbigt. På sista passet dog crossen och gick inte få ur växeln. Va bara lasta in, åka hem för tvätt innan nedplockning av motorn.

Likes

Comments

Lyckades övertala mamma i sista stund att åka till Målilla för träning. Det va riktigt kul men jobbigt att köra med crossen i sanden 😅.

Likes

Comments

Sing

Igår var jag och mamma på bio och såg filmen Sing. Riktigt roligt. Den handla om en gorilla, mus, igelkott, gris och elefant som ställde upp i en talangtävling på en teater som drevs av koalan Buster Moon. Var kul att se hur dom våga förverkliga sina drömmar och hjälpte varandra.

Likes

Comments

Efter skolan blev det rolig träning med vänner. Körde hinderbana och sprang en sväng 😅.

Likes

Comments

Åkte till Gamleby och åkte skriskor med kompisen. Där utmana vi dom vuxna på hockey mot barnen. Vem tror ni vann med tre - fem? Vi barn så klart :). Kalla oss vinnarskallarna . Laddade om batterierna med mat., tog på träningskläder och sprang en runda innan crossmöte. Längtar till motocross säsongen börjar på allvar.

Likes

Comments

På jullovet den 28 december innan marken frusit till is och snön lagt sig över marken tog jag fram motocrossen för en heldag i grusgropen. Började med att bygga cross hopp innan körningen. Så roligt. Motocross är verkligen livet.

Likes

Comments

På jullovet åkte jag och mamma till Stockholm för två härliga dagar med bad på hotell taket, besök på Naturhistoriska museet, god mat, shopping och sist men inte minst castingmöte på ITV Studios. Så nu ä det bara att vänta o se vad som händer.

Likes

Comments