Det här året har varit något annorlunda! Jag har inte skrivit här på hur länge som helst då jag inte haft orken, men känner att det är nu dags att börja använda bloggen mer. Så vad har hänt sen senast? Avslutade förra året med att jag fick ett förstahandskontrakt på en 3a i centrala Göteborg utan att stå i kö på boplats vilket var ganska överraskande kan man säga. Jag lät en vän bo hos mig i brist på boende men det slutade med att han flyttade till Prague. Jag bytte jobb från Inkasso handläggare till att jobba för BaT som bland annat säljer cigarett märket Lucky Strike och även ett par större snus sorter. Jag bytte sedan från det BaT till Ragnsells för att jobba med min bror då dom behövde lite extra folk. Så för tillfället så jobbar jag kvällsskift och spolar diverse ledningar för olika företag och privat personer. Jag passade på att måla om i lägenheten lite i somras och gjorde om köket och hallen. Fräschare upp allt och gjorde en svart fondvägg i köket.

Jag avslutade sommaren med att åka till Australien, besökte James och Stephanie som bor i Bendigo 2 timmar utanför Melbourne! Och det finns så mycket att berätta om resan men kan berätta mer om det senare för ska börja jobba här nu! Bjuder på en selfie från omklädningsrummet och en av många bilder från Australien!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hänt mycket sen jag senast gjorde ett inlägg här , fyllde 20 i lördags sen skrev jag på ett förstahandskontrakt i måndags och igår kom min nya vinterjacka från lexington. Finns inget att klaga på alls! Planerar även en resa utomlands efter jul med en 😍

Likes

Comments

Kom hem från Turkiet förra lördagen , och jobbade två dagar innan man gick och blev sjuk . Men men , dags för jobb igen på lördag när man blivit frisk. Just nu är det min underbara feber som håller mig vaken och inte låter mig somna! Ska kolla på ny vinter jacka idag när jag vaknar (om jag vaknar) slänger in lite bilder från resan. Nedanför!

Likes

Comments

Från att jobba på internet café till att jobba med inkasso ärenden har varit en totalomställning det senaste , känns rätt skönt att jobba med folk man känner nu åtminstone. Är inte alls trött idag säger vi , så jag får hopppas på att jobb timmarna bara flyger förbi nu! Ska på hockey ikväll med farsan , får passa på lite nu innan man åker till Turkiet! Bara jobb som väntar när man kommer hem 😓

Likes

Comments

When you wish me hell upon my soul and spirit behold these lyrics I got a best friend

Likes

Comments