• Godmorgon alla underbara läsare nu är det en ny vecka med en massa olika saker som kommer ske denna veckan, alltifrån ( baka pepparkakshus - fira min födelsedag ), det är ju så att jag fyller år den 26 november så lägg det på minnet det är alltså nu på söndag.

• Nu är det faktiskt så att många har frågat mig om jag kan skriva om dem & då har jag goda nyheter till er att jag kommer nu ( EN GÅNG OM DAGEN ) skriva om en hemlig person, tiden är inte satt men det kommer att ske nu varje dag kommer jag välja ut en person för varje dag så blir du just vald så hoppas jag att du blir glad & tar åt dig av det jag kommet skriva om dig.

Vi hörs senare idag

Kram ❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

• Nu börjar denna dagen lida mot sitt lille slut, & jag vill faktiskt tillägga att denna helgen har gått otroligt snabbt, förstår inte varför tiden ska gå så otroligt fort, det finns absolut inte en ända dag som går långsamt alla dagar går så otroligt fort.

• Det jag vill säga till er allihopa är faktiskt att ni alla ska sova gott & ha en godnatt sömn inatt, för set för tjänar ni, hoppas ni kommer följa mina inlägg denna veckan som kommer för dem inläggen kommer att bli dunder kan jag utlova er!

Hoppas ni alla sover gott

Kram
❤️❤️

Likes

Comments

• Godkväll alla underbara läsare, nu är det så att jag ska lägga ut ett inlägg om hur min ” VARDAGSMODE / FESTKLÄDER ” är, då vi först kan börja med• MIN VARDAGSKLÄDSEL

• Nu går vi in på mina

FESTKLÄDER

Här har ni lite av va mina festkläder är.

Likes

Comments

• Tjena alla underbara läsare, är allting bra med er alla? Själv sitter jag just nu och kollar lite på olika klipp på youtube då fick jag upp en viss person som jag verkligen diggar & tycker förtjänar mycket mer prenumeranter + visningar på sin youtube samt ännu mer läsare på sin blogg för denna tjejen sprider så mycket kärlek till alla folken hon har runt sig, inte bara det hon bryr sig även om folk som mår dåligt & även ger så mycket tips till alla unga, denna tjejen förtjänar mer följare på sin

INSTAGRAM: @realnattid
SNAPCHAT: @missnatti01

Även följ hennes vardagliga inlägg på sin blogg med

@nattidofficial
@nattidofficial
@nattidofficial

Likes

Comments

• Godmorgon alla underbara läsare allt bra med er alla? Med mig är det inte alls bra, är sjuk igen, jag vet absolut inte varför jag är sjuk nu igen det är väldigt konstigt tycker jag, eller är det bara jag som tycker det är konstigt att vara sjuk oftare, får kanske skaffa ett bättre immunförsvar om det går.

• Nu är det faktiskt så att musikvideon till ” ONLY YOU” har släppts på youtube som musikvideo, jag vill berätta för er alla att denna videon slog mig rakt in i hjärtat, det väcker otroligt mycket känslor sedan min skolgång & jag vet det kommer väcka mycket känslor hos andra folk med, så hoppas folk verkligen ser allvaret i denna videon att det är inte bra med mobbning & trakasserier det förstör en människa ( psykiskt & fysiskt )

Lite information om låten: Nu finns äntligen musikvideon ute på Only Human!!
Tanken med denna video är att visa media som under #metoo kampanjen endast fokuserat på dom offer som blivit utsatta för mediaprofiler och offentliga människor!
Dom gör endast artiklar som ska dra läsare, och gömmer undan det många ungdomar får uppleva dagligen.
Varje dag utsätts ungdomar för övergrepp och mobbing.
Ingen pratar om Ungdomarna som lider mest.
Det är här vi måste finnas, då dessa människor utvecklas.
Vi förstör vår kommande generation genom att blunda.
VAKNA SVERIGE!!!

Källa av Joakim lundell

Hoppas ni vaknar upp nu Sverige och inser va världen är Påväg!

Måste säga detta är en sjukt bra låt grymt bra jobbat Joakim och alla som arbetat med denna låten samt alla skådespelare!

Grymma är ni❤️❤️❤️

Likes

Comments

• Godkväll på er alla mina underbara 🍁- blåsare, allt bra med er en sådan här lördagskväll? Med mig är det iallafall lite bättre, men ja man kan ju inte riktigt säga att allt är bra hela tiden... eller har jag fel? Nej det har jag absolut inte, ibland mår man som man gör & det går inte att göra så mycket åt...

• Nu är det så att i detta inlägget så kommer det att handla om " en konstig men rolig dröm ".

• Så här börjar det för ungefär några veckor sedan hade jag ett samtal med en väldigt god vän där vi pratade om allt mellan himmel & jord, hon pratade om att jag tydligen hade gjort hennes nalle gravid & att nallen själv fick ett barn med hennes mamma, & att jag tydligen hade fått barn med hennes husdjur, och att jag i själva verket hade gjort hela hennes familj gravid inklusive hennes pappa med, hur jag har kunnat göra det, det har jag ingen aning om men ja ni vet att drömmar är som drömmar är eller har jag fel, men nu är det så att jag faktiskt ska ta mig i kragen & umgås med underbara personer så vi alla får höras imorgon när jag vaknar upp så ha en fortsatt bra kväll alla

Kram
🍂💕❤️👌🏻😘🙊😀

Likes

Comments

• Tjena alla underbara läsare, vad gör ni ? Själv så har jag inte hittat på så himla mycket mer än att jag själv har funderat på att fixa lite i bloggen sen ikväll när jag får min lilla tid över, för jag vet att den behöver fixas till lite så den blir bättre & snyggare, för det vill ni väll att den ska bli ? Men jag hoppas att eran kväll och eran lördag blir fortsatt bra för nu är det så att ni som ska ut och festa får ta de lite lugnt med alkoholen så inget hemskt händer er för det finns alltid folk som kan skada någon på ett tragiskt vis, så var rädda om er och ta hand om varandra så får ni ha en fortsatt bra kväll!

Kram
❤️❤️

Likes

Comments

• Godmorgon, hur mår ni idag mina läsare? Själv är jag sjuk & otroligt trött ifrån hela veckan, det har hänt så otroligt mycket denna veckan, ( allt ifrån kurator - idol ), så med mig är det sådär bra, men är iallafall lite på bättrings vägar.

• måste berätta att igår var det faktiskt en otroligt bra kväll måste jag faktiskt säga, det var en kväll som väckte otroligt mycket känslor i många igår tror jag, det bästa var när alla sjöng & jag fick uppleva det själv, känner mig så otroligt stolt att ni har kommit såhär långt & vågade i våras stå i kön till idol & nu mina vänner har ni tagit er hela vägen hit nu är det inte alls långt kvar till finalen så nu kör ni ( Hanna , Jemima , Chris & Gabriel ).

Hoppas att ni får en fortsatt bra dag kram

❤️😍⭐️🍾😘👌🙌

Likes

Comments

• Goddag alla underbara läsare, allt bra med er alla? Med mig är det sådär om jag ska vara helt ärlig, mycket som man tänker på men man får hopps det hjälper snart med den hjälpen man får.

• Men idag är det inte en helt vanlig utan idag är det en dag som jag har väntat på otroligt länge nu & det är faktiskt så att jag ska faktiskt till idol idag och titta på när mina vänner uppträder på idol ikväll och vara ett stöd för dem, det kommer att bli en otroligt bra kväll ikväll vet jag & även en mäktig kväll, så det ni alla Ska göra är att

( ni ska slå på idol 20:00 på TV4 så röstar ni på eran favorit så den tar sig till finalen )

Hoppas ni alla får en fortsatt bra dag!!

Kram
❤️❤️

Likes

Comments