Postad i: Vardag, mode

Nu har jag arbetat klart för idag och är rent ut dag väldigt slut i kroppen och ska hem för att fixa lite saker, men vad som händer ikväll det vet jag inte ännu men det får vi se senare.

Vilket ställe ska ni besöka?

Detta stället ni ska besöka ikväll är ett ställe med otroligt trevlig personal samt väldigt bra ställe att fira in sin med bland annat alla sina vänner eller ja varför inte helt själv, man hittar alltid nya folk att hänga där med, så ta på era festkläder och sväng förbi Colosseum ikväll för ikväll kan jag utlova er en fet kväll som ni länge kommer att minnas

Priserna är dunder bra måste jag säga till er, be om eran favorit drink så får ni den serverad på allra bästa sätt!

Följ deras

INSTAGRAM:

@colosseumstockholm

&

@omarcolosseum

Så hittar ni feta bilder på stället!

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: personer

Morgondagens planer?

Godkväll alla underbara läsare just nu så har jag precis duschat och lagt mig i sängen, själv är jag otroligt taggad för jobb imorgon med mina underbara kollegor samt alla dem underbara personerna som ska gå på våra lektioner imorgon.

Det kommer att bli lite planering inför helgens jobb men det kommer att bli sjukt kul kan jag säga er, jag tycker verkligen om att planera när det gäller jobb för att har man en bra planering så blir alltid bra kan jag säga er alla. Men nu är det faktiskt så att jag gå och lägga mig i sängen och kolla på serien ” Stranger things ” en serie jag och Sara har börjat kolla på, enligt mig så är den lite konstig men jag ger serien ett försök, men kommentera gärna va ni tycker om själva serien.

Har ni några tips på bra serier kommentera gärna det nere o kommentarsfältet så får ni ha en fortsatt bra natt

Godnatt

💪🏼💪🏼🤙🙏🏻✌️❄️🙈👑

Likes

Comments

Postad i: vardag

Välkomna tillbaka till min blogg, hoppas alla mår bra, med mig är det iallafall lite bättre förkylningen börjar faktiskt att försvinna från mig nu, otroligt skönt måste jag faktiskt säga att det är.

Vad händer idag?

Alltså det jag vill säga er alla idag är att jag absolut inte har någonting planerat idag förutom att ladda upp batterierna inför en jobbdag imorgon, är otroligt taggad! Vet ni hur jag laddar upp för en jobb dag dagen innan? Jag brukar oftast vila väldigt mycket samt att jag äter rätt så mycket mat samt att jag spelar eller kollar på någon film så laddar jag upp inför en arbetsdag dagen innan! Men idag så kommer det att komma upp några inlägg angående lite drömmar jag har, så hoppas att ni alla får en fortsatt fin dag så hörs vi alla!

Kram! ✌️✌️✌️❄️❄️🙏🏻👌😊

Likes

Comments

Postad i: Vardag, mode

Nu ska ni få veta vem jag är.

Tjena alla mina underbara läsare, har eran dag varit bra idag, har ni hittat på något roligt idag? Själv så har jag vilat hela dagen pga att jag inte alls är 100 % kry, det är tråkigt när jag vill hitta på massa saker hela tiden, men ibland måste man vila sin kropp så den orkar med dagarna.

Nu är det så i detta inlägget kommer jag att skriva lite mer för er vem jag är, det låter väl som en bra idé ?

Vem är simon?

Som alla vet så heter jag alltså
Simon Emanuel Linus Jönsson och är född i Skåne men har nu för ungefär ett år sedan för att vara precis, jag är en person som verkligen har så otroligt mycket energi, jag vill alltid att det sk hända saker, för händer det ingenting då tycker jag att allting tar lång tid eller att det bara är allmänt tråkigt. Är även person som är en riktigt dålig förlorare, jag gillar absolut inte att förlora det är verkligen det allra värsta jag vet. Jag är även en person som vill alla personer väl, vill absolut inte att någon ska vara utanför för det är jag väldigt allergisk mot! Jag tycker absolut inte om folk som skryter om att dem är ( störst, bäst & vackrast ) mår illa av sådana personer. Musik är något som betyder otroligt mycket för mig själv så håller jag på lite med musik själv, har skrivit en del egna låtar själv som kommer att komma upp någon gång på min blogg. Ni fick en liten bild på vem jag är hoppas att ni all får en fortsatt fin kväll för nu ska jag sova så godnatt mina underbara läsare!

Kram!

🤙☺️🤙☺️😊😀

Likes

Comments

Postad i: personer

Godkväll alla underbara läsare, med mig idag är det inte alls det bra, mår ej helt 100 idag har rätt så ont i min kropp samt väldigt ont i huvudet men hoppas det snart går över.

Ett personlig inlägg...

Nu är det så att jag ska berätta lite till er om hur min relation till min familj har varit, jag ska vara helt ärlig mot er alla här nu, det är ju så att när jag var ungefär 1 år gammal placerades jag på ett familjehem, under alla åren så har jag undrat varför jag blev lämnad av min egna biologiska familj, det är otroligt tråkigt att få höra lite olika historier från ( familje hemmet, socialen & mina biologiska föräldrar ) det är ju så att mitt huvud tog in så mycket information så jag visste inte riktigt på vad jag skulle tro på, när ens egna familj inte berättar hela sanningen då blir man fundersam på vad som är sant och falskt.

Hela mitt liv har jag alltid viljat veta varför jag blev lämnad av mina föräldrar, jag har inte haft det så himla lätt i mitt liv måste jag meddela er alla, men det finns många andra med som har jobbiga historier att berätta om men dem vågar inte riktigt berätta för någon pga att det är rädda att folk ska trycka ner dem och döma dem för deras historier, vilket inte alls är okej, varje gång Jag kom hem
Från skolan grät för jag saknade mina familj, åren har gått och jag vet inte riktigt vad ja ska ta mig till.

Jag vill ju kunna visa mina barn senare i framtiden deras farmor & farfar men det är inte så himla lätt när man inte riktigt vet vart dem håller hus, för visa personer säger till mig att min mamma är död och det är otroligt jobbigt att inte veta riktigt vad jag ska ta mig till, tänk om hon är död vad ska jag göra då?? Jag är helt förstörd, jag gråter inombords varje dag som går, jag vill inte visa för någon att jag är förstörd och helt trasig för det känns då som att dem vill finna massa fel på mig och allt, jag vet att jag inte kommer att klara av om någon dömmer mig för att jag inte mår så bra, men något jag har lärt mig är att vara mig själv och inte likna någon annan, jag vill alltid vara mig själv och göra mig själv stolt samt alla mina nära och kära stolta med,

Jag kommer att kämpa för att bli något jag drömmer om, jag kommer att avslöja allt senare till er alla! Men nu så vill jag önska er alla en fortsatt fin kväll

Kram! ❤️

Likes

Comments

Postad i: vardag

Vad ska jag göra nu?

Nu är det faktiskt så att jag tänkte skriva mitt allra sista inlägg för idag, det kommer att komma lite mer inlägg imorgon då jag har lite mer tid under dagen, då det kommer att komma:

Ett personligt inlägg...

Lite mer vem jag är

&

Vad jag kommer göra under dagen.

Men innan jag avslutar detta inlägget så tycker jag att ni alla förtjänar alla kärlek & respekt från alla!

Men denna bilden jag lägger upp är en bild där mitt hår är otroligt fluffigt och jag vill bara meddela er alla att jag kommer att spara ut mitt hår så att det blev som jag hade för några år sedan så jag kan sätta upp det i en boll!

Men nu säger jag godnatt till er alla och önskar er alla en härlig sömn så hörs vi

Kram ❄️❄️❄️❄️❄️

Likes

Comments

Postad i: jobb, vardag

Vilka underbara människor det finns

Godkväll alla underbara läsare, just nu så är jag hemkommen från jobbet och är rätt så trött, det har faktiskt varit en otroligt rolig jobb dag idag måste jag faktiskt meddela, alltså så underbara barn man har haft idag, det går verkligen inte att beskriva denna lyckan jag har att se alla barnen vara så glada av att vara i vattnet och leka samt göra olika vatten övningar. Jag själv som gillar att arbeta med människor, alltså dessa åldersgrupperna är så otroligt mysiga att jobba med måste jag faktiskt säga.

Vad ska jag göra nu ikväll?

Ikväll blir det så att jag ska ta det väldigt lugnt, äta något, blir väl förmodligen spela lite Fifa samt att ladda upp batterierna för dessa dagarna som är fullbokade, och även mysa otroligt mycket med min underbara flickvän!

Här under kan ni även följa hennes blogg

@sdahlgrens
@sdahlgrens
@sdahlgrens

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll alla så hörs vi lite senare

Kram👌🤙💪🏼🙏🏻✌️☺️😁😄😃🙈❄️

Likes

Comments

Vilken dag det har varit idag, är otroligt taggad för dagen imorgon mycket med jobb imorgon och massa teoretiska grejer med som händer imorgon, kan inte mer än säga att jag är otroligt taggad för imorgon, men nu är det så att jag ska gå och lägga mig och sova för att orka med dagen imorgon men innan jag avslutar detta inlägget så vill jag att ni alla går in och lyssnar på två otroligt sköna snubbar på deras härliga låtar på Spotify det är inga mindre än

Vad är det för band?

Rörelsen : som består av två killar som heter ( Ludvig Sundell & Simon Weidersjö ) det är alltså två otroligt härliga snubbar som verkligen förtjänar all kärlek från alla, dem håller inte bara på med musik utan dem hjälper så otroligt många ungdomar som har det svårt, dem stöttar alla sina fans samt att dem båda två förtjänar stor eloge för allt dem gör, ni alla kan följa deras egna sida på

Instagram:
@simonweider
@Ludvigsundell
&
@Rorelsen

Glöm inte att lyssna på deras låtar på Spotify lämnar en länk här under

https://open.spotify.com/artist/4sokDbuHMlLs8RsP5tjDx5?si=uPqFv6xXSDGmb2Uanp6K-Q

Så hoppas jag alla får en fortsatt bra kväll och så hörs vi imorgon

Kram!

Likes

Comments

Postad i: vardag

Vad har jag gjort idag?

Tjena mina underbara läsare, idag har det varit en del saker som har hänt idag och det är att jag har gått och blivit med jobb och gjort mitt allra första arbetspass och jag kan inte mer än säga att jag är otroligt nöjd med min insats, jag vet redan nu att jag kommer att fortsätta med att arbeta med barn.

Vad är det för jobb jag har börjat med?

Det jag har börjat jobba med nu är inom simverksamheten allt ifrån ( baby sim - vuxen crawl ) alltså jag älskar verkligen att lära andra något dem kanske aldrig har gjort innan men samtidigt så lär jag även mig själv och även dem som är väldigt vana att vara i vatten. Jag vet redan nu att jag kommer att stanna här i många år, inte bara för det är min favorit sport så är det otroligt snälla och omtänksamma personer jag arbetar med också, aldrig blivit såhär bra bemött av någon personal innan, jag gillar verkligen att hjälpa folk med något dem vill bli bättre på.

Men nu är det så att jag sitter på Roslagsbanan påväg hem, vad jag kommer att göra när Jag kommer hem är att äta något, umgås med min underbara flickvän samt att kolla på något program ( om det går något bra idag )

Så nu får ni ha en fortsatt bra kväll

Kram!

  • vardag

Likes

Comments

Nu kommer del två av:

FRÅGESTUND DEL 2

7: Vad är ditt favorit ishockey lag?

Mitt favorit ishockey lag är i NHL: Los Angeles Kings & i SHL är det Frölunda.

8: Har du någon favorit maträtt?

Jag måste vara ärlig att säga at jag inte har någon specifik maträtt som jag gillar mer än någon annan!

9: Har du några tatueringar?

Självklart så har jag tatueringar, jag har ungefär 15 stycken tatueringar på min kropp.

10: höger eller vänster hänt?

Vänsterhänt & även vänsterfotad

11: Något favorit djur?

En delfin, varför just en delfin jo det är för att jag älskar att vara i vattnet, jag hade kunnat vara i vattnet hela tiden för då finner jag min egna ro där!

Detta var min frågestund för denna gången, hoppas ni gillar det jag lägger ut på min blogg, för jag tycker verkligen om er alla som läser min blogg, ni betyder otroligt mycket för mig tack för alla fina kommentarer jag får från er alla det betyder mycket mer än vad ni tror!

Men nu är det faktiskt så att jag ska gå och lägga mig nu så hoppas jag att vi alla hörs imorgon

Kram 👌🍾😀😁😊☺️☃️🍻

Likes

Comments