Hej hörrni!

Jag har massa roligt att berätta, för er som följer mig på instagram så har vi en tränare som heter mille, hon är medhjälpare och tränar oss varannan vecka när charlotta inte kan.

Hon har på väldigt kort tid inspirerat och gett mig så mycket tips, på både dans och teknik delen.

Men jag har under alla tråkigheter också varit uppe i Örebro och Charlotta och tränar med Giancarlo från italien. Det var en workshop under två dagar som väldigt lärorika, de är saker som han säger som man själv aldrig skulle tänka på.

Fick en ny singel och en ny par som är helt amazing, lite stressad blir man som vanligt hehe, eftersom de är tävling nästa vecka här hemma, man vill ju självklart göra dansen så bra man kan.

Jag har hopp och kombinationer som ingen annan och de gör att jag känner mig speciell, och som att jag kan göra de till mitt eget.


Men de som känns så skönt är att Charlotta verkligen pushar och gör allt för att jag ska ji dit jag vill, hon vet att jag vill mycket och därför trycker lite hårdare, de är de jag älskar med henne, hon kan trycka på och säga saker som man i stunden kan bli irriterad men sen gör de att man kämpar desto mer, det älskar jag <3 så utan CHarlotta så hade de varit svårt, men även tack till MIlle och Giancarlo

#teamhelgesen


Ha en mysig lördagskväll! kramisar :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hörrni!

Jag har inte bloggat på ett väldigt bra tag, jag har faktiskt väldigt bra anledningar för de, och dem kan vi ta i ett annat inlägg, för nu ska vi ju skriva om saker som faktiskt är kul.


Hur fint är inte Paris? Paris tornet, disneyland, och bara hur mysig den staden är.

Jag har blivit så sugen på att åka dit kanske en vecka med familjen eller bara några dagar med min syster, bara hon och jag, de hade varit en dröm så mysigt.

Bara äta gott, shoppa och bara kolla runt och ta massa bilder.

Men de jag tror är ju att dem har sjukt god mat, inte för jag är den som älskar att äta haha, men jag tycker verkligen om baguett och de ska ju vara helt fantastiskt där haha.


Sen verkar människorna bara hur trevliga och roliga som helst, helt fantastiskt!

Vi får väl se, man önskar ju att man hade ett jobb så man tjänade duktig med pengar så man hade kunnat bjuda sin syster på de, men vet inte riktigt var tiden att jobba skulle finnas hahah.


Men ha en jätte mysig onsdag och ta hand om er! kramis


Likes

Comments

Hur snygg är inte min nya jacka, hittade den på bar, först tvekade jag men nu älskar jagsen, inte något i vanliga fall skulle köpa men tycker den e så cool och lite utmanande för att vara mig hehe

Men jag bara älskar den, tyckte att jag matchade den ganska nice endån, blev väldigt nöjd mesmin outfit denna dagen.


Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen påväg till dansen faktiskt, ska ha en privatlektion med Charlotta i singel, och ikväll blir de 2h träning med Filippa.
Är verkligen så taggad på nästa termin de ska bli så himla kul!

Ha en mysig onsdag!

Likes

Comments

Ja en dag i mitt Snapchat liv haha, men som ni ser är de träning glass, för övrigt hur god var inte nocco glassen herre gud!
Men träffade även Filippa och tränade med henne de får man inte glömma <3

Likes

Comments

Hej på er hoppas allt e super bra!

Nu har ju skolan dragit igång igen, det urkul för man träffar kompisar och så igen, och de betyder också att dansen snart drar igång igen. Men de finns nackdelar också tycket jag, som ni vet så lever jag ju för dansen och att träna, eftersom jag har mål som är väldigt höga och som jag ska klara eller iallafall vill klara. Och de är klart man vill gå i skolan för att få en utbildning och få ett nice jobb, jag älskar frisörlinjen som jag går ingen tvekan. Men ibland tänker jag om de verkligen e de jag vill, jag lever för dansen och att träna och jag tänker om jag liksom valt fel. Men sen vet jag heller inte vad de är som är rätt.

Egentligen vill jag ju bara dansa hela tiden, som vi gjorde inför VM vi kom till dansskolan för att ha privatlektion med Charlotta halv 7 på morgonen, gick hem vilade och åt lite, sen in igen och gå hem vid halv 11, vill liksom att mitt liv ska vara de jag verkligen älskar att dansa. Sen finns de klart mycket som gör att de ibland blir svårare, skador med mera men de e saker som man lätt kan fixa. De svåra e bara hur man ska ha tid till allt.

Gymma exempelvis jag älskar de, men ibland så ger jag upp eller inte ger upp men jag känner eller ser inga resultat, e fortfarande lika smal som jag va innan. Sen måste man ju självklart äta yrket också och de är de som är de svåra för mig, jag har lite svårt med de eftersom jag aldrig känner jag e hungrig, men mamma hjälper mig självklart supermycket och de kommer bli bra snart hoppas jag. Men tror jag aldrig tycker jag ser resultat eftersom de ända jag kan se just nu e att jag bara har ett bröst, de låter konstigt men föddes bara med en bröstmuskel, man kan se de på visa bilder att de är väldigt skrynkligt på mindräkt på ena sidan och de e därför jag hatar de verkligen.

Men ja på något sätt hoppas jag verkligen att jag kan dans aber denna terminen, olika stilar och nå mina mål och att kunna gymma mer och se resultat, för ibland vilojag ge upp men efter jag varit ledsen känns de alltid som jag blir starkare.


Hoppas ni får en mysig lördag iallafall för de komne nog jag, och sluta aldrig kämpa för era mål <3

Likes

Comments

Godkväll haha

Jag e redan skaltrött de är helt sjukt, har inte ens gått i skolan i 1 vecka och e redan död. Vet inte hur jag ska klara de, vill typ bara dansa och gå i skolan en gång i veckan hahah. Igår hade jag iallafall första träningen med Filippa, och de gicks bra. Inte långt kvar till tävling 23 dagar bara!

Likes

Comments

Tjena!

Idag var en ledig dag, blev en tidig morgon för att lämna Wictor på skolan, sen vid lunch mötte jag Julia på tåget sen i stan och fika liten, Julia shoppade lite och sen bara gick vi och snacka, älskar att va och bara prata med henne, vi kan vara ramsida och vi kan vara seriösa älskar de <3

Likes

Comments

Idag blev de liten utflykt med klassen och 3.orna hahaha, trodde vi alfafall. Det slutade med att vi ätt glass och sen gick upp för kärnan, fin utsikt men väldigt högt upp.


Likes

Comments

Hur snyggt är de inte med flätor i alla dess former, oj va konstigt de lätt hahah, men jag har blivit helt tagen i modet med flätor. De var ju väldigt trendigt med två flätor på tjejer för ett tag sedan, men jag tycker de e väldigt coolt på killar också.

E.X. bilden med en fläta sen resten utsläppt, hur coolt är inte de? Jag gilla de väldigt mycket, synd jag fick klippa av allt mitt hår för jag blekte sönder de hehe. Men mitt hår växer väldigt snabbt så de kommer säkert gå någon gång, förra sommaren gjorde Lisette flätor på mig i skolan, tre stycken tror jag, tycker de är riktigt coolt, får väll spåna vidare på de och se vad man kan göra för kul.Likes

Comments