Godmorgon, hoppas allt e bra fast de är ganska tråkigt väder, här hemma i Skåne iallafall.

Men jag tänkte dela med mig av lite små saker jag är intresserad av just nu, jag är mest ute efter småsaker just nu, skor mössa lite så. Och något som jag verkligen börjat gilla på sistone e smycken, tycker de gör en väldigt stor del i ens outfit, så de är något jag tycker e ganska nice, sen kan jag absolut blanda silver och guld, tycker bara de kan va lite coolt, alla tycker inte de men jag tycker de kan va lite nice.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu ligger jag i sängen efter en helt okej dag, idag var första dagen i skolan de var väll okej, inte något jag tycker e super roligt men men de ska ju göras.


Sen blev de ens vänt till gymmet och trappan i 30 minuter, min rumpa brände ganska mycket kan jag lova, och sen lite armar på de, så de va endån ett bra gympass tyckte jag. Känns skönt att jag kommit igång med gymmet på riktigt utmanar mig själv med mer vikt, vilket känns bra, men även myset annat som gör att jag känner lite resultat.

Hoppas ni haft en bra dag, och ha en fortsatt mysig kväll!<3

Likes

Comments

Hej på er hur e de?

Jag har pratat mycket om vad jag älskar osv men aldrig om vad jag gillar lite mindre. Så tänkte kan lika bra bara skriva av mig lite vad jag har för tankar om de

Förbjuden kärlek de är nog de värsta jag vet, både där föräldrar stoppar kärlek mellan vad man gillar homosexuella eller hetro, men även ålder. Jag tycker att de kan va de värsta jag vet, en annan människa kan väl inte bestämma vem du ska gilla eller vad du ska gilla, de är väl du som vet de bäst själv. Det är som min mamma har sagt om en människa säger "hoppa från ett höghus gör du de då"? nej såklart du inte gör för då skulle du dö, men om en människa dina föräldrar vänner eller what ever säger du får inte gilla killar, tjejer eller den är för gammal så ska du lyssna på de? Min fråga e då om den människan egentligen vet då vem du är som människa eller ad du gillar och känner, om den lever i din kropp, för helt ärligt tror inte jag de.

Okej men jag kan hålla med om en 14 åring e tillsammans med en 45 åring kan de va lite konstigt men om hen e kär så fine, men en skillnad på 3-5 år är inte så mycket, bara för den ena är äldre och den andra yngre så spelar de väl ingen roll, folk gillar olika och så är de bara. Och när folk slutar förbjuda kärlek kommer folk sluta bli sårade också.

Detta är bara min egen åsikt om de hela, folk kommer alltid tycka olika men man kan ju hoppas att folk kan försöka förstå, ha en fortsatt mysig månad hörrni. <3

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni har en bra start på dagen, jag har nyss ätit lite och kom på jag självklart måste skriva om mitt dansår 2017, det har varit helt galet detta dansåret, jag vet inte hur men de har bara gått framåt.


Årets första tävling började inte jätte bra, jag hade ganska ont i ryggen va nervös och lite press grät igenom hela tåvingen men slutade bra. Slutade med att jag kom 2.a i Vuxenklassen champion killar, och jag och Filippa på vår första tävling kom 2.a helt galet.

Jag kämpade mer och mer, och jag gjorde de jag faktiskt trodde skulle vara omöjligt, jag tog mig hela vägen upp på 1.a plats, jag kan ennu inte helt förstå hur jag gjorde de, men med Charlottas hjälp och hur jag och Filippa har utvecklat varandra så har de bara blivit positivt.

Sen kom SM där jag och Filippa äntligen fick stå högst upp tillsammans, vann freestylen för 3.e året i rad, och singel gick inte som väntat.

VM de var ett VM som jag aldrig kommer glömma, VÄRLDSMÄSTARE i freestyle, en finalplats och 5,a i solo, och de som bara inte va sant, jag och Filippa dansade oss hela vägen till final, någon som vi inte riktigt trodde men som var en dröm som blev sann.

Flera tävlingar kom där efter som bara blev helt amazing första platser, flera glada moment och mål som blev uppfyllda.

Sen kom den bästa tävlingen i hela mitt liv, de har jag ägt om alla nu känns de som hahaha, men de är de på riktigt denna gången.

Det började men en så jämn och svår final i freestyle, men endån klarade jag de och blev EUROPAMÄSTARE i freestyle, efter de en semifinal i solo som bara va så roligt, och lede till en final i solo, och en 3.de plats, de är en dröm som jag aldrig trodde skulle hända, allt jobb och slit jag lagt ner.

Sen dagen efter var de dags för duo, en semifinal som var mindre kul och gick mindre bra haha, men en final plats blev de endån, och vi gick ut och faktiskt gjorde de bästa vi kunde, så slutade vi på en 4.plats helt galet.

Sen kom terminen sista tävling som blev NM där jag vann i freestyle så är alltså svensk nordisk europeisk och världsmästare i freestyle, 1 i solo med nästan alla1.or i final för att va exakt alla förutom 1, och samma i duo där vi hade så kul, vi dansade ut all glädje vi hade allt vi hade bara kom ut, och en överlägsen vinnit igen.


Så mitt dans år hade inte kunnat bli bättre, just u väntar jag bara på att de ska slå 00.00 för att de ska bli 2018, och nya utmaningar och mål som ska komma, och förhoppningsvis super resultat.

GOTT NYTT ÅR <3

Likes

Comments

Godmorgon och God Jul allihop hoppas ni haft en mysig morgon, jag har iallafall haft en bra morgon en så länge, jag gick upp 05.30 hehe, va ju tvungen att gymma lite, eftersom jag varit sjuk ett tag nu så va de nice.

Nu har syrran kommit hitt och vi ska äta julfrukost, sen ikväll blir de kalleanka god mat och lite julklappar hehe.


Ha en mysig julafton <3

Likes

Comments

1. Vad har du för skostorlek? 41-42,5

2. Brukar du skratta för dig själv? Väldigt ofta, älskar mina egna skämt! hehe

3. Vilket är ditt favoritnummer: #2

4. Vad var det senaste du åt? En macka till frukost.

5. Vädret just nu? Kallt och tråkigt.

6. Senaste personen du pratade med i telefon? Mamma tror jag nog de var.

7. Vad är det första du ser på en person? Första man ser är väll hur den ser ut, men håret tittar jag ofta på snyggt hår och fina ögon e inte helt fel.

8. Tv eller dator? Jag måste nog säga dator på grund av att jag aldrig hinner titta på Tv.

9. Favoritprogram på TV? Oj ja som sagt ser jag inte så mycket på Tv så vet inte vad som går just nu.

10. Har du blivit sviken någon gång? Väldigt många gånger, och de värsta är jag är en människa som inte kan komma över saker snabbt, utan jag går och tänker på de hur länge som helst.

11. Har du några syskon? Yes, en syster som heter Mickaela, och två små brödra Wictor och Linus.

12. Längd? 180.7 cm lång.

13 Hårfärg? mellan brun i vanliga fall nu lite mörkare brun.

14. Kramar eller kyssar? Pussar helt klart älskar att pussas (men inte vem som helst) heheh ;).

15. Använder du linser? Nej.

16. Choklad eller vanilj? Choklad.

17. Är du kär i någon kändis just nu? skulle man kunna säga ja.

18. Hund eller katt? Både katt och hund

19. Har du älskat någon gång gång? Ja det har jag gjort, och det finns många som jag älskar!


20. Tränar du mycket? Ja de skulle jag väll vilja säga hahah.

21. Har du någon gång skjutit med en pistol? Nepp!

22. Gillar du att flyga med flygplan? Ja de är skönt och smidigt.

23. Saknar du någon? Ja det är klart jag gör.

24. Höger eller vänsterhänt? Högerhänt.

25. Vad gör du just nu? Jag sitter i soffan och gör absolut ingenting.

26. Har du blivit påkommen med att göra något du inte får göra? Haha eftersom jag är så sjukt klantig så är svaret ja.

27. Är du på arg på någon just nu? Nej faktiskt inte..

28. Vill du bli kär? Är ganska kär men kan alltid bli mer.

39. Senaste du köpte till dig själv? En ostbulle tror jag hahah.

30. Vem vill du träffa just nu? oj ja de är hemligt hehehe!

31. Löften för 2018? Jag har massa löften men de största är väll att försöka att ta hand om mig själv bättre.

Likes

Comments

Hej hörrni!

De här med motivation tycker jag är ganska svårt, för mig har de kommit och gått lite. Även om de liksom alltid finns där så har de varit svårare visa dagar än andra. Kanske bara är jag som känner så jag har inte riktigt någon aning.

Efter som jag är en elite dansare, tävlar på högsta nivå, och Äntligen börjar placera mig bra i alla grenar på EM och VM, så har motivationen bara blivit bättre, vissa gånger har jag absolut bara känt att de inte kommer gå, men jag har lärt mig att aldrig ge upp. Och nu när jag alla mina sponsorer och samarbeten så känns de ännu roliga, då vill jag visa ännu mer hur bra jag verkligen är, de är som min mamma säger jag e född till att göra detta.

Men det som varit jobbigast är när de inte gått bra, eller man inte når dem resultaten man vill nå. Innan var jag så jag ville väga så lite som möjligt, och ha så mycket muskler som möjligt, men jag har äntligen och tack för de insett att de inte går. För att få så mycket muskler jag vill måste man äta mycket och man kommer bli stor, man kommer väga mycket men de är ju bara muskler. Och jag måste säga de nu när jag börjat äta och styrketränar med så har jag gått upp 1.5kg på två och en halv vecka. Och de gör mig så sjukt glad, jag vägen nu 61,5 och de har jag insett nu är är ett på tok för lite.

Mitt mål nu är att jag på EM i sommar ska väga 70 kilo, de kommer bli svårt men absolut inte omöjligt. Och med all hjälp jag får på träningen och och av Mille och Charlotta vet jag att de kommer gå, och självklart mamma som hjälper mig sjukt mycket.

Så sluta aldrig kämpa för vad du vill även om folk säger dumma saker, eller inte tror på dig så ska du tro på dig själv

"never take your eyes off your gold"

Likes

Comments

Hej! Följer ni mig på Instagram har ni redan sett att jag just nu gör ett samarbete med Proteinbolaget, om inte får ni gärna börja följa mig, @simongustafss0n.

Jag fått hem massor av produkter från proteinbolaget som jag under en månads tid ska testa och sedan utvärdera för er. Jag ska se hur min kropp hanterar produkterna och om de ger någon effekt på min träning. För att ni ska följa mitt resultat kommer jag att lägga ut bilder och videos, speciellt på Instagram men även här på bloggen där jag visar er min förändring och åsikt om de. Som ni kanske redan vet tränar jag ganska mycket, jag har både min dans sen gymmar jag även.

En tränings vecka kan se ut lite olika ut men för mesta dels såhär

Måndag: Fys och stretch + friträning (ibland gym innan skolan)

Tisdag: gym

Onsdag: Freestyle och slow + tekniklektion

Torsdag: Duo lektion + solo lektion och gym ibland

Fredag: gym

Lördag: Tävling eller vila

Söndag: Freestyle/gympa + gym

SÅ så kan en tränings vecka se ut i mitt liv, ibland blir de lite mer än detta men då är de oftast lite styrka hemma, eller en springrunda.


De första jag tänkte visa är ett BCAA pulver. Detta kommer jag att dricka innan och efter min träning. Jag valde smaken sura flaskor som verka och är så god, smakar verkligen som godis!! Jag har en rabattkod till er såklart, uppger ni ”PBSIMONGUSTAFSSON” när ni handlar på proteinbolaget ger den er 20% på GAAM Nutrition och även 10% på deras övriga sortiment. Koden kan ej kombineras med deras andra kampanjer och rabatter och den gäller endast en gång per kund.


Glöm inte checka in deras hemsida https://www.proteinbolaget.se/​

Likes

Comments

Hej hörni!

I Samarbete med Themanbox så har jag fått hem månadens box, månadens box passar väldigt bra eftersom de var massa hudvårdsprodukter. Det passar så bra för just nu e jag super stressad och då blir min fy sisåsär, men med dessa produkter tror jag de kommer bli super. Jag har nyss testat ansiktsmasken på bilden, och de känns skönt nu efter iallafall, så jag kommer återkomma med vad jag tycker om resterande produkter lite senare i månaden.


Tack så mycket Themanbox för den fantastiska boxen!

Likes

Comments

Hej hörni

Idag var en så skön och rolig dag i skolan, jag och Julia börjar äntligen få väldigt mycket gjort på vårt UF! Och va baaa allmänt glad idag.
På frisörlektionen idag fick jag lite till fräschat hår av Tilde alltid lite skönt så känns ju som man e hos frisören Hahaha
Just nu ligger jag i sängen tänkte kolla på en film och bara ta de väldigt lungt, kanske sova tidigt också vem vet, brukar inte bli så men man kan alltid försöka.

Ha en mysig tisdag på er!

Likes

Comments