Godkväll haha

Jag e redan skaltrött de är helt sjukt, har inte ens gått i skolan i 1 vecka och e redan död. Vet inte hur jag ska klara de, vill typ bara dansa och gå i skolan en gång i veckan hahah. Igår hade jag iallafall första träningen med Filippa, och de gicks bra. Inte långt kvar till tävling 23 dagar bara!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjena!

Idag var en ledig dag, blev en tidig morgon för att lämna Wictor på skolan, sen vid lunch mötte jag Julia på tåget sen i stan och fika liten, Julia shoppade lite och sen bara gick vi och snacka, älskar att va och bara prata med henne, vi kan vara ramsida och vi kan vara seriösa älskar de <3

Likes

Comments

Idag blev de liten utflykt med klassen och 3.orna hahaha, trodde vi alfafall. Det slutade med att vi ätt glass och sen gick upp för kärnan, fin utsikt men väldigt högt upp.


Likes

Comments

Hur snyggt är de inte med flätor i alla dess former, oj va konstigt de lätt hahah, men jag har blivit helt tagen i modet med flätor. De var ju väldigt trendigt med två flätor på tjejer för ett tag sedan, men jag tycker de e väldigt coolt på killar också.

E.X. bilden med en fläta sen resten utsläppt, hur coolt är inte de? Jag gilla de väldigt mycket, synd jag fick klippa av allt mitt hår för jag blekte sönder de hehe. Men mitt hår växer väldigt snabbt så de kommer säkert gå någon gång, förra sommaren gjorde Lisette flätor på mig i skolan, tre stycken tror jag, tycker de är riktigt coolt, får väll spåna vidare på de och se vad man kan göra för kul.Likes

Comments

Godmorgon hörni!
Och nu kan jag faktiskt säga godmorgon eftersom att jag vaknade 08:15 idag, inte av alarm faktiskt av mig själv! Väldigt konstigt eftersom jag börjar 1 idag!
Men som vanligt vaknar man tidigt när man inte behöver de haha, så nu sitter jag vid datorn kollar youtube och äter frukost, tänkte duscha lite och fixa mig i lugn och ro, ta mycket tid på mig.

Ikväll ska jag på bio me Stella och sen sova hos henne, så mysigt va längesedan vi sågs och bara hade mys <3


Ha en bra måndag, och första dagen i skolan för dem som börjar!

Likes

Comments

Här är lite bilder ur min kamerarulle tänkte de kunde vara kul att se hihi, men som ni ser är de mest dansbilder, efter som att hela mitt liv går ut på dans och träning.

Likes

Comments

Tjena

Hoppas ni haft ett bra sommarlov, för imorgon börjar jag faktiskt skolan så kan säga så! Jag kan ju inte säga jag gjort mycket detta sommarlovet hahah men när jag väll gjort de har jag haft kul.

Men va tycker ni om mina nya tofflor, först tyckte jag inte om dessa men nu älskar jag dem, jag har dem varje dag typ hehe. Nej men dem e så sköna och lite snygga endån, de e ganska chill att ha dem till ett par kostymbyxor och en t-shirt som jag hade idag så bekvämt och skönt men ganska snyggt.


Likes

Comments

Träna är vad som finns i mitt huvud just nu, bli starkare få bättre kondition och blir vigare, jag önskar att nästa termin kommer jag och år lite bättre än vad jag va innan!
De bästa sätter att ha en bra träning när jag gymmar iallafall är att ha peppande musik, en av mina favorit låtar är "hall of fame" den får mig alltid så taggad, så motiverad och att vilja träna mer!
Och de e precis de jag vill får att kunna nå toppen!

Likes

Comments

Och sist men inte minst ska jag åka i freestylen, de ska faktiskt bli väldigt kul, jag har börjat tycka de är väldigt kul igen, och nästa termin samt EM kommer bli spännande för jag har nya volter i mitt program som jag aldrig gjort innan, men med Filippas hjälp som e grym så klarar jag de.


Ha en mysig fredag

Likes

Comments

För några dagar sedan fick jag och Filippa reda på att vi ska åka på EM, super roligt men lite stressigt, e inte jätte långt kvar, även om de är några månader, men med Charlottas hjälp kommer vi klara de galant de vet jag, så träna träna träna.

Kan knappt vänta på att få dela golvet med Filippa igen, Vm finalen var magisk, och jag vet vi kan klara de igen <3

LY

Likes

Comments