Header

​Hvis du kunne tænke dig at høre mig synge min helt egen nutidige nationalsang, så har du nu muligheden! Jeg faldt nemlig over dette projekt fra 2.g, hvor vi skulle skrive en ny nationalsang. Sangen er skrevet og 'indspillet' af mig. På ingen måde cringe ;) - haha, synes nu alligevel, jeg ville dele den med jer. Enjoy!

Likes

Comments

En ny video har netop ramt kanalen efter en forespørgsel herom. Jeg tør godt sige, at det er den sjoveste video, jeg har uploaded til dato! Jeg GRÆD af grin, da jeg hørte klippet første gang - og gør det stadig, selvom jeg har set det 1000 gange nu.

Så smut ind og tjek den ud - og få et godt grin med på vejen! Du vil ikke fortryde det! :)


- Simone Tolvstein

✗O✗O

Likes

Comments

Jeg har besluttet at ændre min livstil, da jeg ikke længere kan kende mig selv og min krop. Jeg har taget næsten 10 kg på, siden jeg flyttede hjemmefra for en halvt år siden - og det går ikke! Jeg skal have mig selv og min krop tilbage, og det kan KUN gå for langsomt!

Ovenstående er, hvad jeg fik til morgen og middagsmad i går. Håber det kan give lidt inspiration :)

- Simone Tolvstein

✗O✗O

Likes

Comments

DIY

Dette var en af de første videoer, jeg lavede på de sociale medier. Desværre er kvaliteten ikke så god. Til gengæld synes jeg, det ser super cool ud (det synes TheRubzOriginal også!!).


Det eneste, du behøver, er:

★ Pap

★ En chokoladeæske eller lign.

★ Hvad som helst at stille nedenunder, hvis ønsket


Se videoen her: https://instagram.com/p/BGpMtVLElvZ/

Ps. Jeg advarer om mulig cringe-effekt, haha.


- Simone Tolvstein

✗O✗O

Likes

Comments