Hey kære,

Jeg har glædet mit helt vidlt til at afsløre, at jeg er så heldig, at være blevet udvalgt til at være L’Oréal Paris’ nye ansigt ud af til, i både Danmark, Norge, Sverige og Findland i deres super fede app " Makeup genius".

What you see is what you get

Makeup genius er en app der gør det muligt at prøve et udvalg af L’Oréal Paris’ produkter og looks, uden at du selv skal lægge hud til. Geni-fucking-alt hvis du spørger mig!
App’ens tutorials kan samtidig inspirere dig og give dig mulighed for at lege med farver og nye udtryk, så du undgår at bruge pege og tid på dumme fejlkøb.

Jeg har altså fået lov til at lave mit helt eget look til App'en, og i appen kan du se hvilket makeup som jeg har brugt til mit look, og ikke mindst, så kan du prøve looket på dig eget ansigt. Sejt ik'? Jeg synes at det er super blæret!

Det som der sker er, at din smartphone teknisk set bliver til dit spejl og din egen makeupdesigner.

Makeup genius er super simpel at bruge, og det er nemt at prøve nye og anderledes farver, og eksperimentere mere end du plejer.

Du scanner dit ansigt, vælger produkt eller look og straks kan du se, om eksempelvis røde læber eller flydende eyeliner klæder dit ansigt. Du kan tilmed ændre farve med et enkelt tryk, og på den måde finde frem til dit yndlings look.
Hvis du finder et look eller et produkt som du er vild med, kan du efterfølgende købe dine favoritprodukter direkte i App'en og få dem sendt hjem.

Makeup genius er så cool og innovativ - jeg er stor fan!

- App'en er forresten gratis og kan hentes i Appstore.

XX, en meget stolt
Simone


Likes

Comments

INSTAGRAM @SIMONETAJMER