Jeg har altid været forelsket i det dyre, og det man skulle spare op for at kunne få råd til, så man VIRKELIG værtsatte det og var stolt når man købte det!

Her det sidst års tid har jeg været utrolig forelsket i mærket YSL ( Saint Laurent ). Jeg havde længe kigget på en masse forskellige modeller og farver af deres tasker, og kunne faktisk ikke helt beslutte mig. Dog endte jeg i at jeg ville have deres større taske, og blev smask forelsket. Den taske kostede dog liiiige en tand mere end hvad jeg havde sparet op, og jeg kunne bare ikke trække den længere, jeg ville have en YSL taske med det samme!

Min mor, to søstre og jeg smuttede så på strøget, og rørte og kiggede på stort set hver enkel af deres taske, indtil jeg fandt frem til denne lækre sag !!
Jeg er smask forelsket i den. Den er bare lækker og klassisk, og den passer til ALT. Jeg må indrømme at min konto gjorde en lille smule ondt da vi gik ud af butikken, men den var hver en krone værd!

Xoxo S <3

Likes

Comments

Vi startede dagen tidligt ud med at køre til Odense, min mor, bonus far og jeg. Vi ankommer derefter på det hyggeligeste lille hotel mig og min mor, da min bonus far køre videre til Middelfart for at arbejde.

Vi beslutter derfor at gå Odense gågade tyndt, og får shoppet en smule ( hehe). Og der blev da gået en masse kilometer! Så fødderne er den grad godt ømme.

Hjemmefra havde min mor egentlig sagt vi skulle spise på en lille sidegade hvor de har en italiensk resturant kaldt " Mona Lisa". Men da jeg opdagede på vejen tilbage at der lå en MASH... jeg var solgt! Nu har jeg prøvet 4 ud af 6 af de MASH der er i verden, inkl den i London, og de imponere HVER gang! De er klart et besøg og hver en øre værd!

Selvom vi er godt fyldt op med lækker mad, har vi alligevel været nede og snolle en masse lækker slik. Så nu ligger vi under dynen og venter på melodigrandprix.

- håber i andre har haft en ligeså lækker lørdag!

Xoxo S

Likes

Comments


så blev det igen denne tid på året! Normalt bryder jeg mig egentlig ikke om sne, da jeg cykler og går en masse så både hår og makeup bliver ødelagt... men det er nu smukt! At det bare ligger som en tyk hvid overflade, det er der da noget roligt over!

Jeg fangede lige dette billede i dagslys, og må sige at jeg er ret imponeret over hvor smukt et billede det faktisk blev, hehe....

Dog er min personlig yndlings årstid sommer. Jeg elsker at være brun, og de dejlige varme grader! Hvad er jeres yndlings årstid ?

Xoxo S

Likes

Comments