Idag var jag i skolan, sen med Niki o vi drog till Strängnäs med hennes familj o handlade, sen drog jag Alina o Niki till lottenlund i hade picknick. Sen drog jag o Niki hem till henne igen o sen drog jag hem, åt mat, o sen var jag med min älskling.
Godnatt
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag med Alina och Niki i lotten Lund, vi hade picknick och bara hade de skit bra. Sen drog jag och Niki hem till Niki och käkade och sen kom Malin o hämtade mig så drog vi till heron på bio, vi kollade på 'bad neighbours' och den va skit bra! Sen drog vi hem till Malin och sov. Idag har vi vart i Nykvarn hos filiph en liten stund och sen drog vi till Södertälje för att filiph skulle köpa en sak och jag o Malin ville köpa glass. Vi va där ett tag och satt vid hamnen och tog de lugnt. Sen drog vi, lämnade av filiph i Nykvarn och sen åkte vi till Mariefred, då lämnade Malin av mig hemma och snart kommer Isa, Micke, theo, mormor och morfar hit. Sen ska jag nog förbi Tim en stund tror jag, men han är väldigt sjuk då han har körtelfeber så får ej pussa honom.. :(

Likes

Comments

har inte bloggat sen måndags fråga mig inte varför. Har inte träffat Tim på flera dagar pga att han är fett sjuk och han har bara sovit typ. Men hur som helst har denna vecka innehållit bra o dåliga saker. En bra sak är att jag antagligen fått ett sommarjobb!! Ska på ett möte på tisdag och då ska jag få veta vart jag ska jobba osv. Sen en dålig sak är att veckan är fullspäckad med prov och en massa jobbiga lektioner som en liten bonus, och en till dålig sak är såklart att jag knappt träffat min pojkvän.

Men idag efter skolan var jag med Niki, vi cyklade runt, fikade vid skolan och hade de roligt bara hon och jag, vi kollade klart på en film hemma hos henne som vi börjat kolla på sen typ en vecka tillbaka som heter 'the crazies', hade dock redan sett den filmen men den är bra ändå, en virus film då människor blir dumma i huvudet och dödar folk. Men hur som helst så hade jag också ett nationella prov idag i historia som gick helt ok tror jag, sen har jag ett nationella till i historia imorgon igen, sen är alla nationella slut, ÄNTLIGEN! Men nu ska jag snart sova, är väldigt trött och måste vara relativt pigg imorgon inför provet!
Godnatt!


Likes

Comments

Hej!
I lördags sov jag med Tim och vi var även med varandra hela söndagen! Idag är de måndag, igen.. Måndagar är värst då man vet att kan har hela veckan framför sig, och denna vecka har jag nationella prov onsdag, torsdag och fredag. Sen är de inga mer nationella, såååå skönt!
Imorgon ska jag mamma Cornelia och Tim åka till Södertälje och kolla på avslutnings klänningar till mig och Cornelia, hoppas jag hittar någon..
Men nu ska jag fortsätta jobba, har matte just nu och slutar om ca en kvart.....
Skriver sen!


Likes

Comments

igår var jag som sagt med Alina Cilia och Niki. Niki och Cilia överraskade mig och alina med egen gjord pizza och present osv, hur gulliga som helst. Sen gick vi till stan och köpte energi dricka, sen gick vi tillbaka och spelade ett spel som var as kul! Sen gick vi ut en snabbis och jag o Niki tog en promenad runt på stan medans Alina och Cilia va vid vindskyddet. Sen gick Alina hem och vi andra gick till lägenheten och åt glass och jordgubbar. Sen la vi oss och sov.


Likes

Comments

så härligt med fredag idag! Denna kväll ska tillbringas med mina bästa tjejer så jag hoppas i kvällen blir som planerat! Just nu är jag hemma hos mamma och Theo är också här, snuttis de va så länge sen jag träffade han, han har blivit så stor! Men om ett tag ska jag nog dra ner till stan och börja göra mat med tjejerna!
Bloggar antagligen mer sen om kvällen eller imorgon! Juste vi fick våra klass tröjor idag! De är bara ett måste när man går ut nian.. På baksidan har alla skrivit sina namn också!
Buen fin de semana!
Likes

Comments

Missade frukosten i morse så nu dör jag av hunger.... Har lunch om en timme så jag kommer avlida här. Har teknik också så de är lame och jag har dessutom inget att göra.


Likes

Comments

Ännu en dag i skolan, hade nyss nationella prov som inte gick så bra. Idag är de lång dag i skolan, så de är jobbigt! Nu sitter jag och Cilia och väntar på Alina och Niki som är inne hos syv. Skriiiiver sen


Likes

Comments

Idag är de en chill och kort dag. Nu har jag slutat och ska nu va med Alina och Niki. Imorgon har jag nationella i matte..... fy fan


Likes

Comments

denna dag har jag inte gjort något speciellt. Drog hem till mami direkt efter skolan, packade mina saker, åt mat och städade rummet. Sen tog jag moppen till pappa och när jag kom hit kollade jag på american horror story, scary shit men så bra. Nu ska jag kolla om de finns glass att käka, skriver mer imorgon!


Likes

Comments