Idag har vi varit ute i skogen hela dagen igen, känner mig mycket kryare och friskare idag, Sen har vi precis lagat och ätit, hamburgare med pommes, var så länge sen, och passar perfekt när man inte orkar stå så länge och laga mat 😉

Likes

Comments


För ett tag sedan var jag ju hos frisören och fick med mig denna inpackningen hem, har väntat med att skriva om den tills jag kunnat använda den några gånger och jag säger bara WOW så bra den är!!

Mitt hår känns så himla mycket friskare, och så luktar de så OTROLIGT gott.

Har haft flera som frågat "Åh vad gott du luktar, vad är de för parfym?" o man bara 

- eh, jag har ingen, det är min inpackning, haha.. 

Sen behöver man bara ha i den 60 sekunder, vilket kan vara ganska skönt, vissa ska man ju ha i typ 5 minuter, kul o stå där och vänta i fem minuter då. 😪

Likes

Comments


Något av det roligaste jag gjort i mitt liv var att vi åkte på full moon party't i Thailand.

Vi körde runt lite i Thailand (Koh samui) och letade efter ett ställe att äta på när vi plötsligt såg en jätte stor folkmassa på vägen, så vi stannade och frågade vad det var frågan om, varför det var så många där och vad alla stod i kö för. Så var det ju FULL MOON PARTY, visst vi hade sett lite skyltar och sånt om det, men vi trodde inte att det skulle vara under dom veckorna vi var där så vi tänkte ju inte mer på det. Men iallafall så ställe vi oss i kön och köpte biljetten + för båten och åkte dit lite spontant.

Minns att på båtturen dit var jag livrädd (Hade ju ingen aning om vart vi skulle?!) Men de slutade med att det var något av det roligaste jag gjort, och tillsammans med min fina pojkvän/bästa vän, kunde ju inte varit bättre.

 (Bilderna är av lite sämre kvalité då systemkameran fick stanna hemma, så är från min iphone) 

Likes

Comments


Alltså jag älskar denna väskan, den har seriöst följt med mig till andra sidan jordklotet​ och kunde inte vara mer användbar. Den är liten men praktfull med jätte bra innefack, Te.x när vi var i Thailand och man skulle gå runt mycket på marknaden/stranden så var den hur enkel och praktisk som helst. (Självklart inte äkta)

Tror den kostade 249 kr (om ens det) Så otroligt prisvärd! 

Likes

Comments


Svårt att se på ​dessa bilder kanske, Men detta armbandet har varit ett av mina favoritarmband sedan jag tog studenten för 2 år sedan. Fick den av min fina pojkvän som studentpresent, Det största hjärtat är i guld och det lilla är i silver, även kedjan är i guld. Så fint! 

Likes

Comments

"Mindre drama med killar"

Har kopierat texten från bloggen ovanför om ni vill klicka in och kolla, tjejen skriver så jävla bra texter!

"Det finns många tjejer som säger det. Jag har säkert själv slängt ur mig det back in the days om jag haft en vän som betett sig fittigt. ”Tjejer är så komplicerade – därför har jag bara killkompisar” och ”det här är anledningen till varför jag bara umgås med killar” Största bullshits-meningarna någonsin! Är detta en tanke som slår dig ofta så följ mitt råd – gör slut med den tjejkompis som ofta får dig att tänka såhär. Tänker du detta väldigt ofta kanske du borde rannsaka dig själv? Varför känner du ofta såhär? Kanske är du själv komplicerad så in i helvete?

Eller det värsta scenariot – är detta något du bara slänger ur dig när du umgås med killar för att vara äckligt inställsam?SLUTA GENAST ISÅFALL.

Jag har visserligen många brutalt fantastiska och helt underbara killkompisar i mitt liv. Men fy fan vilka rysningar jag får när jag tänker på de kvinnor jag har runt omkring mig. De är mina bästa speglar, stöttepelare och världens bästa hejarklack som alltid vill att jag ska nå mål. Bästisar, systrar, stallvänner, mammor och kollegor – jag är förevigt tacksam för att ni är just som ni är.

Om du känner med dig att du brukar säga detta ofta, tänk då på att du faktiskt smutskastar kvinnan för att ställa dig in hos en man. Tänk om, rannsaka och hitta nya fantastiska kvinnor att bli vän med. Big fucking punkt."

Likes

Comments