Header

Hej alle sammen!

Beklager min ikke tilstedeværelse, men der har været meget på det seneste..

Mange har spurgt mig, om hvorfor at jeg ikke går op i julen, og nu får i svaret.
Jeg bryder mig ikke så meget om julen, af den årsag, at min morfar som jeg var meget tæt knyttet til, døde kort efter jul..
Jeg kan godt lide, at købe julegaver til mine medmennesker, og lave julemad. Men julepynt og julesange - det er droppet.
Nogle af Jer tænker sikkert, at det lyder lidt trist - men sådan er det bare. Jeg går ikke op i julen længere, og har også lavet en aftale med min kæreste omkring jul, når vi flytter sammen.

Det er snart 2 år siden, at min morfar fik bort, og siden da har jeg ikke brudt mig om jul. Det sætter gang i minder og får mig rigtig hurtigt til, at bryde sammen..
Julen er velkommen i mit barndomshjem, men det kommer ikke til at være i mit kommende hjem med Casper.

Nogle spurgte mig her forleden, om jeg heller ikke så julefilm og kunne lide sneen.
Nej, jeg ser ikke julefilm - det kan jeg ikke rumme. Sne, det kan jeg faktisk godt lide, også fordi jeg er bil-pige, så jeg skal da ud og lege i det, HAHAH!

Men nej, min morfar betød alverden for mig, så jeg har meget svært ved, at klare julen. Forleden dag, da jeg skulle skynde mig afsted til arbejde, brød jeg sammen i bilen, da jeg troede at jeg kunne høre en julesang. Der gik 1 min. Og så tudede jeg løs.. Det gik ikke..

Jeg er og vil altid være morfars lille pige, så derfor kan jeg ikke så godt klare jul mere..


Men jeg håber, at I alle får en dejlig jul self!

Lidt tanker herfra
-Lullo

Billedet her, er fra min morfars og mormors guldbryllup. Det er er billede af min morfar og min mor, hvor hun står og holder en taler om dem osv.

​XOXO, Simone & Lullo

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen

I lørdags var mig og min kære mand ind i København og går en dejlig lang tur på strøget og kigger på julemarked sammen og efter det skulle vi finde noget at spise sammen, det er var super hyggeligt med en kæreste tur når vi ikke ser hinanden så meget her i hverdage, fordi han er på skole over i Jylland.

​XOXO, Simone & Lullo

Likes

Comments

Hej alle sammen!

Så er jeg kommet hjem, efter en dejlig afslappet weekend i Svendborg, med mine forældre.
Det var rigtig dejligt, at være afsted - da jeg sjældent er sammen med mine forældre ordentligt.
Vi tog på et hotel, som vi har været på før, og ankom fredag eftermiddag. Jeg var rimelig død, jeg blir hurtigt sløv efter bare en times køretur.. Så min plan var, at jeg skulle pakke ud og bare slappe af.

Lørdag startede godt ud, med lækker morgenmad og bagefter skulle vi ned til havnen. Nede på Svendborg havn, var der julemarked, og selvfølgelig ville min mor ned og se det. Min far og jeg er rigtig dårlige til jul, og bryder os egentlig ikke om andet end julemaden. Sååå vi fulgte bare med, og gik rundt og kiggede.
Om eftermiddagen, tog min mor og jeg lige hurtigt i Kings & Queens. Jeg går normalt kun i H&M, Deres, Only, Vero Moda, Hunkemöller og Only. Men på det seneste, er jeg begyndt lidt, at komme i King & Queens. Jeg kan godt lide deres undertøjs-udvalg og nogle af deres t-shirt’er.
Så der købte vi lige 2 par bukser til min kommende praktik-plads - så det kunne se lidt anstændigt ud.

Om aftenen tog vi på Jensen’s Bøfhus. Selvfølgelig, haha! Vi hedder jo også Jensen til efternavn, såå det gjorde vi da.
Resten af aftenen blev brugt på mine forældre værelse, hvor vi sad med rødvin, cola, Chips og slik, og selfølgelig film.

Søndag, i dag, blev brugt på julegaver i Magasin og så tog vi hjem til Sjælland.
Casper har sammen med Milla, passet huset, så ville tage frokost med hjem.
Vi tilbragte hele eftermiddagen og aftenen sammen - og det var rigtig dejligt.
Casper og jeg besøgte lige min mormor i en lille times tid, og bagefter tog vi hjem og spiste.

Jeg har virkelig nydt min weekend, og trængte også til det! Det er meget sjældent, at jeg kan være rigtig sammen med mine forældre. Så jeg nød det virkelig meget.

Fra i morgen, starter mit praktik så, og jeg glæder nig bestemt! Jeg skal være receptionist på Hotel Scandic, i Roskilde - og det blir fantastisk.
Jeg har i lidt tid ønsket, at blive receptionist, da jeg ikke kan få min drømme uddannelse. Så jeg valgte receptionist, fordi jeg er blevet nysgerrig på den verden, eftersom at jeg har rejst meget på hotellet med mine forældre, og i sær i Århus. Så det ser jeg frem til.


Jeg håber I alle har haft en god weekend, og får en god uge!

Godnat herfra
- Lullo <3

​XOXO, Simone & Lullo

Likes

Comments

​Hej alle sammen!
Som mange af Jer ved, også fra Simones og min tidligere blog, så har jeg ikke skrevet så meget om mit forhold. Casper og jeg kom sammen for snart 2 år siden, og havde et meget godt forhold, indtil starten af februar i dette år.. Der skete rigtig mange ting, og vi blev enige om, at holde vores forhold, mellem os. Så hvis der opstod noget, med problematiske ting, blev det mellem os og vores tætteste medmennesker.

Jeg har fået spørgsmålet rigtig mange gange nu : Er i stadig sammen, og forlovet?

Egentlig ville jeg helst holde det privat, og ikke svare på det. Men ja, vi er stadig sammen, og forlovet.
Casper og jeg var ude for nogle ting, og vores forhold kom virkelig på prøve fra februar ril omkring sommer. Jeg vil ikke gå i detaljer, men grundet alt for meget, har vi i al hemmlighed holdt det privat mellem os og nogle tætte venner, der så hvad der skete.

Casper har hjulpet mig meget, med min angst. Han har set ting, som jeg holdte for mig selv, og han har sat foden ned når jeg ville flygte fra min problemer. Han hjalp mig frem, så jeg kunne få det bedre - og det har han klaret flot!

Jeg elsker ham rigtig meget, men grundet alt det der er sket, har jeg besluttet at skrive meget lidt om ham.
Simone og jeg, er begge enige om, at denne blog skal handle om os - og ja, vores mænd er der jo også i vores liv, men det er ikke dem der er fokus på herinde.

I lørdags holdte vi fødselsdag for ham, på café Vivaldi. Vi var 7 af de tætteste omkring ham, og hyggede om ham.
Casper blev 21 år, så vi skulle rigtig fejre, at nu er 100 % voksen hahah!

Håber I alle får en dejlig tirsdag, og har det godt på trods af det triste vejr.

- Lullo ❤️

​XOXO, Simone & Lullo

Likes

CommentsBliv medlem af GOODIEBOX og modtag hver måned en boks med 5 -7 beautyprodukter.I april måned tilmeldte jeg mig Goodiebox, og jeg må indrømme, at jeg har været en del skeptisk. Bl.a. om det at kunne betale sig, at betale et fast månedligt beløb for nogle produkter, som jeg ikke aner om jeg overhovedet kan lide, eller kommer til at bruge.

Men jeg ville sige, at jeg blive meget overrasket om deres produkter, de er jo super lækre og deres kvalitet er virkelig fantastisk! Men, selvfølgelig kan der også være nogen gang hvor det ikke altid er så fede produkter, men de kan heller ikke gøre os alle glad.
Håber at I får en god aften :)Gå ind og tjek deres hjemme side ud: goodiebox.dk - Så kan I jo efterfølgende, overveje, at prøve det.

​XOXO, Simone & Lullo

Likes

Comments

Dette er et gammel billede, af mig. Det var dengang jeg lige var begyndt, at ryge fast.

Jeg startede med, at ryge da jeg var omkring 17 år. Jeg gjorde det ikke fordi, at jeg var tvunget eller synes det var sejt. Jeg gjorde det faktisk, fordi jeg var nysgerrig. Siden jeg var meget ung, har jeg set min tante og mange andre jeg kendte/kender ryge. Min bedste barndomsveninde, er et år ældre end mig, og jeg kan huske, at vi en dag stod på Tølløse station og ventede på et tog. Hun røg lidt og havde nogle, så jeg fik lov at prøve. Rigtig mange hoster, fordi man ikke er vant til det, og pga. de små hår der sidder nede i halsen. Men jeg havde aldrig prøvet det før, og så fik jeg lov, at få et sug. Jeg var lidt nervøs, men hostede faktisk ikke. Det kom bag på mig, men jeg fik lov at prøve at ryge en enkelt cigaret. Det blev så til flere og jeg var rimelig dum og ikke kunne sige fra. Så jeg røg i godt og vel ca. 3 år. Det var rigtig svært, at stoppe når man jo bliver afhængig af nikotinen, plus at dine hænder er beskæftiget.
Jeg kan huske, da min mor fandt ud af det. Hun blev rigtig skuffet, også fordi at det jo som sagt ikke er sundt eller godt for kroppen. Hende kommentar var: " Det er din beslutning. Jeg kan ikke lide, at du ryger, og jeg vil gerne bede dig stoppe. Men jeg kan jo som sagt, ikke holder øje med dig 24/7 ". Efter det prøvede jeg virkelig, at stoppe fordi at jeg vidste, at min mor var skuffet. Min far derimod, vidste intet. Han måtte ikke få det af vide, for så brændte lokumnet!
Da jeg var igennem alderen 16-18 år, var jeg krop umulig. Jeg lyttede ikke... Jeg løj, tog til fester, drak mig fuld og gjorde de dummeste ting, som jeg den dag i dag fortryder. For i virkeligheden gik alting for stærkt for mig..

Som sagt gjorde jeg det ikke for, at spille sej, eller være sammen med mine venner. Jeg gjorde det fordi jeg gerne ville prøve, at være "inde i den verden" og få en fornemmelse af, hvordan det var.
Grunden til, at jeg stoppe var pga. min farmor. Min farmor døde til kræft, og jeg husker det meget tydeligt. Jeg var 9 år, og forstod ALT. Min farmor røg ikke. Men pga hendes sygedoms forløb, valgte jeg at stoppe.
Jeg ville ikke kunne se mig selv i øjnene, og vide at jeg havde ødelagt det for mig selv, pga. rygning.
Der er SÅÅÅ mange af de unge, der ikke kan se det. De vil gerne spille seje og være en del af en social gruppe. Desværre bliver de afhængige og har svært ved at stoppe.
Men nej, jeg er bestemt ikke nogen engel. Nogle gange, kan jeg godt tænkte "Jeg kunne virkelig godt bruge en smøg, lige nu..". Men jeg prøver at holde fast så meget jeg kan.
Jeg har nu været røgfri i ca et halvt år. Jeg har købt en pakke, et par gange og når jeg så har åbnet den og kigger, så fortryder jeg det. Tanken om at rygning er skadeligt, og usundt gør mig bange.. Tanken om at det kan slå ihjel, er skræmmende..
Jeg købte en pakke i mandags, og stod og holdt en enkelt i hånden efter jeg havde åbnet pakken. Jeg havde brug for at mærke og holde den mellem fingrene. Efter 5 min. pakkede jeg den væk og smed den ud. Ja... Penge ud af vinduet tænkte jeg, men igen.. Jeg skulle ikke ryge.
Selvom rygetrængen kommer ind i mellem, må man bare kæmpe for at holde sig tilbage! Det er vigtigt, at man tænker sig grundigt om!

Jeg håber I ved, hvor skadeligt det er, og passer på Jeres helbred. Selvfølgelig kan man ikke redde hele verden, men man skal virkelig tænke på, at det er meget skadeligt at ryge.

Der er mange af de unge, der ikke forstår det. Men jeg håber virkelig, at det en dag går op for dem, inden at det kan risikere deres liv..

Hvordan stoppede jeg med, at ryge?
Jeg forsøgte med Nikorette-tyggegummi, men det hjalp mig ikke. Så jeg spiste rigtig meget mad, og (heldigvis,pga. for højt stofskifte) tog jeg på i vægt. Jeg spiste viiirkelig meget, og når jeg havde brug for en cigaret, spillede jeg et spil på min iPhone, for at holde mine hænder beskæftigede.
Mit råd er : Hvis I bliver rygetrængende, så dyrk noget motion, eller spil et spil på Jeres tlf. Hold Jer beskæftiget med en hobby,eller sport. For så er Jeres hænder igang, og så holder I Jeres krop sundt og rask. Hvis i ønkser flere råd, så skrive en kommentar. Så kan jeg skrive flere af dem.

Mine tanker går ud til alle Jer, der har mistet en- eller flere til kræft. Pas på hinanden, for vi har kun et liv. Det er vigtigt.

Jeg synes, at det er kanon, at TV2 i samarbejde med Aller, har lavet indsamling til Kræftens Bekæmpelse. Det er noget jeg vil støtte, og jeg kigger hver dag, på denne lille broche, som min mor købte til mig.
kraeft-og-smoeger

Tak fordi I ville bruge Jeres tid, på at læse disse alvorlige tanker fra mit hoved.

Super dejlig lørdag aften til Jer alle!
- Lullo <3

​XOXO, Simone & Lullo

Likes

Comments

Hej bloggen


Jeg ville fortælle Jer om den dag, da Jesper friede til mig.❤️Jesper og mit forholde har haft rigtig meget optur og nedtur, men hvem har ikke det, jeg tror ikke at man er lykkelig hvis man aldrig har skændtes med sin kæreste. Men den dag Jesper friede, har vi været rigtigt meget uvenner og vi snakkede ikke rigtigt sammen, og spurgte han om vi skulle gå, en tur med vores lille pige (vores hund) i Borup skov. Så vi kunne tale tingene igennem. Vi kom ned på Borup strand, hvor vi kigger lidt ud på vandet sammen og lige pludselig sad Jesper på kræ og spurgt om jeg ville gifts med ham. Vi havde kun været sammen i 6 måneder da han spurgte mig, men kan I gætte, hvad jeg sagde til ham? Mit svar var: jaaaaaaa❤️ Jeg er var jordens lykkeligste pige og det er jeg stadig. Han er mit livs kærlighed og nu har vi snart været sammen i 2 år og er lige flytte sammen et rækkerhus. Nu glæder jeg mig bare til, at han kommer hjem fra Jylland på fredag ❤️❤️

KanI have en dejlig dag, allesammen ☺️

Hilsen Simone

​XOXO, Simone & Lullo

Likes

Comments

Jeg sad i går aftes, søndag den 29. november 2017, og ryddede op i en skuffe fyldt med billeder fra min barndom. Blandt dem lå også nogle billeder fra min teenagertid/ungdomstid. Der var mange fra dengang det hele startede med makeup, drenge, veninder, shopping og alt det man brugte krudt på. Det jeg husker mest er dog, at jeg på det tidspunkt havde fået angst. Så jeg var ikke så frembruset som andre piger var. Jeg var enorm forsigtig og genert, og med min angst rygsækken - så kunne det være svært med tingene. Da jeg var 15 år, havde jeg for første gang et stort crush på en fyr. Han var virkelig et rart menneske, og jeg snakkede rigtig godt med ham. Jo ældre jeg er blevet, desto mere er jeg så også blevet en drengepige. Så jeg så ikke fyrene so, en vigtighed. Jeg ville hellere snakke biler og hænge ud.

Da jeg fyldte jeg 16 år, og alle mine venner begyndte, at gå i byen, så jeg det som en mulig åben dør, for at prøve en masse nye ting. Jeg startede med, at gå til fester og drak også gerne. Nogle gange mere end andre. Dog kan jeg da sidde den dag i dag, og fortryde mange ting jeg gjorde, fordi jeg ikke ventede til jeg var hundrede procent klar, og lidt ældre. Da jeg var 17 år, begyndte jeg at prøve og ryge. Det var ikke lige så smart, men da jeg fortalte min mor det, var jeg ekstra nervøs. Min mor er vokset op , som baptist. Så i hendes barndom og ungdom, var der ikke alkohol og rygning. Det var simpelthen forbudt. Så jo ældre hun er blevet, og mere voksen, jo mere har hun selvfølgelig også prøvet ting af som andre. Men lige hende var jeg decideret ræd for at fortælle det til. Jeg husker det som var det, i går. Hun blev ked af det og sagde, at det var ikke godt, men hun kunne ikke gøre så meget ved det. Hun har selv en gang røget, for mange år siden. Så hun ville ikke være dobbeltmoralsk og prædike højt om det. Men vi talte stille og roligt om det, og den eneste kommentar jeg bed mærke i var: " Det er dit liv, jeg håber du vil stoppe. Jeg kan ikke lide, at du gør det. Min respekt og accept for det, får du ikke - og jeg vil ikke købe cigaretter for dig. Jeg ønsker, at du stopper ". Det gjorde jeg så også i en tid. Indtil da jeg så begyndte i 10. klasse på VUC, i et halvt år, forandrede alt sig. Jeg vendte 180 grader. Jeg fik kørekort, kørte ræs og gjorde dumme ting. Jeg begyndte at ryge fast. Gerne en halv pakke, til en hel pakke om dagen. Jeg hang ud med de "sejeste" mennesker, som var lidt ældre end mig selv. Men jeg lavede SÅ mange fejl, og det hele gik bare så stærkt, at jeg ikke selv kunne følge med. Til sidst stod jeg ude på kanten, hvor jeg havde lavet for mange ting - og ikke rigtig kunne komme ind igen. Jeg mistede min nærmeste ven, min bedsteveninde. Derefter røg jeg ned i et hul og var i lidt tid deprimeret. Jeg lyttede ikke til min krop, men kørte på fuld skrue derud af. Det fortryder jeg VIRKELIG!

Når jeg ser tilbage får jeg ondt i maven, og får rigtig meget dårlig samvittighed overfor mine forældre, men mest min mor. Min mor, er min tætteste og jeg følte mig som verdens største fiasko...
Der er RIGTIG mange ting, jeg har prøvet og har lavet. Men nej, jeg fortryder IKKE, at jeg har gjort til. For det har ført mig til den, jeg er i dag. Jeg er stolt af nogle ting, og jeg har opnået mange ting. Men jeg har helt sikkert også gjort FOR mange ting, som jeg kunne have ventet med, at gøre til jeg blev lidt ældre. Når jeg ser på mange unge nu til dags, får jeg tit et sug i maven. Pas nu på jer selv, derude altså! Der er mange år endnu, hvor I kan opnå og prøve alt det i vil. I skal nok nå det hele. Lad nu vær' og pres Jer selv, bare fordi, at andre har gjort noget eller gerne vil noget.

Mange af de unge nu i dagens Danmark, skynder sig helt vildt når de får chancen, for at nå en masse. Men nogle gange ender det, altså galt. Jeg var selv meget ivrig i at gå i byen, da jeg fik muligheden som 18-årig. Men jeg har godt nok også stået bagefter og sagt til mig selv: Det kunne jeg godt have ventet med, til jeg var mere klar, modet og mere voksen. Jeg har hele mit liv foran mig, jeg skal da nok nå det hele, på et eller andet tidspunkt. Jeg ville bare have ønskset, at jeg havde ventet lidt, istedet for, at tage det hele i et - eller med det samme.
Jeg er 21 år, i dag. Jeg har nået en masse ting, lidt for sammenpresset og jeg har et råd, til andre "nye unge" Tag det stille og roligt, og vær forsigtig. I skal nok nå det hele. Bare lad vær' med at skynde Jer. Der kan ske så mange ting, som er uventet, så fokuser på det vigtigste - at I har det godt og Jeres skole! Skolen er super vigtig, det er den der kan føre Jer videre.
Jeg fortryder dog, at jeg ikke tog min skole seriøst nok. Jeg tog en klasse om, og fik det meget bedre. Jeg fik mere overskud og fulgte bedre med. Jeg tog mig hurtigt sammen, da jeg også fandt ud af at jeg ikke havde en chance, til at komme ind på min drømme uddannelse, fordi min karakter ikke så gode ud. Jeg var for sløv.. Men jeg tog det om og har bestået en eksamen jeg har flygtet fra i 4 år. Det er jeg godt nok stolt af!

I dag, er jeg så heldig, at være omgivet af masser af søde og dejlige mennesker. Jeg fik også min bedsteveninde tilbage, og jeg hviler også mere i mig selv. Min liste over alle de ting, jeg ville opnå inden jeg blev 18 år, og voksen, er fuldført. Men jeg ærgre mig over, at alt blev sammenpresset og skyndet på. Jeg kunne godt, have undværet nogle ting, eller bare have ventet lidt. Men ja, selvfølgelig går en teenager-tid jo "naturligt". Man skal bare huske, at være der omkring de unge og være der for dem!Jeg er ked af, hvad jeg har budt mine forældre. Jeg løj, og manipulere dem, til at kunne gøre lige, hvad der passede mig - men karma rammer ALTID! Mine forældre er blevet budt meget. Det går jeg stærkt udfra, at alle teenager-forældre er blevet. Man skal tage en masse kampe, og forbedre sig hele tiden, som forældre. Man skal holde foden nede, for at vise, hvor grænsen går. Det kender jeg mange der ikke er så gode til, mange af min venners forældre har tit talt åbent med os, om hvordan "kampende" har været. Det er virkelig pinligt, synes jeg..

Når vi tit sidder og taler om, hvad vi har prøvet - og nogle af os siger "Ja, det har vi prøvet" flere gange, kan jeg godt mærke, at på nogle punkter ja, det er da fedt. Men på andre, hold kæft (undskyld jeg bander) men det er da dumt.. Det er jo pinligt, og over grænsen. Selvfølgelig skal man da prøve en masse ting, men hold nu op, hvor er det dumt i længden. Hvad gør man så, når man selv bliver forældre?

Jeg har egentlig aldrig kunne lide børn, og jeg ønsker faktisk ikke, at få børn. Ikke pga. min ungdom, men det er bare ikke mig. Jeg er forlovet med en fantastisk ung mand, som også selv har prøvet en del - og jeg kan da sagtens se mareridtet for mig, hvis vi fik børn.. "Mor, jeg har gjort, det og det"... Åhh nej, jeg vil bare krumme tæer hele tiden, og være nervøs...

Uden tvivl, jeg er glad for at have prøvet noget, så man har det med i tasken. Men hvor er det meget de unge nu til dags vil, som vi andre gjorde og blev usikre over.. i den "pakke" er der faktisk ting jeg fortrød. Jeg vil ikke komme ind på emnet, da jeg ikke vil opfordre nogle det.

Jeg er glad for det liv jeg har i dag. Jeg er mere klogere, på hvad jeg vil, og hvad jeg har lært ud af mine fejl, i livet. Fejl er jo dem du lære af, og bagefter ved, hvad der er godt og forkert. Men det er også dem der fortæller dig, hvilken vej du bør gå.

Husk at passe på Jer selv derude, og husk at lytte til Jer selv, og Jeres egne grænse. Ikke lad jeg tvinge og presses, bare fordi andre har gjort det. Gør det i føler er det rigtige for Jer.

Og ja, jeg kunne blive ved haha! Men det gør jeg ikke.

Pas på Jer selv, og ha' en dejlig mandag. (Selvom, mandag er min hade-dag)
- Lullo

​XOXO, Simone & Lullo

Likes

Comments

Velkommen til vores blog!

Vi er to kvinder, ved navn Simone og Lullo. Vi går begge på uddannelsen Kombineret Ungdomsuddannelse. Så her kan I følge med i vores hverdage, privatlivet og hvad vi foretager os samt vores forskellige rutiner.

Vi vil forsøge, at lægge noget op dagligt, så I kan følge med, i hvad der sker :-)Ha' en super dejlig dag!

XOXO Simone og Lullo

​XOXO, Simone & Lullo

Likes

Comments