Contains affiliate links

Hey derude! Den sidste halve time har jeg siddet og kikket på nettet. Jeg er ret meget i shoppe humør, men prøver og lade vær. Jeg ser hele tiden de her "teddy coats" overalt. De er kommet ret meget på mode igen.

I starten var jeg lidt skeptisk overfor det, men blev hurtig vild med et par stykker. Jeg har derfor besluttet at sådan en må jeg eje, men ved ikke hvilken en. Så derfor har jeg tænkt mig at dele det med jer. Så i også kunne få lidt inspiration på nogle forskellige teddy coats.

Xoxo, Simone <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Den er let at efterligne og kan kreeres af ting, du allerede har i gaeroben.

Tendenser kommer og går. Der er både dem, vi bliver ved med at vende tilbage til, og dem man lige rynker på næsen af. Denne tendens er dog så fed, og stilfuld, at jeg tror at den bliver hængende i lang tid fremover.

Tendensen har kombineret to af sæsonens mest populære items: Blazeren og et bælte. Ved at gøre det markere du taljen på en rigtig god måde, ligesom i 80´erne.

Mange af Instagrams mest stilfulde kvinder er hoppet med på trenden, og bærer et bælte uden på en blazer. Tendensen kan både styles med et maskulint og et enkelt look. Tilføj nogle klassiske bukser, eller gør det mere feminint med en smuk farvet eller printet nederdel.

Jeg er selv helt vild med denne trend, og håber den bliver hængende længe!

Neden under er der et billede af Freja Wewer, som er et mega godt eksempel.

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hvis du høre meget musik, eller bare rejser meget. Så ønsk dig trådløse høretelefoner. Det er så meget pengene værd.

Ur / Ur / Ur

Accessories generelt kan man altid bruge. Et lækkert ur, skader ihvertfald ik:)

OPLEVELSER. Jeg elsker selv at prøve nye ting. Bridgewalking lillebælt har jeg selv prøvet, og kan stærkt anbefales. Det kan også være en helikopter tur "gad selv godt at prøve, haha" Gokart er altid sjovt, men find på noget du ved forbliver et minde.

Sko. Jeg tror at alle drenge går op i sko, ihvertfald de fleste. Sko er en god ting at ønske sig, hvis man vil have flere til samlingen.

Spil. Det kan være alle slags spil. Hvis du kan lide brætspil, eller kort. Hvis du elsker at spille computer, eller Playstation. Så kan du ønske dig nye spil.

Fodbold billetter. Igen, hvem elsker ikke oplevelser. Det kan være billetter til fodbold, koncert eller andet.

En højtaler. Der er mange der elsker at høre musik. Jo højere, jo bedre. En nice højtaler kan de fleste bruge.

Lige her til sidst, har jeg fundet en ring. Jeg ved ikke om alle er til smykker, men det var en mulighed. Altid godt til at pifte et outfit op.

Jeg håber at i drenge derude, bare har fået lidt inspiration til hvad i kunne ønske jer i gave.

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det er snart jul, så hvis du er helt blank, og ikke aner hvad du skal give din kæreste, mor eller søster, Så har jeg fundet et par ideer her.

Parfume er altid en god ting at give. Det er tit noget man ikke selv gider at bruge penge på, men det er mega lækkert at få i gave.

En morgenkåbe er altid en hyggelig ting at få. Man kan altid bruge en lækker morgenkåbe

Tasker er en fed ting at få i gave. Det er altid lækkert at få nye tasker, og få udvidet sin samling.

Sko kan man altid bruge. Gerne mange forskellige. Jeg ønsker mig tit sko i gave, fordi det er noget man "glemmer" at købe.

Jeg ønsker mig altid jakker i gave. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg elsker bare jakker. i sær ruskinds jakker.

Toilet tasker er noget man altid kan bruge.

Hvem ville ikke have en højtaler? Jeg kan ihvertfald godt lide at høre musik, og en god højtaler er bare ikke dårligt

Jeg elsker at få smykker i gave, fordi man husker altid hvem man har fået det fra. Smykker er tit noget der holder i mange år.

Gavesæt er altid en vinder. Der er flere forskellige ting i, og så er det en rigtig jule-ting

Oplevelser

Det kan være alt mellem himmel og jord. En tur i biffen, forlystelsespark, en hyggelig dag. Oplevelser er særlig ting at give, og ønske sig. Da det stort set altid indebære flere mennesker.

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Accessories sætter prikken over i´et, ved alle outfit. Hvis du synes du har et kedeligt outfits, så er det nogle fede accessories der skal til. Denne sæson er det meget iøjefaldende accessories, der er hittet. Nogle lækre farver, er lige sagen. Jeg har fundet et par stykker forskellige accessories, som forhåbentligt kan give dig lidt inspiration.

Jeg har delt det op i nogle kategorier, så det er lidt mere overskueligt.

Den første kategori er: Fodtøj

Kategori: strømper

Kategori: silketørklæde

Kategori: smykker

Kategori: ure

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Hey derude! Nu hvor vi alle elsker farvede items, tænkte jeg om jeg ikke skulle finde nogle røde outfits til jer! Det er en maga fed farve, især her op til jul, men generelt er den en god farve det klæder mange, og god til at spice et outfit lidt op. Jeg har fundet nogle forskellige outfit billeder til inspiration. Jeg håber i kan lide de her outfits lige så meget som jeg kan:)

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

In cooperation with Metapic

Hey derude! Nu er der endelig kommet endnu et indlæg op, om 1 brand og 3 outfits. Denne gang er brandet: Samsøe samsøe. Hvis du er intreserede i de sidste som var om envii så klik "her " for at læse det

Det første er kategorien feminin. Jeg har prøvet og finde nogle meget forskellige items, så man kan sammensætte det på mange forskellige måder. Jeg har fundet et par mega seje bukser. De er blå med hvide blomster. Den har jeg valgt og tage i fokus, og derfor sammensæt dem med en sort off shoulder bluse. Med et på lækre støvler. Du kan selvfølgelig altid skifte blusen ud med en anden, eller skoene, så får du dit helt eget look.

Så har jeg fundet klassikeren: Den lille sort kjole, som den jo bliver kaldt. En sort kjole, som sider pænt, kan altid bruges. Det er nærmest et most haves i min gaderobe.

Så fandt jeg et par mega lækre sorte "kontorbukser" som ALTID kan bruges. Jeg har sammensaat dem med en fin lyserød sweater og et på grønne sko. Hvorfor grønne sko, tænker i sikker? jo det er fordi jeg syntes de to farver er mega fede at sammensætte. Plus så fandt jeg denne sindsyge pæne frakke. Det er selvfølgelige leopard print, i de fedeste farver, som passer til skoene. Og vupti så er der sammensat et helt perfekt outfit.

Her i den festlige kategori har jeg taget udgangspunkt i et par bukser, et på læderbukser. Jeg har fundet lidt forskellige bluser at sammensætte den med. Blandt andet en leopard bluse, hvor at mønsteret er velour, og stoffet under er mesh. Det gør at leopard mønstret fremstår meget bedre. Så har jeg også fundet en mesh bluse og en top, som kan tages uden på. Det giver en fed kontras til den røde farve. Så har jeg fundet de fedeste sko, som er lidt grønlige. Jeg blev nød til at tage dem med, fordi de er så fede, meeennnn de passer da også lidt til den gule velour bluse. Og husk, man kan altså sakkens have to forskellige mønstre, eller print i et outfit.

Så har jeg også fundet en kjole, det er ikke bare hvilke som helst kjole. Der er godt nok ikke så mange detaljer, men det gør den også fed. Den har det flotte leopard mønster, i efterårs nuancer. Mørkerød, mørkegrøn, og lidt brune nuancer.

Så fandt jeg også en buksedragt med den fineste blonde kant. Den kan også gøres lidt mere causal med et par hvide sneakers, og den fede kontrast fra sort til hvid.

Så har vi kategorien: casual. Får at gøre det lidt mere fint, har jeg tilføjede både en gul og en blå pliserede bluse. De paser ret godt til et par klasiske mon jeans, i den fedeste lyse denim farve. Jeg har fundet et par støvler og et par sneakers, i brun ruskind. Jeg har også fundet to forskellige jakker, som passer til skoene. En meget mærkegrå frakke, og en fin lyserød dunjakke. Man kan sammensætte de her outfits på mange forskellige måder, da jeg har fundet to af hver items. Nu når det er eftåer/vinter så har man virkelig behov for et halstørklæde, så derfor har jeg tilføjet to forskellige, et i gråt og et i sort. Så kan man selv mikse og match med de forskellige items.

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Contains affiliate links
Her kan du se vinterens mest trende frakker!

Jeg syntes altid det er mega svært at finde vinterjakker. Fordi jeg aldrig syntes at det har klædt mig. Så begyndte jeg at få øjnene op for frakker, som reder ens liv. Hvis man finder den rigtige størrelse og model, er man sikker på at den ser mega godt ud på en. Så derfor har jeg valgt kun at skrive om vinter frakker, og ikke vinterjakker.

Farvede frakker!

Farverne fortsætter endnu. Og er meget populært som overtøj. Der er frakker et rigtig godt eksempel på, da en frakke altid sider lækkert, med dens perfekte snit.

Leopardfrakker

Hvis du spørger mig er leopardprint helt fantastisk. Det klæder alle. Og er et meget iøjefaldende dyre print.

Tweedfrakker

Tern er stort lige nu, og især det klassiske tweedmønster er meget populær. Den ternede frakker for rigeligt at opmærksomhed. Men du skal ikke være bange for at give det tweedmønster lidt modspil med stærke farver eller iøjefaldende accessories.

Herrefrakker 

Den oversized model af frakker er ikke til at komme udenom. Herrefrakken er igen det sikre valg, hvis du ønsker en frakke, der hurtigt gør dit efterårslook skarpt, og som kan bruges til alt i dit klædeskab.

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Sådan binder du dit tørklæde, så det passer til din stil

1. Det klassiske du kan gøre er at binde det rundt om halsen. Det fuldender dit outfit og varmer en lille smule om halsen, her til efteråret. Elsker personligt selv denne slags accessories da det pifter hvert et outfit op.

2. Bind dit tørklæde rundt om livet og volia! Her har du det perfekte bælte som altid passer til dig. Det er både femenint og mega stilfuldt på samme tid, og så ser det bare super fedt ud, hvis der lige eventuelt pupper lidt farve op.

3. Giv din taske et personligt look. Bind dit helt eget silketørklæde rundt om din taske. Det kan gøre på så mange forskellige måder, eventuel bind den rundt om hanken, hvis det er en håndtaske, og stroppen på en skuldretaske. Og BOM dit helt eget look.

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Fashion

Din garderobe kan sammensættet på kryds og tværs, hvis du bare kender til en masse forskellige stylingtips.

Skjorte under strik

En lækker skjorte under strik er en klassisk lag-på-lag metode, som virker hver gang.

Skjorten tilføjer kant og klasse til den mere afslappede "casual" strik.

Kjole over jeans

Dine sommerkjoler holder også i de kolde måneder, hvis du bærer dem over et par jeans.

Hvis du synes, din kjole er lidt for kold, kan du sagtens bruge en langærmet trøje eller rullekrave under. Jeg synes personligt at det er en fed måde at bruge metoden: lag-på-lag.

Rullekrave under top

Du kan bruge rullekraven under de fleste overdele. Du kan bruge den som en kontrast til en sporty top eller en festlig overdel, så dine kortærmede overdele også kan bruges i de kolde måneder.

Skjorte med en lille top over

Hvis du er rigtig modig, kan du også bruge en stroptop eller bralet over en skjorte. Det giver form til skjorten og et feminint udtryk.

Til hverdag ser det super cool ud hvis man tager en top med spaghetti stropper uden på en fed t-shirt.

Xoxo, Simone <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion
Den ultamitive guide: Alt du skal vide om læderjakker til fyre

Læderjakker til unge mænd bliver lidt sammenlignet med punkere og motorcyklister, men det er altså også en god klassiker, som aldrig går af mode.

Du skal som det første anskaffe dig én læderjakke (og det kan ikke gå hurtigt nok!)

De mest populær typer læderjakker til fyre.

Biker læderjakker

Muligvis den mest populære type af læderjakke igennem de seneste år.

Oprindeligt er den båret af motorcykelister, men i dag er den båret af de fleste mænd med god stil. Har på engelsk fået kaldenavnet “Perfecto” fordi en biker jakke er.. Ja perfekt!

Med en biker læderjakke får du en ungdommelig stil, som kan styles med et par slim jeans.

Husk at have noget let indenunder da en biker jakke ofte sidder tæt til kroppen.

Bomber læderjakke

Denne type af læderjakke har et meget simpelt udtryk, og er igen blevet virkelig populær.

Når du skal style en bomberjakke kan du faktisk ikke gøre noget forkert.

Racer læderjakke

En simpel læderjakke uden så mange detaljer. Passer til stort set alt tøj, og kan styles på mange forskellige måder.

Kan bruges til stort set alt. Så helt klart en jakke der er det værd!

Pilot læderjakke

En læderjakke som uden tvivl er en favorit i efteråret.

Jakken er som navnet siger skabt til piloter. Traditionelt med fåreskindskrave og/eller foring.

Her får du både et statement og investerings piece. Designet til at holde dig varm.

Styles (ligesom de andre jakker) simpelt og enkelt. Prøv med en T-shirt eller en let strik indenunder.

Hvad skal man have på til en læderjakke?

Det er naturligvis en individuelt vurdering, og det kommer an på din stil. Men hvis du skal være "safe" så bare hold det simpelt.

Personligt elsker jeg et fedt rock’n roll look, hvilket også kan gøres meget simpelt. Læderjakke, slim jeans, ensfarvet T-shirt.. BUM!

Hvordan skal en læderjakke sidde?

Det vigtigste med en fed læderjakke er, hvordan den fitter! Uden et godt fit, kommer en læderjakke hurtigt til at se fjollet ud.

En læderjakke skal gerne sidde tæt til kroppen med plads til en sweater indenunder, så du kan tilføje et eller flere lag.

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Fashion
Når jeg kikker på herretøj, går jeg efter de samme 5 ting igen og igen.

Hvis du bruger nogle af de her punkter i dit outfit, er du godt på vej:)

Jakker

Mac coats, trench coats, bomberjacket og denimjakker. Kan man med fordel stjæle fra drengenes garderober, så man får et enkelt look. Det kræver dog, at du kan vænne dig til, at knapperne sidder i den "forkerte" side!

T-shirts

I jagten på den perfekte T-shirt har jeg flere gange skulle kigge i drengenes afdelinger, og så er de samtidig strammere i halsen - præcis som jeg kan lide det.

Strik

En pæn strik i kashmir eller blød uld kan man roligt spejde efter herrebutikkerne, især hvis man kan lide den oversize- ligesom mig.

Kontor bukser

Når jeg aldrig kan vælge hvilke bukser jeg skal have på, vælger jeg altid den klassiske herremodel i kontorbukser. De sider altid godt, er behagelige og ser altid mega stilfulde ud.

Fede sneakers

Jeg har altid syntes at drenge har meget federe smag i sneakers! - Det syntes jeg personligt er rigtig snyd.


Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion

Sokker bliver nu set som en accessori, og flere og flere skruer helt op for farver og mønstre.

SPRÆLSKE SOKKER ER EN STOR TRENDES DENNE SÆSON.

I dennne sæson har man "opdagede" nye accessories som fx spranglede sokker.

HVORDAN KAN DET VÆRE, AT FLERE KVINDER HAR FÅET MODET TIL AT BÆRE SPRANGLEDE SOKKER?

Sokker har altid været en god indgang til en større trend. Folk er nogle gange bange for at bære en gul frakke, men synes, at gule sokker er et godt udgangspunkt..

HVAD KAN SOKKER, SOM ANDRES ACCESSORIES IKKE KAN?

Vi har gået med sokker meget længere tid end med andre accessories. Derfor føles sokker meget naturligt, og selv hvis de ikke er farverige eller har et flot design, ville du alligevel have sokker på. På den anden side, fordi sokker er et lille stykke tøj, som ofte er lavet af fine og bløde materialer.


Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Sundhed

Dit hår er i gennemsnit 6 år gammelt

Dit hår er faktatisk dødt, så snart det er vokset frem af hovedbunden.

Vil du have smukt hår, skal du altså passe på håret under dets lange levetid – hvilket også indbære ikke at rede i det våde hår.

Så svagt bliver det våde hår

Hår kan knække, men jo tykkere hår du har, desto mere modstands er der.

Men når håret er vådt, bliver det omkring 50 procent svagere end når det er tørt, hvad end du har fint skandinavisk hår eller en kraftig manke.

Nogle undersøgelser har vist, at vådt hår strækker sig mere, og dermed bliver sværere at rede igennem, som du sikkert også bruger flere kræfter på at rede det igennem. Kombinationen af hidsige børstning og det våde hårs svage modstand medfører masser af knækket hår.

Når håret først er knækket, kan det ikke reddes, og du vil med tiden få tyndere og mere "spaltede spidser".

Det kan derfor være en god idé at rede dit hår, inden du går i bad. Hvis du slet ikke kan undvære at rede det våde hår, skal du vælge en meget bredtakket kam, som du bruger meget fint


Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion
Idag kommer det til at handle om hvilke trends eller tendenser der er in lige nu, gennerelt efterårs trends. 

1 Den første trends er helt klart leopard print. Jeg er personlig en mega stor fan, og har været det længe. Men dyreprint var meget in i foråret og er kommet det igen, her til efteråret. Det giver bare lidt efstra, istedet for striber eller prikker.

2. Det er helt klart tracksuit. Det kan man ihvertfald finde på instagram over alt. Jeg syntes det er så cool, fordi det sporty samtidig med det er meget feminin, da det jo er et sæt.

3. Det er blomster print. Jeg synes virkeligt det er fint, også er det også meget feminint. Man kan få sammensæt en masse fede outfits med blomstre print, og generelt print er en mega god ide til fede outfits.

4.Farven rød. Kærlighedens farve, er meget populær her i efteråret. Både frakker, bukser, sko og tasker. Det er en farve der passer rigtig godt til leopard print.

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion

Vi er kommer efteråret i møde og der er boots en mega god kombination. I dette efterår er boots meget populær. Især ankelstøvlen. Det er bare vinderen hver gang.

Dette efterår er det poppet med røde nuancer og små detaljer.

Så jeg har 10 par støvler, som jeg håber i kan lide!

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Har du også købt 140 forskellige røde toner i læbestiftfarver, men alligevellet ikke rigtig synes der er nogen der klæder dig. Så læs med her.

Lys, gylden eller mørk. Din hudtone afgør, hvilken nuance rød, der klæder dig bedst.

Lys hud

Gå efter kølig pink og bærfarver med en blå undertone. Tænk hindbær og lys kirsebær.

Gylden hud

Din hud vil stråle i en stærk orangerød, ren orange og klassisk postkasserød.

Mørk hud

Du kan bære alle farver, men er særligt smuk i mørk kirsebær, blommefarvet og dyb rød a la rødvin.

Lys hud

Gylden hud

Mørk hud

Håber i fandt den perfekte læbefarve.

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Fashion
Det regner stort set "altid" så hvorfor ikke skaffe sig en nice regnjakke. Så derfor har jeg fundet 5 flotte regnjakker, som du kan se neden under.

Håber du fik lidt inspiration til en flot regnjakke:)

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion
Har du svært ved, at finde ud af hvad der klder dig- eller hvad du skal undgå når du er lav? Så læs med her.

1: Højtaljede bukser med smalle ben

Et par højtaljede bukser med smalle ben får dine ben til at se længere ud, end de er. Gå efter et par, hvor du kan få lagt dem op til den helt rigtige længe, hvor du kan skjule en sko med en lille hæl indenunder. På den måde får bukserne lov til at fortsætte til gulvet, og du kommer automatisk ud til at se længere ud.

2: Høje sko

Det giver måske sig selv, men en sko med hæl hjælper dig altså meget på vej. Specielt den type sko, hvor foden kan ses så meget som muligt, er optimal, hvorimod en ankelstøvle, der kapper lige ved anklen, er knap så god.

3: Minikjole

Den korte kjole er god til dig som er lille, da den skærer højt på benet og derfor får dem til at se længere ud. Samtidig forlænger kjolen din overkrop, og hvis du sætter den sammen med et par pumps, har du hurtigt hjulpet dig selv på vej til at se længere ud.

Håber i kunne bruge disse tips til noget

Xoxo, Simone <3

Likes

Comments

Instagram@simonelovskov