Contains affiliate links

Hey venner. Jeg har tænkt mig og starte denne serie op, da jeg syntes det kunne være ret interessant. Som i kan se på titlen kommer jeg til at kalde denne nye "serie" for: 1 brand 3 outfits. For hver gang bliver det et nyt brand, så hvis i har et ønske, så skriv til mig, eller nede i kommentaren.

Jeg har valgt 3 kategorier: Feminin, Festlig og casual. Jeg syntes selv det er 3 forskellige kategorier, som udtrykker noget forskelligt, og derfor kan man mixe og matche, som man vil.

Jeg har valgt at køre med en "rød tråd gennem disse 3 kategorier. Jeg har valgt farven "rød" (en rød tråd, ahaha) fordi jeg tror at farven rød, kommer til at blive meget populær. Det er en meget intens og klassisk farve.

Man kan jo altid skifte et item, eller farve ud med en anden, hvis det er det man ville. Det er bare inspiration jeg kommer med, så i kan sammensætte det til jeres eget:)

I den feminine kategori, kan du se nogle meget pæne og neutrale nederdele, som jeg har matchede med nogle forskellige overdele. Jeg har også lige taget et par bukser med, hvis der er det du er til.

Jeg elsker personligt selv nederdel, fordi man kan både tone dem op og ned, og at der findes så mange forskellige designs inden for nederdele. Nederdele fremhæver kun det gode ved dig. Dem jeg har et eksemel på neden under, de går ind i din talje, som ser rigtig fint ud.

I den festlige kategori, har jeg igen brugt farven rød, som er super flot når man skal " dresses up" Jeg har gået efter noget med blomster print, og blonder. Da blonder ALTID er mega pænt og festligt, og kan altid gøre noget for et outfit.

Det blomstrede print er super sødt, og meget festligt, da der sker noget i dit outfit. Jeg er selv helt vildt med print, og forskellige slags sæt, så det måtte jeg bare have med. Og det fede ved sæt er, at det altid passer sammen. Så hvis du har tøjkrise, og ikke lige ved hvad du skal tage på, så er sæt, din bedste ven. Plus det ser gennemtænkt ud, så det er jo bare fantastisk.

Til sidst er der den kategori, som jeg har kaldt "casual" Der er igen en rød sweater, men ellers er det meget stille og rolige farver. Der er mom jeans med en statment tee, og så en velour jakke. Det perfekte outfits. Det er både behageligt, og ser mega street og godt ud på sammen tid:)

Tak fordi i har læst så langt, og jeg håber at i kunne bruge dette til noget inspiration:)

-Simone

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey, venner! Jeg har tænkt mig og starte en serie der hedder "style guide"

Det bliver en serie hvor jeg viser en masse forskellige item/outfit inden for den kategori jeg vælger og skrive om. Lige i dag bliver det om: Plisserede nederdele, fordi jeg syntes det er mega cool, og man kan style den på mange forskelluge måder. Både klassisk, festligt, feminint, og sporty.

Jeg kan hjælpe dig med hvordan man styler plisserede nederdele, uden at ligne en gammel dame.

Inden i begynder med at se nogen af mine ideer, har jeg nogle får tips til hvordan du kan style en plisserede nederdel.

1. Hvis du vil have længere ben, eller få det til at se ud, som om du har længere ben. Skal du vælge en en nederdel, der skærer højere end hoften. På den måde vil dine ben se længere ud.

2. Vælg en nederdel i en farve, som passer til det meste. Navy og sort går du ikke galt i byen med. Er du modig, så kan du gå efter de metalliske nuancer, det har ihvertfald været populært i dette forår.

3. Sæt ALDRIG en lang overdel ud over den plisserede nederdel, men gå efter overdele der er korte, eller som du kan putte ned i nederdelen.

Håber i kan lide det og denne nye "serie", og i kunne bruge det til noget:)

-Simone

Likes

Comments

Føler du dig utilpas i hverdagen, og ikke ved hvor det kommer fra? Her kan du få en betydningen på farverne, og du kan se hvordan du finder dig selv behagelig i farver.

Elsker du gul, men alligevel altid ender med at vælge sort. Er du bange for hvad andre tænker, eller ikke vil skille dig ud fra flokken? Så tror du ikke nok på dig selv. For det er dig der bestemmer, hvad du går i, hvornår og hvilke farver.

Det er vigtig man spørger sig selv, om det er den rigtige farve som man trives med. Er det sådan jeg vil have det? For de farver man vælger at bruge til ens påklædning eller indretning, har en stor betydning for ens muligheder.

Farver giver os energi og mod, "eller det omvendte". Farver symboliserer mange forskellige ting. Man kan bruge farverne til at vise hvem man er, og ens humor.

FARVERNES BETYDNING:

Farven rød: Rød er den varmeste farve og mest markante af alle farver. Rød forbindes med vrede, aggression, blod og krig. Klar rød er mod, lidenskab, energi og kraft. Klassisk rød, "Tomat rød" kræver plads- og giver derfor masser af opmærksomhed, hvilket man også ser på den røde løber. Rød er blodets farve, og kærlighedens farve. Rød bruges ofte til til at synliggøre ting. Farven får os til at standse. Fx. for rødt i et lys-kryds.

-Giver energi til at nå ens mål. Handlekraft og engageret.

-Selvsikkerhed og tilfredshed. Følelsen af alt er godt nok.


Farven gul: Gul er solens farve. En mere dæmpet, men stadig klar gul betyder glæde og optimisme. Mens en karrygul har mistet noget af den gule farve, og derfor forbindes med misundelse og bedrag. Gul er solen og ildens farve. Gul viser lærdom og kreativitet. Når du er påklædt gul, viser du automatisk mere selvtillid. Farven kan gøre det lettere at tage beslutninger, og tænke klart. Gøre hukommelsen og koncentrationen skarpere. (Til info så er farve gul, min ynglings farve.)

-Gul hjælper på depressioner og giver evnen til at komme videre.


Farven grøn: Grøn er naturens farve. Grøn står for harmoni, vækst og god balance. De lysegrønne nuancer forbindes med håb. Dybe grønne nuancer er derimod mere rolige og signalere balance, venlighed og det at hvile i sig selv. Det rolige går igen i de mere dæmpede grønne nuancer. Fx i en eksamen situation er der typisk en grøn dug, fordi den grønne farve, for eleverne til at være mere rolige og derfor mindre nervøse.

Grøn er god mod træthed. Farven giver ro og balance.


Farven blå: Blå er en kølig og beroligende farve, der viser kreativitet og intelligens. Farven blå er en populær farve blandt store virksomheder, hospitaler og flyselskaber. Det er en farve, som symboliserer loyalitet, styrke, visdom og tillid. Farven blå har en beroligende virkning på psyken. Blå er farven på himlen og på havet. Blå er en farve, der generelt ser godt ud i næsten alle nuancer, og er en populær farve, især blandt mænd.


-Simone

Billeder af kendte med farverige kjoler:)


Likes

Comments

Sort, sort og sort- og måske lidt gråt og hvidt. Rigtig mange har en tendes til at vælge sort, frem for farvede items, når de er ude og shoppe. For det er det sikre valg. Er du en af dem, som rigtig gerne vil gå med farver, men alligevel altid vælger det sorte, skal du bare læse med her.

Det er blevet mere moderne, at ens outfit består af mange farverige items.

Hvis man ikke er vant til at gå i farver, kan man starte med at skifte et item ud. Det kan fx. være et par øreringe. Det er super flot, når man lige vender hovedet, og der så kommer en farve. Dine øjne vil også "poppe" lidt ekstra.

Du kan også skifte dine sokker ud. Med fx "glimmer" sokker. Eller man kan gå hårdt på, og tage et par farvede sokker. Fx gule sokker. Det giver nemlig et rigtigt pænt glimt til øjet. Når der lige er en farve der popper op for skoen.

Man kan også vælge og skifte sin kedelige sorte taske ud, med en rød taske. Det vil se rigtig fint ud, hvis man bare har et sort outfit.

Så bare skift lidt ud af gange, og heller ikke alt på en gang. For det kan være for voldsomt, så du ender det sammen sted, som du startede. Lidt af gangen, så du også selv når og vende dig til ændringerne.

-SimoneLikes

Comments

Hej, jeg er Simone Løvskov, og det er mig der skal underholde jer de næste 5 min, med dette indlæg, og nu vil jeg fortælle lidt om mig selv:)

Jeg bor hos min familie som består af, min mor, storebror og min tvillingesøster. Derud over har jeg to storesøstre, som ikke bor hjemme. Min ældste storsøster blev mor i en tidlig alder, så jeg blev moster, som en 7 årige.

I min fritid går jeg til dans. Jeg bruger meget tid på det. Min tvillingesøster, Emma og jeg, blev danmarksmestre i Hiphop duo i år 2017. Jeg har gået til dans i 13 år, og der har jeg lært at danse, Standard og Latin, Disco, Hip Hop og jitterbug.

Jeg går også til fransk, det har jeg gjort i 3 år, og har tænkt mig og fortsætte. Jeg har altid godt kunne tænke mig at lære fransk, så derfor startede jeg.

Den dag i dag, er jeg også glad for jeg startede til det, da jeg skulle bruge det til en uddannelse. Min største drøm er nemlig, at blive tøjdesigner. Eller bare at udlevere en god kollektion i Paris. Da Paris er "FASHION BYEN" Derfor har jeg valgt at prioritere fransk, så jeg kunne komme et skridt tættere på min drøm.

I en tidlig alder begyndte jeg og sy, og blev interesserede og derfor nysgerrig på de forskellig stof arter, der fandtes. Lige siden har jeg syet en masse, og lavet mine egne designs. Blandt andet har jeg lavet en bluse med vandfald, en jakke med læder detaljer, og en skjorte med blonde ærmer.

De sidste stykke tid har jeg også lavet min egne smykke, i sær øreringe. Både nogen med sytråd, og andre med mini perler.

Nu skal jeg i 9 klasse, og håber det bliver et godt år.

Likes

Comments