Äntligen är helgen här!!
Tanken var att jag skulle åka till Karlstad idag men efter en tuff arbetsvecka så känner jag bara för att ligga hemma ikväll, jag har laddat upp med massa mys och väntar på att idol ska börja. Kan inte minnas sist jag låg ensam hemma en fredagkväll, men ibland kan det vara ganska skönt ☺️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Känner mig riktigt ful i håret och har gjort det i massa månader så nu har jag bestämt mig för att färga håret imorgon, till ljusbrunt med blonda skiftningar, det är nog den färgen som jag trivs bäst i.

Likes

Comments

Idag är jag inte speciellt kaxig, blev tjejkväll igår med en massa gott och dricka vilket resulterade med migrän och världens illamående idag, alkohol är verkligen ingenting för oss med migrän 😷 så idag ska jag bara ligga i sängen, äta, sova och kolla på serier.

Likes

Comments

Äntligen har jag lite tid för att skriva här

I helgen var det full rulle hela tiden och så har veckan bara fortsatt. Har jobbat varje dag och när jag har slutat så har jag kommit hem och grejat i lägenheten så har inte funnits tid för att blogga tyvärr.

Ni vet när det har hänt så mycket att man inte vet vart man ska börja så istället berättar man ingenting alls, så känns det för mig just nu. Det har varit så mycket nytt att ta in och nya känslor på bara 6 dagar att det istället känns som 6 veckor. Det rullar framåt här hemma i lägenheten iaf och i slutet av helgen hoppas jag att vi har fått sån ordning att jag kan ta kort och visa före/efter resultat ☺️ Nu ska jag sova för imorgon blir det jobb, fixa i lägenheten och på kvällen kanske jag ska ha vinkväll med brudarna 🍸😉

Likes

Comments

Idag är dagen med stort D här, flyttdagen, dagen jag lämnar staden jag har kallat för hem i 15 år.. Det är med blandade känslor jag packar ihop mitt liv och flyttar härifrån. Det känns jätteroligt och spännande men samtidigt så känner jag en stor seperationsångest. Igår när jag stod med hela min familj mamma, syster och bror och tittade på min blivande svåger när han hade spelning så slog det mig "jag ska flytta ifrån dom här människorna" dom människorna som jag älskar mest i hela världen, dom som jag bara har ett liv tillsammans med, dom ska jag flytta ifrån. Jag kommer inte längre att ha möjligheten att spontant gå på stan med min syster, åka förbi mamma på vägen hem från bergvik, köra en spontan utgång med min bror. Dessa möjligheter tas ifrån mig och nu måste jag alltid planera för att träffa dom. Och inte tala på hur jobbigt det kommer vara att bo långt ifrån min bästa vän Lise.. Innan vi träffade våra pojkvänner så bodde vi praktiskt taget på varandra och vi gjorde allting ihop. Nu umgås vi inte lika mycket längre men jag har alltid vetat att hon har funnits i samma byggnad som mig, bara några portar bort. Nu kan jag inte bara springa över när jag känner mig Lisesjuk, den möjligheten tas också ifrån mig.

Likes

Comments

Igår sa min kropp ifrån, den orka inte mer. Det var en märklig känsla, jag kände mig sjuk på ett sätt jag aldrig gjort förut. Tänk att kroppen kan bli så dålig av stress ☹️️ Så kollegorna skicka hem mig och tyckte att jag skulle stanna hemma idag, vilket iofs var en bra idé då jag har supermycket att göra och har nu tid till detta.

Planen idag är att packa klart, göra ärenden på stan och även hinna med en avskedslunch med systeryster och mamma sen fortsätta med flyttstädningen.

Här kommer lite bilder på lägenheten som Jesper skicka igår

Likes

Comments

Idag var jag ledig för att packa och städa, vaknade därför såklart upp med "migränhuvudvärk" (som jag kallar det innan det riktiga anfallet kommer). Hann städa sovrummet och sen gick jag ner på stan för en fika med Sandra och Victoria, måste berätta att jag har faktiskt varit rökfri i över 5 veckor och nu har jag kommit över suget, för under fikan så rökte dom cigg på cigg och jag blev inte sugen alls utan bara illamående av lukten. Super härligt och jag är jättestolt över mig själv, har varit rökare i 10 år och nu är jag äntligen rökfri. När jag kom hem så började jag putsa fönster men jag kom inte långt innan migränanfallet slog in, då var det bara att krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. Där låg jag i 2 timmar innan det släppte så pass mycket att jag kunde röra mig igen. Jag klarar inte av ljus, ljud eller att röra mig under ett anfall. Har inte haft migrän (förutom på bakfyllan) sen jag började träffa Jesper, jag får migrän av att vara stressad och det är jag verkligen nu inför flytten. Tanken var att jag skulle åka med Lise och Adam till Karlskoga så jag kunde greja i lägenheten lite men det gick ju inte då..

Här kommer lite bilder från i söndags

Likes

Comments

Om en vecka bor jag i Karlskoga, det känns både spännande och lite läskigt, men det hör ju till när man gör förändringar och går utanför "trygghetszonen". Men varför vill jag flytta? Jo, jag har väldigt länge viljat flytta ifrån Karlstad då jag inte känner att jag riktigt trivs. Jag har alldeles för många dåliga minnen och blir ofta påmind om saker jag inte vill minnas när jag ser vissa platser/stöter på vissa personer. På min tatuering så har jag en text som det står "Don't let the past destroy your future" men jag känner ofta att Karlstad gör just det. Jag vill komma bort och skapa nya minnen på nya platser. Jag vill börja om, glömma allt negativt och dåligt som hänt och lämna det någonstans i Karlstad och bara blicka framåt. Kanske låter fegt och konstigt för vissa, men dom som känner mig förstår mig nog bättre. Jag har länge behövt en nystart och nu ser jag min chans. Sen tror jag att man utvecklas mycket som person om man provar på en helt ny stad. Men varför just Karlskoga? Nej det kanske inte är den roligaste och rockigaste staden men människorna som jag har träffat där (min pojkväns vänner sen innan) får mig att vilja flytta, från dag 1 har dom välkomnat mig med öppna armar, när jag umgås med dom så känner jag mig otroligt bekväm och att jag kan vara mig själv, jag kan alltid säga vad jag tycker och tänker (vilket vissa människor kan få mig att undvika). Dom är sånna som höjer och stärker varandra istället för att trycka ner. Jag mår jäkligt bra när jag umgås med dom, det känns som att jag har hittat hem på något sätt. Karlstad står ju alltid kvar och jag kommer ofta åka på besök då jag har min bästa vän Lise som jag egentligen inte alls vill vara långt ifrån nu när hon får en dotter i januari menmen.. Jag kommer vara delaktig mycket ändå. Min storasyster Jencine som är min stora stöttepelare, som alltid bollar mina tankar och funderingar. Min storebror Robin som är en riktig glädjespridare och alltid öser över mig med kärlek, och min älskade mamma såklart! 💖 


Likes

Comments

Jag har haft en supermysig helg!! I fredags åkte vi ner till Alingsås och familjen Helgesson där vi käkade mat och bara tog det lugnt på kvällen. På lördagen blev det upp för att åka vidare till Göteborg och Liseberg, hade en toppendag med massa karuseller, spel och avslutningsvis spökhotellet gasten 👻 Vi åkte hem till Karlstad på natten och var framme runt 2, då blev det bums i säng 😴. Igår var vi iväg till Ikea och köpte dom nya badrumsmöblerna och sen spenderades resten av dagen i lägenheten där vi satt upp panelen i vardagsrummet ✨ Det var min helg det!

Likes

Comments