Äntligen kommer ett inlägg om studentdagen.

Började dagen med champangefrukost hemma hos Rut där det bjöds på godsaker. Efter nån timme bar det iväg till skolan för fotografering och utdelning av betyg. Sedan var det dags för studentlunchen då stipendier delades ut och tal hölls. Helt plötsligt var tiden inne för utspring!! Så roligt. När jag mött upp familj och vänner var det dags för den traditionsenliga paraden till flaket. Efter flaket var det dags för min mottagning. Den blev verkligen så lyckad, allting var perfekt och jag är så tacksam för alla som kom(!!)

Vid tio började vi röra oss mot Harrys i Strängnäs för studentfest. Hade verkligen så roligt till en början men sedan kom det så himla mycket folk så det gick inte ens att röra sig, så då begav vi oss hemåt.

Dagen efter var det dags för ledarutbildning men det gick bra trots en påtaglig trötthet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tja gänget.

Lördag, så himla skönt. Jag och Vincent har bara tagit det lugnt idag, solat, badat i poolen och på eftermiddagen sov jag ett par timmar innan vi åt grillat. För tillfället är vi påväg hem till mig för att hänga där en stund.

Har jobbat denna vecka och var så himla trött igårkväll men vi spenderade några timmar hemma hos Kevin med grabbarna ändå.

I veckan hade jag och V även picknick en kväll, så det kommer några bilder från det tillfället också.

Ett inlägg om studenten kommer snart.

Likes

Comments

Denna dag för en vecka sedan firades Vincents student!! En fin dag blev det samt en lyckad mottagning. Finaste killen.

Likes

Comments

Hej gänget.

Ojoj, nu är det så nära! I övermorgon springer jag ut, hur galet!! Och imorgon är det Vincents tur. Så spännande, och jag har en lång dag framför mig.

Har redan bland annat haft mösspåtagning, vilket skedde i fredags. Spenderade sedan kvällen med parkhäng och middag på Riva. I lördags spelade dessutom Natalie i Eskilstuna så jag drog med mig Rebecca, Alfred och Vincent dit.

Tänkte bara uppdatera lite snabbt men nu är det sovdags så att jag orkar imorgon.

Likes

Comments

Hej gänget!

Ska snart hem till mig där Nicolina och Jani redan är. Så roligt!!

Så skönt när det är sommarvärme ute nu. Förra helgen badade jag och Vincent i Sandtorp, dock var det svinkallt! Igår badade vi i Vincents pool, äntligen. Sen träffade jag Becca en stund, som äntligen har flyttat hem. Har även varit vid Lövnäsbadet och picknickat. Idag har jag och V endast solat hela dagen. Så himla varmt!!

Likes

Comments

Tja gänget!

Sitter mitt emot Vincent som äter nattmackor och tänkte passa på att blogga.

Förra helgen firade vi Jennie och Noah i båthuset. Det var faktiskt en mycket rolig kväll!! Så roligt att träffa alla igen.

I veckan styrde vi upp ett projekt i skolan som gick ut på att ha picknick och umgås med några tjejer från en sprint-klass, vilket verkligen var så roligt och uppskattat från båda parter!!

Igår kom värmen som en chock så spenderade flera timmar i solen, samt att jag åkte till skolan i onödan eftersom det visade sig att jag inte behövde vara där. På kvällen åt vi middag på altanen och sedan åkte jag och V till Taxinge och satt på bryggan en stund.

Idag åkte vi in till stan för att fixa en hel del ärenden, och vi fick rätt mycket gjort ändå, innan vi bestämde oss för att styra kosan hemåt igen. Spenderade några timmar hemma hos Vincent innan vi åkte hem till mig för att titta på ishockey.

Nu har Vincent ätit upp så vi ska väll kolla på film innan det är dags att sova. Godnatt!

Likes

Comments

Tja gänget!

Ligger i sängen och vilar och har tagit en nap på några timmar. Det behövdes efter gårkvällen. Igår var det nämligen dags för Vincents studentskiva!

Vi åkte in med tåget vid sex och vid sju började middagen på Bergmans, men innan dess var jag tvungen att svänga förbi Apoteket på grund av grova skavsår.

Middagen var trevlig och sen var det dags för fest. Kvällen var helt okej i sin helhet och så kul att Rebecca kom dit lite senare.

Förra helgen var det ju faktiskt min egen studentskiva också, med OS-tema. Jag körde men det var ändå en helt okej kväll och roligt att så många av mina vänner var där. Under helgen jobbade jag även och så firade vi Valter med Vincents släkt.

Förförra helgen firade vi därtill Valborg. Började kvällen vid brasan tillsammans med både mina samt Vincents föräldrar och sedan var vi hemma hos Filiph en stund.

Dagarna går så fort och det är ungefär en månad kvar till studenten!!!

Likes

Comments

Tja gänget!

Senaste tiden har bestått av några få skoldagar, plugg, ledighet, hängt med gänget hemma hos pholion som äntligen är hemma igen och igår firade vi Alfred som fyllt 20 år.

Valborg idag. Vi ska dock inte fira desto mer, ska ner till brasan en stund och lyssna när Valter och hans orkester spelar. Sen får vi se om vi hittar på något efteråt.

Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Hej gänget!

Påsklovet är här och jag njuter till fullo.

Det blev ingen skiva för min och Vincents del förförra helgen på grund av de hemska omständigheterna. Vi spenderade istället helgen tillsammans i lugnets tecken.

På söndagen tog vi oss in till stan för ärenden.

Resten av veckan var fullproppad med skolarbeten och examinationer och på långfredagen gick jag på lov. Påsken spenderades tillsammans med Vincents familj, med påsklunch och hela faderullan. Det var en mysig helg. Dessutom lät jag Rebecca kapa av halva mitt hår. Rip.

I måndags var det fotboll på schemat. Aik-Hammarby tillsammans med Emma.

Igår lunchade jag med mamma, pluggade och tränade.

Idag har jag hängt med Beccis och bokat flyg inför Berlin. 1 augusti flyttar vi till Berran!!!

Likes

Comments

Tja gänget.

Jag hade fått för mig att det inte hade hänt så mycket men inser nu att jag ändå har lite att berätta om. Har bland annat ätit middag med Helena och Patrik, haft överraskningsfest för Rebecca (<3), shoppat i Vingåker, Vincent har tagit sitt körkort (wiho!!), igår hade jag nationella i 5 timmar och i onsdags talade jag i p4 Sörmland om otrygghet, bostadssituationen i Strängnäs och vad politiker borde satsa på. Det var kul!

Ikväll är det dags för studentskiva på Nisses. Jag har bjudit med mig mina killkompisar så det blir säkert kul.

Likes

Comments