Jag kan inte säga att jag är så bra på att skriva här, men jag kände att idag var det en sån dag då jag kände mig dragen till att skriva lite.
Jag sitter just nu och lyssnar på musik och tänkte snart göra mig lite mer te, dricker te så att man nästan drunknar i det. Men vad ska man göra när det är så himla gott!

Jag har lite att skriva om vad som har hänt dem senaste månaderna. Först har jag då ''blivit av'' med diagnosen ADHD för det har jag inte, det är en annan diagnos jag har som jag inte ens kommer ihåg namnet av (detaljer). Sen är jag fortfarande sjukskriven men jag har fått kontakt med en från individssamverksamhetsteamet (tror jag att det hette) som då kommer hjälpa mig att komma ut på praktik, så det kommer bli riktigt intressant och jag kan inte säga att jag inte är rädd för det är jag, det är ju något helt nytt och ah man är lite skakis. Sen håller jag på med övningskörning HEMMA men jag har inte börjat på skolan än, tänker fortfarande att det är nog bäst att man kör och pluggar så mycket som möjligt, för då kanske det finns en chans att man sparar pengar på det, jag får hoppas det iallafall. Haha!
Sen har jag något annat att berätta. Jo det är såhär att jag ska flytta till min storebror som bor i Getinge, jag kan säga att jag är verkligen excited av detta, ska bli riktigt trevligt, så nu får man hoppas att man nu passar att bo ihop haha! Men jag tror detta kommer bli jätte bra. Har en bra känsla iallafall.😃
Sen har jag en sak till förresten. Jag har börjat träffa min storasyster igen, och det känns bra. Hon är en stark människa och det är egentligen bara förnamnet av vad hon är.💜

Sen är jag samma människa som jag var för månader sen, fortfarande lika tjock, har fortfarande samma leende på läpparna och sitter vid datorn och kollar på serier som jag är smått beroende av.
Men men, jag ska försöka att dra upp mig lite nu framåt och dra mig till gymmet först och främst. Det är riktigt viktigt att jag börjar röra mig mycket mer än vad jag gör. Man behöver egentligen bara gå utanför dörren i en halvtimme, det skulle räcka. Det är bara så att man byter syre i hjärnan, det är viktigare än vad man vet om själv.
Men som tur var så har jag helt fantastiska vänner som hjälper mig ut och finns där vid min sida, jag bara älskar dem.💜

Nu ska jag göra mig lite mer te och kanske lösa lite korsord (SÅ KUL). Lite hjärngympa på morgonkvisten!😉

Likes

Comments

Nu i flera månader så har jag drömt och kommit ihåg detaljer av alla drömmarna. Så när man vaknar så vaknar man med huvudvärk och det känns inte alls bra. Huvudet går på högvarv när jag sover, inte så konstigt att man är så trött hela tiden, alla dagar.

Idag var det som att man hade två helt olika drömmar i ett. Den första var att jag jag hade fått mitt körkort och var ute och körde och jag där jag var kände jag igen mig riktigt mycket men jag vet att jag aldrig någonsin har varit där.
Det såg ut som en vit ruinaktigt ställe som då hade gravstenar här och var, det var som en gammal kyrkogård och det låg lite ute på landet kan man säga. Jag åkte iallafall dit och jag gick runt där och jag började tänka på mamma.
Sen så när jag skulle åka därifrån så var det jätte mörkt ute och jag började köra iväg och då kom det flera "varulvar" springandes mot bilen och attackerade den och hade sig. Sen helt plötsligt satt dem i bilen och ville ha skjuts? Fattar ingenting.
Det var den första drömmen jag hade.

Sen så var det den andra drömmen och då satt jag med min bror, hans tjej, hans kompisar och hennes kompisar och några av mina med. Vi skulle ha en liten fest kväll med lite utgång. Jag tyckte att en av killarna var jätte fin och jag berättade det för min bror och sen så satt vi där allihop och pratade och hade jätte trevligt. Sen skulle vi ut och jag hade på min vita sommarklänning men när vi skulle ut så kollade jag på mig och då hade jag en massa andra kläder över min klänning som jag inte skulle ha. Sen tog jag väck kläderna över min klänning men sen var det något annat fel som hände. Sen vaknade man med världens huvudvärk som alla andra gånger jag har sovit. Kan inte hjärnan bara ta det lugnt under natten som resten av kroppen gör! Blir fan matt!

Likes

Comments

Kollade precis på första avsnittet av säsong 8 när det kommer till The Walking Dead. Jag ska faktiskt säga att jag har aldrig mått så psykiskt dåligt genom att kolla på ett endaste avsnitt. Det var totalt brutalt och jag visste knappt om jag skulle klara av att titta på hela avsnittet.
Jeffrey Dean Morgan som spelar den ondskefulla Negan, och han gjorde den karaktären så sjukt verklig så att det nästan blev obehagligt. Men shit, sicket avsnitt. Och två av alla mina favorit karaktärer dog detta avsnittet och jag kommer att sakna dem oerhört mycket. Sitter här och tänker fortfarande på allting som hände under den tiden jag kollade på den. Och man får en sån ilska i kroppen fast att man vet att allting är bara skådespel. Men det är väl det som är grejen, att man lever in i alla karaktärerna som visas.
Men alla ni som kollar på det första avsnittet, jag säger detta en gång. Var beredda mentalt innan ni kollar på det.


Men nu blir det att kolla på lite förhäxad så att man blir lite lugnare och ska snart äta med så det kommer bli gott gott. Så hoppas på alla ni får en underbar dag för idag blir det en tvätt dag för mig och kanske lite börja packa dag för mig till helgen. Haha ja, jag börjar redan, men då använder jag inte kläderna som jag ska använda till helgen för då är dem ju redan nedpackade, haha smart va? Haha ni skrattar nog säkert lite, men jag behöver göra såhär, annars blir det att man sitter där med alla kläder och man har använt dem. Icke roligt för överhuvudtaget.

Likes

Comments

Asså. manliga skådespelare.
Har inte nu varit med om att ni har velat hoppa in i en film flera gånger och bara vara där dem är just nu. Man vill byta plats med den kvinnliga skådespelaren bara för att man tycker att den manliga skådespelaren är så sjukt charmig i sin karaktär? Jag har iallafall, och jag tror att dem som nekar till detta ljuger stort för sig själva. Tror faktiskt inte att det finns en enda kvinna som inte har tänkt på detta.
Tänkte börja med.

Gerard Butler
Han här är en godbit att kolla på. Han här är en skådespelare som man får ett leende av när han ploppar upp i en film. Jag kan säga att mina favorit filmer med detta ögongodiset är.
1. P.S I love you - En film som man sitter och smått gråter genom under hela filmen. Men jag kan säga att den är så sevärd, jag bara älskar den. Känsligheten i den, och romantiken, det lilla äventyret och den spännande men pirrande känslan man har genom filmen.
2. The ugly truth - En rolig men romantisk film rätt igenom. Den är mysig och roande och kolla på. Och som alltid så är han så härlig att kolla på + att den kvinnliga skådespelaren i den filmen är en helt fantastisk skådespelare och kan spela och leva upp i karaktärer hon får, helt suverän.
3. The bounty hunter - Denna är en sån klockren film, då han spelar en som jobbar med att jaga människor som skiter i att betala sina böter och smiter från det. Och en av dem han jagar är då sin fd fru som då spelas av Jennifer Aniston.
4. Fantomen på operan - Denna filmen är för såna som älskar musikalfilmer. Jag bara älskar denna filmen och sjunger mer än gärna med i deras fina opera sånger som då sjungs i filmen. En helt fantastisk film med en helt underbar atmosfär av kärlek och nån sorts hat. Filmen är då från den riktiga musikalen som är väldigt populär och har alltid varit genom tiderna.
5. Lara Croft Tomb Rider: The cradle of life - En spännande äventyrs film med riktigt coola moves.

Jeffrey Dean Morgan
Med denna skådespelaren så får man ändå en slags rysning längs ryggraden fast på ett bra sätt. Man bara älskar när man kommer upp på skärmen. Dem filmer och serier som jag bara älskar med honom är.
1. Greys Anatomy - Han var bara med en liten stund i denna fantastiska serie, med han var med i den och gjorde det hela känslomässigt och helt fantastiskt på samma gång. Han spelar då en patient som då har ett dåligt hjärta som sen blir förälskad i en av doktorerna som sen förälskar sig i honom med. Dem avsnitten som han är med i är helt fantastiska.
2. The walking dead - En av mina favorit serier och när jag såg att det är han som är den ''onde'' så blev jag helt ställd men så himla taggad tills säsongen började igen. Jag gillar den där tuffa sidan av honom, och jag längtar tills man får se mer av den under denna veckan då säsongen börjar igen. Tagga!
3. P.S I love you - Han är också med i denna. Kan ni tänka er? Gerard och Jeffrey i samma film, ching ching! Det gör bara filmen ännu bättre!
4. The Possession - En skräckfilm som faktiskt fick mig att få kalla kårar längs ryggraden. I denna filmen spelar han pappa till två barn har jag för mig och det ena barnet köper då ett skrin på en utsäljning från ett hus och dottern blir som besatt av detta skrin och det blev bara värre när hon kunde öppna det. Definitivt sevärd!

Ralph Fiennes
Denna skådespelaren är ju helt fantastisk. Jag menar, kolla på hans ögon, smälter man inte? Jo det gör man! Han här är en skådespelare som kan till och med få tjejer att gilla dem ondaste och fulaste karaktärerna.
1. Schindler´s list - Detta är en film som då ska handla om andra världskriget. En film som sätter sig rätt in i hjärtat och får hela själen att brinna av kärlek och sorg.
2. Harry Potter - Filmer som ALLA vet vilka dem är, och han spelar den onde Voldemort. Jag bara älskar Harry Potter, jag är ett stort över dem här filmerna och jag bara längtar tills jag får tag i böckerna.
Han gör den rollen helt fantastiskt bra och hans ögon bara lyser igenom allting, så man blir ju helt magiskt uppslukad!
3. Kärleken checkar in - En av mina favoriter, och han lyser upp hela filmen. Jag älskar denna romantiska film och man blir så glad inombords. Han gör denna filmen med den fantastiska skådespelerskan och artisten Jennifer Lopez.

Liam Neeson
Han här är en skådespelare som jag verkligen gillar, han utspelar sina karaktärer med en sån styrka så man kan inte mer än att älska dem filmer han är med i.
1. Schindler's List - En film som handlar om andra världskriget då han spelar en som startar upp en fabrik och använder judar som arbetare men sen får ett sånt stort hjärta att han försöker rädda dem alla från det onda ödet alla judar skulle möta. En film som sätter en i tårar och brustet hjärta och sån sorg av vad som hände då. Den får en att tänka.
2. Taken 1,2 - Dem här filmerna är ju helt och klart hur coola som helst. Det handlar om att han arbetar som livvakt och kan verkligen allting om överlevnad och hur man ska göra om allting går hur snett som helst. Första filmen handlar om att hans dotter och hennes kompis blir kidnappade och han samlar då upp varenda minsta lilla bevis och letar upp kidnapparna för att göra allting för att hitta och rädda sin dotter helt själv. 
Tvåan handlar om att han själv och hans fd fru blir kidnappade och han får förklara för sin dotter exakt hur hon ska göra för att då hjälpa dem så gott hon bara kan.
3. Star Wars - Där är han jedi som då träffar en liten pojke som han får ett väldigt stort band för. Star wars filmerna är ju hur bra som helst.

Finns verkligen hur många skådespelare som helst som man blir helt WOW VAD BRA. Man kan bara tänka sig hur dem klarar av att spela så många karaktärer och göra det så bra som dem gör. Dem här är iallafall några av mina favoriter. Men men, nu ska jag lägga mig. Imorgon blir det att dra sig upp tidigt för att sen ta sig till tandläkaren och förhoppningsvis så kan han hjälpa mig med mina visdomständer som håller på att växa ut, dem gör så ont, så han kanske kan slipa ner dem lite eller nått. Men hoppas att ni alla kanske till och med får lite film tips och så. Jag är inte så bra på att skriva blogg men sånt här gillar jag faktiskt att skriva om. 

Sen vill jag också dela med mig att under hela veckan så blir det att packa ner sakta men säkert för på fredag nästa vecka så ska jag och min finaste vän ut i skogen under en hel helg. Det är så sjukt mysigt i den där villavagnen så jag bara längtar som en jag vet inte vad!

Likes

Comments

Idag är det Tisdag som alla då redan vet hoppas jag och idag blir det att åka hem till pappa och passa lägenheten under tiden han är ute på älgjakt. Kommer bli så sjukt härligt och jag kommer bara njuta av lugnet och blir att äta kyckling och bara va! Men nu snart blir det att hoppa in i duschen och jag kanske ska ta mig en liten matbit innan man åker. Kommer bli så mys och sen har man köpt den där peel off mask grejen med som man tänkte att man kunde testa ikväll, har hört att det gör ont att dra väck den men om man vill vara fin så får man lida pin!

Likes

Comments

​Helgerna tar ju slut snabbare för varje helg som går känns det som, igår var det Fredag känns det som och sen poff Söndagen är här och man tänker, vad är det som just hände? Haha!
Men nu är det Söndag och man vaknade trött och man kände sig rätt så svag och nu sitter man i soffan och diggar musik och dansar smått i soffan och känner glädje och funderar om man kanske ska göra lite te eller om man ska gå till affären och köpa lite mat till idag. Isåfall blir det en pasta och kyckling sallad, riktigt gott!
Nä, nu lyfter jag på baken och gör något vettigt. Hihihi
Kul att man har en lillebror som just skulle sätta sig i skålen med ostbågar, nu är dem förstörda.

Likes

Comments

Idag vaknade man med glädje i själen för nu på morgonen fick jag reda på att min bästa killkompis har fått en liten son! Jag kan inte fatta det! Jag är så sjukt lycklig för han och hans tjej skull, finns inga ord!❤ Så nu önskar jag dem all lycka i framtiden med glädje och hälsa!❤

Annars när man vaknade så hade man väl inte sovit så himla bra inatt, känner att man kunde ha sovit mer men sen tänker jag att nä det får räcka! Jag kan inte sova bort hela dagarna!
Men nu sitter man här och skriver och är nyduschad och ska snart göra mig lite mat, sen efter det blir det att åka till min fina vän och fixa med filmer från kulturnatten som då är på henne och hennes magdansgrupp La Shakers. Så håll tummarna för mig att det blir bra med filmerna för jag är ju ingen professionell filmare, jag är ju bara lilla vanliga jag. Hehe!

Efter det så blir det att åka till gymmet för att träffa en till av mina vänner. Ska bli riktigt kul för gymma, det behöver jag nu kan jag säga! Haha, har varit lite för tjocker med maten och jag vill inte bli tjockare än vad jag redan är så nu får man stå i och kämpa!

Nu ska jag gå och äta men jag hoppas ni alla får en härlig dag framför er! Kram

Likes

Comments

​Jag kan säga att jag är överlycklig för nu är äntligen hösten här och jag är mer än lycklig över det. Höst är en av mina favorit årstider som jag skrev i ett annat inlägg här på bloggen, och nu efter all väntan så är den äntligen här!
Nu vaknar man till regn och vind och man hör hur det smattrar utanför och det börjar bli kyligt nu också så man får ta fram sina tjocka kläder och ta fram filtarna och en massa te och herregud det är så mycket! Kanske till och med börja med att ha mössa? MÖSSA? Kan ni tänka er, hihi! Haha är lite crazy när det kommer till dem här årstiderna, så sjukt härligt. 
Tills resten av mina vänner gråter av att sommaren är slut så är jag så taggad, tänk bara hur fina bilder man kan få med alla fina färger som nu kommer fram i träden! IIH❤

Aja, nu blir det att kanske klä på sig lite, eller nej. Blir att hoppa in i duschen innan och sen blir det att klä på sig och kanske göra lite te? Hihi yey!

Likes

Comments

​Jag kan säga att jag börjar störa mig på att viafree ska hålla på och krångla för mig så att jag inte kan kolla ett helt avsnitt av paradise hotel. Och dreamfilm som jag brukar kolla på är ju det segaste som finns gällande just den serien så jag blir ju inte klok. Jag kanske må tortera mig själv med att kolla på den serien på grund av att dem gör ju det mesta bort sig för hela Sverige. ibland då asså och att ibland tycker jag att vissa grejer är så fruktansvärt pinsamt så att jag blir helt OH NEJ!  Men men sen kan jag ändå inte sluta kolla på det oavsett vad, det är liksom ändå kul att se på och killarna denna gången ska man ju inte klaga på, speciellt Erik och Tarzan.😍
Nu får man vänta på att hela avsnittet ska spelas upp igen så att man kan börja där det stängdes ner om man ens kommer så långt, vet man aldrig. Men men, håll tummarna för mig! Yey!😄

Likes

Comments

Idag är det en bra dag, idag har man gjort en massa ärenden på försäkringskassan och fått allting färdigställt hur allting ligger till så att man har mer koll. Sen nu är det bara att man ska vänta på sittmöte med alla kontakter jag har runt omkring mig som jag då hoppas att det blir väldigt snart. Sen efter det så ska man vänta på att bli utredd för att se vad man ska göra för att kunna hjälpa mig på ett bra sätt framöver i mitt liv.
Enligt mina intyg så har jag ADHD men sen har det kommit lite mer info om vad jag kan ha för någonting, för min koncentration och allting började lite smått efter att jag hade haft borrelia. Efter det började det hända någonting med mig, för innan borrelian så var jag riktigt duktig och koncentrationen var på topp och jag kunde verkligen göra allting kändes det som. Nu så är det som att allting tar ett stopp bara om jag får en fråga på ett papper. Och det kan till och med vara en enkel fråga och jag kan ändå inte förstå den. Så mina funderingar börjar dra sig till att jag kanske har fått biverkningar efter borrelian som jag då inte direkt kanske kan göra någonting åt som jag får jobba mig extra igenom. Men det återstår och se vad utredningen säger. Får hålla tummarna att allting går bra iallafall och att det går åt rätt håll, iallafall det mesta!

Men annars så har det inte direkt hänt något sen sist jag skrev här, men det är väl det som är det tråkiga med att vara sjukskriven, det är ju att det inte händer någonting.
Jag har börjat gymma lite mer nu än innan och har nu en gymkompis som då blev min barndomsvän så jag kan säga att jag är så sjukt nöjd med det! Hon verkligen får mig att träna riktigt hårt och peppar mig riktigt mycket! Hon får mig att kämpa för mitt mål jag vill nå, så jag är egentligen mer än nöjd, jag är så sjukt lycklig!Till helgen så är det kulturnatten inne i Halmstad och Pride festival, och min storebror ska uppträda på kvällen/natten där med sitt band och min bästa vän ska uppträda med sin magdansgrupp. Så det blir att vara där och kolla och visa mitt fina stöd till dem alla. Ska bli riktigt kul att se! Och jag ska ha med mig systemkameran så det kommer nog ett och annat upp här kan jag tänka mig efteråt.
Men hoppas att ni mår bra allihop annars. Nu blir det att sluta skriva och kanske göra lite te och andas ut lite efter en bra start på en fin dag.

Det bästa med dagen var faktiskt att vakna till extremt ÖSREGN, jag bara älskar det!❤

Likes

Comments