Header

Stekta nudlar med kyckling och räkor blev det. Så himla enkelt och gott. Sov hos han inatt och nu ligger vi i hans säng och kollar youtube. Så mysigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår vart det inget bloggande av olika orsaker. Dagen vart fylld av slagsmål och poliser. Jag va inte inblandad, så det är lugnt med mig. Kommer bli dåligt bloggande framöver då så mycket händer!

Likes

Comments

Tio månader av skratt tårar och massa kärlek. Jag är så himla tacksam för att få ha honom i mitt liv. Och även om vi inte alltid haft det så lätt så står vi här tillsammans starkare än någonsin. Ingenting är starkare än min kärlek till Simon. I tio månader har han varit min. För mer än ett än ett år sen träffades vi för första gången. När vi satt där på bilen och jag föll för honom och hans konstigheter. Hans blå ögon och hans leende. Allt var så fint med honom. Idag för tio månader sen satt vi på en bänk i Laxå och prata om allt mellan himmel och jord. Vi visste innerst inne vad båda ville och vi hade väntat länge på det här. Vi prata om vad vi ville med varandra. Det var då du blev min och jag blev din.

Likes

Comments

Oavsett vad så kommer jag alltid att älska denna människa. Min livskraft och mitt allt!

Likes

Comments

Har som sagt inte mått så vidare bra senaste tiden så har inte haft ork eller lust med bloggen. Förstår inte ens varför jag förklarar mig.

Men idag va jag med Lucas, Jennie och min älskling. Nu har jag och Simon nyss ätit. Och vad mycket mat det va, är helt slut!

Likes

Comments

Bloggen har stått stilla, jag har flyttat och så har vi inte haft internet förens igår kväll. Så mår jag inte jätte bra just nu. Men nu är jag tillbaka!

Likes

Comments

Så himla gott med glass när man är sjuk. Verkligen älskar det. Äter glass och kollar youtube, det blir min kväll. Imorgon blir det storstädning.

Likes

Comments

Är fortfarande sjuk så allt jag gör om dagarna är att packa inför flytten och vila! Saknar min älskling mer än någonsin nu, va inte ens längesen vi såg. Men jag vill tillbringa all min tid med honom. Skönt att jag iaf har mina gosiga katter hemma.

Likes

Comments

Likes

Comments