Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vart sån fin färg i vattnet när solen fick ner, älskar!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Två fina från h&m, så himla söta. Skulle vara så fint tillsammans också. Så är det billigt också, alltid ett plus!

Likes

Comments

Likes

Comments

En ny favorit, så himla fint till en lätt outfit. Den lyser verkligen upp det!

Likes

Comments

Lycka för mig är att vakna och att somna bredvid honom. Att skratta tillsammans och se han lycklig. Ligga i hans famn, där jag känner mig som tryggast. När jag ser in i hans skimrande ögon och kärleken bara lyser från dom. När han ser på mig och ler, inget slår den känslan. När jag träffa honom hade jag ingen aning om att han va killen som skulle få mig att må såhär bra, att han skulle vara min trygghet. Då trodde jag han va en omöjlighet, att han aldrig skulle kunna bli min. Och jag är så himla lycklig att han föll för mig så som jag föll för honom. Jag är så tacksam för tiden vi delat. Och jag vill dela resten av min tid med honom. Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är för att jag får ha han i mitt liv. Ord räcker inte till. Att just jag får vara med honom, det gör mig så lycklig. Han är det finaste jag någonsin kunnat drömma om. Det finaste jag kan få i mitt liv.

Älskling tack för att du är min och för att jag får vara din.

Likes

Comments

Fick dessa av Simons mamma, så himla fina!

Likes

Comments

Uppdateringen går sämst men jag måste fokusera på att må bra. Vill ta vara på tiden med min älskling när han är ledig. Han som får mig att kämpa.

Likes

Comments

Hej, idag mår jag lite bättre än igår.
Mår bättre när jag inte är ensam tror jag. Men idag har jag städat så kom Simon hit, vi åkte till Örebro och köpte torkarblad till hans bil och godis till kvällen. Så nu har vi leget och mys framför youtube med godis. Vi köpte stor påse, mums!

Likes

Comments

Nya inlägg