Header

Jag verkligen älskar mitt bälte. Det livar upp en tråkig outfit.

Likes

Comments

Så himla gott, älskar denna glass så mycket!

Likes

Comments

Dagen? Som vanligt börja det på sjukhuset sen åkte vi till Ikea och kolla möbler och prata om vad vi skulle vilja ha och inte om vi flyttar ihop. Vi åt även köttbullar och jag tog en liten chokladmousse efteråt. Vart avlämnad hemma och umgåtts med Lucas och Agnes idag. Skönt att fått något att tänka på en stund.

Likes

Comments

Solnedgången igår va helt fantastisk. Det är så fint med färg på vår himmel.

Likes

Comments

Idag har jag gjort precis samma sak som de senaste dagarna. Varit på sjukhuset och gjort Simon sällskap.. Förut åt vi lunch på Enellys. Tog en kyckling burgare och det är så gott. Sitter på en stol och räknar minuter tills Simon får permis och vi får åka hem och mysa.

Likes

Comments

Idag är det ett år sen du bjöd mig ut och bjöd mig på middag på La Pampa. Vi kom hem och gick ut och satta oss på ”vår lilla bänk”. Jag minns hur vi prata om vad vi två egentligen var och vad vi ville. Båda hade velat vara med varandra länge. Sedan den dagen är det du och jag. Jag minns hur lycklig jag var när vi gick hem till dig hand i hand och mös och prata om allt i livet hela natten. Jag kunde inte sluta titta på dig för du är det finaste jag vet. Idag är det ett år sedan det blev vi och jag är så himla tacksam för allt du gjort för mig.

Innan jag träffa jag dig var jag på botten, vore det inte för dig hade jag nog varit död nu. Du rädda mitt liv, du är min hjälte. Vi har gått igenom så himla otroligt mycket tillsammans. Men trots allt står vi tillsammans starkare för var dag som går. Du får mig att orka kämpa, jag går upp varje dag för dig, för oss. Jag vill dela resten av mitt liv med dig. När allt känns värdelöst är det en framtid med dig som ger mig styrka. När du la där på sjukhussängen och jag höll dig i handen så tänkte jag, shit vilken jävla krigare min Simon är. Så jävla stark och fin människa. Klarar du det här klarar jag det med, tillsammans klarar vi allt. Vi har gått igenom så mycket inte många andra par har, men vi står här tillsammans starkare än vanligt. Tack för att jag får kalla dig för min. Jag älskar dig Simon.

Likes

Comments

När vi kom hem friterade vi Nuggets, kycklingvingar chilicheese osv. Så himla gott med lite plockmat. Efter det har vi duschat och myst ner oss i sängen.

Kram Simone

Likes

Comments

Likes

Comments