Hej!

Gårdagen var lyckad, trots den långa väntan på maten!

Dagen i ära bestod av en sväng till gymmet! Idag fick ben/rumpa jobba och avslutningsvis blev det löpning i 30 min. 

Nu väntar sängen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej❤

Denna lördag är ju ett ypperligt tillfälle att klä sig i färgen rött och visa sin uppskattning för de personer man tycker om. Jag kan tycka det är lite synd att vi måste ha dagar som motiverar/inspirerar oss till att påminna varandra om att visa uppskattning för livet och våra nära o kära. Det borde vara en självklarhet alla dagar i veckan.

Jag hoppas att alla får en underbar dag och kväll, Så se till att swisha om till den romantiska outfiten och visa den uppskattningen till livet och de människorna som du håller varmt om hjärtat och varför inte ge något som du inte känner så väl eller saknar lite extra omtanke genom en kram, ett leende ett hej, eller ett tack. Denna dag kan också vara ett tillfälle för en försoning mellan två personer eller ett erkännande.

Så vad ni än gör ikväll se till att njut av detta underbara liv som vi lever och se till att ta vara på varandra.


.

Likes

Comments

Hej!

Idag blev det en "träningsfri" dag då jag har en sån grym träningsvärk sen senast. Ett intensivt ben/ rump pass inom 45 min ( då jag hade tid att passa) gjorde susen. Begränsad tid med träning = effektivare?  

Imorgon väntar skola och kvällen består av pass. Själv leder jag ett danspass och ett IW pass imorgon kväll, och alla är välkomna då vi har öppet hus mellan 17:00-20:00!

Nu blir det lite dans, sen sängen! Natt!!!

Likes

Comments

Hej!

Dålig uppdatering från min sida. Jag hade ju hoppats att man kunnat blogga från telefonen och appen men tyvärr har inte det funkat för mig del.

Någon mer än jag som längtar till våren och alla fantastiska färger som då hittar fram? Själv tycker jag att denna tiden på året är rätt intetsägande. Många klär sig i färgerna svart, grått och vitt ( även jag) och solen lyser med sin frånvaro.

Vart hittar man då inspirationen och orken till att ännu en morgon stiga upp ur sängen och klä på sig vinterjackan och bege sig till skola eller jobb? Kanske bokar man en utlandsresa så man har något att se framemot?

Mitt lilla inspirations-tips för att få en glimt av vårens härligheter är att besöka modebutikerna hemsidor. Här har jag pusslat ihop några av mina favoriter till våren, och skulle det nu vara så att mode och kläder inte alls inspirerar dig så kan du ju alltid besöka gymmet för ett grymt träningspass eller varför inte en promenad i skogen?

Likes

Comments

Hej!

Ikväll blev det äntligen lite träning igen. Ett svettigt Zumbapass med latinska rytmer fick vara startskottet för denna kommande träningshelg. Jag hoppas kunna hinna med gymmet ( Puls och träning) i helgen med, då jag känner att jag inte hunnit med den träning jag velat den senaste tiden

Annars kommer denna helgen bestå av plugg, städning och tvättning! WOW vilken super helg tänker ni?! Eller inte?, Jag kan hålla med er,... inte världens roligaste helg om man tänker på vad den innehåller men dessa helgerna måste också finnas, när man inte hinner med allt i veckorna får man se till att ta tag i det under helgerna.

Nu blir det sängen för min del. Missa inte att boka er på mina pass till nästa vecka på PoT. Nytt bokningssystem och begränsat antal platser!

Natti!

Likes

Comments

Hej!

Det var en stark Egon som tog Sverige med storm igår kväll/natt. Själv gick jag ut runt 01.00 för att känna av stormen ( det är ju trots allt lite spännande med naturens krafter)😉 och jag kan ju säga till er som inte testade detta att det var en rejäl storm som härjade utomhus.

Denna söndag består av plugg och möte på jobbet. Hade så gärna velat träna också , men känner att jag inte riktigt hinner det just nu vilket är helt fel för enligt mig ska det alltid finnas tid till träning. Självklart kan man säkerligen planera och strukturera upp dagen bättre så träningen inte blir lidande men får skylla på att jag fortfarande inte är hundra procent frisk efter jul och nyår.Likes

Comments

Från snö till storm! 

Det ska tydligen bli storm ikväll! Så håll er inne gott folk! För min del blir det inomhus hela kvällen. Just nu skulle jag behöva lite inspiration, har helt tappat fokus på plugget! Likes

Comments

Godmorgon!💤

Julen och nyår är över och allt börjar bli om vanligt igen. Självklart är det alltid trevligt med lite ledighet men att komma tillbaka till vardagen och rutinerna tycker jag är skönt. 

Idag vaknade jag upp till ett vitt Växjö. Det känns ju lite sisådär då jag längtar extremt mycket till våren och framförallt sommarens sena midnattstimmar. 

Idag står plugg på schemat. 
Likes

Comments

Hej! 

Oj det var drygt ett år sen, om inte mer? Tiden går alldeles för fort!

Tänkte börja blogga lite igen? Kanske helt rätt eller helt fel? 

Ja vem vet? Det får tiden utvisa hel enkelt. 

God kväll gott folk! 


Likes

Comments

Lite plugg och senare blir det gymmet. 

Likes

Comments