Lifestyle

Planerade att sova ut imorse, men mamma väckte mig och då kunde jag inte somna om såklart. Så for iväg till gymmet en sväng men blev inte speciellt mycket träning alls, var verkligen jätteseg. Blev hemgång nästan direkt och väl hemma blev det städning och grejer. Tiden har ändå gått relativt fort idag även om det inte hänt så mycket kul. Nu ska jag strax iväg till S så får vi se vad kvällen har att bjuda på. Inga direkta planera för morgondagen heller, får se vad som händer då med. Inget ovanligt att jag inte har några planer haha, Jaja.. vi hörs!

Likes

Comments

Lifestyle

Jag vet inte om jag blivit mer mogen eller helt enkelt tråkig? För ett år sedan hade jag genast satt mig och sminkat mig och desperat letat efter fester att gå på, men inte denna fredag. Denna fredag vill jag bara ligga i sängen, med min ansiktsmask, och se på Greys Anatomy. Har inte varit iväg på hela lovet (denna vecka) men ändå är jag alldeles utmattad, underligt. Ska träffa S imorgon och blir förmodligen kvar där tills på söndag, mys! Jaja, nu ska jag kolla vidare, vi hörs!

Likes

Comments

Lifestyle

Detta filter får en verkligen att se ut som någon form av Alien haha! Hur som helst har denna dag varit en seg dag, vet att jag sa att jag hatar sega dagar men jag har verkligen inte haft ork för någonting alls. Varit snöstorm nästan hela dagen också så det har ju inte direkt gett mig någon motivation till att ta mig ut heller.. Jaja, imorgon ska jag träffa min psykolog och få ur mig lite tankar och känslor. Förhoppningsvis mår jag bättre efter det och orkar dra mig till gymmet eller något sådant, får se hur det blir.

Likes

Comments

Contains affiliate links Beauty & Health, Thoughts & opinions

Långa naglar är verkligen någonting som blir allt mer populärt för varje dag som går känns det som. Massvis med olika former och färger med eller utan smyckningar. I de flesta fallen gör man förlängningar av den naturliga nageln i from utav akryl eller gelé, dels för att de håller bättre för att de är starkare än den naturliga nageln i flera fall. Men öven för att det är lättare att forma och fila en "fejk" nagel än en riktig, då men slipper vara rädd för att skada den naturliga nageln. Självklart kan den naturliga nageln bli förstörd om man inte är försiktig, men då måste man vara för hårdhänt eller hålla på alldeles för nära den naturliga nageln.

Vanliga problem med nageln är att det flikar sig, eller att den gärna spricker vid nagelns fria rand (där nageln ofta blir vit eller genomskinlig, helt enkelt där nageln lämnar fingret i sig). Oftast är problemet då att nageln är för torr och kan ha blivit utsatt för överexponering av vatten. I dessa fall behöver du återfetta nageln, detta kan du göra med olika slags nageloljor.

Motsatsen till ovanstående, som även är ett vanligt problem, är att nageln är alldeles för mjuk och lätt böjs sönder. Detta är, som du säkert redan listat ut, för att nageln är alldeles för fet. Då behöver man, kort sagt, torka ut nageln lite. Alltså ska man inte använda några oljor på nageln då detta endast förvärrar situationen. I dessa fall kan det vara bra att buffra nageln, så kan ruggar upp nagelytan lite och sedan penslar på en nagelstärkare. Gärna i lackform då det blir som ett skyddande lager på nageln. En nagelstärkare jag använder är CNC Nail repair och den fungerar utmärkt för mig!

Nagelstärkaren jag använder hitta ni här !

Likes

Comments

Other

Detta är mitt allra första länkbyte någonsin, helt sjukt! Kommer förmodligen komma fler länkbyten samt samarbeten framöver. Ni får gärna berätta för mig vad ni tycker om detta, era åsikter är viktiga! I mina länkbyten så kommer jag låta bloggaren själv få introducera sig själv, så här får ni en liten text som Jonna har skrivit;

"Hej, mitt namn är Jonna och jag är 16 år och bor i Nybro. Om jag fick skriva 3 ord som beskriver mig som person skulle jag nog säga att jag är väldigt omtänksam, blyg i större sammanhang och att jag är ambitiös. Jag går sista terminen av första året på gymnasiet på VO programmet. På min blogg skriver jag mycket om min vardag, skolan och kompisar." -
@jonnaholgersson

Ps, ni kan även klicka på bilden för att komma till Jonnas blogg direkt!

Likes

Comments

Instagram@simonegronqvist