View tracker
View tracker
View tracker

Beauty & Health, Lifestyle, Pictures, Shopping

Gick upp tidigt imorse för att åka till Thuns med min farmor och min brors flickvän. Jättemysigt och trevligt var det! Dessvärre, plingade min mobil HELA TIDEN. Höll på att bli tokig, borde ha lämnat den hemma.. Jaja, fick med mig en hel del hem från Thuns. 800+ kr blev slutsumman. Det mesta var saker jag faktiskt behövde och det andra lite för att unna mig själv helt enkelt. Köpte en påse surt skum åt mig själv, det är ju trots allt lördag! Kom också på då att jag behöver en ny tandborste. Har haft min några månader nu, usch. Borde köpt ny för länge sedan.. samlas så äckligt mycket bakterier på tandborstar när man har dem utan behållare i badrummet. Måste köpa sådan behållare som man sätter över själva stråna. Blir mindre uschiga bakterier då.

Hade lite ärenden och möten efteråt som nu är uträttade, skönt att få det överstökat. Känns som jag ska på möten varje dag, men tur nog är det inte så. Är fortfarande sjuk, så blir nog bara hemma hela helgen. Måste till skolan på måndag! Jaja, nu ska jag leka lite med mina naglar och kolla lite på youtube. Vi hörs!

Likes

Comments

Lifestyle, Other, Thoughts & opinions

Hörni, jag har blivt sjuk.. näsan och halsen är helt kaotiska och jag har nästan ständig huvudvärk. Försöker dricka som en galning men har fortfarande svårt att dricka. Blir som illa mående och jag dricker. Jaja, därför uppdateringen legat på botten några dagar nu. Ska försöka uppdatera er fast än jag verkligen mår pest. I tisdags hade vi hår på förmiddagen, där tvättade vi varandras hår, fönade och stylade det. Sedan fick vi tvätta de nya uppsättningsdockorna och föna eftersom håret på dem var fulla med produkter och inte fräscht och rakt helt enkelt. På eftermiddagen hade vi smartstyling och det var faktiskt riktigt intressant, tycker jag iaf. Vi gick igenom olika kroppsfigurer och optiska illusioner.
Började känna mig riktigt hänging när jag var påväg hem så gick och la mig nästan direkt.

Igår skulle pappa träffa sin psykolog på akademiska, så vi åkte in dit så vi var där strax före tre. Efter det så åkte vi till city gross och handlade lite som vi behövde hem. Det var mot eftermiddagen igår som jag verkligen började känna av min förkylning. Fick sprängande huvudvärk och mina bihålor värkte som bara den. Satte mig i duschen när vi kom hem för att lätta på det lite. Brukar lätta ordentligt för mig med både huvudvärk och bihålorna när jag tar en varm dusch. Beror nog mest på ångorna som löser upp lite och för att vi har ett "masserande" munstycke som jag lät spola vatten på mitt huvud. Det var verkligen så himla skönt. Kände mig genast lite piggare efteråt, men huvudvärken var fortfarande kvar.

Nu sitter jag och väntar på att lunchen ska bli klar så jag kan lägga mig på soffan och kolla på Grey Anatomy och bara slappa resten av dagen. Beroende på hur jag mår imorgon ska jag nämligen till Thuns med farmor. Kanske iväg och äta ute med mamma och pappa också men det är inte bestämt. Påtal om ingenting så har jag märkt att jag inte blir ledsen när "ännu en vän är falsk" utan snarare lättad. Jag liksom ser på när fler och fler människor försvinner ur mitt liv och blir bara glad av det. Visst är det tråkigt när någon man trodde var ens vän försvinner, men lättande att veta att det är ännu en mindre som går bakom ens rygg.

Jaja, det var allt för mig, v hörs när vi hörs. Ha en bra dag!

Likes

Comments