Header

Beauty & Health, Thoughts & opinions, Tips, Collaborations

Som ni såg i tidigare inlägg, så fick jag för några dagar sedan hem ett paket från Foreo! Jag har nämligen, i samarbete med Foreo, fått prova deras LUNA play samt deras egna day cleanser. Så, om ni inte redan listat ut det, i detta inlägg ska jag berätta vad jag tyckte om dessa. Var dem lika bra som alla påstår?

Luna play & Day Cleanser

Först och främst, hur fina är inte dessa produkter? LUNA play är så söt och liten, lätt att få med och kommer i flera olika fina färger. Deras day cleanser är så stilren, passar in i vilket badrum som helst! Som ni vet, vill jag att alla ska fungera ihop. Klarar inte av när den produkt är skrikgrön t.ex. då gömmer jag den i ett skåp. Men dessa två lämnar jag utan problem framme på hyllan, för alla att skåda.

Day cleanser

Tänkte börja berätta om denna cleanser, som man börjar sin rengöring med. Man applicerar den, eller vilket ansiktsrengöring man nu vill använda, i ansiktet. Först och främst, den doftar milt. Vilket passar perfekt för mig som har känslig hy! Den känns så len mot ansiktet och är lätt att applicera. Efter att man masserat in den känns det som att den lägger sig som ett lent, skyddande lager på din hy. Men när du sköljer bort det efteråt så försvinner detta "lager" och din hy känns babylen och fräsch.

Luna Play

Denna är såååå söt! Färgen är minst lika söt och när man känner på silikonpiggarna är det så mjukt. Det speciella med LUNA's är att de vibrerar, genom att trycka på en on & off knapp på baksidan så börjar din LUNA vibrera och genom detta masserar samt ökar blodcirkulationen i ditt ansikte. Helt ärligt så vill jag köpa en större LUNA bara för massagen.. hehe. Något av det bästa med just denna, är att den är lätt att få med sig p.g.a den minimala storleken. Den är lätt att rengöra, men den är ej uppladdningsbar. Men med tanke på att den ej är uppladdningsbar så hamnar den på ett pris på 299:- Helt klar värt om ni frågar mig, eftersom den påstås hålla i upp till 100 användningar.

Vad tror ni, känns den prisvärd?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Thoughts & opinions, Tips

Jag ska vara helt ärlig. När pappa satte igång filmen frågade jag säkert 10 gånger "vafan är detta för film", men ändå kunde jag inte slita mig från den. Från första minuterna kände jag på mig att det var något speciellt, men kunde inte sätta fingret på vad det var. Men ju längre in i filmen jag kom, ju mer förstod jag. Och fy vad många tårar som fallit ikväll, snyftat och snorat alldeles för mycket för bara en film.

Många av er kommer förmodligen inte förstå denna film alls, om ni väljer att se den. Den är inte som vilken film som helst, den har en viktig och djup mening och förstår man inte den förstår man inte filmen alls. Lite som jag i början "vafan är detta för film". Men nu sitter jag här, svullna ögon, snorig näsa och alldeles skakig. Denna film går inte att beskriva med ord, ni får helt enkelt kolla på den själva och avgöra vad ni tycker. Måste dock sätta trigger warning, för nakenhet, psykisk ohälsa och en del grafiska (animerade) bilder där djur samt människor far illa. Känner du att du klarar av att se den ändå, så tycker jag absolut att du ska göra det.

Likes

Comments

Lifestyle

Inatt sov jag inte bra alls.. vaknade omkring 3 på natten och somnade inte om fören vid 4-5.. Sedan vaknade jag vid 6-7 och var nästan påväg att klicka upp. Bestämde mig sedan för att ta sovmorgon p.g.a sömnbristen så jag sov fram till 9 iaf. Men är så otroligt trött idag och mår illa.. tänkte dra ut och springa men hela kroppen värker och huvudet kokar så blir nog att lägga det på is ett tag. Blir en dag inne istället där jag får svara på massa mail, planera kommande vecka osv. Ingenting i mitt huvudet fungerar när kroppen mår dåligt.. blir som en zombie och orkar absolut ingenting.

Likes

Comments

Tips, Collaborations, Fashion

Ni som har ett öga för detaljer kanske har märkt att jag lagt till en liten bild samt text i sidomenyn på bloggen. Det är nämligen som så att jag har fått äran att bli ambassadör för det fantastiska företaget coconut-lane.com!!! Hur kul? Företaget är inte bara sååå gulligt och har fina produkter, utan har även de absolut bästa "riktlinjerna"!

1. BE KIND TO ANIMALS

2. DON'T LET BOYS BE MEAN TO YOU

3. IF IN DOUBT, EAT PIZZA

4. TAKE NAPS

5. DREAM BIG

6. SUPPORT YOUR GIRL GANG

7. WEAR PINK

8. LOVE YOURSELF

9. BE YOURSELF

10. MAKE SURE YOUR ACCESSORIES MATCH

Självklart så har jag fixat en rabattkod till er också, som ger er 20% rabatt på coconut-lanes produkter. Listar några av de allra nyaste produkterna här nedan, samt en av mina personliga favoriter! Men det ni alla egentligen är ute efter, rabattkoden, kommer här: Simone20
Har även skrivit upp rabattkoden tillsammans med en bild som för en till hemsidan när man klickar på den, i min sidomeny så ni alltid kan komma åt den lätt. Så in och kika på deras produkter, allt mellan kläder, smycken och massa annat till ett rimligt pris. Tycker att priserna på produkterna är lika drömmiga som produkterna själva!

New in

Likes

Comments

Beauty & Health, Tips, Collaborations

I samarbete/sponsrat av foreo.com

Efter en extremt lång och jobbig storhandling, så kommer jag hem och överraskas av detta från bästa Foreo! Har fått hem deras Luna Play i färgen Petal Pink, samt deras dagrengöring för ansiktet. Ska bli så spännande att få testa dessa produkter då jag hört så mycket bra om dem. Bara av att se på förpackningarna och hur produkterna ser ut så är jag helt såld!

Foreo Luna Play Petal Pink

Har ni hört talas om FOREO förut, ni kanske till och med äger någon produkt från dem? Vad tycker ni om märket?

Likes

Comments

Instagram@simonegronqvist