View tracker

Vardag

Bara 22 dagar kvar till julaftonsmorgon nu, wiho! Nu i helgen är det tänkt att jag och mamma ska julbaka. Bl.a pepparkakor, pepparkakshus, lussebullar m.m. Vi får se hur mycket vi hinner med. Jag har bara legat och latat mig i sängen hela förmiddagen, riktigt härligt för nu känner jag mig ordentligt utvilad. Har inte så mycket mer att berätta än så länge, så vi hörs senare.

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Nu är det bara några minuter kvar tills den 1a december. Otroligt hur fort detta år har gått.. vad har jag ens gjort med mitt liv haha.
Ligger i sängen nu och tänkte somna till lite asmr, är helt förälskad i det! Som massage fast för hjärnan, dum förklaring kanske men det är nästan lite så. Tipsar verkligen till er som är stressade och lider av migrän eller sömnproblem!
Godnatt <3

Likes

Comments

View tracker

Bilder, Skola, Vardag

Gick upp tidigt idag för att röra mig mot skolan för möte med min mentor och vice rektor. Gjorde upp en plan för min skolgång eftersom jag ändrar mycket med min medicinering just nu så är jag relativt ostabil. Därav togs beslutet att jag ska bli sjukskriven fram tills nästa termin. Alltså hoppas jag vara tillbaka i skolan till våren. Om inte heltid så åtminstone delvis.

Har börjat spendera massa tid framför datorskärmen nu på senaste. Mestadels för att det hjälper mig att skingra tankarna och fokusera på något annat. Datorn har nog varit det enda som bitit på min eviga ångest.
Men som den periodaren jag är så ledsnar jag snart igen på att stirra på en skärm hela dagarna. Ibland kan det vara rätt så jobbigt att bara tycka om saker i perioder och sedan ledsna för att vilja göra något annat. Blir tröttsamt att ständigt ändra sig haha. Men det gör mig lite speciell.

Är hur som helst påväg hemåt nu efter mötet och lite handling. Jag och mamma ska nämligen julbaka lite i helgen tänkte vi, får se hur det går haha.. jag är expert på att bränna saker i ungen. Köket är verkligen inte en plats som jag hör hemma på.
Vi hörs kanske lite senare, pusshej

Likes

Comments

Vardag, Skola, Bilder

Hej på er! Denna dag har verkligen varit händelserik för mig. Åkte till skolan idag för möte med min mentor, men var med på två lektioner en stund också. Ska planera hur jag ska göra med min skolgång med tanke på mitt psykiska mående just nu. Förhoppningvis så löser allt sig inom några veckor med rätt medicinering. Köpte även ny ögonbrynspenna eftersom min nuvarande från Anastasia Beverly Hills snart är helt slut. Provade faktiskt ett helt annat märke denna gång, trots att jag är supernöjd med Anastasia. Kommer kanske upp någon form av review på den inom snar framtid.

Nu är jag påväg hemåt, äntligen! Är verkligen helt utmattad av alla intryck från idag. Men det känns skönt att det går framåt åtminstone. Vi hörs kanske lite senare, annars får ni ha det så bra. Puss

Likes

Comments

Hittade lite oklara bilder på fyrverkerier m.m. Har inte speciellt mycket att säga i detta inlägg, köpte ett par mysiga knästrumpor och en morgonrock i siden idag. Kommer väl kanske upp en bild på det imorgon. Är alldeles för trött för någonting just nu. Natti!

Likes

Comments

Bilder, Vardag

Hittade lite "gamla" vinterbilder häromdagen. Saknar att gå ut och fota, det är så mysigt. Nu är vädret så trist och blött att jag inte finner någon motivation alls till att gå ut. Räcker med att slänga en blick mot fönstret så är man redan inställd på att vara sängliggandes hela dagen. Typiskt svenskt väder..

Likes

Comments