Header

kampen, daily
Åtminstone tills vidare


Nu har det ekat tomt här inne ett tag och det har ju sina anledningar. Den senaste tiden har jag tappat bort mig själv. Jag vet inte alls vad jag håller på med just nu - jag famlar bara runt i ett mörker och jag hittar inte ut. Det har också resulterat i att jag inte gillar den jag blivit. Vad hände med den glada och energifyllda Simone? Nu går jag till jobbet och sen direkt hem till soffan,och där ligger jag sen tills det är sovdags. Sådär håller det på - dag ut och dag in. Det är inte okej. Jag måste hitta tillbaka till den jag vill vara - till mig själv.

Detta innebär också att bloggen kommer läggas ner. Åtminstone ett tag framöver. Även fast min blogg är liten och jag inte har några ”måsten” så har jag börjat känna ett slags tvång och stress över att kunna dela med mig av inlägg till er. Och vi vet ju både du och jag att den senaste tiden har min blogg förfallit - allt pågrund att mitt nuvarande mående.

Jag kommer därför nu ta den tid jag behöver för att verkligen hitta tillbaka till mig - till lyckan. Jag hoppas innerligt att ni fina människor finns kvar när jag hittat rätt igen. För jag finns här för er.

Love, S

Follow me on: Instagram | Nouw

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

daily
Jag är en sån rebell


Men jag kan väl inte vara den enda rebellen här som effektivt motarbetar den lilla ”regeln” som säger att tacos äter man på fredagar, och endast fredagar?

Hoppas att allt är bra med er. Själv känner jag mig ganska ur form om man kan säga så? Jag har väldigt många funderingar, en hel del måsten jag känner att jag måste göra och det resulterar i att jag istället inte gör någonting - åt varken det ena eller det andra. En ond cirkel som inte har ett slut. Jag känner mig väldigt kluven gällande mycket och jag måste ta mig en ordentlig funderare gällande vissa saker - bloggen är även den inblandad, tyvärr.


Men som sagt, jag måste fundera lite till.

Hoppas ni har haft en fin måndag.


Love, S

Follow me on: Instagram | Nouw

  • Filed under: daily

Likes

Comments

daily
But I’m not eighteen anymore..


Gårdagen var verkligen så härlig. Vi möttes upp hemma hos Jenny vid 18 tiden där hon bjöd på det blåa vinet, drinkar, snittar och annat gott tilltugg. Vi hann även med diverse lekar, charader, karaoke och mycket prat innan vi drog oss iväg ut i natten och in på klubben. Jag insåg dock ganska fort att jag är alldeles för gammal för krogen och allt vad det innebär och när tjejerna ville röra sig vidare till nästa krog så beslöt jag mig för att istället åka hemåt. Märks tydligt att jag inte är arton längre - hela grejen med mycket folk, trängsel och hög musik gav mig faktiskt lite småpanik, tyvärr. Men jag hade verkligen så mysigt och trevligt den stunden som blev - att vi dessutom lyckades pricka in en dag då alla tjejer kunde ses är ju helt otroligt. Verkligen så kul att träffa mina tjejer igen!

Idag vaknade jag upp trött och sliten och det har hängt i sig nästintill hela dagen. Jag har sovit från och till på soffan i flera timmar innan jag tog mig i kragen och satte igång med alla måsten. Dumt nog var ju tvättstugan bokad och all mat i både kyl & frys slut. M och jag har varit iväg och handlat precis och försöker nu få ihop lite mat. Ikväll ska vi göra något som faktiskt passar vår ålder mer ( med tanke på att krogen inte är våran grej ) så vi har köpt Bingolotter - det passar oss bättre helt enkelt. Skaplig pensionärsvarning!

Jag hoppas ni haft en skön söndag fina ni! Har ni gjort något roligt i helgen?


Love, S

Follow me on: Instagram | Nouw

  • Filed under: daily

Likes

Comments

daily
I’m having a indoor djungle


Hey guys! Är allt bra med er? Jag ligger just nu i soffan och laddar upp för en utekväll med mina tjejer ikväll - det är flera år sedan jag var ute så är väldigt peppad inför kvällen. Problemet jag fasar över är dock hur jag ska lyckas hålla mig vaken? Jag brukar ju sova innan 22 på helgerna, haha. Att kroppen är helt mör efter gårdagen gör det inte lättare.

Efter jobbet igår ringde min kära mor och bjöd ut mig och M på mat och invigning av deras nya badtunna de fått hem. Det var verkligen så himla skönt att sitta i det varma vattnet och bara prata stunt tillsammans. Kan nu skryta om att jag badat i oktober månad - att vattnet var 39° grader behöver vi ju inte berätta. Blev dock inga bilder då jag lyckades tappa telefonen rakt ner i plurret - smart tjej. Men jag var snabb med att få upp den och till min lycka så överlevde den simturen. Vet inte hur jag skulle överlevt utan telefon?!

Vill också passa på att önska er alla en fantastisk lördag - vad har ni för planer idag?

Love, S

Follow me on: Instagram | Nouw

  • Filed under: daily

Likes

Comments

daily
Jag har längtat efter dig! 

Fotograf: Rebecca Selin - momentsyoulove.se


Då var det äntligen fredag igen hörreni, är det inte underbart? Helgen väntar och så gör också lite roligheter som jag verkligen ser fram emot. Men dessa roligheter är inte förrän imorgon tyvärr - först ska jag ta mig igenom en hel dag med planering. Både igår och idag är det studiedagar, vilket innebär att skolan är stängd och endast frita är öppet.

Gårdagen spenderade jag på fritidshemmet mellan 8-16 - idag är det planering som gäller under samma tid. Vi har nu kommit halvvägs på dagens agenda och det är dags att ladda upp med lite ny energi i form av mat. Insåg igårkväll till min fasa att jag inte hade någon matlåda kvar, så idag fick det bli att beställa sig en kycklingsallad med currysås istället - alldeles för länge sen jag åt just kycklingsallad så detta ska bli riktigt mumsigt.

Men det är dags att hämta maten och sen fortsätter vi våran planering. Planerna för kvällen blir nog så att bara landa hemma i soffan - tror huvudet behöver det efter allt prat idag. Men jag kan lova er en sak, att när klockan slår 16 då kommer jag dansa ut från jobbet - äntligen helg!


Vad har ni för planer denna fredag?Love, S

Follow me on: Instagram | Nouw

  • Filed under: daily

Likes

Comments