Skælskør afholder noget der hedder skolefodbold hvert år i slutningen af januar. Det altid en hyggelig weekend med ens venner og en masse fodbold, jeg var igen i år med til at spille skolefodbold, jeg var på hold med nogen fra min klasse og en fra den anden klasse.

Skolefodbold startede lørdag men jeg skulle først spille søndag kl 10:00, lørdag var en hyggelig dag hvor vi bare gik rundt og ind i mellem så vi noget fodbold.

Vi fik spist en masse pommes frites, og drukket en masse hyldeblomst saft, skolefodbold var snart slut ihvertfald for den dag, så vi gik hjem kl ca 18:20, efter en lang og HYGGELIG dag.

Vi kom hjem og spiste noget pizza, og så lagde vi os ind i min venindes seng og så noget håndbold, da håndbolden var færdig lagde vi os til at sove.

Søndag stod vi tidligt op for at gå hen i hallen, vi var der kl 08:30...

Jeg skulle spille min første kamp kl 10:00 mod pastaskruerne, vi vandt 0-5, anden kamp spillede jeg 10:06 der vandt vi så 0-6...

vi havde blandet klasserne så vi var 1 fra A klassen og 4 fra B men det måtte vi ikke... efter anden kamp blev vi kaldt op til dommerbordet, vi skulle snakke med dem om vi havde blandet klasserne men sagde så nej...!

2 min efter kom manden ned og sagde til os at vi var blevet diskvalificeret, så vi måtte ikke spille mere....

Det var nederen men det var hvad man fik ud af at snyde...

Dagen gik ellers bare vi så folk spille, løb rundt og snakkede med folk man ikke havde set længe... kl blev 17:30 og skolefodbold var færdig for i år...

Jeg cyklede hjem og slappede af, så det var nice...

Det var lidt fra hvordan min weekend har været...

Lavet af Simone Hvidtfeldt Foldby Jensen

Likes

Comments