Header

Den vackra vardagen

DSC 0442

Tänkte bjuda på en bild på mej, det var länge sen tycker jag :D Ser trött och blek ut. Är väl väldigt vanligt denna tid på året. Måste ju vara den tid på året man ser absolut sämst ut. Har varit hela hösten och vintern i mörker och man har jobbat mycket och bara vänter på sommar och semester :) Nåja hej iaf :D

DSC 0424

Och Sam då, nu är bandaget borta! (gammal bild) Han haltar lite ännu, det sjuka benet ser så skört och smalt ut! Men nog ska det bli bra dethär nog! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den vackra vardagen

DSC 1195

Jag blev inspirerad av några kollegor på jobbet att köra lite mer vegetariskt i vardagen! Så jag provade kolla lite recept på nätet och är nu igång! Är ju så tokig i Bock's kantarellrissotto så det har vi provat, men idag testade jag en linsgryta på röda linser och kokosmjölk! Är väldigt nöjd, blev super gott! Nu är jag igång! några dagar i veckan vegetariskt gör gott och kropp och jord.

DSC 1199

DSC 1205

Till och med Niklas gav linsgrytan godkänt!

Likes

Comments

Bröllop - Förlovning, Den vackra vardagen

DSC 0605

Denhär helgen har varit smockfull med program! På fredag började Bock's efterlängtade ölfestival! Jag är så sjukt stolt över denna fest, vi på Bock's gjorde verkligen ett så bra jobb att få ihop denna festival och så många gäster som kom med massa positiv feedback och frågade om vi ordnar det nästa år igen! 

DSC 0637

DSC 0661

På lördag morgon var jag tidigt uppe och for på SU's brand new me föreläsningar! Så många duktiga föreläsare, blev så positivt överraskad av flera, speciellt Kalle Ulff!

DSC 6

Och allas vår härliga Michaela Finne!

DSC 0700

DSC 0729

DSC 0743

Vi hade verkligen massor med roligt program på jobbet denna helg! Försökte hålla instagramkontot vårt uppdaterat under helgen så där finns massor med inlägg från Bothnia Beerfest :) Sedan var det super kul att träffa alla microbryggerier som var på plats! Det var en härlig stämning :)

DSC 0753t26Sedan var ju jag och Nika på Vasabladet i bröllopsbilagan :) hihi! Julia var och intervjuade mig om vårt bröllop för en tid sedan, kul att nu se slutresultatet!

Likes

Comments

Den vackra vardagen

DSC 0044

DSC 0047Så var det nästan helg igen! Tycker veckorna går så snabbt! Nika har kommit hem från Hemavan, Sam rusar runt som om benet aldrig skulle varit brutet och själv har jag haft fullt upp denna vecka med jobb. Bock's ordnar ju idag Vasas första ölfestival vilket ska bli urkul! Så jag kommer jobba ikväll och hela lördagen också :) 

Men som sagt, Sam busar runt och läkaren sa i måndags då vi var och tog bort stygnen att allt såg bra ut. Måste bara ha på ett stöd ännu till måndag för säkerhets skull. Läkaren sa att eftersom Sam gillar att hoppa så är det nog bra att ännu ha på stödet.. hehe :) Så efter helgen nu kommer ha äntligen bli fri från allt på benet!  Vi har så fina grannar här som kom in med present till Sam då hon hört han brytit benet :) så snällt!

Likes

Comments

Instagram@simoneenvall