Header

Först måste jag tacka er alla som kommenterade inlägget om vad ni önskar för typ av inlägg! Super kul att få respons!! Jag önskar ni kommenterade mera, är så roligt alltid att kunna läsa kommentarer och svara åt er <3 Min tanke är nu att alltid på måndagar köra ett "min helg i bilder-inlägg". Ni ville ju se mer hur min vardag ser ut så jag tänkte ett sånthär inlägg kanske är passande så får ni en inblick i vad jag gör :)


Lördag

Jag började ju min lördagsmorgon med att träffa Nina och gå på Marimekko-eventet <3

Efter eventet gick vi via Liisa Koski och kollade in den nyrenoverade butiken. Köpte hem lite kaffe och njöt av det fina utbudet vi har i Vasa.

Efter det for jag och Nika med familjen till Moppe på min kusins och gudsons födelsedagskalas! Glömde tyvärr fotografera något där så ni får nöja er med text :)

Vi hann bara hem från Molpe så bytte vi snabbt om och for med syster och hennes fästman till Solf för den årliga Glühweinkvällen hos Charlotta och Jonas med vänner <3 Älskar denna tradition! På plats var till och med nykläckta föräldrarna Sofia och Patrik med deras lilla Colin, bara lite över 3 veckor gammal <3

Vi hade en super kul kväll och var inte hemma förrän vid 1 på natten!

Söndag

Blev ju sent på lördag så vi tog sovmorgon på söndag och bestämde vi skulle ta det lugnt hela dagen. Började med att brygga kaffe och ta kaffe i sängen med nyhetsmorgon. Gör det varje lördag och söndag om vi har en lugn morgon - kaffe och nyhetsmorgon.

Det hade snöat så när vi steg upp gjorde i eld i spisen och Sam var ute och busade i snön.

Nu bjuder jag verkligen in er i vår vardag. I söndags tog jag tag i något jag tänkt göra länge, nämligen städa ur kylskåpet. Det lämnar alltid någon burk med oliver där längst inne som man aldrig orkar ta tag i och slänga. Så nu skulle alla saker ut, tvätta alla hyllor och slänga allt det som var gammalt. Väldigt skön känsla efteråt!

Sedan fixade vi middag, kantarellpasta <3

När det började bli kväll så blev det Harry Potter marathon på tv och promenad med Sam! Mer än så hände inte under söndagen :) Laddade för jobbveckan också med att kolla mejlen lite :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken slö söndag vi haft! Har bara legat hemma hela dagen :) Men i förra veckan var jag in till Karisma och kollade lite på märket Balmuir. De kommer ha en Balmuir dag och kväll på onsdag så jag ville kolla in utbudet lite ifall jag far via. Blev en scarf från märket till att börja med ;)

Likes

Comments


Idag har jag varit på Julmys på Marimekko som Michaela Finne ordnade! Är så glad jag kunde komma på eventet, det blev slutsålt på en dag och var en kölista på 60 pers! Där ser man vilket stort intresse det finns i Vasa för denna typ av events! Jag är så glad att Michaela har startat Frukostflickorna som ordnar dessa frukosttillfällen.

Det serverades frukost från Aroma, kaffe från 1 h + kök och pepparkakor från Jakobstad :) Linda som är butikschef på Marimekko berättade om julkollektionen och något jag inte visste var att alla Marimekkos tyger trycks i Helsingfors. Väldigt trevligt tycker jag att det hålls i landet!


Julkollektionen

Jag var till Marimekko med min fina vän Nina, som blir mamma i februari! <3 Längtar!

Likes

Comments

Min inspiration för bloggen tryter.. Jag vet inte vad jag ska skriva, vad jag ska fokusera på eller vad som är intressant?! Nu får ni super gärna hjälpa mig, vad är kul att läsa om? Vad vill ni se mer av, vad lyfter jag för lite? Jag är ju lite dålig på att skriva långa inlägg, tycker ju bilder är roligare.. är detta bra? dåligt?


mera outfits? 

mina köp? kul/inte kul att se?

Bock's...

Funderar på om ni skulle vilja höra mer om jobbet? Vad som händer där, vad jag gör under dagarna på jobbet?

Vardag 

Vanliga inlägg om vad jag gjort under en dag, eller borde jag börja med min helg i bilder? Att alltid på måndag visa upp mer bilder från min helg - oberoende om den varit händelserik eller händelselös?

Samarbeten? Hurudana samarbeten önskar ni och med vilka företag? Jag vill förstås också själv gilla företaget plus att jag önskar de ska vara lokala. Vill helst stöda lokala företag.

Resor

Älskar ju att resa, tycker ni det är kul? Skulle man göra något tema-inlägg alltid då jag rest?

Likes

Comments

På resande fot


Jag sitter och surfar på sista minuten resor. Är väldigt res-sugen just nu. Vi har något smått inplanerat till nästa år men jag skulle vilja åka någonstans nu vid jul också.. Älskar att se världen och skaffa mig nya intryck <3

Planen är Kanarieöarna med familjen vid påsk och fira mamma och pappa 60 år. Sedan fick Nika av mig i födelsedagspresent en weekend till Amsterdam i vår! Så det ska vi hinna med :) Vi tänkte åka till USA och hälsa på Nikas syster med familj i sommar och då åka runt i USA lite och se mera. Funderar ta ca 2 veckor där och bara upptäcka så mycket vi kan. Kanske hyra bil och köra runt?

Men nu först julen, jag är sugen på London? Ska kolla med Nika vad han säger om det <3


Likes

Comments

Instagram@simoneenvall