Header

I samarbete med Kikas


Jag (och Nika) har provat varsin ny deodorant från Kikas ! Självklart 100 % naturlig och veganvänlig, helt utan aluminium, ftalater och parabener. Ganska coolt :) Bäst är att jag aldrig skulle märka någon skillnad på dess funktion för att den är naturlig. Den fungerar lika bra som vilken annan deodorant som helst, och bättre än vissa jag provat.. Jag tog en med doft, men de hade också en doftfri utan bikarbonat samt eteriska oljor för de med känslig hy ;)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den vackra vardagen, Fashion lion, Vad har hon på sig

Parajumpers jacka och Busnel halsduk från Karisma <3

Mamma hämtade mig och sedan syster imorse och så for vi till Seinäjoki! Lite shopping och umgänge gjorde gott :) Efteråt blev det plättar hos mommo innan jag och Nika helghandlade. Nu ligger vi hemma i soffan och lyssnar på regnet. Har eld i spisen och ljus på soffbordet. Väldans mysigt.

Likes

Comments

Den vackra vardagen, Fashion lion, Ge mig!, Ur den inredandes synvinkel
min önskelista

Min födelsedag närmar sig och jag har listat vad jag gärna skulle haft! Börjar nog bli vuxen nu då man har på sin önskelista en robotdammsugare och en steamer..haha! Är i stort behov av nya sneaker också. Sedan lite annat jag gärna skulle ha är ett par ljudisolerande hörlurar, en Mason-hårborste och en cashmere morgonrockk <3


Likes

Comments

Den vackra vardagen


Har inte hunnit skriva om detta, men var med restaurangchefen ute på middag förra kvällen. Skönt att få träffas och umgås utanför jobbet emellan :) Blev 1 h + kök och åt 3 rätters. Väldans gott! Fick dessutom träffa på före detta kollegan (kocken) :D urkul kväll!


Likes

Comments

Den vackra vardagen


Så var en ny vecka igång igen. Jobbet rullar, mycket på gång (no surprise där). Vi har nya menyn vi puschar, massa nya events på gång, mycket bokningar osv.. skönt att vi inte har så mycket privat inbokat denna vecka så jag får fokusera på jobb :) Alltid lätt att bli stressad då man har mycket på båda fronterna :)


Likes

Comments

Instagram@simoneenvall