Header

Nya inlägg

Den vackra vardagen, Fashion lion, Vad har hon på sig


Hann inte med igår, har varit två hektiska dagar på jobbet så idag ska jag försöka komma ner i varv, samla mig och vila. Det regnar ute men en promenad med Sam ska jag ta ikväll men utöver det är det soffan, nya GOT, ljus och eld i spisen som gäller!


Skjorta By Malene Birger, Byxor Filippa K, Väska LV, Solbrills RayBan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bröllop - Förlovning, Den vackra vardagen


Vaknade upp med en lätt krabbis idag, igår var det avskedsfest för en vän som flyttar till Danmark nästa vecka! Var hemma en 2 tiden inatt och imorse var det dags att fixa det sista för en överrasknings babyshower! Allt gick super och det såg ut att vara en glad blivande mamma <3 När jag kom hem städade vi lite innan jag sedan parkerade mig i soffan. Denna helg har gått så fort och jag vet att tempot kommer vara 100 % på jobbet i veckan. Ledig på fredag för då åker vi till Paris! Vi ska fira bomullsbröllop!


Likes

Comments

Fashion lion, Vad har hon på sig

Kofta Tiger of Sweden, T-skjorta By Malene Birger, Byxor By Malene Birger, Skor och väska ATP

Här regnar det så jag kände för lite shopping :) Blev en snabb sväng på stan. Kollade in lite höstnyheter på Karisma och så var jag via MinunMin och kollade deras nya märken de har tagit in! Fastnade för deras nya Hope. Ni måste gå och kolla in det! Sedan diskuterade vi också ett annat märke som kommer komma in senare i höst, väntar med spänning på att visa er det sen!

Likes

Comments

Den vackra vardagen


Blev en intensiv dag på jobbet. Härrejäklar vad alla har vaknat till liv nu och vilket tempo det gått upp till. Fullt upp och känns som om jag ändå inte hinner ifatt. Väldigt skönt då att få åka ut med båt med Sofia och Patrik och andas. Lugna ner sig och tänka på annat <3 Var precis vad jag behövde!


Likes

Comments

Den vackra vardagen, Bröllop - Förlovning


Jag känner mig riktigt tung i huvudet, min förkylning vill inte ge med sig.. Tur att solen skiner så man får glädjas åt det istället :) Nika och jag firar ju nästa helg 1 år som gifta <3 Vi hade tänkt åka till Paris över helgen men nu har alla de bra flygen blivit bokade så nu funderar vi lite på vad vi ska göra istället, ändå åka? Hitta något annat resmål, tips? eller bara vara hemma och fira senare? :)


Likes

Comments