Så, nu lägger jag ner verksamheten för ett tag. Ska lägga kraft och energi i en annan riktining. OCH när man bloggar ska man ju gärna göra ett inlägg om dagen. Vilket jag verkligen inte har gjort. Så återkommer när jag känner för det.

 

God Jul och Gott Nytt År.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

When you now better you do better.Ja, de orden lär väl etsa sig fast så lämge man lever. Du har i alla fall påverkat mig många gånger under årens lopp med dina program. Och jag har fällt många många tårar. Det kommer nog bli lite tomt. Och ingen kommer kunna ta efter. Och så måste jag tacka dig för att du gav oss Dr Phil. Det har blivit min drog och jag hoppas han stannar kvar. Farewell Oprah, och tack för dessa år.

Likes

Comments

Denna inbjudan damp ner i brevlådan idag. MEN JAG SKA INTE GÅÅÅ. Min mamma skickade den från tryckeriet. Terror skulle jag vilja säga. För ALLA som känner mig vet att jag har en soft spot for Micke P. Och det har jag haft sen läääänge och jag har ALLTID gillat honom, även när alla rykten sprids hejvilt. Vissa säkert sanna också. Micke, om du bara visste vad jag har stöttat dig under dessa perioder:) Anyway, supersnygga bilder på en snygg jävla man.Nu smida planer på hur jag kommer in på premiären. Tips?

Likes

Comments

Världens snygaste iPhone fodral från Mikael Kors och nytt läppglans från Jucy. Jag byte till en mer neutral ton.

Likes

CommentsIgår kom sambon hem med en liten present. Jag kan nog aldrig minas att något sådant någonsin har hänt. OCH till råga på allt så är det nåt jag verkligen behöver. Jag har varit utan läppglans, jag vet inte hur länge. Jag handlar inte make up så ofta. Jag hade nämt det i förbifarten att jag verkligen måste iväg och köpa ett. Ett, han har lyssnat, två han har prickat rätt på märke. Men ser att färgen lutar åt det lila hållet. Inte min färg så måste byta idag. Barnen fick också, vilket jag var mindre glad över. Han säger att det är en ny tradition. Förjuls present.??

Likes

Comments


Så, nu är vi hemmkomna efter en super härligt övernattning på Krusenbergherrgård. Action? Nä inte mycket. Vi började med eftermiddagsfika, följt av


vila och smutta på Champagne.

sen, äta igen. Nu julbord.

sen sova, för att sedan vakna och äta frukost.För att sen checka ut och åka hem och vila. Vi gjorde ett snabbstopp vid Barkaby för att köpa lite böcker till barnen i julklapp.Ser ju inte direkt utvilad.Men det känns bra.

Likes

CommentsMen föst packa, sen i väg på myshelg med sambon. Vart? Det får ni se i morrn. Och NU, byta min gammla mobil från sekelskiftet till en iPhone. Jag är nervös.

Likes

Comments

Har nu ring fotgraf vän. Ny byline bild ska tas innan jul. MEN kan jag ersätta Diorväskorna? Tror inte det.

Likes

Comments

Var e mina fina Dior väskor? Vart tog bilden vägen?

Likes

CommentsIdag har jag verkligen rannsakat mig själv angående julen. Jag har i många år sagt att jag inte riktigt bryr mig. Men samtidigt har jag starka minnen. Både bra och dåliga. Kommer ihåg att jag kände mycket vemod inför julen. Och i tonåren är det svårt att sätta ord på vissa känslor. Men med tanke på att man var skilsmässobarn så är det nog inte konstigt. Jag kommer ihåg att när vi kom hem från pappa så hade mamma julpyntat. Inte tillräkligt då enligt min mening, för jag ville ha MYS mycket mys. Köket var supermysigt och jag kommer nog inte glömma våra julgardiner så länge jag lever. Och min mamma var en jävel på att styla julgranen. Vi har alltid haft den snyggaste granen, tycker jag. Stora fina glaskulor och massor av choklad, som min mormmor skickade till oss från Tjeckien.

Jag stressar aldrig till jul, för vi köper inte julklappar. Tycker det mera är att byta pengar. MEN jag gillar att ge bort saker, jag älskar det. Och hade jag varit rik så hade det varit så himmla kul att ge alla saker de aldrig hade haft råd med eller förväntat sig. Barnen får några få saker. Tror inte på att barn ska bada i klappar. Tror det skapar förvirring.

Men när det kommer till julpynt så märker jag att jag nu för tiden står länge och granskar både stjärnor och stakar. Så jag älskar pynt men har nog aldrig velat lägga penar på det. Så blev föga förvånad i dag när jag och sambon åkte ut till Plantagen. Jag skulle lämna tillbaka ett par saker och helt plötsligt blev det både en liten gran och tomte. Som HAN tog initiativ till. Tomten? Kanske är lite over the top. Men gud vad tjejerna blev glada.Så nu har jag planer redan till nästa år, ja då blir det röda plädar, kuddfodral, större gran, mera kulor, ja allt. Glad advent i förskott.

Likes

Comments