Hallo! Nok en ny mandag og med regnvær ute, ble vi heller hjemme fremfor å ta den trilleturen i dag. Var litt rart å komme hjem fra Bergen og all snøen var nesten borte, når vi hadde så enormt mye om fredagen, bare noen dager før. Vi har som nevnt bare vært hjemme og Scarlett har kost seg med aktivitetsteppet sitt i mens jeg fikk pakket ut av kofferten og ordnet litt rundt her hjemme.

Den lille prinsessen min er forresten blitt åtte uker i dag og om noen dager er hun hele to måneder! Det er helt utrolig hvor fort tiden flyr. Hun er blitt en så liten-stor jente og var kjempe moro å se hvor ivrig hun var da hun fikk ligge å leke med teppet sitt, det var såpass at hun sovnet der - to ganger!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Det er visst en uke siden sist.. Sitter med tanken om at dagene absolutt burde hatt noen ekstra timer, fordi tiden forsvinner omtrent fra meg. Akkurat nå har vi vår andre av tredje dag i Bergen og reisen hit gikk over all forventning! Scarlett var en engel hele veien til Gardemoen og flyturen gikk smertefritt, noe som ikke var annet enn utrolig behagelig. Normalt ville vi overnattet hos farmor og farfar, men denne gangen ble det et fantastisk hotell midt i Bergen. Store sentre like utenfor rommet omtrent så shopping har det blitt litt av, snuppa har blant annet fått en del nye klær og faktisk en helt ny vogn!

Nå drar vi tilbake til Bergen sentrum etter en fin tur hos farmor og farfar som da er blitt oldeforeldre og min oldemor som er blitt tippoldemor til Scarlett, det er stas! Det er litt vondt at vi skal reise hjem allerede i morgen, men men. Håper ikke det blir lenge til neste gang, og selv om hotellet er fantastisk bra, tenker jeg nok vi skal overnatte hos farmor og farfar neste gang. Trives så enormt her. Vestlandet er fantastisk.

Likes

Comments

Scarlett er for lengst i seng og vi skal nok legge oss snart vi og. Vi har kost oss hjemme i hele formiddag før vi dro til mamma og pappa for å feire bursdagen min, ble nemlig 20år i dag! Med kaker, koselig besøk og flotte gaver kan man ikke klage, haha, har hatt en kjempe fin dag sammen med familien min! Litt ekstra spesielt ble det og ettersom dette er min første bursdag som mamma.

Likes

Comments

Det har smått startet å snø her, noe som er så ufattelig koselig! Vi har trillet masse denne uken og tok oss derfor "fri" i dag for å bare kose oss inne i varmen. Scarlett har vært urolig og sutrete i hele formiddag og til tross for at hun var trøtt, var visst å sove helt uaktuelt - før hun fikk ligge hos mammaen sin fremfor vuggen. La henne sammen med meg og hun sovnet med en gang. Det endte derfor med noen timers søvn for oss begge to, noe som var deilig.

Nå har snuppa akkurat fått mat og ren bleie og snart kommer Aleksander hjem fra jobb. I kveld skal vi bestille pizza, se film og bare slappe av. Dette er faktisk min siste kveld som nitten!

  • 307 lesere

Likes

Comments

  • Foto
  • 310 lesere

Likes

Comments

Jeg har de siste ukene hatt veldig sansen for trilleturer og triller et stykke, stort sett hver dag. Det er deilig med frisk luft og Scarlett sover som en stein i flere timer. Til lørdag var det meldt snø og etter dagens trilletur synes jeg ikke lenger det er så usannsynlig for fyttirakker'n å kaldt det har vært i dag! Nå nærmer det seg vinter!

  • Hverdag
  • 336 lesere

Likes

Comments

  • Foto
  • 360 lesere

Likes

Comments

Om akkurat fire uker skal Scarlett døpes og invitasjoner er sendt ut og nesten alle har svart at de kommer. Jeg har stolt limt inn en av invitasjonene i journalen til snuppa, de ble nemlig så utrolig flotte! Alle invitasjonene er like, men samtidig unike med hvert sitt, ulike mønster. Det er så spennende og ikke minst koselig å stelle i stand til den spesielle dagen med innkjøp av dekorasjoner osv. Dagen kan umulig bli noe annet enn bra ♥

Likes

Comments

  • Foto
  • 421 lesere

Likes

Comments

I skrivende stund er jeg i full gang med å koke alle flasker og smokker til hun lille og ettersom hun nå koser seg sammen med Aleksander, er det bra med tid for meg å skrive litt her.

Det har i grunnen vært en veldig rolig lørdag. Vi tok oss god tid til morgenen i dag og koste oss masse med en liten prinsesse som smilte som en sol til mammaen og pappaen sin. Dagen kunne ikke startet noe bedre, det er i alle fall sikkert. Vi fikk faktisk endelig tatt bilder av oss tre sammen og, noe som ikke har skjedd siden dagen etter fødselen var det vel, og med en dag etter en fødsel og en natt med lite søvn kan man nok si at det bildet ikke er så ønskelig å ramme inn, haha.

Ellers har vi vært noen timer hos mamma og pappa før vi dro hjem for kvelden. Vi koser oss masse borte, men er veldig deilig å komme hjem og bare være oss tre og. Min fine, lille familie ♥

Likes

Comments