Header

Hejsan på eeeer!!

Idag har det väll varit en helt vanlig dag för mig, eller ja, vi får ju se om något helt crazy händer mig nu emot kvällen hehehe... men sålänge så har den varit väldigt chill faktiskt.

Utom att det skedde en liten incident på morgonen, inte för mig, utan för min storebror. Hur ska jag börja? Nej men, han höll typ på och träna lite och så vände han upp sitt huvud... han fick typ nackspärr eller någonting helt plötsligt. Men han kunde i alla fall typ inte röra nacken alls, om han försökte så gjorde det väldigt ont för honom.

Jag kan väll också passa på att säga att jag inte var vaken medan detta hände, jag låg och sov... sedan fick jag det berättat för mig från min mormor som är här hemma hos oss på besök just nu. Både mamma & pappa åkte in till Karolinska sjukhus och så kollade de upp det. Nu mår han som tur var mycket bättre och han har inte lika ont :) Men han är inte hundra procent återställd ännu. Det var inte en jättestor olycka direkt, men det måste ju i alla fall varit fett läskigt när det väl hände haha. Men några av mina planer kraschade p.g.a det. Skulle dra och shoppa med min kompis idag men det blev inte av. Vi tänkte göra det på fredag istället hihi.

Jag lyckades även fota några underbara bilder på min frukost hahah. Jag åt 2 avokadomackor med ett glas vatten. Riktigt ''lyxig'' frukost ahhah.


Just nu så gör jag inget speciellt faktiskt. Jag bara tar det chill, lyssnar på musik och pratar lite med några kompisar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!

Nu hade jag nämligen tänkt att göra en liten ''nyårstag'' med min kompis Cornelia. Vi båda har ställt 10 frågor till varandra som vi ska svara på, dessa frågor har hon ställt till mig:

1. Vad var det bästa som hände dig? - Det absolut bästa som hände mig var nog när jag började få känslor för min crush någon gång i September typ, det var verkligen inte så att jag var olyckligt kär och var ledsen. Det var verkligen tvärt om! Jag blev liksom glad av honom, och det är jag fortfarande!

2. Vad var det värsta som hände dig? - 2017 har varit ett riktigt bra år för mig faktiskt. Det har iprincip inte hänt något dåligt alls, utom småsaker då. Det värsta som hände mig var väll att jag ramlade på isen och slog i armbågen så hårt så att jag knappt kunde röra den.

3. Hur utvecklades du som person? - Jag har utvecklats på många olika sett, men jag har nog utvecklats mest genom att vara mer bekväm med att vara mig själv. Jag bryr mig inte lika mycket om vad folk tycker om mig längre. På början av 2017 kunde det vara jobbigt för mig att lägga ut en bild på snapchat, eftersom jag började tänka: ''Tänk om någon tycker att det är konstigt?'' eller något liknande. Men nu är jag som sagt mycket mer bekväm med att vara jag och det är verkligen en stor fördel!

4. Vad var det bästa du lärde dig? - Hmm... egentligen har jag inte lärt mig någonting stort. Det enda jag har lärt mig är saker i skolan typ. Men... det bästa jag lärde mig där var väll... att man är kriminell om man blandar färger?

5. Bästa boken du läste? - Den bästa boken jag läste var ''Ta det som en man'' av Hampus Nessvold. Den handlar mycket om hur man kan känna sig om man inte är ''den typiska killen'' om man säger så. Även fast jag är tjej och han beskriver om hans situationer som kille, så tror jag att även många tjejer kan relatera till vad han skriver. Fast kanske i några andra situationer, fast man liksom känner igen känslan som han beskriver.

6. Vilket klädesplagg använde du mest? - Helt klart min marinblå Hollister-kofta. Så himla mysig och varmmmm.

7. Vilken händelse var mest oväntad? - Det mest oväntade som hände mig var att jag fick känslor för en person. Jag har liksom gillat folk innan, men inte på samma sett. Sedan trodde jag verkligen inte att det kunde komma bara sådär. Det bara hände!

8. Bästa filmen du såg? - Den varma källan - Mumintrollen ahhaha

9. Vilka låtar kommer att påminna dig om 2017? - Mandy Moore - Hov1. Den lyssnade jag på typ hela Maj och Juni. så himla catchy och bra!!! Pretty Girl - Maggie Lindemann. Den var också verkligen my jam under 2017!! Och sedan Friends - Justin Bieber ft Bloodpop. Egentligen gillar jag inte Justin Bieber, men denna låten påminde mig om min crush och på så sett så lyssnade jag sönder på den.

10. Använd tre ord för att beskriva 2017 - Händelserikt, kärleksfullt och gemenskap!!

Tack så mycket för att ni läste detta inlägg, jag hoppas verkligen att ni gillade denna taggen och att ni vill att jag ska fortsätta göra sådana!

Puss och Kram, Simona

Likes

Comments

Hej finisar!

Nu har det ju nyss varit nyårsafton och det är nu alla försöker satsa på sina nyårslöften... som oftast går åt skogen. Meeen, man vet ju aldrig om man kommer lyckas förrän man försökt. Ett av mina nyårslöften i år var att börja blogga. Men denna gången vill jag fortsätta blogga i mer än bara några veckor. Oftast går jag igenom små perioder då jag antingen tycker att blogga är det absolut bästa som finns eller att det är det absolut tråkigaste och mest ointressanta någonsin. Men nu ska jag ge det ett nytt försök! Men nog om det nu, nu hade jag tänkt att berätta lite om mig själv så att ni får lära känna mig.

SNABBFAKTA:

* Jag heter Simona.

* Jag fyller 12 den 20:e Januari.

* Jag är helt obsessed med HipHop gruppen Hov1 och singelartisten Camila Cabello.

* Jag har ett syskon, en storebror som heter Konrad.

* Jag har inga husdjur.

* Jag HATAR (och nu menar jag verkligen HATAR) NO-lektionerna som vi har i skolan.

* Jag ''samarbetar'' med min bästa vän Cornelia vi hjälper varandra och vi båda driver enskilda bloggar. Ni kan komma till hennes blogg genom att trycka på hennes namn!

Det var allt om mig. Undrar ni någonting som inte stod med så får ni gärna ta och fråga eran fråga i kommentarerna! Jag ska se till att svara på allting som ni undar <3

Jag hoppas innerligt att ni har haft ett fantastiskt 2017 och att erat 2018 kommer att bli dubbelt så bra!

Puss och Kram, Simona


Likes

Comments