the formation world tour
copenhagen 24 july 2016

Idag är det exakt ett år sedan jag satt utanför Parken i Köpenhamn och köade i otrolig hetta för att se en ännu hetare artist. Jag och Linn bokade spontant biljetterna några dagar innan och det är en dag jag aldrig kommer glömma. De två timmarna hon stod på scenen är de två av de bästa timmar jag någonsin fått uppleva. Jag njöt av varenda sekund.

Utöver bilderna har jag lagt upp några klipp på min snapchat, simonlindback heter jag där!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er och förlåt för kass uppdatering under helgen! Men igår direkt efter jobbet så hämtade Noémie upp mig så handlade vi lite mat. Vi drog sen hem till mig, drack vin, lagade mat och drack drinkar. Asså jag är så jävla bra på Mojito och Strawberry Daiquiri. Lite senare kom Ebba och vi började kröka innan vi sen stack till Mejeriet. Hade världens brakar kväll med massa härliga människor.

Nu sitter jag hemma hos Noémie och ska ha vinkväll med hennes mamma. Hur mysigt?

Likes

Comments

Godmorgon på er! Sitter i köket och trycker i mig lite turisk yoghurt innan jag ska bege mig mot jobbet. Står i caféet hela dagen och gör massa latte, skopar glass och bakar bullar. Jag jobbar till stängning och efteråt ska jag och bästis hem till mig och laga mat.

Likes

Comments

Bilden är två år gammal!! Haha mitt hår & tandställningen... Men världens finaste farmor <3

Idag är ingen vanlig dag för det är världens bästa människas födelsedag!! Hurra hurra hurra!

Farmor fyller år idag! Alltså världens bästa farmor. Finns verkligen ingen som henne. Hon har alltid funnits där för mig, lyssnat, tröstat och backat upp mig i alla lägen. Vi har skrattar och gråtit tillsammans tusen gånger och hittat på massa hyss bakom mina föräldrars rygg. Så många hemligheter och så många minnen. Världens bästa farmor!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

En bild sen i mars

Hej på er! För en timme sen kom jag hem från jobbet och har sedan dess bara suttit och druckit vin i min ensamhet. Familjen har nämligen åkt iväg på semester i två veckor och här sitter jag helt ensam i ett hus på 250 kvm. Mindre roligt. Så försöker dämpa ångesten med vin. Har aldrig känt mig så ensam som nu. Eller jo, första dagen på universitet så klickade jag asbra med en kille i klassen. Dagen efter hoppade han av... Den dagen var ensam.

Idag har inte hänt så mycket mer än att min lediga semester vecka nu blev fullbokad med jobb... Blev väckt av kollegorna i butiken och fick pass idag & i helgen. Sen är jag på caféet de andra dagarna. Mindre kul nu, men desto roligare när lönen kommer.

Nu ska jag laga mat, tror jag gör någon marinerad köttbit på grillen, nypotatis och tsatsiki. Det kan ju liksom aldrig gå fel.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw