Header

Godmorgon! Idag mår jag betydligt bättre än igår. Hade nästan så ont att jag hade velat somna in och aldrig vakna igen. Låter kanske överdrivet men jag och smärta är ingen bra kombo. Men idag är jag i alla fall fit for fight! Nu äter jag gröt, dricker kaffe & lyssnar podd. Försöker bocka av lite olästa mail, men det går sådär.. Har snart ätit klart och ska göra mig iordning, har ett möte kl 11 som jag ser framemot sjukt mycket!

// simon

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Måndag, alltså ny vecka och nya tag. Älskar måndagar. Speciellt om det är den 25e. Fast idag är ingen bra måndag, mår inte jättebra.. Planerna för dagen blir att plugga och ett besök hos frisören. Ska eventuellt plåta lite outfits också. Hoppas ni får en härlig dag i det fina vädret!

// simon

Likes

Comments

Godmorgon! Äntligen helg, men helg betyder för min del jobb och i denna helg är inget undantag. Det är typ 9onde eller 10onde i rad, men jag ska inte klaga för det ser rätt gött ut på kontot :)

Gårdagen var inte speciellt intressant. Var bara i skolan & sen träffade jag en kompis. Dagen blir väl inte heller speciellt intressant eftersom jag ska jobba. Senare ikväll ska jag och Ebba dock ut. Tagga

// simon

Likes

Comments

I veckan fick jag hem dessa fräscha skal från mitt favoritmärke när det kommer till mobilskal, nämligen Richmond & Finch! De har massa olika snygga skal och kan även tillägga att de var dem som var först i Sverige med att tillvecka marmorskalen med gulddetaljer.

Stort tack för dessa fantastiska skal! Ni borde kika in på deras hemsida & gå loss där. För man kan ju bara inte motstå att pimpa mobilen med deras skal

// simon

Likes

Comments

Subscribe
@simonlindback