Eftersom det trillade in massa nya läsare på bloggen igår tänkte jag att jag kunde svara på lite frågor om just mig för er som inte har någon aning om vem jag är, eller för er som redan vet men inte kan få nog av mig ;) (måste lägga ner med hybrisen haha)...

Snabb info om dig. Jag heter Simon Lindbäck, är född i Luleå men bor sedan 12 år tillbaka i Skåne. Är född sommaren 1997, dvs fyller 20 år i sommar!

Var bor du? Jag bor i en by strax utanför Lund, mitt emellan Malmö och Helsingborg men jag är nästan mer i Malmö än hemma så brukar säga att jag bor i Malmö haha.. Bor tillsammans med pappa, hans fru, hennes barn och min syster.

Vad sysselsätter du dig med på dagarna? Just nu pluggar jag första året på mäklarprogrammet i Malmö. När jag inte sitter med näsan i skolböckerna eller lyssnar flitigt på föreläsningarna (....) hänger jag med kompisar eller är ute på stan, dagtid som nattid.

En maträtt som du skulle kunna äta resten av ditt liv. TACO!! Finns typ inget godare!? Eller grillat kött med potatis och en fräsch sallad

Vad fotar du med för kamera? Jag fotar bilderna till bloggen med Nikon D7200, D3100, 1 J5 och min iPhone 7+. Redigerar bilderna jag tar med systemkameran i Lightroom och mobilbilderna i VSCO

En person i ditt liv som betyder mycket för dig. Min syster alla dagar i veckan. Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans, allt från skilsmässa till dödsfall och vi har tagit oss igenom depressioner osv. Även om vi bråkar 23 h per dygn är det ändå den människan på jorden jag älskar mest. En av mina tatueringar är faktiskt tillägnad till henne!

Tatueringen för min syster

Hur ser ditt liv ut om 10 år? Då är jag nästan 30. Shit.. Men jag bor i antingen Göteborg eller Stockholm i en sekelskifteslägenhet med min livs kärlek. Jag jobbar som mäklare och äter ofta ute på restauranger och tar mer än gärna en AW. Har en mops (typ min dröm haha) och barn(?) samt en riktigt snygg garderob med snygga kostymer och skjortor som hänger i färgordning. Åker gärna på minst en storstadsweekend en gång i månaden!

När du är ute på krogen vad beställer du då? Beror helt och håller på var och när. Men favoritdrinken är Mojito, annars redbull vodka eller vitt vin. Blir dock ganska lätt full så det brukar mest bli vatten till slut...

Cider går också ner som ni ser..

Något som alla dina vänner vet om dig? Att jag är livrädd för fåglar och älskar att kolla på Nyhetsmorgon varje morgon!

Pinsammaste du gjort? Gud vet inte, har gjort en del pinsamma saker på fyllan (men vem har inte?) men det är ju sånt man kommer över.

Vad gör du helst en dag då du inte har något alls planerat? Ligger i sängen/soffan och kollar en serie i ett svep eller kollar runt på Youtube och bloggar. Hittar annars på något spontant med familjen eller vänner.

Likes

Comments

Hej på er! Idag mötte jag upp syster i Lund efter att hon slutat skolan för att shoppa lite och fika. Vi köpte likadana hoodies, drack äcklig kaffe och fikade gott på Espresso House (borde få spons snart). Resten av kvällen ska jag chilla hemma, plugga lite och städa mitt rum. Helt sjukt hur snabbt det bildas nya dammråttor haha. Men först mat, blir pizza nyttig som man är (hoppas du är avundsjuk Bea).

Hon har förresten sagt att hon ska börja blogga igen! Så in och följ henne här @mlndbck

Likes

Comments

Contains affiliate links

sweater zara / jeans ralph lauren / rock oscar jacobson / keps new era / rayban #nouwoutfit

Från i fredags när vi var ute på en promenad. Planerna för dagen är inte speciellt stora, tänkte sätta mig och läsa lite i kurslitteraturen och senare i eftermiddag ska jag ta en fika med min syster och catcha upp efter en och en halv vecka ifrån varandra. Ska tvinga henne fota någon outfit också + jag ska tvinga henne att jag ska fota henne till hennes blogg.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw