Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen fredag! Bästa av allt är att jag är ledig. Har suttit och pluggat hela dagen fram till nu. Ska ta och äta lite lunch, ta brun utan sol och sen sätta mig med böckerna igen. Lyssnade på Fredagspodden innan och nu Alex & Sigge, så kul för Alex & Amanda att de väntar barn igen! De två är typ mina förebilder hur jag vill ha det när jag är i deras ålder. Måste kila nu om jag ska hinna plugga klart innan familjen kommer hem.

Likes

Comments

Hola guys! Kom precis hem från Ängelholm efter en dag som verkligen varit fullt upp. Gick upp redan klockan 6 imorse för föreläsning, sedan satt vi med ett grupparbete och ex-tentor. Missade eventen som jag skrev om tidigare för jag var tvungen att åka upp till Helsingborg för att möta pappa där innan vi körde till Ängelholm och kollade hockeyn. Luleå vann med 3-2 efter straffar och det var faktiskt en riktigt spännande match. Även fast Luleå spelade bort många chanser, men de är sjukt ointressant.

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen väntar sängen, har längtat efter den sen jag gick upp! Godnatt

Likes

Comments

Godmorgon bästa ni! Sitter på bussen påväg in till skolan nu. Har bara en föreläsning idag och efteråt ska jag och några vänner sätta oss ner och gå igenom ex-tentor inför nästa tenta. Ska försöka smita iväg lite tidigare för att gå på ett event/butiksöppning jag är inbjuden till. Därefter ska jag på en annan grej i andra änden av Skåne, mer om det ikväll. Ska lyssna på förra veckans fredagspodden nu som jag inte hunnit lyssna på än. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Godkväll! Sitter just nu i sängen och har en paus från allt plugg. Skulle egentligen gått på ett event idag men ville hellre fokusera på att plugga samt en annan anledning som kanske egentligen är lite töntig... Iaf så har jag fått kommentarer att ni vill se mitt rum men just nu är mitt rum kaos, så ni får nöja er med en bild på klädställningen, typical bloggare haha

Likes

Comments

  • Instagram
  • Snapchat
  • Facebook
  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

business inquiries info@simonlindback.se