Header

@simonlindback

Min uppdatering de senaste dagarna (läs veckan) har varit katastrof, jag vet. Men för lite bättre uppdatering följ mig på snapchat eller instagram. Ovan ser ni mina tre senaste mystorys från idag. Heter simonlindback på båda! Vi ses där :')

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Imorse när klockan ringde vid 8 var jag så jävla pepp på livet, flög upp ur sängen och kände att idag var en bra och produktiv dag. Tills jag 2 minuter senare drar upp persiennerna och ser att det spöregnar... Blev så jävla depp och opeppad på livet. Helt sjukt hur mycket vädret påverkar. Blev ännu deppigare när jag skulle till skolan och den utbildning som gör att jag till 99% endast kommer kunna jobba i Sverige med detta j**la väder. I vanliga fall älskar jag måndagar, ny energi och nya tag liksom men denna är så jävla seg..

I vilket fall så slutade vi en timme tidigare med dagens seminarium som handlade om att vi skulle analysera olika personligheter i ett möte mellan mäklare och säljare. Intressant men hade hellre legat i sängen och kollat Suits. Efter seminariet stack jag hem och åt lite, nu tänkte jag bläddra lite i senaste KING. Kanske bläddrat i två av de tio nummer jag har.. Resten av dagen blir det plugg

Hoppas ni får en bra dag trots detta mörka (?) april-väder!

Likes

Comments

Hej på er mina favvisar! Bloggen har ekat tomt de senaste dagarna men jag ligger hemma helt utslagen av pollen (tror jag) och kan varken andas eller se någonting typ. Jag har inte heller direkt något att uppdatera er om nu heller mer än att det är ett år sen Beyoncé släppte sitt album LEMONADE! Ni har väl lyssnat? Och om bara 4 dagar är det ett helt år sen Formation World Tour drog igång, helt sjukt. Tänk att jag varje dag i ett år har lyssnat på henne, galet men kan säga det har varit värt varenda sekund, minut, timme, dygn. Ja ni fattar.

Nu ska jag plugga lite ifrån sängen och varva med ögondroppar och nässpray!

Likes

Comments

Idag är jag ledig vilket innebär plugg. Har egentligen så sjukt mycket att plugga och vi har knappt några föreläsningar så jag vet knappt var jag ska börja och vad jag ska kunna. Men aja det löser sig. Nu läser vi en kurs psykologi och en mäklarrätt. Mäklarrätten är roligast så har väl pluggat mest utav det...

Idag åkte även min familj till Edinburgh så jag är ensam hemma hela helgen </3. Hatar att vara ensam hemma, vårt hus är så stort och gammalt och läskigt. Att jag är mörkrädd gör inte saken bättre heller. I värsta fall får jag tvinga hit någon kompis eller så flyr jag till någon.

Nä nu måste jag djupdyka i kurslitteraturen. Hoppas ni får en toppen dag alla fans (lol)

Likes

Comments

Hej favoriter! Har inte hunnit kika in idag förrän nu. Var i skolan från tidigt imorse (okej ska inte ljuga, var där kl 10) hade föreläsning i mäklarrätt. En härlig lunch i solen på lilla torg med några i klassen. Ytterligare en föreläsning efter lunch.

När föreläsningarna för dagen var slut träffade jag upp Tova på en fika och snackade massa skit. Efter fikan gick jag till gymmet (JA NI LÄSTE RÄTT!!) och tränade med Noémie och Celine ett tag. Blev helt slutkörd, men så skönt att få svettas lite. Senast jag gjorde det var typ i somras för att det var så varmt haha..

Nu ligger jag i sängen och ska kolla ett avsnitt Suits och sen försöka sova. Min sömn senaste dagarna har varit kaos, inatt drömde jag sjuka mardrömmar och vaknade typ var 30 minut.. Behöver verkligen få sova, mina påsar är snarare ikea-kassar än chanel väskor..

  • Filed under: Mat

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw