Hej på er! Nu har jag äntligen piggnat till lite sen operationen igår. Allting gick jättebra förutom att jag hade sån sjuk smärta efteråt så de fick dubbla morfinet. Tanken var att jag skulle åka hem redan vid 13 men jag blev utskriven vid 17.. Just nu känns det helt okej förutom att tungan fortfarande är helt bortdomnad, det smakar bara blod i hela munnen och jag kan varken dricka eller äta något.

// simon

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade av att solen sken, så härligt att vakna på det sättet. Har legat kvar i sängen och kollat Nyhetsmorgon sedan gick jag ner och gjorde frukost som jag tog upp i sängen. Nu sitter jag och kollar gårdagens Temptaion Island som snart är slut och då blir det en jobb/pluggdag här hemma. Har en del att göra eftersom jag kommer vara sängliggandes resten av veckan. Är såå nervös inför imorgon!!

// simon

Likes

Comments

Söndag, IGEN! Känns som livet bara består av söndagar, veckorna går så jäkla fort.

Började dagen på jobbet och jobbade ett par timmar. Har sedan dess redigerat bilder, postat ett samarbete på instagram och sett hela dokumentärserien om Helikopterrånet samt ätit taco. Idag är näst sista måltiden för mig på hur länge som helst (känns det som iaf) eftersom jag ska opereras nu i veckan. Är riktigt nervös, men det går förhoppningsvis bra! Har ju krigat för att få denna operationen i över ett år, så på ett sätt ska det bli skönt att den blir av.

// simon

Likes

Comments

God förmiddag! För det är väl knappast morgon längre? Anyway igår kväll bestämde jag och syster oss för att vi skulle äta frukost på ett ställe i Slottstaden. Så vi var där strax innan tio imorse men det var fler än vi som hade tänkt det så det var smockat. Vi fick helt enkelt köra in till gågatan och sätta oss på Lilla Kafferosteriet. Men det var trevligt det också, även om det inte var avokadomackor..

Vi kom hem för en stund sedan och då hann vi gå en runda på stan också. Om en stund ska jag in till jobbet för att jobba till stängning. Ikväll ska jag nog träffa bästis tror vi ska äta ute och sen kolla bio, dock fortfarande väldigt oklart då vi inte är överrens om vart vi ska äta eller vilken film vi ska kolla haha

// simon

Likes

Comments

Subscribe
@simonlindback