Ok så jag kanske inte är den som bidrar till kollektivtrafikens inkomster allra mest men lite får dom iaf. För 3 månader sedan tänkte jag hey, varför betala för spårvagnskort? Det är ju dyrt ju. Så jag sket i att betala under 3 månader...såg inte röken av ngn kontrollant...tills en dag för 31 dagar sedan. Var på väg hem från jobbet då jag såg en snubbe som åkte fast på spårvagnen. Han försökte snacka sig ur det och va allmänt kaxig. Kontrollant 1 "Så detta personnumret du har gett mig stämmer och så eller?" "Ja, vadå då?" säger snubben som åkte fast. "Jo, jag ser här att det är en kvinnas personnummer...är du en kvinna?" "Ehhh.." Aa, ni fattar grejen. Till slut så försökte snubben springa av spårvagnen och blev då typ nerbrottad av dom 3 musketörerna. Han gav med sig till slut och fick en bot på 600 spänn. Efter att ha sett detta så tänkte jag: " Shit, kanske ska köpa mej ett busskort ändå!" Sagt och gjort, köpte ett samma dag (26 mars). Så igår så märkte jag att mitt busskort tagit slut och behövde fyllas på. En dag innan lönen så är man inte världens rikaste..så jag bangade. "Eh, jag tar spårvagnen till jobbet imon och så köper jag ett på vägen hem sen" tänkte jag. Tro fan att inte det kommer en kontrollant på vägen till jobbet!! Här har jag tjuvåkt i typ 3 månader, haft busskort den senaste månaden och inte sett ngn cp kontrollant...så kommer han idag..av alla jävla dagar! ball Ngn som vet vad dom har rätt till...får dom hålla fast mig om jag börjar gå? va går diilet om? Ps. ngn som vet var min cykel e??? Manne..har du tatt den?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I Chile härdomdagen rapporterades att en häst under en tävling hade löpt amok och sprungit rakt in i en grupp med människor. Som tur var blev ingen allvarligt skadad men regeringen har ändå bestämt sig för att anmäla djuret för häst mot folkgrupp. - Pang Prego i P3 :)

Likes

Comments

Ok, Igår så skulle jag dit, kunde inte somna så jag va vaken hela natten. Väntade på att handelsakademins växel skulle öppna 7.30...ringer och frågar vilken tid det är vi börjar (va inte där i fredags så jag hade inget). "Nu ska vi se PCU4..ni börjar kl.09.00" Jag- "E du säker?" Hon - "Nja, vänta lite så ska jag gå å kolla....Jo, det står att ni börjar kl 09.00." Så jag åker hela vägen till vagnhallen majorna, som för övrigt tar typ 50 min. Kommer dit, möter handledaren i dörren: "Hej! Simon va d va? Jag skulle precis maila dej. " "Ok.." "Det verkar som om det blivit en dubbelbokning...så du har kommit hit lite i onödan, hehe" Funny, jag kunde stannat hemma å sovit lite å sen pluggat till slutprovet i matte som jag hade dagen efter. Å provet?...åt helvete...min strategi att plugga in 40 sidor kvällen innan provet funkade inte sådär jättebra. Btw, Robin Thickes album finns ute...och han e grym. Hittade Lupe Fiascos album nyss också...bra krijer. Så, mina tips till er är: - Ha ett schema - Plugga inte som mej (om du vill ha bra resultat) - Sov på nätterna - Om du ska "köpa" skivor så är det "The Evolution of Robin Thicke" och "Food & Liquor" du ska ha - Om du hittar ett Xbox 360 och gears of war så ge det till mej. "...rides around on a stray bullet with prostitutes pimps, dope dealers and killers tied to it to pull it. A TV in his head, strippers slide down his leg, and hes known to ride around with the feds." - Lupe

Likes

Comments

hahaha, d e DU som har tur! Ärligt talat, hämder d på riktigt att man slår en pass från målvakten fram till sin forward ( som för övrigt står 10m offside) och kommer fri?? Du vet vad dom säger: " Även en trasig klocka visar rätt två ggr om dagen" ;)

Likes

Comments

Haha, ok du ska vara sån. Vem har spelat typ 100 timmar mer fifa 07 än jag? Vem sitter inne hela dagarna och kollar vilka laguppställningar som är bäst ? Vem kan alla små tricks och specialskott? Vem är det som har mutat domarna så att du kan stå offside? :P Vem slår cheating-bollar-från-målvakten-genom-hela-mitt-lag-och-får-fram-den-till-sin-offside-forward-som-glider-igenom-mitt-försvar-även-fast-jag-tacklat-honom-15ggr? Sen kan du ju tänka på vem som har ägt dej i fifa 06, halo och top spin tusen ggr...för att inte tänka på VEM som typ har betalat din box :D. Sug på den du...robrob ;) .

Likes

Comments

Ibland så släpps det spel som är lite för bra, såna spel som tillverkarna har lagt ner lite för extra mycket special på. Jaa, ni vet säkert vad jag snackar om...World of Warcraft. Jag har gått å funderat på att köpa det sen det släpptes 2004 och gjorde det till slut för ca. 1 månad sen. Så gissa vad jag har gjort det senaste... Iaf, det jag ville säga var...köp inte liret. Det är som en Harry Potter bok, man kommer inte ifrån det. Skillnaden mellan HP och WoW är att Det tar ca. 2 dagar att läsa en bok....WoW tar typ aldrig slut. Terapi snart kanske?...neeeej, hinner inte...ska in å lira ;) . Ses i Azeroth

Likes

Comments

Aa, vem får köra bil utan mamma och en skylt som det står "övningskör" på. JAG! Grattis Laura! (hörde att du tog körkort nyss), och till hon i kön till sticky fingers som tog sitt igår. Celebration Bitches!

Likes

Comments

jag faller djupt ner i alkoholistträsket. minnesluckorna duggar tätt och det är alltid lika "kul" att höra när man har varit odräglig ("det är därför du är en slyna" följt av SLAP!). När man inte kommer ihåg hur man har tatt sig hem, vem man har hållt på med eller vart alla pengar tog vägen....har man gjort jävligt rätt då? eller jävligt fel. OK, jag fyllde år igår och då kanske man får vara odräglig...men alla andra gånger? Känns som om man borde köra en vit månad ( år?). Tack tilla alla älskade polare som hängde me å parta och tack till nataljas mamma för spriten och tack till robin för din present ("condoms for a hot night"), simme fixar ;) bö!

Likes

Comments

Aa du Rob, vem ägde på Rallisport OCH Fifa 06. Tog hem vinsten mot monster laget Arsenal ( cheatat loss och lagt till Adriano, Robinho, Zlatan, Pirlo m.m) . goooooooooooooooooooooooooooooool! Så kan d gå ;) Arbetslös imon 15.41...A-Kassa fram till hösten?...oh yeah ;) Men iaf, fett party imon hos Jollan! !! While youre at it... kolla in pimps.se (ooh Joel gratis reklam...du är skyldig mig nu :D )

Likes

Comments