Detta är generation ett i min egen lilla disney legacy challenge för sims 4 och 3 om man nu vill.

Man spelar som Elsa och Anna som börjar som ovänner och blir vänner under tiden, anna ska träffa Kristoff och de får inte gifta sig förän Elsa och Anna har 100 % vänskap.

Anna och Kristoff ska få en liten tjej som heter Merida och där börjar generation 2 brave :)
I min familj träffade även Elsa en kille och fick tvillingarna Olaf och Sven. Anna fick tvillingarna Merida och Hans-

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

gen 1 - frost gen 2 - modig gen 3 - den lilla sjöjungfrun


Likes

Comments

Hejsan! Jag har bestämt mig för att skapa en sims 4 challenge!

Generation 1: frost
ha Anna, Elsa och kristoff i en familj. Anna och elsa ska vara syskon och kristoff ska bara vara en rumskompis. Elsa får inte skaffa barn men hon får ha en pojkvän! Uppdraget är att hålla Annas o elsas relation i topp och få Anna och kristoff att gifta sig. De får bara skaffa barn när de är gifta! De ska bo i ett slott också!
Anna ska ha treats romantisk.

Generation 2: modig
Merida har en väldigt dålig relation med sin mamma men desto bättre med sin pappa. Uppdraget är att få merida och hennes mamma att bli fiender sedan bästisar innan hon blivit ungdom. Merida har aldrig velat ha en pojkvän men råkar bli gravid, killen får inte bo hos henne och han får inte vara något annat än en vän! Han får bli pojkvän men de ska då göra slut så fort hon blivit gravid!
Merida ska ha treats samlare och aktiv.

Generation 3:??
Kommer när jag får höra att någon börjat spela detta! :)

Likes

Comments

Nu är det så att mitt sims 3 spel laggar sönder och jag ska förmodligen installera om eller iaf försöka fixa det. Jag har inte kunnat spela då all min CC försvann och det vill inte ladda ner något nu, jag försöker iaf fixa det! 

Sims 4 skulle jag nog kunna uppdatera lite med current households ​för just nu spelar jag mer av det då sims 3 inte fungerar! 

Likes

Comments

Okej älskar alla interaktioner man kan göra i sims 4, har nog skrattat 30 ggr åt en massa kul grejer som "kiss som en mästare" och en massa sånt! Det var en grej som var väldigt kul men har glömt det 😓 I alla fall här kommer lite bilder från de senaste dagarna!!

 


Höres!! 😘

Likes

Comments

YAAAAAAAAAAAAY!

Hejsan! Äntligen har jag skaffat sims 4 och nu har jag börjat spela, älskar det super mycket och är glad över ännu mera verkliga grejer att göra! Märkte tillexempel att man kan ta ett graviditetstest efter man har försökt få barn! Hur häftigt är inte det? Även att man kan spela spel och kolla livestream på en "ipad" och hur man kan göra sit ups och armhävningar på gym mattan och all mat! det mindre bra är grafikerna ibland tillexempel när min sim var gravid så såg hon super konstig ut! jag tycker detta spel än så länge får 6/10!

Här kommer lite bilder från min familj!

 

Säg gärna vad ni tycker om sims 4 än så länge och vad ni hoppas det ska komma för exp och prylpack!!
Höres! 😘Likes

Comments

Tjena lekte lite i sims 4 demon o byggde mig min kompis min kille o mitt ex som då är min kompis kille nu, komplicerat. Men iaf så byggde de för när jag får spelet vill jag köra som oss och jag själv o min kompis tycker jag gjorde ett grymt jobb på mitt ex and blev väldigt lik. Så ni ska få se.
Likes

Comments

Hejsan hejsan! det var väldigt längesen men har haft mycket skola och spelat lite för o samla ihop bilder, har även varit och hälsat på min pojkvän som bor ungefär 6-7 mil från mig. Har inte köpt sims 4 än heller tyvärr vill verkligen men det får vänta ett tag. Har iaf provat på demon och det är väldigt kul att skapa simmar i sims 4! 

Här kommer iaf några uppdaterings bilder från legacy challenge!

Mulan har även kommit som tredje barnet! Så snart börjar nästa del av allt!

 


Likes

Comments

Så idag har Askungen äntligen fått flytta från styvmodern och hennes barn. Hon lämnade bokstavligen huset med dessa ord "Du har problem och jag tänker inte stanna kvar för att lösa dem" och detta lät så kul just med Askungens och styvmoderns relation xD


Detta e Jack och Guss guss!


Här har askungen träffat prins Charming!
Födelsedagen för alla tjejerna, gud vad fin askungen blev!


Höres! 😘

Likes

Comments

Hejsan!!

Tänkte bara berätta för er att jag håller på med disney legacy challenge! Har börjat på första generationen nu med askungen så tänkte visa nååågra bilder! Annars har jag haft rätt mkt med skolan på senaste tiden men hoppas att några av er är kvar här och läser min blogg 😄

  Bruno kissar på Gabriella (ja jag har använt original namnen för jag tycker det är kul)Lusifer sover på köksbänken

Gabriella och Petronella gör läxor :O (gjort de fula med flit ofc)

Askungen är såklart en skönhet :)
Höres!! 😘

Likes

Comments