Header
View tracker

Hej, Majken här. jag kommer försöka blogga här lite oftare. Kommer nog glömma ibland men jag ska försöka iallafall. Simone spelar inte so mycket längre men jag säger inte att hon har slutat blogga. ska försöka få henne att spela lite mera:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Herregud vad jag har saknat att blogga, vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att vi inte har bloggat. Ska försöka blogga mer,

Ha en bra dag!

Likes

Comments

View tracker

Så, nu har jag äntligen löst problemet med star stable på min dator så nu kan jag spela oftare än 2-3 gånger i veckan igen. Klubben kommer att bli mer aktiv även bloggen, kanske inte lika aktiv som innan bara. Har gjort färdigt huvuduppdragen och byggt upp en del rykten nu men ska försöka att inte tappa spellusten för det. Lägger ned bloggutmaningen för denna gången men ska se till att göra flera i framtiden då jag själv tyckte att det var jätteroligt!

Sedan vill jag även tacka alla som fortfarande besöker bloggen <3

Ha det så bra
Simone


Likes

Comments

Hoppade över dag nio samt tio då jag har svårt för deluxe-grejer.

Ok, har ganska svårt att välja en sysselsättning jag tycker bäst om. Men de roligaste sakerna att göra i Star Stable kanske är att vara med klubben och även att försöka slå rekord på banor (kan dock bli väldigt arg). Jag måste nog ha den finaste klubben med de bästa medlemmarna <3 Än fast vi knappt kommit igång med alla aktiviteter så ser jag ändå alltid fram emot dem.

<3Simone

En sak till bara...

Här är jag och Majken på våra nya fantastiska hästar ovanför midsommarfirandet.

Likes

Comments

Förlåt så hemsk mycket att vi inte varit aktiva. Själv har jag inte direkt haft lust att blogga på senaste tiden. Sedan har även star stable slutat att fungera på min dator så har tillfälligt fått låna en annan för att kunna logga in ibland. Jag kommer att resa bort imorgon så för min del kommer det varken bli något spelande eller bloggande. Har inte tid att skriva inlägg nu så de får komma nya från och med söndag/måndag. Majken lägger möjligtvis upp något inlägg så länge men det kan vi inte garantera. Bloggutmaningen kommer att fortsätta från och med Måndag då jag tagit en liten paus.

Bara så att ni vet
SimoneLikes

Comments

Idag har jag tänkt berätta om min levlingsrunda. Brukar oftast köra denna när jag levlar mina hästar, men ibland om jag har något uppdrag på en plats brukar jag köra alla lopp runtom där så att det blir mindre spring sen.

I all fall, jag bor på Vingården och detta är rundan jag brukar göra med mina hästar.
Först brukar jag alltid börja med banorna runt vingården, dvs trädgården, Paulines lopp och till sist ridhuset. Sedan springer jag upp till Gyllenåsarnas dal och kör loppen där (Jasper, Emma, fågelskrämsåsen, gyllenbladet). Efter det tar jag färjan till Jarlaheim och gör alla lopp i hela skördebygden (paddockön, jorviksstallet, jarlaheim, gröndal). Sedan kliver jag på första bästa färja till Fort Pinta och gör loppet där (även Ponnyloppet om jag levlar en ponny), sedan alla i Moorland. Från Moorland börjar jag vandra upp mot Silvergladebyn och gör alla tävlingar där (Steves,  Will, Landon, Marleys). Ringer sedan hem för att göra Baronessans galoppbana sedan linbana upp till Mario för att göra hans lopp, börjar vandra mot Valedale (ibland även dinodalen, tar vanligtvis det sist), Valedalesjön, Pole bendning apocalypse, Firgrove. Sedan tror jag nog att jag brukar vara klar. Oftast ringer jag hem efter det och tar luftballongen till Dinodalen och gör mitt sista lopp där, om jag inte redan gjort det.

Hoppas det var till någon hjälp
Simone

Likes

Comments

Min favoritoutfit just nu måste nog vara denna. Blårandig och svart. Den är enkel och somrig (egentligen inte men bättre än typ vintermössa och tjockjacka). Valde att använda kransarna man får i midsommaruppdragen men tycker mycket om att köra med en svart hatt bara också. Den känns inte sådär super-fashion också, samt matchar inte 100% vilket jag tycker är skönt (tröttnar lätt på outfits som matchar för bra av någon anledning). Blå och svart är mina favoritfärger och älskar verkligen plaggen och kransarna så kommer att köra på detta ett tag!

Likes

Comments

Hej, förlåt för dålig uppdatering. Jag har inte haft tid och idéer för något annat än bloggutmaningen de senaste dagarna och har även helt vänt på dygnet nu när det är sommarlov. Har inte haft tid att ta bra bilder, förutom när det är mörkt då, såklart. Om någon skulle ha nån bra idé till ett inlägg så skulle jag verkligen uppskatta ifall ni skulle vilja lämna en kommentar på det här inlägget.

Nu är det midsommar på Jorvik igen! Felix har dragit igång med sin årliga skattjakt och jag har hjälpt Steve att resa midsommarstången, fixa långbord, midsommarbål och musik!
Rich Frogs Copmany hade även några minievent i maten.

Perfekt dans till oss smågrodor!

Likes

Comments

Hmm i den frågan måste jag nog säga Jarlaheim. Alla kläder där är helt fantastiska och det finns många små fina butiker. Enligt mig finns även de finaste håren där och sminken är också jättefina. Det finns verkligen lite allt möjligt av allt, förutom kanske hästaccessoarer, men de är såpass fina att de räcker.
Förövrigt är det en mycket fin stad. Älskar kaféerna samt hur Jarlaheim är placerat, vid kusten i vackra skördebygden. Sedan älskar jag att det finns färjor där så man enkelt kan komma till fiskebyn (som är näst bäst när det gäller shoppning) och Fort Pinta som ligger nära busstationen ifall man skulle ha lust att åka till gallerian.

Likes

Comments

Favorittävlingen

Jag tycker att det är jättesvårt att välja en tävling jag gillar mest. Brukar inte riktigt tänka på det men den som jag kommer på nu i alla fall måste nog vara Steves lopp. Banan är väldigt enkel och bra, den är lätt att lära sig och det finns inte så många ställen att fastna på. Den är en bra längd och jag helt enkelt gillar bara att rida den jättemycket.

Sedan tycker jag väldigt mycket om Baronessans galoppbana. Den är kort och enkel plus man får mycket xp.​

Banan jag tycker minst om

Det finns faktiskt väldigt många banor jag verkligen inte ser fram emot att göra när jag levlar. Bland annat Hollow Woods tävlingen, äpplet på fågelskrämsåsen, Emmas bana (har ingen aning om vad den heter), Fort Pinta banan osv (hehe och det där var rätt många). Men jag absolut avskyr Minka i Firgroves lopp. Alla tre! Har aldrig lust att rida dit men jag känner ändå att jag måste. Det finns egentligen inte någon direkt anledning, jag bara har inte lust med hennes banor. Fastar över att och ramlar alltid ner i något av hålen i bron i slutet av någon av dem (ja, så dålig är jag) och hinner inte upp igen, för jag ska såklart överleva fallet också...

Har ni någon bana ni gillar mer eller mindre än alla andra?

//Simone

Likes

Comments