Sunt o curvă. O curvă ușuratică

Există o mulțime de motive pentru care poti fi coderata curva M-am culcat cu un cuplu băieți, cu mai mult de 10,cu mai mult decât 20 de barbati.
Fetele care au poze deocheate sau sunt mai deszbrcate, nu câștigă niciodată. Ele își pierd locurile de muncă, își pierd reputația lor,ele sunt umilite, Pentru lucrurile pe care le facem în intimitatea camerelor noastre pe care noi toți nu sunt și nu ar trebui să facem, dar sunt miliarde de oameni de pe aceasta planeta care fac aceste lucruri in propria intimitae .
Apoi a venit Maggie. Maggie a spus tot ce am spus de ani de zile. "Ce e în neregulă cu a fi o curvă stilata ?"
Cu toate de aici se tem de această etichetă. Iar partea ironica este ca cele mai multe dintre noi fac lucrurile ca ocurvă ușuratică. Noi ne facem poze si la dam barbatilor. Noi dormim cu prietenii noștri care ne fac sex oral. Noi le folosim tot felul de jucarii pentru a ne satisface pe deplin, unii dintre chiar se bucura folosindu-le. Avem țâțe funduri de care are în mod clar că ar trebui să ne fiela toți de rușine. Pentru că noi suntem singurii care o facem. Tu ești singurul care face ceea ce faci cu tipul ăla (sau fata, sau mai rău, ambele). Și este așa, așa, incredibil de dureros și greșit și rușinos. Ce? Vrei să știi de ce? Oh. Pentru că ... este o curvă ?

M-am numit o curvă altă zi pe internet pentru cum ar fi, de nouă ora miliardime. Nu sunt un câștigătoare a unui Pulitzer. Dar știi ce sunt? O persoana buna. Sigur. Am face greșeli? Absolut. Unele mari? Uneori. V-am făcut lucruri pe care le regret? Da. V-am făcut lucruri nu regret, dar alți oameni cred că ar trebui? Da. Sunt un om. Cu țâțe. Și un vagin. Și utilizarea mea a celor care nu este ceea ce mă face bine sau rău. Am scris odată că, dacă o femeie a descoperit leacul pentru SIDA, dar a doua zi poze nud cu ea și o suprafață de vibrator, aceasta este povestea pe care ar face știri..Refuz să-mi cer scuze pentru a fi curvă și scriind despre ea dacă face o fată în această țară să nu stea într-o cameră întunecată și spune: "Vreau să mor" atunci când oamenii ei numesc o curvă. Pentru a aminti lumii întregi că curve face lucruri bune. Ele fac sport și câștiga premii și ajuta pacientii bolnavi. Ele câștigă înceri isi iubesc familiile lor,ele sunt prieteni buni care sunt voluntari la adăposturile pentru animale și trimit pachete pentru soldați de peste mări. Ele dau bani celor fără adăpost .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Una din constatarile despre scaderea populatiei se referala ipoteza ca lumea, si aici cuvantul inseamna in primul rand “femeia”, nu maieste dispusa sa nasca si sa creasca asa usor copii, dupa modelul generatiloranterioare – mamele, bunicile, strabunicile, etc. Prima reactie la aceasta constatareeste, de regula, una de blamare si acuze ca fetele din ziua de azi tin preamult la libertatile lor pentru a se „sacrifica” crescand un copil. Poate ca asaeste; sau poate ca nu chiar...

Conceperea unui copil are pentru ambii parinti o multimede semnificatii: un nou inceput; un angajament pe termen foarte lung (unii arspune „pe viata”); o asigurare ca dupa ce nu vor mai fi cineva inca isi vaaminti de ei; semnul ca au reusit sa depaseasca conditia de „copil” al propriilorparinti, si i-au ajuns din urma pe acestia (sau chiar i-au depasit...), etc.Oricare ar fi mizele si sperantele ce duc la o sarcina si la conceperea unuibebelus, cert este ca ambii parinti privesc noul membru al familiei ca purtantceea ce are cel mai bun de oferit fiecare dintre cei doi: bebelusul este unconcentrat al tuturor calitatilor, dar si al tututror sperantelor si visurilorparintilor. Este este ca un mesaj intr-o sticla pe mare, destinat sa ajunga inlocuri si timpuri mai bune decat cei ce l-au conceput, si totodata sa ajute inviitor pe cei doi lasati in urma.

Problema semnalata la inceput, a numarului tot mai mic decopii, ar putea fi explicata si prin dificultatea din ce in ce mai mare atinerilor din ziua de azi de-a risca o astfel de investitie intr-un mediu dince in ce mai incert. „Marea agitata” din vremurile acestea solicita intenstimpul si energia celor ce pornesc in viata. Chiar nivelul progreselor siperformantele atinse in ultima vreme pun o presiune suplimentara asupra acesteisarcini de-a fi parinte: este destul de raspandita convingerea ca orice copilnormal este mai degraba un esec, si ca un destin special este obligatoriupentru orice copil.

In fapt, fiecare copil este special, macar prin unicitatea ADN-ului sau, chiar daca unii parinti nu se multumesc cu atata Mai multe despre emotiile implicate in aceasta aventura a vietii gasiti pe cabinet-psihanaliza.ro/

Likes

Comments

Daca doriti sa apelati la o socitate pentruservicii de taiere laser trebuie sa stiti ca acestea se afla mai ales in marileorase ale tarii. Serviciile de taiere laser nu sunt de larg consum si tocmai deaceea societatile care ofera astfel de servicii nu sunt intr-un numar foartemare. Veti avea insa destule optiuni astfel incat sa le comparati si sadecideti la final care este cea mai buna optiune pentru dvs. Pentru a decide lace societate care se ocupa cu servicii de taiere laser trebuie sa tineti contde mai multe aspecte nu doar de pretul serviciilor.

In primul rand trebuie sa va informati cuprivire la autorizarea societatii. Toate societatile care realizeaza taierelaser trebuie sa fie autorizate sa faca acest lucru. Pentru a putea obtineproduse de o calitate superioara prin procedeul de taiere laser trebuie saapelati la o societate care are in dotare utilaje de ultima generatie trebuiesa stiti ca aceste utilaje pot sa coste destul de mult, astfel ca o investitiepoate sa creasca si pretul serviciilor. Daca doriti insa sa apelati la o astfelde societate trebuie sa stiti ca produsele rezultate vor avea o calitate maiinalta si eventual vor putea fi realizate intr-o perioada mai mica de timp.

In ceea ce priveste calitatea utilajelor, aceastanu este indeajuns pentru a apela la serviciile unei anumite societati. Trebuieca aceste utilaje sa fie operate de catre persoane care au bune cunostinte indomeniu. Este indicat sa alegeti o societate care se bucura de serviciile unorangajati care nu doar ca au cunostinte teoretice solide, ci au si o experientapractica bogata. Pentru cele mai bune si multumitoare rezultate este indicat saapelati la societatea care va poate oferi cele mai bune produse din punctul devedere al raportului calitate pret.

Likes

Comments

Daca doriti sa va amenajati locuinta, vatrebui sa o faceti in stilul dvs. personal. Este foarte important sa facetiacest lucru deoarece locuinta trebuie sa rerezinte pentru dvs. un loc derelaxare si de reincarcare a bateriilor. Exista spatii care pot fi foarte usormobilate si decorate, insa din pacate exista si spatii care pot fi mai greumobilate. Totusi, avanad in vedere ca traim intr-o epoca a multiplelorposibilitati, pentru fiecare problema exista si o rezolvare. Daca aveti asadaro locuinta mica si nu stiti cum sa o mobilati, este indicat sa apelati laserviciile unei societati care realizeaza mobile la comanda. Aceste societativa ofera si servicii de montaj mobila astfel ca in aceasta privinta nu trebuiesa va faceti griji.

Inainte de a apela insa la o societate carerealizeaza mobila la comanda trebuie sa va asigurati ca veti avea parte de celemai bune produse si servicii. Este foarte important ca societatea la careapelati sa utilizeze doar materiale de cea mai buna calitate si utilaje deultima generatie pentru ca dvs. sa aveti o mobila de care sa va bucurati ani larand. Este foarte important ca respectiva societate sa beneficieze si deserviciile unor persoane profesioniste, care sa fie atente la detalii. Estefoarte important ca obiectele de mobilier sa fie realizate de catreprofesionisti, insa si serviciile de montaj mobila necesita multa pricepere sirabdare.

In privinta pretului, ficare societatedecide daca serviciile de montaj mobila va vor costa in plus sau nu. Totusi, nueste indicat sa alegeti din prima societatea care nu va cere in plus sume debani pentru servicii de montaj mobila. Este insa indicat sa alegeti sa apelati la societatea care va ofera cele mai bune servicii si produse din punct devedere al raportului calitate pret.

Likes

Comments

​Cu expresia « limba ebraică » se indică de obicei atât ebraica biblică (sau clasică), ca şi ebraica modernă. Deşi sunt diversităţi între cele două limbi, ele sunt în general considerate ca două stadii evolutive diferite a unei aceleaşi limbi. Prima a fost aproape în totalitate abandonată, de acum 2000 de ani, rămânând totuşi folosită în timp în sfera liturgică, literară şi academică. În Palestina, limba ebraică a fost în principal înlocuită, ca limbă vorbită, de limba aramaică. Privitor la evreii din diaspora, principalele limbi pe care le vorbeau, în afara limbii ţării de origine, era mai degrabă idiş şi ladino. Începând din secolul XIX, mişcarea sionistă de renaştere naţională se amplifică, şi, în paralel, se va încerca să se facă din limba ebraică o limbă vorbită de comunitatea ebraică în pământul din Israel. Noi vocabule au fost astfel create pentru a defini conceptele legate de viaţa modernă pe care limba ebraică clasică nu le posedă. Procesul s-a finalizat cu proclamarea Statului Israelit în 1948 pe durata căruia limba ebraică a devenit limba oficială.

Trecerea limbii liturgice scrise la stadiul de limbă oficială vorbită de toţi zilnic constituie un unicat în panorama istorică mondială. Deşi partizanii acestui proces au afirmat că au ca punct de plecare momentul când limba ebraică clasică a fost abandonată, limba ebraică contemporană a fost legată de mai mulţi factori ce ţineau de parcursul istoric al limbii ebraice clasice, dar şi de influenţa celorlalte limbi din care idiş, arabă, rusă şi engleză. La început, iudeii ortodocşi nu au acceptat ideea de a folosi „limba sfântă” pentru viaţa de zi cu zi, şi, deşi cea mai mare parte dintre ei şi-au schimbat opinia cu timpul, mai există încă grupuri ultra-ortodoxe care continuă să folosească idiş pentru a comunica. 

În străinătate, comunităţile ebraice din diaspora continuă să vorbească limba locurilor de rezidenţă, însă evreii care se întorc la origini şi emigrează în Israel trebuie să înveţe această limbă pentru a se putea integra. Particularitatea limbii ebraice moderne este funcţia sa de lingua franca. Numărul de locutori ne-nativi este mai degrabă important (el echivalează grosso modo cu cel al nativilor) şi limba serveşte drept punte între indivizii a căror limbi materne sunt diferite. Limba ebraică, aşa cum s-a spus mai sus, este limba oficială a Statului Israel împreună cu limba arabă.

Cu aproximativ 8 milioane de  locutori, din care 5 milioane în Israel (sau echivalentul a 95% din populaţie) şi 3 milioane răspândiţi în lumea întreagă, limba ebraică este a şaptezeci şi şaptea limbă cea mai vorbită în lume. Limba standard vorbită de locutorii nativi este identică în toate zonele din Israel. Aşadar, nu există nici un dialect care să se distingă din punct de vedere geografic. 

Echipa de traducători de limba ebraică din cadrul Agenția de traduceri online Tradoteca® este specializată în traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri juridice, traduceri tehnice, financiare și comerciale precum și în numeroase alte domenii. Nu ezitați să ne contactați la 0729 TRADUC, 0729 87 23 82 sau la www.tradoteca.ro


Likes

Comments

Baza limbii spaniole este latina vulgară, răspândită înSpania de la sfârșitul secolului III î.Hr, care a fost impusă la limbileiberice și bască.

Cele maimulte documente care ne rămân din latină sunt texte literare. Dar dacă vrem săștim adevăratele origini ale limbii spaniole, trebuie să ne imaginăm cumvorbeau bărbații și femeile din Imperiu. Într-adevăr, limbile romanice nuderivă din latina scrisă în literatură, ci din latina vorbită pe străzi și înpiețe. Și diferențele dintre cele două varietăți lingvistice sunt importante.În ceea ce privește aspectul fonic, latina literară avea zece vocale (cincilungi și cinci scurte) iar lungimea vocalei putea schimba sensul unui cuvânt.Latina orală a înlocuit această distincție prin accentul de intensitate carepersistă ca o trăsătură distinctă a limbii spaniole. La nivel morfologic,substantivele și adjectivele au fost respinse, ceea ce însemnă că adoptau oterminație diferită față de funcția pe care o aveau în plan oral.

Aceastăcaracteristică a limbii spaniole literare a fost înlocuită în latina oralăprintr-o creștere a cantității de prepoziții, așa cum se întâmplă în castilianacurentă. În ceea ce privește aspectul sintactic, latina literară foloseafrecvent hiperbatul în timp ce latina orală aranja propoziția cu o regularitateaproape constantă și similară cu cea din limba noastră. O relație logică dacăse are în vedere că o limbă evoluează și se modifică cu un dinamism mai mare învarianta sa orală decât în cea scrisă.

Limba spaniolă, de asemenea, cunoscutăsub numele de castiliană, este limbavorbită în principal în Spania și America Latină, astfel încât răspândirea eifantastică pe întreg pământul o clasifică în prezent ca fiind una dintrelimbile cele mai populare din lume.

Echipa de traducători de limba spaniolă dincadrul Agenția de traduceri onlineTradoteca® este specializată în traduceri autorizate, traducerilegalizate, traduceri juridice, traduceri tehnice, financiare și comercialeprecum și în numeroase alte domenii. Nu ezitați să ne contactați la 0729TRADUC, 0729 87 23 82 sau la www.tradoteca.ro

Likes

Comments


Platforma Android se bucura de numeroase jocuri multiplayer dedicate acesteia, dintre care si cateva jocuri gratuite care te tin lipit de telefon si te fac sa uiti pentru ce te-ai dus de fapt la buda.


Preferatul meu este Backgammon Plus, eu fiind un impatimit al tablelor, iar satisfactia cand dau un mart este maxima. Bineinteles, uneori norocul adversarului te cam pune pe ganduri (adica algoritmul prin care ii pica zarurile), dar in general este fun.


Modern Combat 5: Blackout este un alt joc gratuit, un shooter cu o grafica frumoasa si actiune cat cuprinde. Are si o gramada de arme dintre care sa alegi, dar si un sistem de progresie care iti da o senzatie de implinire pe masura ce avansezi. Merita incercat.


Asphalt 8: Airborne este un joc de racing care ofera posbilitatea de a juca atat offline, cat si online. Meniul de multiplayer te plaseaza intr-un lobby cu mai multi jucatori, de unde poti vota ce tip de cursa doresti si locatia. In doar cateva secunde esti deja pe pista si te intreci cu pana la 12 oponenti din intreaga lume. Fun!


Si jocul celor de la Blizzard, Hearthstone: Heroes of Warcraft are o varianta free pentru Google Play. Este un card game, care l-a depasit ca popularitate chiar si pe World of Warcraft, avand deja milioane de jucatori. Practic, trebuie sa-ti creezi un deck de carti cu creaturi si spell-uri pe care sa-l folosesti online impotriva oponentilor. Suna simplu dar nu este chiar asa pentru ca iti trebuie un pic de strategie si sa ai carti bune pentru a putea face fata online.

Pentru a inregistra domenii in .com .net. .ro etc. click aici sau aici megahost.ro

Likes

Comments

Nu de putine ori, tinerii din ziua de astazi se lovesc de foarte multerefuzuri si li se pun tot felul de piedici in cale atunci cand sunt in cautareaunui loc de munca. Lipsa experientei sau salariile situate mult sub limitadecentei sunt cateva aspecte care ajung sa-i frustreze si sa-i nelinisteasca pecei aflati in cautarea unui job stabil. O varianta care devine din ce in ce mai mult un punct de interes pentrutineri, si nu numai, este videochat-ul. Discutand cu persoane care dejalucreaza de ani buni in aceasta bransa, am reusit sa trecem in reviste catevadintre principalele motive pentru care merita sa te gandesti la posibilitateainceperii unei cariere ca model in domeniul videochat-ului.(Dream-Studio.RO)

  • Videochat-ul este un loc de munca distractiv, care-ti pune creativitatea in miscare si este un job relaxant;
  • Este un loc de munca bine platit. Este un fapt real ca banii se castiga mult mai usor si puteti beneficia de ei mult mai repede fata de alte domenii bazate pe comision, spre exemplu;
  • Este un job flexibil. Atunci cand lucrezi la videochat, ai posibilitatea de a-ti stabili propriul ritm si tu decizi cate ore pe zi vei aloca acestei activitati. Poti desigur, in restul timpului, fie sa te relaxezi, sa te ocupi de hobby-urile tale sau, de ce nu, sa iti iei un al doilea job;
  • Esti platit pe minut. Asa este, clientii platesc practic fiecare minut de conversatie cu modele de la videochat;
  • Beneficiezi de discretie. Absolut toate conversatiile dintre client si model sunt private si nimeni nu iti poate invada intimitatea;
  • Ai libertate. Tu decizi ce tema va avea discutia, daca va fi cu continut adult sau non-adult si esti libera sa abordezi orice atitudine doresti in fata camerei video;
  • Nu este necesara experienta. Probabil te-ai saturat sa auzi aceasta fraze devenita cliseu din partea angajatorilor. Ei bine, pentru a deveni un model de succes nu este necesara experienta anterioara, trebuie doar sa dai dovada de determinare, implicare si de seriozitate, si restul va veni de la sine.

Likes

Comments

Dincolo deevenimentele politice care au marcat o lunga perioada de tranzitie ce parea sanu se mai termine, condimentata la timp cu o criza a economiei globale,cea romaneasca a facut pasi mari si din ce in ce mai repezi catre un model ce se apropie de cel vestic. Cu toate reminescenteleregimului comunist, a implicarii constante a politicului in ramurile industrieisi a spiritului balcanic ce planeaza mereu asupra tuturor lucrurilor, constatamo rafinare a proceselor de business. O consecinta si in acelasi timp oconfirmare este aparitia unor afaceri de nisa, care au aparut pentru a umple unvid de oferta, derivat din cerinte specifice.


Odata cu dezvoltarea economiei, pe verticala dar si pe orizontala, mai multi

antreprenori au inceput sa se orienteze spre tipuri de servicii auxiliare sau

de conjunctura, lasand deoparte zonele care atrageau in mod traditional

atentia. Si bine au facut – cei care au intuit momentul ideal si au avut

rabdarea sa isi creasca afacerea si sa o promoveze corespunzator, s-au bucurat

ulterior de clientela. Un exemplu care vine in minte destul de usor, mai ales

prin prisma evenimentelor ultimilor ani, sunt firmele de recuperari creante.

Acestea profita de o nevoie aparuta si extinsa subit, ca urmare a colapsului

economic, si ofera solutii companiilor ce au de recuperat debite de la clienti.


Exemplul de mai sus deriva din latura negativa a boom-ului economic. Din cea

pozitiva, se desprind firme de prestari servicii, care se adreseaza unei paturi

mijlocii si medii in crestere. Firme de trend, precum cele de organizari

evenimente, agentii imobiliare, decoratiuni interioare , montaj termopane si

altele similare au scazut dupa entuziasmul din 2006-2008, dar altele din

aceiasi perioada au ramas.

Chiar daca achizitia de automobile spre exemplu a avut o perioada de scadere,

apoi de stagnare, apartamentul sau masina cumparata in anii de prosperitate a

ramas la cineva.

Nu e paradoxal ca firme de tractari auto fac bani din remorcari auto(vizitati site-ul firmei), intr-o

perioada in care industria nu e tocmai pe roze. Este unul dintre cele mai bune

exemple poate: are o larga plaja de potentiali clienti, se bazeaza pe

statistica si nesansa (ne place sau nu, masinile se strica, accidente au loc),

si pe beneficiari care sunt pusi in situatia de a simti imediat nevoia unui

serviciu. Cand ai ramas cu masina noaptea, in drum spre Botosani, nu e nevoie

sa te convinga nimeni de utilitatea unei colaborari cu o firma de profil.

Cabinet de avocat din Bucuresti easyconsult - vezi aici mai multe informatii despre serviciile oferite easyconsult.ro


Likes

Comments

Una dintre industriile aflate intr-ocontinua expansiune de la infiintare si pana astazi este cea a internetului. Defapt aceasta forma de activitate este impropriu sa o numesti industrie inconditiile in care caracteristicile industriilor traditionale nu suntindeplinite decat in aspectele neesentiale. Cu toate acestea, dezvoltarea eieste una agresiva, cu o finalitate inca necunoscuta si cu atat mai mult greuincadrabila in niste linite. xstock.ro este parte a acestei asa-zise industri,chiar daca la nivel global are dimensiuni infinitdecimale, pe plan local seidentifica cu o pozitie de varf in intreg angrenajul numit internet.

Creatorii brand-ului au avut inspiratia necesara prin care s-auaxat pe patru dintre cele mai impotante domenii din lumea internetului si saisi slefuiasca abilitatile si deprinderile pana au capatat straluciri dediamant.

Primul dintre ele este realizarea de site-uri. Cu imaginatie sifoarte multa munca kabuto.ro are astazi un portofoliu foarte generos derealizari remarcabile. Capacitatea de dedicare pentru fiecare proiect in partesi colaborarea permanenta cu angajatorul au condus la obtinerea unor astfel deperformante.

Cum fiecaresite este creat pentru a transmite un anumit tip deinformatie cat mai multor cititori, optimizarea SEO este o ramura importanta acopacului ramuros care este un site. Constructia de la zero a unui site sicontrolul moderat al continutului, aduc un site bine facut pe prima pagina amotoarelor de cautare. Strans de optimizarea SEO se gasesc tehnicile de AdWordscare au un rol foarte important in vizibilitatea site-ului pentru motoarele decautare. Si in acest domeniu kabuto.ro se regaseste printre cei mai buni.Destinata cu precadere site-urilor care promnoveaza activiotati comerciale,marketingul in social media este o piatra de temelie pentru succes. Si aicimembrii echipei de profesionisti ai kabuto isi fac foarte bine treaba.

Pentru a va convinge, tastati pe Google  op timizare seo  beintop.ro si dati enter!


Likes

Comments