Natten går tunga.... slog upp ögonen vid 7:40 i morse efter att ha snoozat 3 gånger. Nu är det tredje natten jag ligger bredvid min stora sjuka dotter med 40 gradig feber. Dags att det vänder nu tycker jag. När jag smugit upp sätter jag på tvn och luciafirandet från Kungsholmen. Så vackert och stämningsfullt. Precis rätt start på dagen. När jag väckt min lilla tjej, fått i henne frukost, fixat hennes lucia saker till dagens luciatåg och fått iväg henne till skolan, börjar jag med den glutenfria lussedegen till stora dottern💕Medan den jäste slogs det in julklappar under toner till underbar julmusik. Resten av dagen har spenderats med att vika tvätt, baka snöiga cocostoppar, en vintrig promenad, och massor av kärlek o ömhet till min stora sjuka tjej.
Imorgon blir det nog en tur med nya fina bilen. Så glad över att vi kunde köpa den🚙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tisdag 12/12
Kan inte riktigt fatta det men imorgon är det redan Lucia👸🏼 Igår försökte vi komma ikapp med alla julbestyr. Då blev det marsipangrisar och snögubbar, pepparkakshus i timmerstil och nogatrulle. Idag har min 13åriga dotter legat nerbäddad i 40 graders feber. Influensan är här. Trots detta har jag slängt ihop både lussebullar och Rocky road. Blev dock bullar och inga katter men smakar lika gott ivf😊 Till middag nu ikväll blev det sushi. Love it🍣🍱 Har hela dagen försökt ta mig an att slå in lite julklappar men det går trögt. Nåväl det är en dag imorgon med💕
I lucka 12 på min Rituals kalender fick jag idag en helt underbar body scrub. Älskar dessa dofter och produkter. Så glad att jag unnade mig denna❄️

Likes

Comments

Äntligen fredag som så många säger.. Själv är jag bara glad att varje dag är ett steg framåt mot mitt 100% välmående. Idag vaknade min yngsta dotter med huvudvärk och ofantlig trötthet och då hon har adhd och har tufft att oka en hel vecka i skolan pga att orken tar slut fick det bli en dag med hemma mys💕 Vi hade en långfrukost för att sedan åka iväg och handla nya bestick och kastruller a la Jamie Oliver. Så himla fina. Jätte nöjd! Vi passade även på att hälsa på bästa vännen Eva. Vid 5 tiden vart vi hastigt tvungna att hoppa in i bilen och åka till veterinären ned vår älskade lilla kattunge Selma vars mage börjat svälla upp efter kastreringen igår. Som tur var, var det inget livshotande utan bara lymfkörtlar som svullnat så hem igen. Nu sitter vi och inväntar kvällens dansshow med Mevalins dans och gymnastikförening. Mkt förväntansfull! Vi har laddat med godis från hemmakväll och såklart Pepsi max. Imorgon blir det bilköp mm. Ses då!

Likes

Comments

Torsdag! Herregud va veckorna går fort. På söndag är det redan 2:a advent. Idag var jag på återbesök hos kirurgen för att följa upp efter alla de operationer jag utsatts för senaste 7 månaderna. Och tänk... Idag låg min sänka inom normala gränser. Något som inte hänt sen i maj. Så himla lättad. Äntligen kan min rehab att bygga upp nya muskler och kondition börja och i januari kan jag äntligen få ta mig an mitt nya och spännande jobb.
Under dagen hälsade jag även på hos min fina underbara vän Eva. Vi fikade och pratade om allt mellan himmel o hav. Så himla mysigt. Hon sätter upp en dans och gymnastik show nu i helgen. Något som verkligen är värt att se om du har vägarna förbi. Showen har denna termin ett rock tema med namnet ” Self-esteem rocks ”!
Den visas imorgon 8/12 fredag kl 19:00,
9/12 Lördag kl 15:00 och 10/12 Söndag kl 15:00 i Roslagsskolans aula. Kom dit😊💫

Likes

Comments

Dagarna går fort nu mot decembers höjdpunkt, jul🎄 Idag klev jag utanför dörren efter 8 och möttes av den mest fantastiska färgsprakande himlen du kan tänka dig. Den var så vacker i sin rosa blå nyans. Frost och snö glittrade i skenet och kylan gjorde sig påmind i mina kinder.
Dagen idag är fylld med händelser. Vi ska byta bil, lunchmys med nyfunna vännen Carola, ett redan avverkat skolmöte och även ett kommande skolmöte ikväll. Allt på samma dag. Hua😉 Nu en kopp värmande örtte med kanelsmak för att sen ta mig an lite sängmontering i yngsta dotterns rum. Ha en härlig dag alla fina❄️

Likes

Comments

Tisdag 5/12.
Snön har fallit i stora flingor utanför fönstret idag💫 Så himla härligt.
Här inne har brasan sprakat och jag har njutit av en julfilm men även fixat lite i två av våra sovrum som byter skepnad och kliver in i en skandinavisk design. Blir så himla nöjd. Super fint och härligt med varma lugna toner. Fårskinns fällar, koppar, ek och olika geometriska former.
Imorgon väntar en mysig lunch med min nyfunna vän Carola som jag lärde känna under min tid på sjukhuset. Längtar💕

Likes

Comments