Contains affiliate links

Over 400kr/Under 400kr

Hey folkens

Det er jo idag den første advent så jeg tænkte at dette blogindlæg skulle handle om jul. Jeg har her fundet en masse lækre items og sammensat dem alle på en julegave liste. Jeg har lavet to lister en der er under 400kr og en der er over 400kr, så der er lidt forskelligt til alle prisniveauer. Nogle af itemsene har jeg taget fra min egen ønskeliste, så i også får list inspi til hvad jeg ønsker mig. Jeg håber i kunne lide dette første juleindlæg, ha' en go' første advent

Knus<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sleek Highlighter palette: LINK HER

Farven er "Solstice" og prisen er 135kr, men fik den til 108kr


Urban Decay Naked skin concealer: LINK HER

Farven er "Light Warm" og prisen er 180kr, men fik den til 144kr


MAC Eyebrow brush: LINK HER

Den er Nr. 208 og prisen er 185kr


ELF EYEBROW CREAM: LINK HER

Farven er "Light Brown" og prisen er 60kr

Likes

Comments

Hey folkens

Jeg har her fundet en masse lækre items fra ASOS, som jeg ønsker mig. De fleste af tingene er taget fra min ønskeliste og andre har jeg bar fundet. Jeg har faktisk lige bestilt den grå pelsjakke fra ASOS og jeg modtager den her idag. Jeg tænker at jeg vil lave en indlæg om pelsjakken, når jeg modtager den. De er alle linket øverst, så hvis i er intra i noget af det, så klik på linksne. Alle itemsne er forholdsvis betalige og billige. Ha' en go' dag!

Knus Silvia<3

Likes

Comments

Hey Folkens

Personligt elsker jeg virkelig cafeér, jeg synes det er så hyggeligt at sidde på en cafe og lave noget arbejde, holde møder eller bare hygge med veninderne. Jeg koncentrer mig også bedre på cafe end bare derhjemme, for så kommer jeg lidt væk og kan tænke anderledes. Cafeér er virkelig også bare det bedste sted at tage billeder af. Jeg har ihvertfald fået en masse flotte billeder fra cafeerne herunder. Jeg har samlet mine 6 yndlings cafeer lige pt. Jeg vil ikke gå så meget i detaljerne, men det er nogle af de cafeer jeg tit befinder mig selv på og det er også der jeg giver mig selv tid til at skrive på min blog, da jeg også bare synes det er vildt hyggeligt. Flere af cafeerne er faktisk også kæder, så de befinder sig forskellige steder også ude for København.

Knus Silvia<3

Likes

Comments

OUTFIT 1: 1/ Skjorten 2/ Bukserne 3/ Tasken 4/ Skoene

OUTFIT 2: 1/ Sweateren 2/ Bukserne 3/ Tasken 4/Støvlerne

OUTFIT 3: 1/ Buksedragten 2/ Tasken 3/ Støvlerne

Hey Folkens

Jeg har her sammensat disse tre outfits, alle itemsne er fra h&m, og de er linket øverst. Jeg har prøvet at lave tre lidt forskellige outfits, til hver en smag. Det første outfit er et simpelt outfit med nogle lidt løse jeans, en skjorte nede i bukserne og nogle simple sko og en grå skulder taske. Det andet outfit er lidt mere efterår stil, med en lækker flot sweater, nogle løse bukser, en mega flot rød taske og nogle flotte støvler. Det tredje outfit er lidt mere specielt, jeg har taget en flot jumpsuit og så tilføjede en brun taske og nogle sorte høje støvler.

Knus Silvia<3

Likes

Comments

1/ Strik Sweater 2/ T-Shirt 3/ Jeans 4/ Skoene 5/ Tasken

Hey Folkens

Jeg har startet en serie der hedder "GET THE STYLE," hvor jeg finder forskellige outfits, og prøver så at efterligne dem, ved at finde look a like items fra forskellige mærker. I dette indlæg har jeg taget et outfit billede fra Pinterest. Jeg søgte så rundt på forskellige mærker, og fandt disse items. De er alle linket i toppen. Jeg vil prøve at køre forskellige temaer i denne serie. Dette look har fået inspiration fra årstiderne, og lavet det til en efterårs edition, som i nok har set. Jeg har prøvet at efterligne det så godt som jeg kunne, sammentidig med at prøve at lave det til min stil, og tilføje lidt til looket, fx. som tasken.

Knus Silvia<3

Likes

Comments

1. Blonde bh 2. Ralf t-shirt 3. Hvid hoodie 4. Better than sex mascara 5. Clean rain parfume 6. Jane Krønig V-ring

Hey folkens

Velkommen til endnu et blogpost. Jeg tænkte, at jeg ville lave et post, om hvilke ting jeg ønsker mig lige pt, så i kan på inspiration til hvad i skal ønske jer. Jeg vil nok komme til at lave fler af sådan nogle posts som de her. Der er langt flere ting jeg ønsker mig, end bare de her seks ting, men jeg ville bare vise jer nogle af de ting jeg ønsker mig. Mange af tingene spare jeg også op til, så jeg selv kan købe dem, hvis jeg ikke får dem i gave. Nogle af tingene er lidt til den dyre side, mens andre er lidt billigere. I kan klikke på linksene i toppen for at se hvad prisen er, og hvor man kan købe det henne.

Knus Silvia<3

Likes

Comments

1: PELS JAKKE 2: BOMBER JAKKE 3: DENIM JAKKE 4: BLAZER COAT

Hey folkens

Nu er det jo blevet efterår, og også blevet meget koldere. Så jeg tænkte, jeg ville poste et indlæg om nogle lækre efterårs jakker, så i kan få inspiration til hvilke jakker i vil købe. De kan alle findes på ASOS, og der er link til dem alle øverst i feltet. Hvor i så kan få mere at vide om jakkerne, og kigge nærmere på dem.

Knus Silvia<3

Likes

Comments