Postad i: Saga & Soya, Gravid, Vardag

Katterna myser i sängen. Jag har precis vilat en stund. Är extremt trött hela tiden igen. Det känns som att något stort är på g. 😜

Jag lyckades ta mig till Citygross. Mannen hämtade upp mig när han slutat jobba. Det kändes ok just då. När vi väl kom dit så kunde jag knappt gå. Det känns som att ett bowlingklot vill ut. Det strålar nedåt och gör ont. Trycker mot urinblåsan och jag får sammandragningar hela tiden. Så jag måste nog tyvärr ge upp det där med att gå nu. För det går inte. Jag får stanna hemma och ta det lugnt.

Jag hittade i alla fall dessa söta tvättlappar och fick en gratis Hummus. De stod och delade ut utanför. 👍🏻

Nu blir det lite tvmys innan det blir läggdags på riktigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Gravid

På vilken dag födde ni och hur startade er förlossning??? Det är så spännande nu!!! 😄

Likes

Comments

Postad i: Gravid, Vardag

Idag är det bara 25 dagar kvar till beräknad födsel. Vilken dag tror ni att han kommer?

Godmorgon förresten!
Jag har börjat vakna halv sex på morgnarna. Lite jobbigt sådär eftersom det är helt mörkt ute.

Idag är det enda på schemat att försöka orka ta mig till Citygross när mannen slutat för att köpa smörgåstårtematerial. Jag är så sugen på det och vill bjuda på det på lördag. Men det är helt upp till kroppen. Citygross är den enda butik som har färdiga frysta bröd för det och i olika storlekar.

Nu har jag precis ätit frukost och kikar på Nyhetsmorgon. Kanske jag sover en stund till sen.

Likes

Comments

Postad i: Gravid, Fest, Libra

Tack för alla grattis! 😍

Man måste göra en ful min när man tar selfies. 😜

Vi började dagen med att spana in bebisen med ultraljud. Allt såg perfekt ut idag. 👍🏻 Nu är det inte långt kvar. Det känns nästan lite overkligt. Om max 5 veckor är han här. Det är så spännande och pirrigt!!!

När vi kom hem firades min födelsedag med lite gofika från Bröd och Vänner. Mums vad gott allt var. Helst den där chokladkakan. Halleluja moment på den!!!

Jag fick en jättefin present av min man. Något jag önskat mig länge men som jag inte haft råd med. Det är en effekt till sången. Jag är ju musiker och producerar egen musik och sjunger. Den här ska bli riktigt rolig att sjunga igenom när vi spelar live. Jag kan sköta allt själv och få det precis som jag vill ha det. Perfekt!!!

Mannen jobbar kväll så jag och denna burk har legat i soffan och kollat på lite serier. Bonussonen kom hem med en Ben & Jerryglass med ett värmeljus på. Det var ju gulligt! Jag har pratat med min mamma och ena syster på telefon. Så jag har inte känt mig så ensam. Det blir lite mer kalas på lördag. Men bara ett litet för jag orkar inte just nu. Det kommer en större fest senare. Lovar!!!

Nu har jag redan bäddat ner mig i sängen och ska läsa ikapp lite bloggar. Känner mig helt slut idag. Det är inte lätt att bli gammal. 😜

Likes

Comments

Tack för påminnelsen Hyresgästföreningen. Jag som trodde det var 30 jag fyllde. Men det kan vi väl säga? 😜

Likes

Comments

Postad i: Gravid, Bebis, Saga & Soya

Godnatt säger Soya!

Idag har vi slappat mycket. Sen varit iväg en runda på Kvinnokliniken på en förlossningsföreläsning. Det var intressant. Men det mesta visste jag redan. Ville veta mer om smärtlindring men det tog de inte upp. Så får fråga vår BM mer om det.

Nu ska jag sova. Imorgon blir det ultraljud och flödesmätning på Specialistmödravården. Ett av våra rutinbesök så inget akut alltså. Hur mycket tror ni att han väger imorgon?

Godnatt!

Likes

Comments

Postad i: Gravid, Vardag

Godmorgon säger Saga och tittar lite skeptiskt på mig.

Jag la mig vid 22 igår efter att ha tagit två alvedon. Har faktiskt kunnat sova rätt så bra. Trodde jag skulle oroa mig hela tiden. Men jag var väl för trött för det. Hade ju nerverna på helspänn igår.

Jag ligger här med värmedynan. Ska försöka göra lite övningar mot foglossningen idag. Se om det kan hjälpa lite. Ikväll ska vi på en förlossningsföreläsning. Hoppas jag orkar med den för den är väl bra att gå?!?

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Postad i: Gravid, Bebis

Klockan 15 kom jag in på Specialistmödravården. Då fick jag sitta och vänta på en läkare först. Har ett så fruktansvärt tryck nedåt som kommer och går. Riktigt jobbigt då det gör väldigt ont.

Efter en stund kom BM in och ville göra CTG i alla fall. Bebis verkade väldigt stressad idag. Hjärtljuden var snabbare än vanligt. Så t om jag reagerade.

När läkaren väl kom in så ville hon att jag skulle fortsätta med CTG på Prenatal. Så jag fick flytta ner två våningar.

Där låg jag först i en halvtimme. Låg och sneglade på apparaten och bebis verkade lugnare. Helst plötsligt dippar hjärtljuden ner till 80. Jag får sån panik. Är inte själv på rummet så blir helt förstenad. Barnmorskan kommer in och ber mig lägga mig på sidan istället. Då blir det bättre igen.

Efter detta ringde jag min man som fick sticka från jobb. För fy vad dåligt jag mådde. Hjärtljuden hoppade upp och ned. Men bebis var väldigt aktiv. Det dippade en gång till och då halvlåg jag på rygg efter middagen. Så nu blir det absolut inget mer ryggläge för mig. Riktigt läskigt!

Trodde inte att bebisen blev påverkad så snabbt. Livmodern kan trycka mot kroppspulsådern på mig. Efter ett tag kan det påverka bebisen också. Hemma ligger jag aldrig på rygg. Nu kommer jag inte ens att halvsitta mot rygg.

Jag fick träffa en annan läkare som inte kände sig orolig. Det fanns förklaringar som kändes logiska. Så jag fick åka hem. Trodde jag skulle få stanna kvar.

Ingen förlossning är på g heller. Så jag får stå ut med smärtan och ta det lugnt. Är lite dålig på det där sista.

Nu ska jag sova! Godnatt!

Likes

Comments

Postad i: Gravid

Godmorgon!
Jag börjar morgonen med TENS och alvedon. Har fått sova lite i natt i alla fall. Skönt!

Idag ska jag på en extra kontroll på Specialistmödravården för jag hade så ont igår. De vill helst inte ge mig mer Citodon då bebisen kan komma snart. Det kan ge honom andningsdepression. Huga! Nej det vill vi inte utsätta honom eller oss själva för. Så de ska kolla om något är på g eller om det bara är kroppen som bråkar lite. Det kan vara min endometrios som känns mer nu också då han har fixerat sig. Vi får väl se vad de säger. Lite pirrigt!!!

Likes

Comments