Postad i: Bebis

Igår var det dags för det första badet. Vi har ingen badbalja så det fick bli i vasken. Nackdelen med det är att vattnet blev kallt direkt hela tiden. Så en balja måste skaffas. Hur badar ni era små? Efteråt var han helt hal av badolja. Hi hi! Han tyckte väl det var lite sådär. Det blir nog bättre när vattnet är varmare.

En trött mamma och en busig bebis som vill ha mat. NU!!! 😜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Bebis, Fest

Igår hade vi besök av mormor och morfar.

Samt farmor och Hans som inte kom med på bild. Pappa Jonas fick sin gamla nalle som får gå i arv. Nu sitter den bredvid min hund Smulan och väntar på gos och bus.

Vi fick en massa fina presenter. Jag har inte hunnit fota dem ännu. Har börjat få migrän som kommer och går. T om med aura ibland. Riktigt jobbigt! Antar att det är hormonerna som bråkar nu. Kanske mitt blodvärde bråkar också. Det var väldigt lågt efter förlossningen. Så nu äter jag Niferex varje dag. Borde kolla värdet igen.

Nu måste jag "springa" ner i tvätten innan maten kommer.

Likes

Comments

Postad i: Bebis, Fest

Idag har vi haft besök av faster Cajsa och farbror Calle.

Calles fru Eva, en stolt farfar Tony och fru Anita som aldrig kom med på bild. Bebis sov sig igenom hela besöket. Ingen endaste protest när han skickades runt till alla. Sömntuta där! 😜

Vi fick en massa fina kläder och en filt. Lite för stora ännu. Men kommer nog passa bra sen i början på nästa år då det säkert kommer att vara som mest kyligt.

Alla tre tackar för alla presenter och mys. Nu ska vi äta Taco Nachos och klockan åtta blir det Så mycket bättre. Det ser vi fram emot.

Likes

Comments

Postad i: Bebis

Idag har vi haft fullt upp. Vi började dagen med ett snabbesök av Nicklas, Lena och lille Alve som endast är någon vecka äldre än vår bebis. Vi fick en superfin kofta som han hade växt ur. Tyvärr kunde de inte stanna så länge för vi skulle ha hembesök från vår sköterska på BVC.

Sköterskan var väldigt trevlig och verkade bra. Hon skulle egentligen vägt honom. Men eftersom vi skulle iväg till amningsmottagningen sen så hoppade vi över det. Vi gick igenom journalen och lite sånt. Sen nästa vecka blir det ett besök hos dem.

Sen tog vi bussen till Kvinnokliniken. Där träffade vi en barnmorska som vägde bebisen. Han har gått upp lite sen i onsdags så vi behöver inte gå dit och få mer hjälp med amning och tillmatning. Skönt! Vi kör på så här ett tag till så får BVC följa upp.

Sen gick vi inom Ica och hämtade lite paket. Efteråt gick vi hem. Det var skönt att komma ut lite även om det regnade lite.

Ett nytt paket från Goboken hade kommit. Fina saker men vi tror inte att vi ska prenumerera mer. Det är roligare att köpa de böcker man vill ha istället.

Det hade kommit ett paket från Cilia. Min fina vän från Hässleholm, där jag också kommer ifrån. Titta vad fina kläder!!! 😍

Sen var där ett paket från Ulrica. Kassören i föreningen Barnlängtan som jag är sekreterare i. Så mycket och fina saker. 😍

Andra presenter vi har fått är denna fina bok från Sophie och Magnus som bor i Stockholm. 😍

Samt denna fina blomma och nalle från Bobban och Ammi i Göteborg. 😍

Tusen tack allihopa!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Bebis

Igår fick vi göra oss fina för att åka till Kvinnokliniken och träffa en barnmorska för att diskutera amning. Bebis är lite liten och behöver lite extra hjälp. Så det fick bli amningsskola med tillmatning med matspruta.

Det blev en premiärtur med barnvagnen. Tyvärr så regnade det så det fick bli buss och sen försöka gå lite snabbt utan att bli blöta. Vi har inget regnskydd. Eller jo vi har ett till sittvagnen men det passade inte till liggdelen. Typiskt!

Idag firar vi en vecka. Tänk att en hel vecka har gått sen den här lille sötnosen kom. Tiden får inte gå för snabbt nu.

Själv är jag extremt trött då det ska ammas varannan-var tredje timme dygnet runt. Sen ska det avslutas med lite extra mat. Så det tar lite tid. Jag har fortfarande ganska ont efter förlossningen och det är svårt att sitta. Hoppas det lägger sig snart.

Nu ska jag vila lite igen för ögonen går i kors och jag får inte riktigt till någon bra text. 😜

Likes

Comments

Postad i: Bebis, Vardag

Hej!
Vi lever i vår bebisbubbla och myser en massa. Små rutiner börjar sakta men säkert ta form i vårt liv. Även om det mest består av äta, sova, kissa och bajsa just nu. Hi hi! Men det är det som denna tiden är till för. Inga måsten. Bara mys.

Idag har vi testat spjälsängen. Den är stor och bebis liten. Men det ser mysigt ut. I natt ska han få testa att sova där. Amningslarmet är installerat. Vilket oljud det blir om den larmar. Höll på att kissa på mig. Men det ska ju höras på långt avstånd också. De andra nätterna har han fått sova i babynestet bredvid mig.

Tänk att vara så liten att man kan ha sin snutte till filt. Hi hi!

Vi har även testat vagnen lite snabbt. När vi ska gå ut måste vi vara noga med att kolla så att ingen katt ligger i korgen. Vilken ångest det hade varit. De gillar nämligen att ligga där.

Nu ska vi sova. Imorgon ska vi ut på äventyr. Det blir ett besök på amningsmottagningen eftersom vi hade lite problem i början. Men nu funkar det bättre.

Godnatt!

Likes

Comments

Postad i: Bebis

Den 13 oktober klockan 13:33 föddes vår lille son som då var 45 cm lång och vägde 2820 g. Vårt lilla mirakel och minibebis.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Pst! Den där nalleoverallen var lite stor i storlek 50. Hi hi!

Likes

Comments

Postad i: Musik

Mitt favoritband Depeche Mode ska ut på turné igen nästa år. Jag trodde de hade gett upp. Så det ser jag fram emot. Det får bli Köpenhamn för min del. Fler som ska se?

Likes

Comments