Traditionsenligt ska väl alla toppklubbar i allsvenskan kolla läget med Kujovic nu i samband med transferfönstret, detta gäller förstås även DIF. Vi har inte testat själv men agenten sägs ha ett autosvar i frågan: han vill ta en plats i VM-truppen och därmed är en flytt inte aktuell före mästerskapen.

Med 4 starter på 13 matcher i Bundesliga 2 förstår vi inte riktigt resonemanget. Andra trovärdiga källor menar att 29-åringen vill till Kina eller motsvarande, det förstår vi mer av.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Toivonen kommer av naturliga skäl att spela vidare i Toulouse fram till VM i Ryssland, men verkar därefter vara öppen för annat. Bosse har officiellt bekräftat kontakt, men våra källor pekar tyvärr på att väldigt många kontaktat Olas representanter, däribland MFF, men också ett antal klassiska ”cash-in-klubbar” som tex Al Ain, Dalkurd/Flyttkurd (!) och typ samtliga klubbar i Kina.

Vi på bloggen tänker att en lösning med Ola som sträcker sig över kontraktsslutet för våra övriga oldies vore drömmen.

Likes

Comments

Efter ett par besök på Kaknäs är våra källor övertygade om att bara detaljer i det personliga kontraktet återstår innan vi har en ny, spännande ytterback i truppen.

Johan Andersson, med utgående kontrakt med Sirius, förväntas skriva på vilken dag som helst. 22-åringen är känd för sin offensiva läggning och fina avslut, lite som Beijmo tänker vi...

Likes

Comments

Efter årsskiftet kan Engvall i teorin spela för Bristol igen, men då truppen, enligt coach Johnson, redan innehåller en komplett anfallsbesättning är det i praktiken inget alternativ.

I väntan på annat spännande (Bristol reder just nu försiktigt ut om spel i u23 under december är ok enligt regelboken) så njuter Gus av sin första semester på nästan 3 år. Han beräknas vara ”hemma” i Bristol i början på december.

Under tiden säger källor till oss att den fullkomligt misslyckade sportchefen i Göteborg kontaktat Bristol, och att Bosse väntar in den perfekta tiden för ett skambud. Fortsättning följer...

Likes

Comments

Många är vi som funderat på vad som händer med Garba och ärligt talat är vi många som undrar vad som hände med Bosse den dagen han bestämde sig för att värva den stora forwarden.

Äntligen har den ena frågan fått ett svar, Garba lånas ut till Gzira United (Malta) fram till sommaren, med option på köp. Kul för alla inblandade.

Likes

Comments

Återigen nås vi av ryktet att Sam Johnsson är aktuell för DIF, trots att andra uppgifter i medierna pekar på att Göteborg är hetaste spekulanten.

Det finns ett annat rykte värt att nämna i sammanhanget, att Bosse har något STORT på gång till kommande transferfönster. Många tipsare kopplar ihop dessa rykten och då skulle följaktligen Sam vara det stora. Orimligt tycker vi, att betrakta Sam som något stort för ett lag med Kim Källström i är helt uppenbart fel.

Går det egentligen att göra något större än att värva Kim Källström i ett transferfönster?

Likes

Comments

Det har skvallrats om Omar Eddahri sedan årsskiftet, och då var det faktiskt aktuellt med en återförening, Eddahri + Özcan.

Men i detta fönster är det tydligt att Omar Eddahri endast ser utlandet som alternativ, men att AFC antagligen får behålla honom året ut.

Likes

Comments

Anton Andreasson har skrivit på för Jönköpings Södra, då finns det återigen anledning att fundera på om Dzenis Kozica kan hamna i DIF. Även Rosenborg och Östersund sägs bevaka Dzenis, som enligt lokaltidningar i Jönköping inte har några problem med att spela kvar.

Massor eller inget alls, kvällen är fortfarande väldigt öppen.

Likes

Comments

Enligt uppgifter till bloggen ska hammarbys nya spelare Tankovic uttryckt sig i stil med "jag har kommit till hammarby för att vinna titlar, det var längesen de vann SM-guld". Parallellt med dessa rykten har vi flera källor som påstår att Tankovic är förhållandevis normal.

Likes

Comments

DIF ska enligt uppgifter till bloggen ställt frågor till AFC kring Buya Turay och möjligheterna att köpa loss honom som en konsekvens av eventuella försäljningar. Turay har dock siktet på utlandet men samtidigt lockar det AFC-spelaren att återförenas med sina favorittränare, Özcan och Ivan. Snart vet vi mer..

Likes

Comments