Återigen nås vi av ryktet att Sam Johnsson är aktuell för DIF, trots att andra uppgifter i medierna pekar på att Göteborg är hetaste spekulanten.

Det finns ett annat rykte värt att nämna i sammanhanget, att Bosse har något STORT på gång till kommande transferfönster. Många tipsare kopplar ihop dessa rykten och då skulle följaktligen Sam vara det stora. Orimligt tycker vi, att betrakta Sam som något stort för ett lag med Kim Källström i är helt uppenbart fel.

Går det egentligen att göra något större än att värva Kim Källström i ett transferfönster?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har skvallrats om Omar Eddahri sedan årsskiftet, och då var det faktiskt aktuellt med en återförening, Eddahri + Özcan.

Men i detta fönster är det tydligt att Omar Eddahri endast ser utlandet som alternativ, men att AFC antagligen får behålla honom året ut.

Likes

Comments

Anton Andreasson har skrivit på för Jönköpings Södra, då finns det återigen anledning att fundera på om Dzenis Kozica kan hamna i DIF. Även Rosenborg och Östersund sägs bevaka Dzenis, som enligt lokaltidningar i Jönköping inte har några problem med att spela kvar.

Massor eller inget alls, kvällen är fortfarande väldigt öppen.

Likes

Comments

Enligt uppgifter till bloggen ska hammarbys nya spelare Tankovic uttryckt sig i stil med "jag har kommit till hammarby för att vinna titlar, det var längesen de vann SM-guld". Parallellt med dessa rykten har vi flera källor som påstår att Tankovic är förhållandevis normal.

Likes

Comments

DIF ska enligt uppgifter till bloggen ställt frågor till AFC kring Buya Turay och möjligheterna att köpa loss honom som en konsekvens av eventuella försäljningar. Turay har dock siktet på utlandet men samtidigt lockar det AFC-spelaren att återförenas med sina favorittränare, Özcan och Ivan. Snart vet vi mer..

Likes

Comments

Bosse riskerar att tappa mittfältsspelare tätt inpå deadline, el Kabir, Mange, Hansson och Mrabti är spelare som enligt uppgifter till bloggen ställts frågor om.

Vi har tydliga, och klart mindre tydliga, indikationer på att det finns spelare på Bosses radar som snabbt kan köpas in som ersättare.

Likes

Comments

Jawo missade dagens träning och Örebro verkar vara orsaken. Vi har fått information om att den dörren var stängd, men nu ryktas den återigen stå på glänt. Vi återkommer, om inte någon annan hinner före.

I sammanhanget passar vi på att nämna att Gefle INTE avser att värva mer. Trist då de tidigare anmält intresse för halva vår avbytarbänk.

Likes

Comments

Elaka rykten gör gällande att flera scouter fått upp ögonen för Othman i samband med hans senaste matcher, fullt förståeligt då han var livsfarlig vid varje bollkontakt mot Malmö senast.

Det ryktas om Antalyaspor, i övrigt inga namngivna klubbar. Bosse har förhoppningsvis en plan b om vi släpper spelare såhär tätt inpå deadline..

Likes

Comments

Med nya forwards på plats ligger fokus på andra positioner i laget. Vi hoppas få mer info under dagen, just nu har vi indikationer på att det kan komma in mer nordiska spelare i form av ytterback och defensiv mittfält...

Likes

Comments

Hansson har uppvaktats löpande under säsongen av Halmstad och nu en dag före deadline är det återigen aktuellt. Halmstad har nyligen släppt flera spelare i backlinjen och på mittfältet, dessutom lyckades de inte locka Karlis.

Även Gefle har ställt frågor om sin förra guldklimp men superettans bottenskikt lockar enligt uppgift inte Hansson, som kan spela både på mittfältet och i försvaret.


Enligt lösa rykten i korvkön utanför ståplats skulle Hansson faktiskt kunna spela på alla platser i Gefle, bloggen har dålig koll på superettan men medger att det låter rimligt.

Pelle då?

Nej. Det finns inget som tyder på Pelle Olsson är aktuell någonstans.

Likes

Comments