Det har skvallrats om Omar Eddahri sedan årsskiftet, och då var det faktiskt aktuellt med en återförening, Eddahri + Özcan.

Men i detta fönster är det tydligt att Omar Eddahri endast ser utlandet som alternativ, men att AFC antagligen får behålla honom året ut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Anton Andreasson har skrivit på för Jönköpings Södra, då finns det återigen anledning att fundera på om Dzenis Kozica kan hamna i DIF. Även Rosenborg och Östersund sägs bevaka Dzenis, som enligt lokaltidningar i Jönköping inte har några problem med att spela kvar.

Massor eller inget alls, kvällen är fortfarande väldigt öppen.

Likes

Comments

Enligt uppgifter till bloggen ska hammarbys nya spelare Tankovic uttryckt sig i stil med "jag har kommit till hammarby för att vinna titlar, det var längesen de vann SM-guld". Parallellt med dessa rykten har vi flera källor som påstår att Tankovic är förhållandevis normal.

Likes

Comments

DIF ska enligt uppgifter till bloggen ställt frågor till AFC kring Buya Turay och möjligheterna att köpa loss honom som en konsekvens av eventuella försäljningar. Turay har dock siktet på utlandet men samtidigt lockar det AFC-spelaren att återförenas med sina favorittränare, Özcan och Ivan. Snart vet vi mer..

Likes

Comments

Bosse riskerar att tappa mittfältsspelare tätt inpå deadline, el Kabir, Mange, Hansson och Mrabti är spelare som enligt uppgifter till bloggen ställts frågor om.

Vi har tydliga, och klart mindre tydliga, indikationer på att det finns spelare på Bosses radar som snabbt kan köpas in som ersättare.

Likes

Comments

Jawo missade dagens träning och Örebro verkar vara orsaken. Vi har fått information om att den dörren var stängd, men nu ryktas den återigen stå på glänt. Vi återkommer, om inte någon annan hinner före.

I sammanhanget passar vi på att nämna att Gefle INTE avser att värva mer. Trist då de tidigare anmält intresse för halva vår avbytarbänk.

Likes

Comments

Elaka rykten gör gällande att flera scouter fått upp ögonen för Othman i samband med hans senaste matcher, fullt förståeligt då han var livsfarlig vid varje bollkontakt mot Malmö senast.

Det ryktas om Antalyaspor, i övrigt inga namngivna klubbar. Bosse har förhoppningsvis en plan b om vi släpper spelare såhär tätt inpå deadline..

Likes

Comments

Med nya forwards på plats ligger fokus på andra positioner i laget. Vi hoppas få mer info under dagen, just nu har vi indikationer på att det kan komma in mer nordiska spelare i form av ytterback och defensiv mittfält...

Likes

Comments

Hansson har uppvaktats löpande under säsongen av Halmstad och nu en dag före deadline är det återigen aktuellt. Halmstad har nyligen släppt flera spelare i backlinjen och på mittfältet, dessutom lyckades de inte locka Karlis.

Även Gefle har ställt frågor om sin förra guldklimp men superettans bottenskikt lockar enligt uppgift inte Hansson, som kan spela både på mittfältet och i försvaret.


Enligt lösa rykten i korvkön utanför ståplats skulle Hansson faktiskt kunna spela på alla platser i Gefle, bloggen har dålig koll på superettan men medger att det låter rimligt.

Pelle då?

Nej. Det finns inget som tyder på Pelle Olsson är aktuell någonstans.

Likes

Comments

Med en taggad Engvall på plats, en Badji som äntligen blivit befriad från bänken, en spännande jätte från Norge och med en landslagsaktuell Kerim som utmärkt alternativ blir det svårt att slå sig in i startelvan för övriga forwards i truppen. Vi redogör kortfattat för en del av de många rykten som nått oss relaterat till detta.

Flera klubbar har enligt uppgift till bloggen kontaktat Bosse för att låna Garba och förhandlingar lär fortgå under kvällen, bla Gefle, BP, Syrianska och AFC sägs ligga på. Garba är själv intresserad av lån för att få speltid så det är högst troligt att det löser sig innan deadline.

Tino är inte intressant att låna ut enligt vad vi förstått. Klubbar som hört av sig om får ett bestämt nej.

Jawo ligger ju praktiskt taget redan ute på blocket, gratis mot avhämtning. Bloggen har dock inga indikationer på att han accepterar att bli utlånad.

Likes

Comments