Denna afton har varit lite utav en "rehabiliteringsafton". Har tagit en lång dusch, skrubbat hela kroppen, haft ansiktsmask, smörjt in hela kroppen och nu ska jag dricka te med citron, ingefära och en maaaassa honung. Nu räcker det med att vara sjuk känner jag! Rätt så jobbigt och gå runt och låta som en 13 årig kille i puberteten hela tiden..(har alltså varit hes från och till sen i tisdag) så ja vad ska man säga, soffan kallar!


Aftonens outfit

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

Hittade denna parfym i en liten undan gömd låda här hemma igår och hade helt glömt bort hur underbart den doftar. En riktigt vår doft detta! Så passande att den blev hittad nu när våren är påväg och allt. In Love. 

När flaskan tar slut vilket den kommer vara snart kommer jag definitiv köpa mig en ny.

Likes

Comments

Älskar att det är sol idag! Så underbart! Var bara tvungen och ha på mig solglasögon imorse på väg till jobbet haha även fast solen inte riktigt var så stark än.

Nu ska jag göra en välförtjänt cappuccino till mig själv för känner mig väldig flumsi (om man nu kan säga så) och känner att jag inte riktigt vet vad jag håller på med. Måste. Vakna. Till.

  • 7 readers

Likes

Comments

​Last night. Monika kom hem till mig vi drack lite gott vin sen drog vi ut en sväng sen stack vi hem igen. Ja min kväll kortfattat haha plus att jag var helt hes igår så såg ut som en blyg jävel som inte vågade prata med någon men sanningen är den att jag bara inte fick fram några ord. Den höga musiken var heller inte till någon hjälp..Likes

Comments

Yeezz tänkte att jag skulle prova på bloggar yrket lite granna! Skönt och skriva av sig + tycker om att ta bilder så varför inte! Får vi se hur länge det varar haha

Bjuder på lite bilder som är tagna på Roskildefestivalen i somras för att idag, idag har jag en badfaceday.


yepp det är kendrik där ja

Likes

Comments