Så er der kun 3 dage til jeg fylder 16 år. Det sidste år er gået hurtigt og jeg har oplevet meget. Men meget bliver ændret. Alt hvad jeg er van til vil ikke længere være det samme. Efterskole. Jeg ved endnu ikke helt hvad jeg skal syntes om det. Men vi må se når jeg starter d. 13 august. Jeg er nervøs og spændt. Men efterskole betyder nye venner og mere ansvar. Jeg tror jeg er klar. Bertram? Mange spørg end til ham og jeg er hvad der skal ske. Jeg elsker ham og det vil ikke ændre sig og det er vi enige om. Jeg har pakket. Og når jeg så fylder 17, er efterskolen slut. 16 bliver et godt år.

Og så er jeg 16, og kan købe ØLLER! Et skridt tætter på voksen livet. Der er efter hånden ikke mange skridt tilbage.

Men det var en lille starter til mine efterskole indlæg, som senere hen vil komme.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Nu kommer min anden. What I eat in a day. Denne gang er det fra min ferie på Sicilien. Aftensmaden skrifter dog fra dag til dag. Men en "What i eat in a day" på Sicilien kunne se sådan her ud.


Morgenmad: en masse lækkert frugt, og en bolle med marmelade. Frugt er rigtig god her i Italien og det udnytter jeg med lidt melon og kiwi.

Frokost: frokosten laver vi for det meste selv, endten i sandwich hvis vi ikke er hjemme ellers laver vi lidt blandede som vi gjorde idag. Der er lidt forskellige pølser og oste, pasta, brød, frugt, kylling nugges mm. Dejlig og mættene frokost.

Aftensmad: Vores aftensmad her ned, er meget forskellig fra dag til dag. Nogle dage er det, forret-hovedret og andre dag kun hovedret eller hovedret og dessert. Idag var det en forret og en hovedret. Forresten var noget "antipasti", som vi alle delte. Rigtig lækkert italiensk forret. Til hovedret fik jeg en lækker pizza:) som altid er fantastisk i italien.

Håber i alle sammen for lækker mad, du jeres ferie og for en masse farve og gode stunder.

Likes

Comments

Hold da op. Ved ikke hvor længe denne trend har været på Instagram men for mig er den rimelig ny. Og jeg er helt oppe og køre over den! Det er det vildeste selvtillidst boost og giver klar til smil på læben. Læs vidre hvis du er interesseret.Som i nok kan se så viser det at alle kan se "perfekte" ud hvis de posere ordenligt og i den rigtige belysning. Flere og flere piger deler billeder i bikini eller i fitness osv.(specielt her til sommer) og mange piger(hvis ikke alle) sammen ligner sig med de billeder de ser, men her viser hun at man også kan have en lille dele som alle os andre.

Får når de ikke engang selv ser sådan ud hele tiden, hvorfor så selv gå og prøve en lang kamp om det "perfekt" som alligevel aldrig kan vindes?

Vi ser ud så vi gøre og man kan ikke være "perfekt" hele tiden, vi er alle beautiful. Håber at i fik en smule inspiration på den sidste lille dele af den kedelig mandag)

(Tjek hende youtube video ud - den er 8 min hver at se: https://m.youtube.com/watch?v=upFZKRqCMzo)

Likes

Comments

Sommerferien er over os, og jeg er rejst til Sicilien Italien. Min familie og jeg nyder den skønne temperatur og den lækre mad. Det er andet år i træk at vi rejser til Italien, og i år er endnu en succes. Udover at jeg stadig har til på onsdag på Sicilien, tager jeg også et smut til Malaga, Spanien med min kæreste Bertram, hans storebror Theo og hans kæreste Hannah. En rejse jeg glæder mig meget til.

Selvom der er mange rejse i mit hoved lige nu, er efterskole også noget jeg tænker meget på. Pakkeliste, venner, planer, nye lærer, romie og en hel masse andet. Der er nu under en månede til jeg starter på Sorø Efterskole. Jeg glæder mig men er også bange og nervøs. Der er meget der vil ændre sig og det er jeg meget nervøs over. Der er en masse nye oplevelser der venter, og jeg er spændt på hvad der kommer til at ske.

Sommerhus, fester, strand og is skal der selvfølgelig også nås, inden man rejser væk fra det hele. Det bliver hvertfald ikke en kedelig sommer forhåbenligt.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Så sluttede folkeskole. Eksamenerne er færdige, bøgerne er afleveret og tårene er faldet. I torsdags fik jeg mit eksamens bevis, det er helt vildt det er slut. Det hele gik så hurtigt man når slut ikke er nyde det, før det er slut. Og for mit ved kommende er det første nu, det går op for mig hvad jeg havde og hvad jeg har taget forgivet i 10 år er slut og det jeg har brugt tæt på hele mit liv på er slut. Jeg vil savne min bedste veninde og min helt vidunderlige kæreste.

Men Næsten stop starter....

Mit liv vil ændre sig helt. Det er ikke længere de samme mennesker, de samme omgivelser eller den samme hverdag. Jeg glæder mig, men er også nervøs. Efterskolen nærmer sig langsomt. Nu må vi se hvad der kommer til at ske, jeg er klar(håber jeg).

Har forresten tagget min translokations kjole hvis nogle er interesseret:)


Likes

Comments

Hej bloggen:)

Godmorgen! Her til morgen, fik jeg lige lyst til at dele nogle stemnings billeder ved foråret. Det er nu begyndt at vende lidt med vejret, fra det kolde deprimerende til det mere lyse og glad vejr. Jeg elsker det, det er dejlig at kunne tage hjem kl. 20-21 og det stadigt er lyst.

Dejligt med sol og varme!

Håber i nyder foråret og ferien! Vil også lige sige er jeg har lidt travlt med skole og afgangsprøverne med oploader når jeg har mulighed.

Likes

Comments

Hej bloggen:)

Idag vil jeg lave en "What i eat in a day". Det var fra i søndag, ved godt det er lidt forsinket. Men har 2 udveksling elever som jeg skal søge lidt for.

Det først billede, er fra min morgenmad.
Den bestod af en morgenbolle med smør og abrikos marmelade. Med tre jordbær. Dejlig nemt og lækkert.

Så kom frokosten som idag, og som en hel masse andre dage var avokado. Jeg elsker avokado og spiser det rigtig ofte. Det smager og ser rigtig lækkert ud.

Mellem frokost og aftensmad fik jeg en lille snack ting, som var morgenmads produktet: fitness med mælk og jordbær. Smager rigtig godt og giver lidt energi.

Til aften fik vi niget lækkert kød min far havde grillet. Med hjemmelavet pomfritter og appelsin salat, som er kål, appelsin og granatæblekerner. Det var mega godt, elsker det hele!

Men ja det var alt jeg fik spist den søndag, håber i alle kommer igennem mandag igår nemt og så ses vi i næse opslag.

Likes

Comments

Heyy;)

Idag er det søndag og søndag er altid trist for der er ofte lektie dag fordi man altid udskyder lektierne til sidste øjeblik og så er tanken om mandag morgen heller aldrig dejlig. Regnvejret hjalp selvfølgelig heller ikke, for nu troede jeg også lige at det var begyndt at blive forår i Danmark men man kan aldrig regne med vejret her.

Det jeg har brugt min søndag på, er en masse gammel paradis, hård 3. timer langs træning og min søde kæreste Bertram, som altid reder den trist søndag.

Håber i for noget lækkert ud af jeres søndag. Jeg var heldig og havde ingen lektier, som jeg gad at lave:)

Ses i mit næste opslag.

Likes

Comments

Hej bloggen:)

Endelig er det godt vejr! Solen skinner og det er bare en lækker fredag;) Har virkelig savnet sol og varme, endelig er det ikke pisse koldt og overskyet.

Her den 1. marts blev det ifølge kalenderen forår, men jeg syntes, at det først er idag, det føles som forår, og håber det forsætter sådan. Ikke mere vinterjakker og store støvler, men istedet forårs jakker og sneakkers:)

Glæder mig også rigtig meget til at naturen bliver grønne og det bliver lysere om morgen og aftenen. Det var også helt underligt at det var lysere i morges da jeg stod på klokken 7.

Sommer syntes jeg er den bedste årstid og kan slet ikke vente, til det endelig bliver sommer.

Tog nogle billede da jeg kom hjem fra skole som jeg vil dele med jer:) Dejligt med noget solskin ind af vinduerne:) Og med lidt avokado;) 

Håber at i også nyder solen og glæder jer til sommer ligesom jeg:)

Ses:)

Likes

Comments

Hej bloggen:) (Tror aldrig jeg kommer til, at vænne mig til det...)

Ville bare lige sige en smule mere om mig selv. Bare som en ekstra opstart ting.

Hej er en pige på 15 år og er 165 cm høj. Jeg går i 9. klasse på en privatskole, som ligger 8 min fra hvor jeg bor. Jeg bor i hus, med min mor, far og lillebror på 13. Udover det har jeg en lille kat som jeg har haft i 2 år. I min fritid går jeg til spring gymnastik/Teamgym, som jeg burde være til 3 gang om ugen. Når jeg ikke er til træning, er jeg rigtig meget sammen med min kæreste Bertram som jeg har været sammen med i 9 måneder eller også ser jeg netflix eller viaplay :) Jeg elsker al slags frugt og slik! Mine ynglings serier er, prertty litlle liars og har indtil nu set 7 sæsoner. Jeg har ikke noget imod skolen, men hader samfundsfag og naturfag! Jeg bruger meget af min til på snapchat eller instagram, og nu også bloggen(forhåbenligt.)

Vil også lige sige nogle underlige ekstra ting om mig selv:

Det første er at, Jeg griner når jeg føler smerte, som foreksempel hvis jeg brænder mig så ville ikke græde eller skrige, jeg ville griner og sige av.... Mange bliver tit itvivl om det gør ondt eller ej hvis de ikke ved at det er sådan jeg reagere.'

Noget andet der også er lidt underligt ved meget mig, er at jeg elsker brød men jeg for altid ondt i ryggen når jeg spiser det. Det føles som om at hele brød klumpen sidder fast i ryggen på mig og så efter måske 5. min er det væk. Det er vold underlig, og kan ikke gøre så meget ved det.


Håber at i vil følge med og måske kender mig lidt bedre nu :)

Likes

Comments