Food, Oplevelser

Vi fik det lækreste mad på Rodizio

Der var bare den smukkeste solnedgang

Heyy,

Det er godt nok lang tid siden, men nu vil jeg prøve at starte igen, for jeg synes det er mega hyggeligt at skrive om det jeg går og laver osv.

Men til at starte med kan I få et par billeder fra en mega hyggelig aften, som jeg havde i går, med to af mine aller sødeste veninder<33 Det var simpelthen så godt (& smukt) vejr og vi nød det utrolig meget! Vi fik lækker mad og havde det egentlig bare mega grinern.

- Silke

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Faves, Musik

1 // Lana Del Rey, Summertime Sadness 2 // a-ha, Take on me 3 // Family og the year, hero 4 // KlangKarussell, Sonnentanz

Heey,

Her er noget af mit yndlings musik for tiden.

Jeg elsker at høre musik! Når jeg laver lektier, gør rent, gør mig klar, løber osv. Det skaber en god stemning, og man kan jo få musik til hvilket som helst humør man er i!

- Silke

Likes

Comments

Heey,

Nu er det snart sæson, igen, for de mange konfirmationer. Derfor har jeg valgt at lave en lille inspirations-collage til, hvad man kan ønske sig i gave.

Til sin konfirmation kan man godt ønske sig nogen lidt dyrere ting, end f.eks. til jul eller fødselsdag, men det kommer selvfølgelig helt an på ens families budget! Derfor har jeg både valgt at tage nogle lidt dyre ting, men også nogen ønsker i den billige ende, med.

Jeg håber, at I kan få lidt inspiration, af forslagene, til ønsker<3

- Silke

Likes

Comments

Fashion, Faves

Heey,

Endnu en måned er gået, og det er endelig forår.

På billedet ovenover ser I nogle af mine favoritter fra februar måned.

Det er de ting, jeg har været aller mest glad for at bruge i gennem hele måneden.

Jeg håber, at I allesammen har haft en mega dejlig dag<3

- Silke

Likes

Comments

Fashion

Heey,

Jeg synes, at detaljer i et outfit er det, der kan få det til at skille sig ud og blive personligt, for du vælger helt selv, hvad det skal være, og hvordan sammensætningen er. Jeg synes derfor, at detaljer er noget af det vigtigste.

Detaljer kan være alt fra smykker, som øreringe eller armbånd til huer, halstørklæder osv. Du bestemmer selv, det er kun dig selv, der sætter grænser.

På billederne ser I nogle af mine yndlings detaljer:

1 // Glimmersokker, de kan pifte et hvert kedeligt outfit op!

2 // Ur og armbånd, det kan i den grad gøre et outfit fint, og der findes så mange forskellige varianter af ure og armbånd. Uret som jeg har på er et casio ur i guld, som jeg synes er helt vildt smukt. Armbåndet er et jeg fik af min bedsteveninde i fødselsdagsgave, og det bruger jeg nærmest hver dag, fordi det er så fint og enkelt.

3 // En ring, det er faktisk den eneste ring, jeg har og kan kun passe den på lillefingeren. Det er faktisk ikke så lang tid siden jeg begyndte at gå med ringe, men jeg synes, det er virkelig pænt når folk gør det. Jeg er helt vildt glad for min ring og skal 100% have nogle flere.

4 // En Scrunchie/hår elastik kan altid give lidt ekstra også. Især hvis den er i en fin farve eller mønster. Og hvis man lige har brug for at sætte sit hår op, så har man lige en om håndleddet. Både fin og praktisk.

HUSK: det er de små ting, der gør de største forskelle (især når det kommer til detaljer i dit outfit) <3

- Silke

Likes

Comments

1. Bluse, Nørgaard paa strøget // 2. Cover, Mads Nørgaard // 3. Plakat, Lousiana (kan købes på Lousiana) // 4. Ansigtscreme, lovena (Kan købes i netto. Købte den, da jeg desperat havde brug for en ansigtscreme, og den fungere helt fint)

Heey,

Jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer, hvad jeg købte, da jeg var i København i vinterferien. Der er links til de ting, jeg kunne finde på nettet, under billedet.

Håber at det kan give lidt inspiration<3

- Silke

Likes

Comments

Oplevelser

Heey,

Jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle om, noget af det jeg har oplevet i vinterferien. Og en af de ting, der nok har været det mest spændene, var nok min mors, søsters og min tur til Danmarks hovedstad, København. Vi var afsted i 3 dage, fra mandag D. 13 februar - onsdag D. 15 februar. Det var sygt langtid siden, jeg sidst havde været rigtigt i KBH, så det var fedt at komme tilbage og genopleve byen på ny, og med andre øjne end da jeg sidst var i storbyen.

Vi startede mandag med at tage bussen fra rutebilstationen i Århus til Valby st. Det var en køretur på 4 timer, men den føltes bare uendelig lang. Da vi ankom skulle vi så hen til den lejlighed som vi havde lånt af nogen af vores mega søde venner, da de var på ferie. Det er seriøst den hyggeligste lejlighed ever! Og det var så dejligt at bo der. Da vi ankom slappede vi egentlig bare lidt af og fandt os til rette, før vi skulle ud for at se os lidt omkring. Det eneste vi gjorde den aften var at være ude at spise på restauranten lele , som er et vietnamesisk gadekøkken, og det smager bare så godt! Og så havde vi den sødeste tjener. Han var ikke bare høflig, som man jo skal være som tjener, han var helt igennem sød og rar (og så fik vi også et gratis bærenet, der er mega fint, så det gjorde det bare endnu bedre!!) Maden var helt fantastisk, selvom jeg ikke er den store tilhænger af stærk mad, så var smagen helt forrygende, dog var jeg ikke så sulten den aften.

Tirsdag, valentinsdag, startede vi morgenen ud med god morgenmad, som bestod af boller og hjerteformede pandekager som min søster og jeg havde planlagt at lave til vores mor<3 Efter morgenmaden drog vi ud for at opleve København i dagslys. Vi startede ved Nyhavn med en kop kaffe på emmery's og derefter en times havnerundfart (som rigtige turiser;)).

Om eftermiddagen shoppede vi bare, og spiste sen frokost på det lækreste og hyggeligste sted, der lå lige overfor episode, kaldet Hope. Der fik vi en mega god (og flot) kyllingesandwich + juice, der hed Iron Woman, som bare smagte himmelsk.

Tirsdag aften spiste vi bare lidt let aftensmad i lejligheden, og hyggede om aftenen.

Onsdag var vi på Lousiana, hvor vi så nogle rigtig flotte udstillinger. På Lousiana købte jeg også en helt vildt flot plakat. Efter det gik turen hjem, hvilket igen var en bustur på 4 timer. Det var selvfølgelig træls allerede at skulle hjem, men min mor skulle på arbejde torsdag - fredag, så resten af ferien slappede vi bare af derhjemme.

Alt i alt var det en mega god og hyggelig tur med min mor og søster! og så var det bare vildt dejligt at lave noget andet end bare at være hjemme i Århus.

Håber også at I havde en dejlig vinterferie og, at I kunne lide dette blogindlæg<3

- Silke

Likes

Comments

Heey,

Hold da op, den her dag er bare gået hurtigt!

I dag er det sidste dag i ferien, for mig, hvilket betyder, at hverdagen starter igen imorgen, med skole, lektier, venner og fritidsinteresser. Det har været rigtig dejligt, bare at kunne slappe af og nyde roen, men det bliver nu også rart at komme igang igen. (Der kommer et blogindlæg ud i løbet af ugen om, hvad jeg har lavet i ferien).

Min morgen startede stille og roligt ud med, at jeg vågnede kl. 08:30, hvilket er meget sent for mig, for jeg plejer ikke at sove så længe. Men det var meget rart, nu når det er sidste feriedag. 1 // Til morgenmad fik jeg chiapudding med lidt forskelligt topping og en god kop kaffe. En god morgenmad kan virkelig bare gøre min dag god, og chiapudding lægger altså også en solid bund, vil jeg sige.

2 // Efter det så jeg lidt youtube, og slappede egentlig bare af.

3 // Jeg tog så ud at løbe, og jeg har ikke løbet i laaang tid, så det var virkelig hårdt! Men selvom det var hårdt, var det virkelig en dejlig tur, for skoven var virkelig smuk, og der var lidt tåget, hvilket gav en helt bestemt stemning. Jeg "trænede" også på nogen træningsmaskiner, som vi har i Riis skoven, det var super sjovt og smukt at se ud over vandet.

Når jeg løber, hører jeg ALTID musik, ellers kan jeg slet ikke, og uden musik bliver det altså også lidt kedeligt. 4 // I dag løb jeg i min yndlings træningstrøje fra Lululemon, som min mor faktisk har købt til mig, da hun var i New York, i foråret 2015. Den er helt vildt behagelig og meget pæn på samme tid.

Ellers har jeg bare været i bad, og er rent faktisk blev klippet, dog kun spidser, men det trængte mit hår viirkelig også til! Så har jeg lavet lidt lektier, gjort mig klar til den kommende uge og spist søndagsmiddag med min familie.

Alt i alt har det været en rigtig god dag, og jeg håber også, at I har haft en mega god søndag<3

- Silke

Likes

Comments

Heey,

Det er virkelig mærkeligt det her, men jeg har i lang tid gerne ville prøve at blogge, så nu springer jeg bare ud i det. Jeg ved jo heller ikke om det bliver til noget stort, hvilket jeg slet ikke regner med. Jeg tænker bare, at det kunne være super sjovt.

Men ja, jeg kan jo lige præsentere mig selv lidt:

Jeg hedder Silke Ravnsbæk, og jeg er 15 år gammel. Jeg går i niende klasse, hvilket vil sige at jeg snart er færdig med folkeskolen, puha.. Det er både skræmmende, men også lidt spændene at skulle ud og prøve noget nyt, men nok om det.

Jeg bor i Århus, eller rettere sagt en forstad til Århus, nemlig Risskov. Risskov er seriøst det mest hyggelige sted. Der er masser af caféer og hyggelige steder. Og hallo, så er der skov og strand, bare et stenkast fra mit hus, og det er simpelthen bare så dejligt at man kan komme ud i den friske luft, uden at skulle tage på en stor udflugt.

I min fritid rider jeg og går til spejder, det lyder måske lidt "kikset", men det er egentlig mega fedt, og jeg har virkelig fået de bedste venner gennem disse ting. Mine to fritidsinteresser fylder rigtig meget i min hverdag og der vil nok derfor komme lidt indlæg omkring det også.

Hvis det lyster kan I også følge med på min instagram, hvor der jævnligt bliver lagt billeder op: https://www.instagram.com/silkeravnsbk/

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med det her blogging, og jeg håber at I vil tage super godt imod det<3

- Silke

Likes

Comments