View tracker

Allmänt, Vardag

September började så jävla dåligt. Hilma gick bort. Jag saknar henne så mycket. Annars så var det en lång månad, jag han med mycket, trots att jag inte mådde särskilt bra. Såg Troye, firade lite födelsedagar, såg fram emot mycket.

Oktober. Har typ inget att säga. Fint var ju att jag och Rosen fick fira tre år tillsammans. Var i Stockholm, har varit med min kusin. Insett att vintern är på väg. Att jag kommer frysa i några månader utan stopp. Att varje höst är lika trist och att man såklart ska bli besviken på människor. Insett att oktober kanske är min otursmånad? Haha, nej kanske inte riktigt. Men den började så bra och sen känns det som att antingen alla, oavsett om de vet det eller inte, är på sämre humör på vintern, eller att det är typ en onödig månad. Näe jag vet inte. Det har, egentligen verkligen inte varit min sämsta månad alls, har inte mått så dåligt, och jag har ändå haft lagom mycket att göra. Men när jag ser tillbaks på Oktober så, vet jag inte, det känns lite tomt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Djurrätt

ÅÅÅHHH!!!

Vilken underbar helg. Är så lycklig. Klockan 10 i lördags slogs dörrarna upp till Münchenbryggeriet på Södermalm. Och där inne stod vi och såg hur det tillochmed var kö utanför. Åh.

Jag var med som volontär för Djurens Rätt (såklart, mina favvisar) och jag stod i värvningsstationen, precis i ingången med ett gäng andra deppiga - vårt mål var att få medlemmar! Och, det fick vi. Alla som kom var så glada och man blev helt i extas när man gick upp och kollade i mässhallen - det var så mycket folk. Så många som känner till Djurens Rätt, har en positiv inställning till Veganism och som stöttar det. Det kändes så bra att vara en del av volontärgänget denna helg.

Jag vet inte vad jag kommer vilja jobba med i framtiden, oavsett, så vill jag kunna påverka. Och förändra.

Adam ja, han blev intervjuad igår på mässan. Vi fick en liten pratstund också, så cool och klok han är.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Vardag

Har bloggsug!!! Längesen jag kände för att skriva nåt här (som ni säkert märkt).

Det har varit lite upp o ner med mycket saker och har inte mått så bra, men mår bättre nu iallafall. Och så skönt med lov.

Detta lovet har jag:

PåVarit på en "träff" med andra unga engagerade inom Djurens Rätt, och vi planerar olika delar i ett projekt som snart blir mer aktuellt. Jättekul!

I tisdags var jag med mamma, moster, mormor och min äldsta kusin på Yasuragi. Den avslappningen behövde jag.

Umgåtts med Olivia och hennes pv.

Självklart har jag varit i stallet också. Ridit tå gånger faktiskt. Alltså, nu får jag börja skritta Rosen och hon har varit så pepp. Mys.

Och nu i helgen är jag volontär på Vegovision! Kom dit vettja. Bli medlemmar i Djurens Rätt för 100kr eller betala inträde för 100kr. Är du redan medlem går du in gratis. Vi ses!

Likes

Comments

Allmänt, Mina Djur

Förra lördagen, den 3 september, dog Hilma. Hon var en del av mitt liv i lite mer än tre år. Alldeles för kort tid, speciellt för en så fin tjej. Saknar henne något otroligt och förstår fortfarande inte att jag aldrig mer får se, känna eller höra henne,

Du är väldigt saknad av oss alla, vackraste Hilma.

Vila i frid,

Jag älskar Dig.

Likes

Comments

Fangirl, Vardag

...för nu iallafall. Det har varit en del som hänt under denna månad utan inlägg. Har verkligen inte orkat blogga.

Men i fredags köade jag och Olivia till Troye iallafall. 13 timmars väntan. Konserten var så otroligt bra.

Bilderna är MINA och tagna av MIG, och får inte användas utan min tillåtelse.

Wow vad bra han var live. En riktigt bra kille.

Likes

Comments

Allmänt, Fangirl, Vardag, Vardag med häst

Hej.

Så länge sedan. Men sista tiden på sommarlovet har jag haft fullt upp för det mesta, och nu har skolan börjat. Men det känns som att det inte varit ett lov överhuvudtaget, typ bara en helg. Jag tycker iallafall mycket bättre om lov än att vara i skolan.

Har gjort så mycket sen vi hördes sist. Och en hel del har hänt. Jag var i Arvika på deras Hamnfest med Djurens Rätt och det gick inte så bra, haha. Mycket bönder och jägare som inte tyckte om att vi var där. När jag sedan kom hem var jag under fem dagar i stallet i ungefär 40 timmar då Rosen blivit dålig och hade förstoppning. Så vart tvungen att motionera henne var 20e minut. Nu är det bra iallafall men det kommer bli ett till stallbyte trots att hon precis fått flytta. Invecklat, haha, men vi letar iallafall nytt stall nu och vi hoppas på att hitta en bra lösdrift.

Jag har sett Veronica. På stadion. Veronica Maggio. Har sett henne en gång förut på Gröna Lund och var på hennes signering i våras. Och det blev så sjukt bra. Köade typ 17 timmar och det var så trevligt och allt var så fint. Och Håkan kom. Wow, det var MAGI. Bästa Maggio.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Vardag med häst

Alltså vilken vecka jag haft! Har så otroligt mycket känslor just nu och vet inte hur jag ska dela ut dem men vill uppdatera er lite snabbt iallafall.

Beyoncé var helt fantastisk. Sjuk människa som kan leverera så mycket så länge och så bra? Wow.


PRIDE!!! Fy vad underbart det har varit. För er som missat så har jag varit volontär med Djurens Rätt på Pride och det har varit långa dagar/kvällar men så underbart.

Idag har vi haft veterinärbesök i stallet, en häst som blivit avlivad och vi har också flyttat till det nya stallet nu. Rosen ska ha vila. Hästen som blivit avlivad har varit en kompis till Rosen sååå länge och han är så otroligt fin. Var. Jättekonstigt. Vet inte vad jag ska säga, han får vila i frid. <3

Kram.

Likes

Comments

Allmänt, Fangirl, Vardag

Har så mycket att skriva om men ingen ork! Ledsen för det.

I lördags träffade jag iallafall världens finaste människa. Jag grät så mycket och att få prata och krama Silvana var så fint. Hon är den trevligaste jag någonsin träffat. Hon betyder så OTROLIGT mycket för mig, tack Silvana för de fina orden och tack för allt du gör. Jag älskar dig.

Men nu, sitter jag och gör mig iordning inför Beyoncé!!! Första gången på så länge som jag inte köar då vi har sittplats. Blandade känslor, men jag är säker på att det kommer bli sjukt bra - det är ju Beyoncé.

Hoppas ni får en fin dag, kram!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag med häst

First things first. Rosen är halt. Inte super duper, men vi ska ta ut veterinär. Allt har gått så bra men nu är vi tillbaka där vi var i slutet av april. Fan alltså.

Så det är mycket på hästfronten nu och det var egentligen det jag ville säga. Avmaskning, flytt, veterinär.

Likes

Comments