Vi gick upp klockan 01 för att köa i 16timmar för två fredagar sedan. Så mysigt att köa trots att det var ganska kallt. Och att stå så nära Veronica var ju fint.

Har ju sett Veronica spela 2 gånger innan och detta kom nog tyvärr längst ned på listan. Har svårt att säga varför dock. Men älskar ju Veronica ändå. Tack för den fredagen allesammans!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra veckan hade jag middag med min klass. Var så stressad innan dock, hade två korta timmar för att göra mig iordning, men jag lyckades ändå. Jag gjorde en guldig, lite varmare sminkning och det var superfint till mina nya naglar.

Maten var så bra. De hade tillochmed gjort egna veganska maränger till mig??? Fattade ingenting. Blev så glad!

Likes

Comments

Allmänt, Resor, Vegan

Sista dagen/morgonen i London gick mamma och jag till ett café som skulle ha många veganska alternativ. Och de hade inte överväldigande mycket, men det var ett bra utbud ändå! Jag tog en avokadomacka som var SÅ. GOD. Jag älskar ju avokadomacka (avokado överhuvudtaget) men den var den godaste jag ätit. Tänkte köpa en muffin också men orkade verkligen inte? Trist. De hade typ olika grötar och mackor osv som var vegansk också. Sen basics som sojamjölk till kaffe/choklad.


Här ser ni menyn!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Imorgon har jag min sista riktiga skoldag innan sommarlov. Känns så skönt! På något sett har året gått långsamt, men ändå inte. Jag har avslutning nästa fredag, men efter imorgon kommer vi inte ha så mycket att göra. Jag hoppas att det fina, varma vädret kommer tillbaka, för jag har verkligen njutit av det de senaste dagarna.

De första två veckorna av lovet ska jag jobba, och sen har jag inte mycket planerat. Ska på Way out West, men det är ju inte förens augusti. Lär volontärs lite för Djurens Rätt, vara med vänner, gå på konserter och njuta. Vara i stallet. Baka!!!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Ur min garderob

Så härligt väder idag. Jag hade på mig två "nya" plagg, och älskar båda så mycket. T-shhirten är secondhand från ROKIT i London. Bästa vintagebutiker jag varit på??? Ville köpa allt, i stort sett. Kjolen är från Beyond Retro,och när jag köpte den fanns flera liknande (typ 1 månad sedan). Till har jag självklart mina veganska Dr. Martens. Hade tänkt att ha ett par silvriga hoops (heter det ring-örhängen på svenska???) men hittade dem inte? Såklart.

Likes

Comments

Allmänt, Fangirl

Jag har gått på en hel del konserter, och man märkte direkt att Bruno ska stå på scen! Vilken show, vilken artist han är. Finns det någon låt han gjort som inte är bra? Trodde väl det. Den enda besvikelsen var att det var en rad av låtar som han inte spelade. Men det blir ju alltid så. Tack Bruno för att du kom och gjorde en vanlig lördag till en underbar kväll. Att stå vid ett kravallstaket och dansa till hans låtar gör jag gärna flera gånger i veckan.

(Och man älskar ju ett bra förband. Anderson.Paak var sjukt duktig!)

Likes

Comments

Allmänt, Djuren i familjen

När min mamma var tio år flyttade Lisa till henne, redan 35år gammal. Sedan dagen jag föddes har jag alltid varit med Lisa. Fram tills igår. Jag trodde aldrig att hon skulle dö, jag har inte förstått att det är möjligt, eftersom de ändå kan bli så gamla. Jag kommer aldrig sluta tänka på dig Lisa, du kommer för alltid leva med mig.

Likes

Comments

Allmänt, Resor

Vi tog en lugn dag på söndagen. Gick omkring i London. Vi åkte till vårt hotell i paddington också, gick bland fina hus. Drack en mylksake gjord på jordgubbar & mandelmjölk som såldes mitt på Oxfordstreet. En sådan söndag.

På kvällen var vi tvungna att hitta en adapter då våran slutade fungera. Om ni undrade. Annars tog vi det lugnt den kvällen, kollade på lite youtube.

Likes

Comments

Allmänt, Resor

Fredagen var riktigt lång. Hade en skoldag som var två timmar lång, var hemma tolv. Och tolv timmar senare landade mitt & mammas plan i London. Vi insåg att ingen av oss varit där på 3,5 år. Efter tåg och letande efter vårt boende kunde vi sova gott. Fast inte så länge.

Vi väntade på mammas kompis, hon bor i London. Vi åkte hem till henne i Greenwich. Där väntade UNDERBAR MAT!

Det fanns så mycket vegansk att välja på. Dröm.

Vi gick omkring i parkerna i Greenwich i flera timmar. Det var så härligt väder.

Vi handlade lite godis och sånt till kvällen eftersom det var Eurovision. De hade så mycket veganska grejer på butiken med, vi handlade på Waitrose. Sen beställde vi sushi på ett riktigt bra ställe. Det var helt sjukt vilken god sushi?!

Sen Eurovision!

Likes

Comments