Reklame
Jeg sliter med et skadet, tørt og slitt hår. Så jeg må ha en god balsam og shampoo - det er noe jeg har hatt vanskelighet for å finne. Men nå tror jeg at jeg har funnet den. Jeg merker litt allerede litt nå at håret har blitt bedre. Jeg bruker en shampoo og balsam fra BliVakker som heter Tigi Bedhead som er en Rehab for hair. Disse to flaskene er et Urban Antidotes Resurrection Shampoo & Conditioner 2 x 750ml flasker. Men disse fås bare ikke hos BliVakker, men også hos Europris.

Hos Europris fås disse to for kun 299; Men hos BliVakker fås disse nå for 175; - fordi det nå hos BliVakker er det -56% på enkelte produkter. Dere finner Tigi Bedhead her:


#hårpleie #shampoo #skadet #tørt og #slitt #hår #blivakker #europris

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei.!
Lenge siden jeg har blogget nå, unnskyld for det. Men nå er det 2uker igjen til Jul. Så disse 2 ukene blir det kos med julebaking for store og små, julegave handling på mamma og pappa.

I går bakte vi pepperkaker og det luftet virkelig jul på kjøkkenet under baking og steking. Og i dag har jeg stekt kjøttkaker og laget flere risboller.

Pepperkakene er en ferdig kjøpt deig hos Rema 1000.

Og risbollene er en oppskrift fra bakeprosjekter og den er veldig veldig god, dere finner oppskriften her

Likes

Comments

Nytt strikkeprosjekt ferdig og på vei inn i Strikkejournalen. Og denne gangen er det Marius votter.

Garn - Dale Falk //
Mønster - Sandnes Garn //
Pinner - 3,5 //

Mønsteret er gratis og laste ned hos Sandnes Garn og jeg skal legge ut en link til mønster og oppskrift.

Her kommer linken til Marius Votter Barn


^^SiljeVeronica^^

Likes

Comments

Sponset innlegg for Rabble!

Nå er det tid for årets største shoppingdag: Black Friday og Black Week som foregår i Norge og i utlandet. Jeg har aldri vært på slike dager, men jeg vet at det er masse rabatter og tilbud. Og Rabble har samlet alle sine tilbud under en og samme link, noe jeg syns er ganske så smart og kult, isteden for å lete siden opp og ned etter di rabattene og tilbudene dere vil ha. Så Rabble har gode tilbud helt fra 19-27 November


Jeg selv fant tilbud og rabattkoder hos Nelly og siden det nærmer seg jul og nyttår og jeg kanskje trenger en ny julekjole, så kan jeg få opptil 10% rabatt på Nelly før Black Friday.

  

Og før jeg glemmer det, så har Rabble tre linker til Black Friday.

1. Facebook - Link til event Black Week

2. Instagram - Link til bruker instagram

3. Rabbletag - Link til Black Friday Rabble

Så jeg håper du/dere finner den rabbatene som passer dere og som dere vil bruke. Kos dere masse.

^^SiljeVeronica^^

#rabble #rabbleambassadør #reklame #sponsetinnlegg

Likes

Comments

Som hvert år ellers så blir jeg forkjøla før jul, julehandelen og stress. Så nå sitter jeg å strikker og ser på Csi Miami.
Jeg strikker på to prosjekter samtidig som sikkert alke andre gjør også, jeg har Marius votter og gullungen-romper på pinnene. Ellers skal jeg bare slappe av idag og strikke ferdig vottene og huske og se grenseland på tv2 i kveld 21.40.

Ha en ellers så fin dag dere.

^^SiljeVeronica^^

Likes

Comments

Onsdag og fortsatt snø.
I dag kom endelig boken jeg har ventet på, nemelig boken strikke journalen av @mammastrikk som Monika kaller seg på instagram med over 30.000 følgere. Jeg gleder meg til å fylle denne boken med mine strikkeoppskrifter og bilder av dem. Har dere instagram, så anbefaler jeg at dere følger Monika -mammastrikk, masse inspirasjon og strikkespam.

Fortvil ikke, ønsker du denne du også? Så fås den kjøpt hos NorliHåper dere får en fin dag og onsdag.

SiljeVeronica

Likes

Comments

Heihei og god Mandag.
Helga har vært helt grei og litt hektisk. Fredag feiret jeg min bursdag med min bestevenninne Åse. Vi dro til Hamar og spiste på burger king og deretter på kino og så på filmen snømannen. Den anbefales videre. Lørdag var jeg med min mamma og bestemor til Sverige og søndag var vi i barnedåp til min andre tantegutt som heter Viljar.

Bilder fra Fredag. Bilder fra Lørdag har jeg desverre ikke.

Bilder fra Søndag. Meg og mitt tantebarn Viljar.

Og Mandagen starter med time på Kirgurgisk avd for time med kneet mitt, for idag får jeg vite om jeg skal/må operere for å få fortsette med håndball. Krysses det som kan idag.

Ha en god Mandag dere også

~ Silje Veronica ~

Likes

Comments