Min største arving i huset, Tobias på 9 år er en skarp og empatisk gutt. Ettersom jeg er mye dårlig pga kronisk sykdom så vet han at jeg trenger å slappe av mye. Han kommer hjem fra skolen, ser det er fyr i ovnen. Godt og varmt, han vet også at varme hjelper så han er vant til at det er varmt hjemme. Ser på meg som sitter foran ovnen på kjøkken stolen å slapper av. Har du kun slappet av i dag, ser han på meg å smiler. Å nei du jeg har gjort masse jeg! Å har du ser han spørrende å ser at alle lekene fortsatt liker utover gulvet, kjøkkenet likt som det var når han gikk til skolen og stuen likedan. Jeg skal fortelle deg en liten ting jeg gutten min, at du begynner å bli stor. Du nærmer deg steget til å bli en mann. Å når du blir mann så ser du ikke alle de tingene vi damer gjør før vi slutter å gjøre dem. Stakar, gutten ble jo helt forvirret. Men hva er det du gjør som vi ikke ser da sier han. Jo, som jeg har gjort i dag. Vasket klær, sortert flasker å lagt i bilen klar til pant. ryddet gangen, ryddet litt i kjelleren, ryddet badet, bært ut søppel, lagt på plass klær, ryddet oppe og ryddet ute. Du tror vell ikke klærne dine blir rene med magi å lagt på plass eller at søpla får ben når den er full å går ut selv eller at flasker panter seg selv? Han ler å gjør sine faste oppgaver som han har når han kommer hjem.

Ett lite bilde av han fra i sommer. Jeg må si jeg er heldig som har fått de barna jeg har! Selvom det er perioder man lurer på hvorfor man ønsket seg barn. Men det er helt normalt ifølge professorer og psykiatere. Denne gutten vokser hvertfall opp til å bli en bra gutt, med ett stort hjerte og omsorg!
I dag har jeg kun slappet av, så det ut som hvertfall 😊
Silje-Therese

Husk å følg oss på snapchat og instagram <3Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@siljetheresebrathe