Min største arving i huset, Tobias på 9 år er en skarp og empatisk gutt. Ettersom jeg er mye dårlig pga kronisk sykdom så vet han at jeg trenger å slappe av mye. Han kommer hjem fra skolen, ser det er fyr i ovnen. Godt og varmt, han vet også at varme hjelper så han er vant til at det er varmt hjemme. Ser på meg som sitter foran ovnen på kjøkken stolen å slapper av. Har du kun slappet av i dag, ser han på meg å smiler. Å nei du jeg har gjort masse jeg! Å har du ser han spørrende å ser at alle lekene fortsatt liker utover gulvet, kjøkkenet likt som det var når han gikk til skolen og stuen likedan. Jeg skal fortelle deg en liten ting jeg gutten min, at du begynner å bli stor. Du nærmer deg steget til å bli en mann. Å når du blir mann så ser du ikke alle de tingene vi damer gjør før vi slutter å gjøre dem. Stakar, gutten ble jo helt forvirret. Men hva er det du gjør som vi ikke ser da sier han. Jo, som jeg har gjort i dag. Vasket klær, sortert flasker å lagt i bilen klar til pant. ryddet gangen, ryddet litt i kjelleren, ryddet badet, bært ut søppel, lagt på plass klær, ryddet oppe og ryddet ute. Du tror vell ikke klærne dine blir rene med magi å lagt på plass eller at søpla får ben når den er full å går ut selv eller at flasker panter seg selv? Han ler å gjør sine faste oppgaver som han har når han kommer hjem.

Ett lite bilde av han fra i sommer. Jeg må si jeg er heldig som har fått de barna jeg har! Selvom det er perioder man lurer på hvorfor man ønsket seg barn. Men det er helt normalt ifølge professorer og psykiatere. Denne gutten vokser hvertfall opp til å bli en bra gutt, med ett stort hjerte og omsorg!
I dag har jeg kun slappet av, så det ut som hvertfall 😊
Love & Hugs

Silje-Therese

Husk å følg oss på snapchat og instagram <3Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Min egentid

Her om dagen så kom pakken fra wish, med etterlengtet keratin behandling! forrige gang jeg kjøpte fra eBay så funket den ikke så lenge, så denne gang tok jeg den sterkeste! når jeg tok behandlingen rant det fra både øyer og nese, sterk nok var den hvertfall!

Mange har spurt om jeg har tatt det hos frisør eller hjemme, dette er gjort hjemme! Har ikke råd til denne type behandling hos frisør ettersom det koster en god del! Nå har det gått en uke siden jeg tok kuren, kunne ikke vært mere fornøyd!

⭐Her er fremgangsmåten⭐

Bestill produktet du ønsker, jeg bestilte fra wish og er superfornøyd! Legger til bilde på slutten av produktet jeg har!

Bestill med shampo tilhørende produktet som må brukes før behandling!

Når keratin endelig har ankommet og du er klar må du vaske håret to ganger (shampo, skylle ut godt, shampo og så skulle ut godt igjen) deretter føner man håret til det er helt tørt! Her er det viktig å være nøye!

Gre igjennom håret, pass på at det ikke er noe floker. Del opp håret slik at du kan få i kuren. Her tok jeg opp alt håret og hadde litt igjen nederst som fikk kur først, deretter tok jeg ned litt og litt helt til hele håret ble tatt!

Når du nå har fått kuren i håret skal du sitte litt med det, har du ekstreme krøller bør du sitte i 30 min, mindre krøller/fall så kan du sitte fra 15 min til 30min. Jeg satt 30 min og har en god del korketrekkere samt veldig tykt hår!

Nå skal håret slettes! Her må du ha en slettetang som holder 450 farenheit. Jeg har en fra her style og er veldig fornøyd! Håret skal nå slettes flere ganger på ett sted, jeg delte opp håret på lik måte som jeg tok i kuren. Begynte innerst og gikk utover. Hver seksjon skal slettes over minimum 7 ganger. Dette for at kuren skal få satt seg ordentlig inn i håret! Dette kan ta sin tid om du har langt og tykt hår!

Nå har du behandlet håret med keratin, det som er viktig å huske nå de neste dagene er alt håret skal ikke vaskes før det er gått 72timer! Og heller ikke bruke noe produkter i håret! Samt oppsett ol. bør unngås! Har du en shampo uten salt anbefales dette å bruke fremover! Jeg har brukt vanlig fra define og har fungert greit det også!

Har man ekstremkrøller kan det hende man må slette over litt av og til. Når jeg har vært i dusjen har jeg alltid føner og gredd igjennom håret til det er helt tørt. Brukte først slettetang kjapt igjennom i dag, en uke etter kuren ble tatt! Tok 5 minutter, og vanligvis så tar det nesten en time å slette alt! Så jeg er veldig fornøyd med kuren!

Denne kuren er fra wish, kom veldig kjapt og kostet meg under 300 for kur og shampo.

Jeg valgte 12% denne var sterk så anbefaler å gå ett hakk ned⭐
Love & Hugs

Silje-Therese

Husk å følg oss på snapchat og instagram <3Likes

Comments

Denne uken:

Tenkte jeg skulle være flink til å oppsummere hver uke, å da begynner den første nå.

⭐Uken startet rolig, som vanlig de største på skolen og jeg og Ronja hjemme. Fikk ett støkk i meg når ho som vanlig tar flasken i vognen å en lur på dagen å kaster opp å ikke får snudd hodet siden flasken ligger i veien på ene siden og dynen på andre så hadde jeg ikke hørt det vil jeg ikke tenke på hva som hadde skjedd! Så heretter sover ikke ho med flasken men får den før ho legger seg!

⭐Tirsdag og onsdag var vi hjemme hele dagen, å det innebærer å ligge/sitte på gulvet å leke, de vanlige rutinene Ronja har med mat og søvn! Innimellom lurene til frøkna har jeg fått vasket klær, ryddet og støvsuget! Er umulig å få gjort når barn er våkne.

⭐Torsdag startet første dag på avklaring. Med tanke på sykdom som har slått denne kroppen om fra energifull og livlig til utmattet og "gammel" skal det egentlig bli godt å finne ut hva jeg kan jobbe med og hvor mye! Så de neste 4ukene er det full rulle med forskjellig opplegg der. Får satse på at det ikke slår meg ned i grusen med at det er hver dag!

⭐Fredag, snart helg! Det var tanken når jeg våknet. Rutinene på morran er blitt forandret, Ronja skal jo i bhg nå. Litt rart synes jeg, men greit synes ho. Er litt deilig å få ungene sendt avgårde og meg selv avgårde. En litt ny hverdag, kan faktisk gi litt energi det også. Denne dagen ble også litt kortere enn hva som sto på timeplanen så jaggu fikk jeg tatt en gåtur før Ronja skulle bli hentet, har aldri gått denne løypa før men jaggu å deilig! Børtevann rundt er å anbefale for de som liker å gå tur å befinner seg i Østfold 😊 Hvertfall nå i høstværet, vi er heldige med naturen vi har her i Norge! Når jeg hentet Ronja var ho ikke helt iform, vondt i magen og helt forstoppet stakkar! På kvelden ble det ille å selvfølgelig spydde ho ned hele meg og badet! Men da løsnet alt og humøret kom på topp igjen.

⭐Lørdag og Søndag har vært slappe dager, kun husarbeid og lek. Når barna har vært i seng har jeg fått ryddet litt i skuffer og skap, det som ingen ser! Men skal si det ble to bæreposer med søppel, så var på tide! Søndag er jo også en sofadag, hvertfall når barna er kommet seg i seng. Farmen på tv og kos under pleddet, perfekt avslutning på en uke 👍
Love & Hugs

Silje-Therese

Husk å følg oss på snapchat og instagram <3Likes

Comments

Jeg har en liten stund sittet å fiklet på tlf, fundert, prøvd, plagdes og ikke fått det til.. så fort jeg satt meg på daten, fiklet litt her så skjønte jeg jo alt! bloggen her er ikke ment å endre design på min lille honor. Nå klarte jeg endelig å få ordnet litt på bloggen, gjort den litt mere meg, litt personlig! Å sånt liker jeg!

Så nå håper jeg at jeg klarer å gjøre de mål jeg har satt meg, å få blogget minst en gang om dagen! Det blir en utfording til uken da jeg skal ut i avklaring i 6 timer å så har jeg de små etter det! Blir en ny hverdag som kroppen min ikke er vant til, men igjen får jeg avklart jobbsituasjon og hvor mye jeg kan komme meg ut i jobb igjen! Har siden så lenge jeg kan huske slitt med store smerter i kroppen, først i 2012/2013 fant de ut at det var alvorlig fibromyalgi som var årsaken. Hadde aldri hørt om dette og følte ikke jeg fikk så mye svar på spørsmålene jeg hadde heller. Det jeg har lært er av meg selv, vet hva jeg kan og ikke. Værste er vell utmattelsen jeg har ved siden av, den er ikke bare bare å venne seg til. Smertene har jeg levd med så lenge at det er en vane, men å være sliten konstant er ikke meg! Alltid vært glad i å holde meg i sving, jobbe, sparket fotball og satt aldri rolig! Nå setter jeg pris på all den tiden jeg får sitte stille og sove lenge, for med mange barn er ikke det en selvfølge <3 Igjen er de også de som har holdt meg opp de værste tidene <3


Siden jeg har brukt noen timer foran her nå, fått det litt mere meg så skal jeg prøve å finne senga, oppkasten herjer fortsatt her i hus! utrolig nok så har jeg holdt meg frisk, jeg som må vaske opp alt, bytte sengerm holde hår, ja jeg er oppi det hele tiden! Tvi tvi for at det fortsetter sånn!
Love & Hugs

Silje-Therese

Husk å følg oss på snapchat og instagram <3Likes

Comments

Vell, må jo komme igang med denne bloggingen om jeg noen gang skal gjøre det! Så siden er langt fra ferdig design messing, fordi jeg ikke helt har satt meg inn i det helt. Vell jeg heter Silje, 28 år fra Sarpsborg. Har tre arvinger på 9, 7 og snart 1 år! Målet med denne bloggen er å skrive litt om alt egentlig, barna, hjem, interiør, huset, hverdagen, klær, sminke, ja egentlig alt vi berører i en hverdag. Akkurat i skrivende stund sitter jeg på en stol som gjør at jeg får tresmak i stumpen. Jeg er i bhg med lille R, dag 3 på tilvenning og siden ho sover så sitter jeg da her å venter. Brått har ho en god dag å sover i tre timer, noen jeg håper ho ikke gjør i dag for er kjedelig å sitte her alene! Fra de to største var små er det blitt nytt med tilvenning i bhg, det var 3 dager å barnehagetantene gjorde det meste. Nå er det 5 dager å vi som foreldre skal gjøre absolutt alt selv. De skal være på avstand å la barnet komme til seg. Er egentlig ganske bra forskning de har gjort på det og barnet blir nok mye tryggere i barnehagen da! Satser hvertfall på at lille R blir trygg! Selv om det kun er 50% ho skal gå her.

Forkjølelsen herjer fortsatt hjemme hos oss, samt oppkast hos mellomste! Håper ikke det blir mere sykdom fremover nå men heller friskere! Har mye jeg skulle gjort hjemme før julekvelden plutselig kommer! For den kommer like brått på hvert eneste år!

Nå har jeg nesten ikke strøm på tlf, så får prøve meg frem på design på dataen hjemme, har noen noe tips skriv gjerne til meg 😊


Silje-Therese
Love & Hugs

Silje-Therese

Husk å følg oss på snapchat og instagram <3Likes

Comments

Instagram@siljetheresebrathe