Header

Jeg har en liten stund sittet å fiklet på tlf, fundert, prøvd, plagdes og ikke fått det til.. så fort jeg satt meg på daten, fiklet litt her så skjønte jeg jo alt! bloggen her er ikke ment å endre design på min lille honor. Nå klarte jeg endelig å få ordnet litt på bloggen, gjort den litt mere meg, litt personlig! Å sånt liker jeg!

Så nå håper jeg at jeg klarer å gjøre de mål jeg har satt meg, å få blogget minst en gang om dagen! Det blir en utfording til uken da jeg skal ut i avklaring i 6 timer å så har jeg de små etter det! Blir en ny hverdag som kroppen min ikke er vant til, men igjen får jeg avklart jobbsituasjon og hvor mye jeg kan komme meg ut i jobb igjen! Har siden så lenge jeg kan huske slitt med store smerter i kroppen, først i 2012/2013 fant de ut at det var alvorlig fibromyalgi som var årsaken. Hadde aldri hørt om dette og følte ikke jeg fikk så mye svar på spørsmålene jeg hadde heller. Det jeg har lært er av meg selv, vet hva jeg kan og ikke. Værste er vell utmattelsen jeg har ved siden av, den er ikke bare bare å venne seg til. Smertene har jeg levd med så lenge at det er en vane, men å være sliten konstant er ikke meg! Alltid vært glad i å holde meg i sving, jobbe, sparket fotball og satt aldri rolig! Nå setter jeg pris på all den tiden jeg får sitte stille og sove lenge, for med mange barn er ikke det en selvfølge <3 Igjen er de også de som har holdt meg opp de værste tidene <3


Siden jeg har brukt noen timer foran her nå, fått det litt mere meg så skal jeg prøve å finne senga, oppkasten herjer fortsatt her i hus! utrolig nok så har jeg holdt meg frisk, jeg som må vaske opp alt, bytte sengerm holde hår, ja jeg er oppi det hele tiden! Tvi tvi for at det fortsetter sånn!
Love & Hugs

Silje-Therese

Husk å følg oss på snapchat og instagram <3Likes

Comments

Vell, må jo komme igang med denne bloggingen om jeg noen gang skal gjøre det! Så siden er langt fra ferdig design messing, fordi jeg ikke helt har satt meg inn i det helt. Vell jeg heter Silje, 28 år fra Sarpsborg. Har tre arvinger på 9, 7 og snart 1 år! Målet med denne bloggen er å skrive litt om alt egentlig, barna, hjem, interiør, huset, hverdagen, klær, sminke, ja egentlig alt vi berører i en hverdag. Akkurat i skrivende stund sitter jeg på en stol som gjør at jeg får tresmak i stumpen. Jeg er i bhg med lille R, dag 3 på tilvenning og siden ho sover så sitter jeg da her å venter. Brått har ho en god dag å sover i tre timer, noen jeg håper ho ikke gjør i dag for er kjedelig å sitte her alene! Fra de to største var små er det blitt nytt med tilvenning i bhg, det var 3 dager å barnehagetantene gjorde det meste. Nå er det 5 dager å vi som foreldre skal gjøre absolutt alt selv. De skal være på avstand å la barnet komme til seg. Er egentlig ganske bra forskning de har gjort på det og barnet blir nok mye tryggere i barnehagen da! Satser hvertfall på at lille R blir trygg! Selv om det kun er 50% ho skal gå her.

Forkjølelsen herjer fortsatt hjemme hos oss, samt oppkast hos mellomste! Håper ikke det blir mere sykdom fremover nå men heller friskere! Har mye jeg skulle gjort hjemme før julekvelden plutselig kommer! For den kommer like brått på hvert eneste år!

Nå har jeg nesten ikke strøm på tlf, så får prøve meg frem på design på dataen hjemme, har noen noe tips skriv gjerne til meg 😊


Silje-Therese
Love & Hugs

Silje-Therese

Husk å følg oss på snapchat og instagram <3Likes

Comments

Instagram@siljetheresebrathe