Jeg vil bare titte innom for å bruke denne plattformen til noe viktig. Nemlig å sende MENTALHELSE til 26606. Dette er gratis og tar kun noen sekunder.

For meg var det ingen tvil om at jeg skulle skrive under på dette, mental helse er like viktig som fysisk helse. Det er ikke kjekt og slite psykisk og derfor er det så utrolig viktig at det blir mer opplyst om det på skolen, allerede fra barneskole alder.

Har du ikke gjort dette allerede så sett av 10 sekunder av din hverdag til å gjøre det.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere! Hvordan har dagen deres vært? Her har vi hatt en fin dag. Formen til eldstemann var vesentlig mye bedre idag enn den var i går så da beveget vi oss ut en tur.

Snøen har lagt seg så fint nå, jeg håper virkelig at det varer. Jeg syns faktisk at vinteren er den fineste årstiden om snøen legger seg. Når den ikke legger seg fint er det den verste årstiden, gir det mening?

Nå skal vi finne sengen så skal han prøve seg på barnehagen igjen imorgen. Jeg har mye jeg må få gjort før helgen så håper det ikke dukker opp noe mer nå.

Likes

Comments

Hvorfor blir man alltid syk når det virkelig ikke kunne passet dårligere? Her i hus er både jeg og eldstemann helt ferdige. Fått influensa og feber begge to. Jeg sier alltid til mine nærmeste at de eneste gangene jeg faktisk savner å være to sammen om å ta vare på barna her i hus er når jeg er syk. Jeg har ikke mulighet til å koble av å legge meg ned som de fleste kan, men går som oftest greit!

Førstkommende Søndag nå er det endelig klart for dåp. Jeg bare krysser fingrene for at dåpsbarnet ikke blir smittet også, det er jo det siste som mangler.

Nei, jeg får komme sterkere tilbake når jeg har energi til det, bedre det enn å levere dårlige innlegg tenker jeg.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inneholder annonselenker

Da var det julegavetips til kjæresten som sto for tur. Til herrer sådan. Ser dere noe dere vil klikke hjem til deres kjære er det bare å trykke seg inn på lenkene for å finne pris og informasjon om produktene.

Likes

Comments

Overskriften får det sikkert til å virke som at jeg er forferdelig lat eller uhygienisk, men så ille er det altså ikke.

I dag var det på tide å ta fatt på den årlige rundvasken til jul. Så nå er tak og vegger tatt på soverommet mitt, badet og kjøkkenet. klesskapene er sortert og ryddet, rotskapene er også sortert og ryddet. Utrolig hvor mye rot man får plass til i et rotskap altså🙊

Nå er det bare stuen, guttene sitt rom og gangen som står igjen og det har jeg planer om å få unna imorgen.

Nå gleder jeg meg utrolig mye til å bytte gardiner og bytte ut dagens pynt med røde farger. Her skal det bli skikkelig koselig i juletidene!

Nå skal jeg bare nyte sofakroken litt før jeg legger meg og lader batteriene.

Likes

Comments

Nå er det siste dagen av challengen, det er både godt og "trist" på samme tid. Når man har en challenge har man liksom noe man må skrive om, men jeg har heldigvis skrevet opp en plan for bloggen fremover så det skal bli gode innlegg til dere.

Dag 10 handler om når jeg blir stor, men nå er jeg vel i utgangspunktet stor allerde, men da tar jeg for meg hvor jeg ser meg selv om noen år.

Om noen år har jeg forhåpentligvis en kjæreste som jeg bor sammen med og er forlovet med. Vi har kjøpt oss hus sammen og gjort det til vårt eget. Mannen jeg har funnet meg skal behandle mine barn som sine egne, om ikke hadde det ikke funket for min del.

Jeg har også forhåpentligvis fått meg en 100% fast stilling i en jobb jeg trives i. Nå har jeg jo en 33% stilling i en jobb jeg trives kjempegodt i, men det er ikke til å legge under en stol at den lønnen på den stillingen ikke er til å leve av med barn, lån på leilighet og utgifter som hører med.

Sånn sett så er det ikke verdens undergang om det jeg skriver ikke er oppfylt om noen år. Jeg er fornøyd så lenge mine barn har det bra og vi har et tak over hodet og mat på bordet, alt det andre er bare en bonus!

Likes

Comments

Nå er vi kommet til dag 9 i challengen og jeg skal fortelle dere om mitt ønskereisemål.

Er det en plass jeg virkelig kunne tenkt meg å oppleve så er det Bali. Det ser så fantastisk ut. Når folk som har reist dit legger ut bilder og forteller om deres opplevelser drømmer jeg meg helt bort!

Bare se hvor fantastisk det ser ut? Jeg skulle hygget meg på stranden, opplevd en god del kultur og fått nye kjennskap. Skulle absolutt oppsøkt noen som bor der å hørt om de ville vist meg det beste fra Bali. Håper lottoen slår inn en dag så setter jeg meg på flyet og drar dit.

Sånn utenom Bali ønsker jeg også å reise litt i Norge. Vi har utrolig mange fine plasser i Norge, men tror vi er for opptatt med å oppleve varmen istedenfor å utforske vårt eget land. Jeg kunne tenkt meg å reist til Nord, det ser så utrolig vakkert ut. Dette er heller ikke et uoppnåelig reisemål så det skal oppleves.

Likes

Comments