Header

Sorg

Det var jo ikke slik lovet skulle bli. Jeg skulle ikke bli hun som fikk barn, giftet seg og som mannen stakk fra... Det var ikke som dette det skulle bli i det hele tatt... Ting gjør så vondt og jeg føler meg så alene. Noen dager er bedre, men de siste tre dagene har vært utrolig vonde. Når jeg tror at jeg endelig begynner å komme meg ovenpå smeller det meg rett ned igjen plutselig. Jeg er så sliten. Så sliten av å være lei meg og så sliten av å ha det vondt. Sliten av å føle meg verdiløs for han jeg ville dele resten av livet mitt med, enkelte dager bare sliten av å være til. Livet mitt er snudd på hodet og enkelte dager skjønner jeg knapt at det er mitt liv jeg lever. Gråte i timesvis, være sint og frustrert, men det verste er det å føle seg verdiløs og helt uten betydning. Datteren min er den som holder meg oppe, helt alene og uten at hun vet det selv. Hun gir livet en mening uansett hvor fæl dagen er.

Jeg kjenner ofte at jeg har et behov for å få ting ut, rase litt og bare få utløp for følelsene mine. Jeg føler meg tråkka på og behandlet respektløst for å si det på en pen måte. Jeg har egentlig lyst til å si ting på alt annet enn pene måter, men det er vanskelig å vite hva jeg kan skrive og ikke. Det siste jeg vil gjøre er å såre eller skuffe de jeg ser på som familien min, og med alt det jeg har i hodet kunne jeg skrevet ting som ville gjort det. Rett og slett fordi jeg er sint, rasende og bitter. Og akkurat nå føles det ikke som om det kommer til å gå over med en gang.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hverdagen, Tur, Frøya

Først må jeg si tusen takk for alle kommentarer og meldinger jeg fikk etter innlegget i går. Det varmet hjertet og det kom flere tårer (det skal ikke så mye til om dagen). Jeg føler meg så heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt.

Når det ble sånn at jeg ble alene visste jeg at det kom til å bli tunge dager. Jeg visste at jeg kom til å bare ville ligge på sofaen og ikke gå en meter utenfor døra. Lenge har jeg hatt lyst på hund, så jeg fant ut at nå passet det bra. Det er selskap når jenta mi er hos pappaen sin, og med hund så må jeg jo bare opp og ut selv om jeg egentlig ikke vil eller orker. Så hils på vårt nye familiemedlem: Frøya

Frøya er en Alaskan Malamute, og hun er tre måneder gammel. Jeg hentet henne når lillegull og jeg var på ferie, og vi er kjempe glad for å ha henne med oss. Lillegull og Frøya gikk kjempe godt sammen med en gang og er blitt gode venner. Nå som lillegull er dratt på ferie med pappaen sin bruker Frøya og jeg tiden på å få ordentlig inn nye vaner og rutiner i hverdagen. Ikke bare må alt tilpasses at jeg er alenemor nå, men det må også tilpasses livet med hund. Men jeg anger ikke et sekund på å ha kjøpt Frøya! Hun får meg med ut og når jeg først kommer meg ut på tur kjenner jeg jo hvor godt det gjør. Gleder meg til å bli enda sprekere i kroppen og mange lange turer i skog og mark. I sta gikk vi en skogssti jeg ikke har gått før og det ble skikkelig motbakketur. Det brant i beina og svetten rant, men det er jo en så god følelse når man kommer hjem igjen. Kroppen skal tuktes for jeg har ikke den kroppen jeg vil ha, men den skal bli! :-)

Likes

Comments

Hverdagen, Alenemamma, Mamma

Jeg har vært så alt for stille på bloggen. Jeg har et ønske om å bli en blogg der det kommer et innlegg ut hver dag, men da må hodet komme på plass først. Jeg har hatt noen vanskelige måneder, noen av de vanskeligste i hele mitt liv. Jeg har gått fra å være lykkelig, forelsket kone til min mann til å bli en utrolig trist alenemor. Og helt uten at jeg ville det selv. Bare det å skrive at han har gått fra meg føler jeg er utrolig ydmykende, men det er dessverre sånn det er og det er viktig for meg å understreke at det hele er imot min vilje. At han må stå for sine valg og ta konsekvensene av det er viktig for meg og at jeg skal klare å komme meg videre. Jeg trodde vi skulle begynne å tenke på søsken til prinsessa vår denne sommeren. Vi hadde snakket om det flere ganger at hun burde få søsken og denne sommeren ble satt som tid da vi skulle begynne å prøve på å bli gravide igjen. Sånn ble det jo ikke, og det føles som enda et tap for meg. Jeg har tapt familien min og en ufødt baby jeg trodde vi skulle få og som jeg ønsket meg så mye. Jeg er så glad for at jeg har prinsessa mi nå for pga henne må jeg komme gjennom alt uansett hvor vondt det gjør. Hun skal ha en mamma som fungerer og det er det viktigste. Nå som hun er på ferie med pappaen sin er jeg alene for første gang i mer enn bare noen dager. Jeg savner henne fælt, og dagene går egentlig ikke så bra. Jeg prøvde å jobbe, men i den jobben jeg har hvor du må gi så mye av deg selv til andre mennesker gikk det dessverre ikke. Jeg kan ikke stå og skulle hjelpe andre mennesker som trenger hjelp til å stelle seg og lage mat, og gråte samtidig. Det ble bare feil alt sammen, så nå skal jeg være hjemme noen uker og bare fokusere på å komme meg på beina igjen så prinsessa og jeg kan begynne vårt nye liv. Et nytt liv der jeg nå skal være alenemamma i full jobb og samtidig skal få min business opp og gå. Jeg var motivert før og er enda mer motivert nå. Jeg trenger de ekstra pengene min business kan gi meg i måneden og skal gjøre alt for å komme høyere så jeg og jenta mi ikke skal trenge å bekymre oss for økonomien. Alt virker vondt og vanskelig nå, men jeg skal klare dette!

Likes

Comments

Hverdagen, Lisjmor, Livsstil

God lørdag alle sammen!

Her begynte lørdagen grå og kjedelig, men utover ettermiddagen kom sola frem. Det er herlig å kjenne varmen fra sola, og det gir meg inspirasjon til både business og andre ting. En av mine andre lidenskaper er yoga. Jeg synes yoga er både trening og utkobling. Det er styrketrening når jeg står i tunge positurer og avskapning når jeg puster og tenker på pusten, Det er også morsomt at jenta mi ønsker å være med når jeg skal gjøre yoga. Hun løp inn og ropte til pappaen sin at hun måtte ha yogatightsen sin og en yogamatte. Hun fikk på seg tights og fikk et liggeunderlag som matte, og så var vi i gang. Det skal sies at jenta mi ikke har så alt for lang tålmodighet og kunne hoppet 6 timer i strekk på en trampoline uten stopp, så hun gikk jo fort lei. I tillegg var det tungt fikk jeg beskjed om, så hun fant opp det hun kalte en yoga-dans i stede. Som du sikker skjønner var ikke dette er fredfull yogasesjon, men den ble akkurat sånn den må forventes å bli når jeg har med mini med HØYT energinivå. Må jo bare le, lurer på hva naboene tenkte der vi holdt på på terrassen. 

Jeg må si at jeg synes lillemor er flink :-)

Likes

Comments

Vektnedgang, Forever, Livsstil

Hvert år begynner det fra januar, alle snakker om sommerkroppen og i år skal de klare det. Jeg gjør også det, problemet er at jeg sjeldent har klart å holde helt frem til sommeren. Heller ikke i år har jeg kommet helt i mål, men jeg har kommet godt på vei, og det hele startet med at jeg gikk ned 7 kg på ni dager. Jeg har fått en helt ny livsstil etter at jeg fant Forever og er så glad for at jeg nå kan jobbe med det i tillegg. CHANGE 9 (C9) er et ni-dagers program som er laget for å hjelpe deg i kickstarte reisen din mot en sunnere og smalere deg. Det er enkelt å følge, er effektivt og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring! Med C9 tar du det første steget mot å etablere livslange vaner som kan hjelpe deg å få varig vektkontroll. Du vil komme i best mulig posisjon for å oppnå optimal helse og bygge ditt nye, slankere jeg. Hvor mye hver enkelt går ned vil jo alltid være individuelt, men dette er en flott måte bare å kickstarte kroppen på.

Dette er meg på dag 1 og dag 9. Jeg er jo fortsatt ikke fornøyd, og synes det er grusomt å skulle legge ut slike bilder, men det viser hvordan C9 fungerer og har hjulpet meg! Jeg går videre på F.I.T: 1 som er et 30 dagers program jeg skal skrive om senere, for å videreføre det jeg har begynt på.

Så det er ikke for sent for deg og din sommerkropp heller! Alt du trenger er å følge C9 i ni dager. Og er du ikke fornøyd så får du pengene tilbake. :-) Klikk deg inn på hjemmesiden min http://myaloevera.no/aloeveramedsiljebeate og bestill en hjem til deg, eller send meg en mail :-D

Likes

Comments

Forever, Konkurranse

Det ble lite blogging når jeg var på ferie. Akkurat nå har jeg det sånn at jeg bare måtte melde meg helt ut når jeg fikk dratt bort litt. Det er jo sånn at selv om alt ser bra ut på utsiden trenger det ikke være sånn på innsiden. Sånn er det her om dagen. Men nok om det for denne gang. Jeg vil egentlig bare informere om at i morgen er det siste dagen i April og derfor siste sjansen til å melde seg på April-konkurransen jeg har på hjemmesiden/nettbutikken min. Gå inn og registrer deg som kunde og selvfølgelig kan du kjøpe noe om du vil. Alle som registrerer seg som kunder når vi fortsatt er i April er med i konkurranse om å vinne tre flotte produkter fra Forever Living! :-D Gå inn og meld deg på med det samme: http://myaloevera.no/aloeveramedsiljebeate

Likes

Comments

Hverdagen, Lisjmor, Mamma

I går hadde jeg fri fra jobb, etter arbeidshelg. Da er det så koselig å kunne ha lisjmor hjemme fra barnehagen og bare nyte tiden med henne. Hun har vokst så mye i det siste at masse av klærene hennes er blitt for korte igjen. Derfor tok vi oss en skikkelig jentedag i går og dro på shopping. Vi tok buss til Sirkus Shopping og tittet rundt i butikker. Det er tydelig at lisjmor likner litt på meg for hun kunne tatt med seg absolutt alt hun fant hjem hvis hun hadde fått muligheten til det. Heldigvis klarte denne moren å begrense det litt. KappAhl hadde fått inn så utrolig mye fint i Newbie serien sin, og det er der alt bortsett fra et plagg ble kjøpt fra i går. Jeg elsker at Newbie nå går til størrelse 128, de er jo noe for seg selv når det kommer til nydelig barneklær synes jeg :-) Det var en bukse der de ikke hadde i størrelsen til lisjmor, og den likte jeg så godt at jeg gikk rett inn på nettet og bestilte den. Hihi. Jeg kjøper så og si aldri noe til meg selv lenger, nå kjøper jeg bare til lisjmor og det trives jeg så godt med. Jeg har lenge hatt planer om å strikke Nancy kofte til lisjmor og i går kjøpte jeg garn til det. Hun fikk lov til å velge fargene selv, og jeg må si jeg synes hun var flink. Så nå koser jeg meg med å strikke Nancy kofte samtidig som jeg ser på tv.

Så mye fint jeg gleder meg til å se lisjmor i :-D Det ble jo så mye at alt nesten ikke er synlig en gang. Hehe.

Dette er de fine fargene lisjmor valgte til Nancy kofta si. Synes hun er flink med farger til å bare være fire år! <3

Nå er lisjmor i seng og mannen er ute med jobben. Jeg skal bare roe ned og slappe av før jeg legger meg. Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Forever, Hverdagen

Det er flere som har spurt meg hvorfor jeg begynte som en Independent Forever Business Owner. De fleste har en instilling om at dette kun handler om Homepartys og å tjene penger. Jeg kan jo ikke lyve det er jo fint med litt ekstra penger i kassa, MEN det er ikke nok for meg til å holde på med dette. For at jeg skal kunne rettferdiggjøre min bruk av tid og energi MÅ det være noe jeg selv liker og har tro på. Forever Living sine produkter både liker jeg og har jeg tro på! Flere av produktene er blitt faste innslag i min hverdag og er ting jeg ikke klarer meg uten! Hadde ikke dette vært noe jeg ville brukt hadde jeg heller aldri brukt noe tid på å lese meg opp og jobbe med det. Jeg har selv kjent på min kropp at dette er noe jeg har godt av! Det er sunne og rene produkter som har gjort så jeg føler meg bedre enn jeg har gjort på lenge. Jeg kjenner jeg nesten blir irritert når jeg får kommentarer om at "åja, holder du på med sånne aloe vera-greier du ja" også himler de gjerne med øynene samtidig. Det sårer meg faktisk for dette er ikke noe jeg bare holder på med for at andre skal ha noe å le av. Dette er min business, dette er noe jeg har tro på og som betyr mye for meg. Jeg synes det er morsomt og givende å kunne sette meg og jobbe med min business og det jeg brenner for. Jeg snakker om Forever Living sine produkter til alle jeg møter hver eneste dag. Dette er fordi jeg elsker produktene, og ønsker at andre også skal få prøve og kjenne hvor bra de er!

Så jeg gir meg ikke! Jeg vet at dette fungerer, så jeg slutter aldri.

Likes

Comments

Hverdagen

De tre stikkordene beskriver hele min dag, det er kun det jeg har gjort. Når jeg utdannet meg til ergoterapeut hadde jeg aldri en tanke om at jeg skulle jobbe turnus. De fleste ergoterapeuter har vanlige jobbdager med 8-16, mandag til fredag. Men så har det seg sånn at arbeidsmarkedet for ergoterapeuter ikke er det enkleste. Jeg har nå i snart to år jobbet i turnus, og det verste med det for meg er at jeg må jobbe helger og kvelder når jeg egentlig heller kunne tenke meg å være hjemme med jentungen min. I dag har jeg hatt dagvakt, så jeg har i hvertfall fått kvelden hjemme med henne. Vi har koset oss med barnetv og masse kos. Før hun la seg leste vi også en bok. Jeg kan si med hånden på hjertet at datteren min er det beste som noen sinne har hendt meg! Tenk at et lite menneske kan bety så ubeskrivelig mye. Alt fikk en mening når hun kom <3

Mannen min er ute med jobben og jeg skal tidlig opp på jobb i morgen også, så jeg tror ikke kvelden blir så sen her. Nå som lisjmor sover sitter jeg litt og jobber med businessen min. Jeg jobber med den litt hver eneste dag. Ikke bare elsker jeg konseptet og produktene, men å kunne få mer økonomisk frihet når jeg får den opp og gå ordentlig er jo selvfølgelig en motivasjon.

​Sånn ser det ut når jeg lager meg hjemmekontor. Må jo ha det koselig når man sitter og jobber litt :-)

Ha en fin kveld og helg videre!

Likes

Comments

Om meg

Hei og velkommen til min blogg! :-)

Jeg en stund lurt på om jeg skulle lage meg en blogg, og nå er det gjort. Jeg ønsker å dele min livsstil og gleden jeg har fått av å begynne som en Independent Forever Business Owner. Ikke bare har det gitt meg en liten ekstra jobb jeg kan tjene penger på, men jeg har fått en lykkelig kropp som kjenner hvor bra disse produktene er. På bloggen vil jeg dele innblikk i hverdagen min både som mamma, kone, Independent Business Owner og ergoterapeut. Jeg har en travell hverdag, men trives med det. Hvis du skulle lure på noe ang Forever Living og det å jobbe som en Independent Forever Business Owner så send meg en mail! Ønsker å kjøpe produkter klikk det inn på hjemmesiden/nettbutikken min http://myaloevera.no/aloeveramedsiljebeate


Likes

Comments