Header

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

I morgen er dagen her! 1. desember og jeg starter mitt nye liv med LA Lifestyle og bikiniakademiet. Jeg gleder meg vilt og kan ikke tro at dagen endelig er her. Jeg har jo visst dette en stund og har gått og lengtet etter at det skulle begynne. Jeg har trengt en ny start og noe nytt noe for å bygge meg opp igjen etter samlivsbruddet. Jeg trenger å finne tilbake den jenta jeg var og bli en sterkere utgave av henne, ikke bare fysisk men også psykisk. Jeg skal finne en plass og ro i livet hvor jeg kjenner at jeg har det bra med meg selv og at JEG ER BRA NOK! Jeg gleder meg til å kunne si de ordne og faktisk tro på dem! Jeg føler meg heldig som skal få hjelp av Lene Alexandra og hennes fantastiske team for å få gjenomføt min livsstilsendring og bli en bedre utgave av meg selv.


Håper mange har lyst til å dele denne reisen med meg! Jeg gleder meg ihvertfall til å dele den med dere :-)

Instagram: sofiesinmamma
Snapchat: beaangel

Og følg LA Lifestyle også!
Facebook: LA Lifestyle
Instagram og Snapchat: teamlalifestyle


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Alenemamma, Sorg

Jeg kan jo begynne med å si at dette ikke kommer til å være en blogg hvor alt er rosenrødt hele tiden. Noen ganger har jeg det ikke lett og da trenger jeg å få det ut. Å skrive er en måte jeg synes det er godt å få ting ut på. Jeg synes det kan være enklere å si ting som de er når jeg skriver. Ikke at jeg har noe problem med å være ærlig med noen ansikt til ansikt, men jeg får mer frem det jeg føler når jeg skriver.

Jeg har alltid likt tallet 16, så 2016 måtte jo bare bli et fint år. Så feil kan en ta. 2016 ble et år fylt med kamp, sorg, tap og sinne for min del. Nesten fra nyåret måtte jeg kjempe for ekteskapet mitt. Et ekteskap jeg elsket, med mannen jeg elsket. Følelsen av at jeg kjempet alene hadde jeg lenge og kan jeg fortsatt kjenne på i dag. Like vel var det et stort sjokk når han valgte å gå. Han hadde jo sagt og lovet at vi skulle møte motbakkene sammen og komme sammen gjennom alt. Gjaldt plutselig det ikke noe mer? Jeg følte jeg hadde tapt alt. Jeg hadde tapt familien min, jeg kom til å måtte være uten datteren min når han skulle ha henne, og jeg hadde tapt et nytt barn vi hadde planlagt å skulle forsøke å få. Når det nesten med en gang ble synlig hvorfor han gikk også ble ikke ting noe bedre. Jeg har følt meg helt verdiløs og som søppel i tiden etter at han stakk. Jeg må være såpass ærlig å si at hadde jeg ikke hatt datteren min tror jeg ikke at jeg hadde vært her i dag. Hun var det eneste lyspunktet jeg så når jeg egentlig ikke hadde lyst til å noen gang stå opp igjen. Datteren min har vært min grunn til å fortsette og leve. All tid med henne er verdt absolutt alt.

I dag har jeg en sånn dag at jeg bare har lyst til å rømme. Disse dagene kommer heldigvis sjeldnere og sjeldnere, men de kommer. Ting er sårt og vondt. Jeg føler på hele spekteret av tap, sorg og sinne. Jeg har vært så mye lei meg og sint. Jeg føler jeg er blitt behandlet feil, jeg mener at jeg hadde fortjent bedre etter nesten 7 år sammen, ikke minst fordi vi har et barn sammen og faktisk var gift. Hvor jeg vil rømme vet jeg ikke, men jeg føler nesten panisk at jeg vil komme meg langt vekk. Jeg klarer ikke å sitte i ro og blir kvalm av følelsene inni meg. Jeg ser på bilder fra Thailand når vi var der i februar, jeg skulle gjerne rømt dit noen uker. Eller bare leie en hytte på fjellet og bare vært borte fra alt en stund. Jeg vil bare bort. Bort fra denne byen som jeg føler at jeg har mistet all tilhørlighet til, bort fra han som har såret meg så hardt at jeg knapt klarer å puste, bort fra alt. Bortsett fra datteren min. Pga henne holder jeg ut og er her hvor jeg er. Jeg ville aldri forlatt henne, hun er den viktigste delen av livet mitt! Det viktigste for meg nå er å lage et trygt liv for henne. Et liv hvor hun forhåpentligvis skal slippe å føle det som et tap at mammaen og pappaen hennes ikke er sammen. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å beskytte henne mot mennesker hun ikke trenger å møte og spesielt det mennesket som har skyld i at pappaen hennes gikk fra mammaen hennes. Min datter har det bedre uten å vite at slike mennesker eksisterer.

Men nå er datteren min hos pappaen sin. Pga jobb kan jeg naturlig nok ikke rømme langt bort over lengre tid, men jeg skal rømme på lange turer inn i skogen med hunden. Jeg har ingen planer om å tilgi, men jeg har planer om å kunne leve bedre med det som har skjedd med tiden. Jeg har aldri likt tallet 17, men 2017 SKAL bli et fint år, det skal bli mitt år og starten på mitt nye liv med lillesnupp.

Likes

Comments

Livsstil, LA Lifestyle, Bikiniakademiet, Trening, Vektnedgang

Endelig kan jeg avsløre for dere at jeg er blitt plukket ut til å være med på LA Lifestyle - Bikiniakademiet! Jeg er så glad og´jeg har brukt en stund på å tro på det selv. Det var over 100 søkere bare det første døgnet, og jeg ble plukket ut til å være med. WOW! Jeg er så glad at jeg ikke har ord. Jeg har vært misfornøyd med kroppen min og har hatt et sterkt ønske om å gjøre noe lenge. Jeg har forsøkt flere ganger alene, og jeg går ned noe, men så går det ikke noe videre og jeg går gjerne opp igjen. Nå skal jeg få være med på et team og jeg vet allerede nå at det er det jeg trenger. Og for noen fantastiske damer jeg skal være på team med. Jeg har ikke møtt dem enda, men de virker som en fantastisk gjeng! To av dem kjenner jeg faktisk fra før av også, og det er jo bare morsomt. Dette kommer til å bli en fantastisk reise og det blir min nye start. 

1. desember starter det hele. Min kropp kommer ikke til å være klar til å stille i bikinifitness til våren, men jeg håper å kanskje klare å rekke det til neste høst. Det hadde vært en utrolig opplevelse tror jeg. Nå er jeg så gira og motivert for å komme i gang at jeg nesten ikke klarer å tenke på annet. Jeg er så klar for å begynne planleggingen min og planlegge hver uke med mat og trening. Første samling er i januar og jeg gleder meg masse. Nå skal jeg jobbe hardt for å komme dit jeg vil, og jeg skal nå målet mitt! :-D

Dette er meg, sånn jeg ser ut per i dag. Jeg føler meg ikke noe stolt over denne kroppen, men med en del jobbing (både med kroppen og hodet) skal jeg bli stolt av meg selv. Håper på å en dag kunne si "Jeg er bra nok!"

Likes

Comments

Alenemamma, Hverdagen, Livsstil

Nok en gang er det lenge siden jeg har skrevet noe. Det er flere som har sendt meg melding og lurt på hvordan det går og om jeg ikke skal skrive noe mer snart. Det er utrolig koselig. <3 Og det begnner egentlig å gå bedre og bedre. Jeg har det greit og er blitt godt vant til å være alene. Det går jo opp og ned, men jeg er kommet dit at jeg har det bra med meg selv og ser muligheten til å en gang kunne møte noen igjen. I starten var jo dette helt uaktuelt i tankene og alt føltes forferdelig, men det begynner å komme seg. Selvfølgelig er jeg fortsatt såret, jeg er utrolig såret, men jeg er nå mer sint av å ha blitt behandlet som jeg ble. Jeg synes ikke jeg er blitt behandlet på noen pen måte, og det er jeg sint og skuffet over. Men nå skal jeg rett og slett ikke bry meg og bare å videre. Gå videre i livet mitt og kanskje en dag finne en som vil være med meg for resten av livet og som vil ha en familie. Jeg er familiekjær og ønsker meg en familie.

Siden sist har jeg også startet mitt eget enkeltmannsforetak og jeg har fått meg ny jobb som ergoterapeut. Ting begynner å komme i orden og jeg vet hva jeg vil og ikke vil. :-) Firmaet mitt har fått navnet: Silje B. Sollien - Livsstil og frihet. Der jobber jeg videre med produktene jeg elsker og som er blitt min livsstil, og med å helpe andre i gang med å starte sin egen business.

Når jeg ikke har datteren min tilbringer jeg også mye tid i Bymarka med hunden. Vi går lange og gode turer, og jeg får luftet hodet :-) Utorlig hva en hund kan hjelpe deg. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte henne. Nå som jeg skal være uten datteren min i noen dager igjen så er det godt å ha hunden og businessen som jeg kan holde på med.

I dag skal jeg også på min aller siste vakt i hjemmetjenesten. Endelig har jeg fått en jobb hvor jeg får jobbet 100% som ergoterapeut. Jeg har vært der to dager allerede og i morgen er det 100% der. Så nå er det slutt med kveldsvakter og helgejobbing, og det er godt kjenner jeg, Hadde aldri planlagt å skulle jobbe turnus noen gang, det var bare sånn det ble, men nå er det over :-) Jeg gleder meg masse, dette er en jobb jeg har snakket om siden jeg gikk første året på bacheloren min, så denne jobben er jeg overlykkelig over å ha fått! Det er også en annen KJEMPE SPENNENDE ting som skjer, men det kan jeg ikke fortelle om enda. Jeg legger det ut så fort jeg kan, og jeg gleder meg vilt mye! Dere MÅ følge meg på denne reisen for den blir sykt spennede!

Ha en fin mandag videre til alle dere fine som klikker dere inn her. Nå SKAL jeg blir flink til å blogge! :-D

Likes

Comments

Sorg

Det var jo ikke slik lovet skulle bli. Jeg skulle ikke bli hun som fikk barn, giftet seg og som mannen stakk fra... Det var ikke som dette det skulle bli i det hele tatt... Ting gjør så vondt og jeg føler meg så alene. Noen dager er bedre, men de siste tre dagene har vært utrolig vonde. Når jeg tror at jeg endelig begynner å komme meg ovenpå smeller det meg rett ned igjen plutselig. Jeg er så sliten. Så sliten av å være lei meg og så sliten av å ha det vondt. Sliten av å føle meg verdiløs for han jeg ville dele resten av livet mitt med, enkelte dager bare sliten av å være til. Livet mitt er snudd på hodet og enkelte dager skjønner jeg knapt at det er mitt liv jeg lever. Gråte i timesvis, være sint og frustrert, men det verste er det å føle seg verdiløs og helt uten betydning. Datteren min er den som holder meg oppe, helt alene og uten at hun vet det selv. Hun gir livet en mening uansett hvor fæl dagen er.

Jeg kjenner ofte at jeg har et behov for å få ting ut, rase litt og bare få utløp for følelsene mine. Jeg føler meg tråkka på og behandlet respektløst for å si det på en pen måte. Jeg har egentlig lyst til å si ting på alt annet enn pene måter, men det er vanskelig å vite hva jeg kan skrive og ikke. Det siste jeg vil gjøre er å såre eller skuffe de jeg ser på som familien min, og med alt det jeg har i hodet kunne jeg skrevet ting som ville gjort det. Rett og slett fordi jeg er sint, rasende og bitter. Og akkurat nå føles det ikke som om det kommer til å gå over med en gang.

Likes

Comments

Hverdagen, Tur, Frøya

Først må jeg si tusen takk for alle kommentarer og meldinger jeg fikk etter innlegget i går. Det varmet hjertet og det kom flere tårer (det skal ikke så mye til om dagen). Jeg føler meg så heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt.

Når det ble sånn at jeg ble alene visste jeg at det kom til å bli tunge dager. Jeg visste at jeg kom til å bare ville ligge på sofaen og ikke gå en meter utenfor døra. Lenge har jeg hatt lyst på hund, så jeg fant ut at nå passet det bra. Det er selskap når jenta mi er hos pappaen sin, og med hund så må jeg jo bare opp og ut selv om jeg egentlig ikke vil eller orker. Så hils på vårt nye familiemedlem: Frøya

Frøya er en Alaskan Malamute, og hun er tre måneder gammel. Jeg hentet henne når lillegull og jeg var på ferie, og vi er kjempe glad for å ha henne med oss. Lillegull og Frøya gikk kjempe godt sammen med en gang og er blitt gode venner. Nå som lillegull er dratt på ferie med pappaen sin bruker Frøya og jeg tiden på å få ordentlig inn nye vaner og rutiner i hverdagen. Ikke bare må alt tilpasses at jeg er alenemor nå, men det må også tilpasses livet med hund. Men jeg anger ikke et sekund på å ha kjøpt Frøya! Hun får meg med ut og når jeg først kommer meg ut på tur kjenner jeg jo hvor godt det gjør. Gleder meg til å bli enda sprekere i kroppen og mange lange turer i skog og mark. I sta gikk vi en skogssti jeg ikke har gått før og det ble skikkelig motbakketur. Det brant i beina og svetten rant, men det er jo en så god følelse når man kommer hjem igjen. Kroppen skal tuktes for jeg har ikke den kroppen jeg vil ha, men den skal bli! :-)

Likes

Comments

Hverdagen, Alenemamma, Mamma

Jeg har vært så alt for stille på bloggen. Jeg har et ønske om å bli en blogg der det kommer et innlegg ut hver dag, men da må hodet komme på plass først. Jeg har hatt noen vanskelige måneder, noen av de vanskeligste i hele mitt liv. Jeg har gått fra å være lykkelig, forelsket kone til min mann til å bli en utrolig trist alenemor. Og helt uten at jeg ville det selv. Bare det å skrive at han har gått fra meg føler jeg er utrolig ydmykende, men det er dessverre sånn det er og det er viktig for meg å understreke at det hele er imot min vilje. At han må stå for sine valg og ta konsekvensene av det er viktig for meg og at jeg skal klare å komme meg videre. Jeg trodde vi skulle begynne å tenke på søsken til prinsessa vår denne sommeren. Vi hadde snakket om det flere ganger at hun burde få søsken og denne sommeren ble satt som tid da vi skulle begynne å prøve på å bli gravide igjen. Sånn ble det jo ikke, og det føles som enda et tap for meg. Jeg har tapt familien min og en ufødt baby jeg trodde vi skulle få og som jeg ønsket meg så mye. Jeg er så glad for at jeg har prinsessa mi nå for pga henne må jeg komme gjennom alt uansett hvor vondt det gjør. Hun skal ha en mamma som fungerer og det er det viktigste. Nå som hun er på ferie med pappaen sin er jeg alene for første gang i mer enn bare noen dager. Jeg savner henne fælt, og dagene går egentlig ikke så bra. Jeg prøvde å jobbe, men i den jobben jeg har hvor du må gi så mye av deg selv til andre mennesker gikk det dessverre ikke. Jeg kan ikke stå og skulle hjelpe andre mennesker som trenger hjelp til å stelle seg og lage mat, og gråte samtidig. Det ble bare feil alt sammen, så nå skal jeg være hjemme noen uker og bare fokusere på å komme meg på beina igjen så prinsessa og jeg kan begynne vårt nye liv. Et nytt liv der jeg nå skal være alenemamma i full jobb og samtidig skal få min business opp og gå. Jeg var motivert før og er enda mer motivert nå. Jeg trenger de ekstra pengene min business kan gi meg i måneden og skal gjøre alt for å komme høyere så jeg og jenta mi ikke skal trenge å bekymre oss for økonomien. Alt virker vondt og vanskelig nå, men jeg skal klare dette!

Likes

Comments

Hverdagen, Lisjmor, Livsstil

God lørdag alle sammen!

Her begynte lørdagen grå og kjedelig, men utover ettermiddagen kom sola frem. Det er herlig å kjenne varmen fra sola, og det gir meg inspirasjon til både business og andre ting. En av mine andre lidenskaper er yoga. Jeg synes yoga er både trening og utkobling. Det er styrketrening når jeg står i tunge positurer og avskapning når jeg puster og tenker på pusten, Det er også morsomt at jenta mi ønsker å være med når jeg skal gjøre yoga. Hun løp inn og ropte til pappaen sin at hun måtte ha yogatightsen sin og en yogamatte. Hun fikk på seg tights og fikk et liggeunderlag som matte, og så var vi i gang. Det skal sies at jenta mi ikke har så alt for lang tålmodighet og kunne hoppet 6 timer i strekk på en trampoline uten stopp, så hun gikk jo fort lei. I tillegg var det tungt fikk jeg beskjed om, så hun fant opp det hun kalte en yoga-dans i stede. Som du sikker skjønner var ikke dette er fredfull yogasesjon, men den ble akkurat sånn den må forventes å bli når jeg har med mini med HØYT energinivå. Må jo bare le, lurer på hva naboene tenkte der vi holdt på på terrassen. 

Jeg må si at jeg synes lillemor er flink :-)

Likes

Comments

Vektnedgang, Forever, Livsstil

Hvert år begynner det fra januar, alle snakker om sommerkroppen og i år skal de klare det. Jeg gjør også det, problemet er at jeg sjeldent har klart å holde helt frem til sommeren. Heller ikke i år har jeg kommet helt i mål, men jeg har kommet godt på vei, og det hele startet med at jeg gikk ned 7 kg på ni dager. Jeg har fått en helt ny livsstil etter at jeg fant Forever og er så glad for at jeg nå kan jobbe med det i tillegg. CHANGE 9 (C9) er et ni-dagers program som er laget for å hjelpe deg i kickstarte reisen din mot en sunnere og smalere deg. Det er enkelt å følge, er effektivt og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring! Med C9 tar du det første steget mot å etablere livslange vaner som kan hjelpe deg å få varig vektkontroll. Du vil komme i best mulig posisjon for å oppnå optimal helse og bygge ditt nye, slankere jeg. Hvor mye hver enkelt går ned vil jo alltid være individuelt, men dette er en flott måte bare å kickstarte kroppen på.

Dette er meg på dag 1 og dag 9. Jeg er jo fortsatt ikke fornøyd, og synes det er grusomt å skulle legge ut slike bilder, men det viser hvordan C9 fungerer og har hjulpet meg! Jeg går videre på F.I.T: 1 som er et 30 dagers program jeg skal skrive om senere, for å videreføre det jeg har begynt på.

Så det er ikke for sent for deg og din sommerkropp heller! Alt du trenger er å følge C9 i ni dager. Og er du ikke fornøyd så får du pengene tilbake. :-) Klikk deg inn på hjemmesiden min http://myaloevera.no/aloeveramedsiljebeate og bestill en hjem til deg, eller send meg en mail :-D

Likes

Comments

Forever, Konkurranse

Det ble lite blogging når jeg var på ferie. Akkurat nå har jeg det sånn at jeg bare måtte melde meg helt ut når jeg fikk dratt bort litt. Det er jo sånn at selv om alt ser bra ut på utsiden trenger det ikke være sånn på innsiden. Sånn er det her om dagen. Men nok om det for denne gang. Jeg vil egentlig bare informere om at i morgen er det siste dagen i April og derfor siste sjansen til å melde seg på April-konkurransen jeg har på hjemmesiden/nettbutikken min. Gå inn og registrer deg som kunde og selvfølgelig kan du kjøpe noe om du vil. Alle som registrerer seg som kunder når vi fortsatt er i April er med i konkurranse om å vinne tre flotte produkter fra Forever Living! :-D Gå inn og meld deg på med det samme: http://myaloevera.no/aloeveramedsiljebeate

Likes

Comments