Header

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

Innlegget inneholder reklame

I helgen var det endelig samling med Team LA Lifestyle - Bikiniakademiet igjen! Jeg har gledet meg masse til å endelig være med jentene igjen. Det er en utrolig fantastisk gjeng med damer jeg føler meg utrolig heldig som har fått bli kjent med <3
Jeg landet på Gardermoen fredag kveld, tok toget til Oslo og sjekket inn på hotellet. Jeg trodde for en gangs skyld at jeg hadde klart å få med meg alt jeg trengte, men jeg hadde glemt havregryn som jeg spiser til frokost. Så da ble kveldskardioen gjort unna og avsluttet med en tur på butikken for å kjøpe havregryn. Jeg klarer alltid å glemme et eller annet når jeg er ute å reiser så må alltid ut og kjøpe noe. Haha.
På lørdag møtte vi alle opp på Ullern trening kl 8. Vi oppholder oss og trener gratis på Ullern trening når vi er på samling (sponset). Gjennom hele helgen var det en rød tråd mellom foredragene vi hørte på. Det var mye girlpower og hvilke rettigheter vi kvinner har i samfunnet. Jeg blir så inspirert av powerkvinner som har så mye kunnskap og som utstråler så mye selvsikkerhet!
De som skal stille nå i vår hadde fettmåling og poseringstrening etter foredragene på lørdag. Siden jeg ikke skal stille hadde jeg bestemt meg for å ikke ta fettmåling denne gangen. Jeg vet selv hvor opphengt hodet mitt blir på sånne ting, så jeg vil heller vente med fettmåling igjen til siste samling. Så jeg gikk heller og tok ukens siste styrkeøkt når de andre hadde det. Jeg synes det er så morsomt og motiverende å merke hvor mye sterkere jeg er blitt, og hver gang jeg øker i vekter jubler jeg litt for meg selv. Derfor ble det surt når jeg fikk beskjed om at jeg ikke burde gjøre sumo markløft på en stund. Jeg har hatt ganske vondt i siden/bak på venstre skinke og nedover låret. Det ble til slutt konkludert med at det mest sannsynlig er en strekk i hamstringen. Og så fort jeg får litt vridning i benet gjør det veldig vondt, og dette er kommet og blitt verre de gangene jeg har tatt sumo markløft. Utrolig irriterende siden jeg føler at jeg virkelig får til sumo markløft og er oppe i 60 kg når jeg løfter det i 3x12 sett, men jeg må jo bare høre så det kan bli bedre og jeg kan ta sumo markløft igjen.


Etter foredragene på søndag hadde jeg en kjempe god samtale med Lene Alexandra. Den dama er helt fantastisk! Jeg strever en del med hodet innimellom, og det er ikke bare bare å skulle holde orden helt alene. Følte meg mye lettere og så ting på en litt annen måte etter at vi hadde snakket. Jeg må klare å stå opp for meg selv og jeg må ha tro på meg selv! Jeg kan klare alt jeg vil bare jeg bestemmer meg for det! Jeg har pga masse i fortiden ikke følt meg bra nok, det er det jeg føler jeg er blitt fortalt med ord og handlinger i mange mange år. Jeg begynner å forstå at det er jeg som bestemmer det og ikke noen andre. Jeg skal bli sterk nok til å kunne se meg selv i speilet og tro på det når jeg sier at "JEG ER BRA NOK!".

Synes det er så morsomt å se fremgangen på kroppen min. Og det å få være på denne reisen med jentene er så herlig <3 Rita kjente jeg fra før av og Karen er jeg blitt kjent med nå. Er så glad i dem begge <3

På forrige samling synes jeg det ble mye styr med mat jeg hadde med hjemmefra for hele helgen, beholdere osv. Derfor var gleden stor når vi fikk tilbud fra FitKitchen om å få mat levert til Ullern trening fra dem når vi var i Oslo. Så da i tillegg til å få to fult sponsede måltider bestilte jeg fire måltder til så jeg hadde all maten jeg trengte gjennom helgen :-) Jeg ELSKER konseptet til FitKitchen og håper virkelig de kan utvide etterhvert. Hadde de holdt på i Trondheim hadde jeg uten tvil vært fast kunde! Det er så god mat og du kan få den tilpasset så den passer din diett. :-) I love it! Gleder meg allerede til neste samling så jeg kan bestile mer mat fra dem igjen.

Takk til alle som gjorde denne helgen så fin. I love living the LA Lifestyle <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Sorg

Det har vært noen tøffe uker. Hodet har ikke vært der det burde være. Det har vært så mye om andre ting i hodet at alt annet egentlig bare har blitt borte. Det er grusomt å si det, men jeg har rett og slett ikke vært på nett. Etter å ha hatt en periode hvor jeg har følt meg bra smalt det plutselig igjen. Jeg har følt meg helt tom, trøtt og lei meg. Lei meg over hvordan livet mitt er blitt, for det var jo ikke sånn det skulle bli. Jeg har følt meg så mislykket og verdiløs, jeg får tårer i øynene bare jeg skriver det. Jeg har nesten ikke følt noen mening med å være til. Det er vondt å føle at ingen bryr seg eller hadde merket om du ikke var der. Lyspunktet er når jeg har datteren min og kan stenge alt ute og fokusere 100% på henne. Nå har jeg vært en uke uten henne og denne uken har vært vond. Jeg har kjent meg så ensom og alene, og i tillegg merker jeg det hardt hvordan det er å sitte med et boliglån for to alene. Jeg har bare en vanlig jobb innenfor helsevesenet, kan ikke si at jeg blir rik av det. Så denne uken har jeg sett på leiemarkedet. Sett på om jeg faktisk må gi opp, kaste inn håndkleet og selge leiligheten. Det er det siste jeg vil. Skal jeg først bo så langt unna familien min og uten å kunne få dem i nærheten å støtte meg på vil jeg virkelig ha leiligheten min. Den har vært hjemmet mitt i halve tiden jeg har bodd i Trondheim, den er stedet datteren min husker å ha bodd, det er rundt her hun har hele nettverket sitt og vennene hun skal begynne på skole med. Det gjør vondt å tenke på å skulle dra henne opp fra det. Skal jeg først flytte hadde jeg også helst sett at jeg fikk flyttet hjem, nærmere familien min, nærmere mamma. Sånn at jeg kunne hatt noen å støtte meg på i hverdagen i stede for å stå alene som jeg gjør nå. Så akkurat nå er jeg helt tom, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Men jeg vet at jeg må få dietten opp og gå igjen. Jeg må få hodet såpass på plass at jeg klarer det. Bikiniakademiet er en sjanse jeg aldri trodde jeg skulle få, så det skal jeg gjennomføre på en måte jeg kan være stolt av! Jeg kan ikke la dette ødelegge for meg. Jeg må være sterk og komme meg opp igjen!

Likes

Comments

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

Det er blitt to uker siden første samlingen på Bikiniakademiet. Jeg har dessverre hatt mye å gjøre ved siden av treningen og dietten, så derfor kommer dette innlegget litt sent. Håper dere tilgir ;-)

Helgen 7.-8. januar var det den første samlingen av Team La Lifestyle - Bikiniakadmeiet. Jeg har gledet meg sånn til denne helgen og endelig var den her! Jeg dro til Oslo etter jobb på fredag og sjekket lykkelig inn på hotellet. Er det noe jeg liker så er det å bo på hotell. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir utrolig glad av det. Haha. Det blir liksom en liten husmorferie. Selv om det ikke var noe opplegg fredagskvelden var vi noen jenter fra teamet som møttes og ble litt kjent. Jeg er så heldig å kjenne to av jentene fra før av gjennom businessen min og hun ene, Rita, og jeg gikk oss en liten tur før vi tok kvelden.

Lørdag var det tidlig opp og til Ullern trening hvor opplegget i helgen fant sted. Der fikk vi også trene gratis i helgen (spons). Det var foredrag fra Lene Alexandra og Vibeke Litland, og masse herlig snakk med de andre jentene på teamet, coachene og fadderene. Vi fikk også en teknikktrening med Coach Aasen (søk han opp på instagram), og en av Lene Alexandra sine fantastiske BUTTLIFT timer! Både rumpe og lår fikk trent bra for å si det sånn. Kjempe nyttig!

På søndag begynte det med gruppebilde. Etter det var det poseringstrening med flotte Martine Sagen, formbilder og formsjekk (fettprosent). Først må jeg bare si at fy søren, posering i Bikinifitness er ikke bare bare! Det er statisk og tungt! All ære til de som ser så flotte og glade ut på scena, for jeg slet med grimasene. Haha. Jeg synes jo ikke kroppen min er så flott at det gjør noe enda, så jeg gruet med litt til formbildene, men det gikk bra. Det ble i tights og sportsbh, så får vi heller se om jeg tar i undertøyet på siste samling. Jeg har jo egne bilder i bare undertøyet, så jeg ser alltids hvordan det ser ut også hvis jeg vil det. Fettprosenten var jeg utrolig spent på, jeg trodde jeg lå på rundt 40%. MEN en positiv overraskelse: den var "bare" 30,3%! Det gir meg i hvertfall en boost om at dette kan jeg virkelig klare, jeg kan klare i stille i Bikinifitness til høsten! Det var også foredrag på søndagen, denne gangen med Cecilie Staude ang sosiale medier, og Trine Lise Jagge. Utrolig spennende og inspirerende! Vi fikk også møte Fitnessfashion by Wenche som hadde med nydelige stoffer og masse bling vi kunne se på med tanke på bikini til de som skal stille. De anbefalte også å "booke" allerede nå for oss som ville stille til høsten også. Så ja, da ble det valg av stoff til bikinien min også. Avslører ikke fargen her, men jeg kan si at når jeg valgte så tenkte jeg på datteren min. Hun er en av hovedgrunnene til at jeg ønsker en sunn og sterk kropp! Hun er min motivasjon! Så når hun skal heie på mamma på scena kommer hun til å elske bikinien mamma har på seg ;-)

Dette var en så utrolig fantastisk helg! Jeg fikk møtt så utrolig mange fine jenter! Vi heier alle på hverandre og kjente jeg ble glad i flere av dem. Og Lene Alexandra! Fy søren så fantastisk den dama er! Hun er så inspirerende og motiverende! Hun tar seg tid, følger med og bryr seg oppriktig om oss alle. Den dama er et forbilde! <3

Avslutter med et lite bildedryss. Følg meg på Snapchat (beaangel) og Instagram (sofiesinmamma) for å følge med meg videre på Team LA Lifestyle - Bikiniakademiet!

Likes

Comments

Hverdagen, Lisjmor, Mamma

I dag har jeg hatt treningsfri. Ukens fire styrkeøkter er unnagjort og jeg hadde bare en times powerwalk på planen når det kom til trening i dag. Kl 12 var lisjmor, barnefar og jeg på juleshow på Torp Ridesenter i Malvik. Jeg har alltid likt hester og lisjmor liker dem helt tydelig også. Det var kjempe morsomt å se på showet, men lille og jeg synes det er vel så gøy å gå rundt å hilse og klappe på hestene. Etter det har jeg og lisjmor bare koset oss hjemme. Lille er blitt ganske forkjølet og ble veldig sliten når vi kom hjem. Så hun har sittet i armkroken og koset i hele ettermiddag. Men hun er heldigvis i såpass form at hun får i seg mat, så jeg håper og tror denne forkjølelsen gir seg i løpet av uka. Det hadde vært trist om hun hadde blitt skikkelig syk til julaften.


Stor stas for lillemor å få hilse på hestene :-)

Nå har jeg allerede fått preppet det jeg trenger til i morgen. Det var ikke så mye i kveld, men det blir mer i morgen. Det er så deilig å bare kunne ta med seg ferdig mat om morgenen i stede for å begynne å fikse da. Jeg er så trøtt om morgenen at det er jeg rett og slett ikke laget for.

Håper du har hatt en fin søndag :-)

Likes

Comments

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

Noen dager frister det mest i ligge på sofaen. Du vet at du absolutt burde komme deg opp, ut og på trening, men det virker så umulig. Jeg pleier å si at dørstokkmila er så lang. Hehe. I dag var det en sånn dag. Jeg var ute med barnefar og så etter julegave til lisjmor og når jeg kom hjem følte jeg meg utsultet og nesten på gråten. Det er jo min egen skyld. Utrolig urutinert å ikke klare å ta med meg mat ut på tur. Jeg slang meg på sofaen etter å ha kastet i meg mat og tenkte at nei, nå blir jeg her i kveld! Jeg orker ikke å gjøre noe mer i dag. Men ettersom jeg fikk roet meg og ikke kjente meg sulten lenger følte jeg meg mye mer opplagt og fant ut at nå er det bare å få på seg treningsklærene og komme seg avgåre før dørstokkmila blir alt for lang igjen! Så da gjorde jeg det. Det som hadde føltes helt grusomt og umulig for en og en halv time side var plutselig noe jeg ivret etter å få gjort. Og det endte med at jeg hadde den beste beinøkta jeg har hatt hittil på Bikiniakademiet. Den mestringsfølelsen er helt fantastisk! Jeg kjenner en så god fremgang både på knebøy, bulgarske utfall og hip thrust. Det er jo ikke noe som er bedre enn å kjenne at dette går bra :-) Drømmerumpa kommer forhåpentligvis med tiden.

Dette vil jeg kalle en svettfie. Haha. Følg meg gjerne på snapchat: beaangel. Der legger jeg ut og oppdaterer både om hverdag, mat og trening :-) Nå skal jeg skifte på senga, dusje og legge meg. Det finnes ikke noe bedre enn å legge seg nydusja i rent sengetøy :-)

God natt <3

Likes

Comments

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

Da er allerede de to første ukene på Team LA Lifestyle - Bikiniakademiet ferdig. Jeg synes disse to ukene har rast forbi. Jeg har allerede gått ned 4,6 kg disse to ukene, og det synes allerede litt på kroppen. Det er utrolig morsomt og utrolig motiverende! Jeg bruker jo litt tid på å få gjort klar all mat, men jeg lager for fire dager av gangen så hvis jeg skulle laget hver eneste dag hadde jeg brukt mer tid tror jeg. I tillegg er det deilig å ikke lage mat på tre dager. Haha.

På onsdag trente jeg både armer og ben, og jeg kjenner det så utrolig godt i beina fortsatt i dag. Det er spesielt knebøy og hip trust som svir. Så i dag har jeg gått rundt og sett en smule rar ut i gangen. Haha. Men det er verdt det når jeg føler at treningen går så bra. Jeg har aldri tatt så dype og teknisk gode knebøy som jeg gjorde på onsdag, og også hip trustene synes jeg gikk bra. Det er så deilig å få mestringsfølelse og føle det at dette får jeg faktisk til! Det er dessverre sånn at jeg ikke har så høy selvtillitt og tro på meg selv, men føler at denne reisen allerede har hjulpet meg masse. <3 I dag var det bare armer som skulle trenes (bra for de støle bena mine) og å allerede kunne ta tyngre vekter er kjempe gøy. Jeg har alltid syntes at en muskuløs rygg er utrolig fint så jeg håper på at min også kan bli det en gang. Jeg jobber på videre i hvertfall :-D


I morgen skal bena få kjørt seg igjen på trening, det blir spennende. Satser på å være helt gelé når jeg er ferdig. ;-)

God helg!

Likes

Comments

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Hverdagen

I dag har alt gått i et. Opp og hoppe, morgenstell, frokost og matpakkelaging, dra i barnehage og på jobb, full fres på jobb, hjem og hente i barnehage, skifte og rett i barnebursdag. Føler jeg først har klart å fått satt meg ned nå. Men jeg gjorde det ekstra travelt for meg selv når jeg kom på jobb og innså at all maten jeg hadde preppet for dagen lå igjen hjemme! NEI! Ikke hadde jeg lommeboken min heller så kunne ikke se om de hadde noe i kantina jeg kunne spist i stede. Så hva gjorde jeg? Jo, jeg har fleksitid på jobb så jeg dro hjem i en ledig halvtime for å hente alt. Når jeg kommer inn er det som møter meg på kjøkkenbenken alle vitaminenene mine, kosttilskuddene mine og aloe vera gelen min som jeg har gjort klart til å ta på morgenen. Det hadde jeg tydeligvis heller ikke tatt. Så jeg pakker i meg alt det, pakker matbagen min med all maten, og kjører tilbake på jobb. Så det gikk jo heldgivis bra, men huff så mye stress det har vært i dag. Må jo bare le over surrehodet mitt og skylde på at jeg ikke hadde drukket kaffe i dag morges, og jeg trenger en halv liter minst for å fungere egentlig. Nå gleder jeg meg til i morgen hvor Sofie og jeg ikke skal noen ting etter jobb og barnehage. Det blir kun den daglige timesturen og resten avslapning. :-) Det er godt med noen dager med bare avslapning for nå var det tredje dagen vi skulle noe etter jobb/barnehage og jeg kjenner jeg begynner å bli litt sliten nå.

Sånn lå det så fint når jeg kom hjem. Haha. Satser på å få med meg alt i morgen, for da har jeg ikke sjans til å skulle dra hjem og hente noe.

Nå skal jeg få i megmitt femte måltid for dagen. Jeg klarer å få i meg alt fortsatt, og kroppen blir mer og mer vant til det. I morgen er det veie-dag! Jeg har ikke veid meg siden forrige torsdag så jeg er utrolig spent etter å ha vært på diett en uke :-D

Sov godt <3

Likes

Comments

Trening, Vektnedgang

Hei alle sammen!

WOW! Utrolig morsomt å se at så mange har tittet innom her. Det varmer hjertet :-)

Jeg bestilte meg klær fra http://bodyshapes.no forrige uke, og på lørdag var det pakke på døren når jeg sto opp. Jeg synes Bodyshapes har utrolig lekre treningsklær og for sånne som meg som gleder seg som et lite barn på julaften når jeg har kjøpt noe på nett, så er det flott at de har rask levering. Med i pakken denne gangen hadde de også lagt ved en rabattkode jeg fikk lov til å dele! Hvor gøy er ikke det? :-D Så gå inn på http://bodyshapes.no og klikk deg hjem lekre produkter og få 20% rabatt på ditt kjøp ved å bruke rabattkoden 20PROSENT


God shopping :-D

Likes

Comments

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

God kveld :-)

Nå er dag tre på LA Lifestyle - Bikiniakademiet snart over. Disse tre første dagene har vært både morsomme og lærerike. Jeg føler meg nesten frelst etter disse første dagene. Jeg har en energi og en motivasjon jeg ikke har kjent på på lenge, og det er så deilig! Jeg har sagt en stund at jeg må finne meg selv igjen og jeg tror virkelig at dette er veien jeg må gå. Det kjennes så riktig!
Noe som virkelig har overrasket meg er hvor mye mat jeg skal spise. Følte meg helt sjokkskadet første dagen når jeg skulle prøve å få inn alle måltidene i løpet av dagen og klare å spise opp all maten. Diett er faktisk lett når man spiser det man skal, for da kan du spise en del. Jeg har vært den "sulte"-diett typen, og har til vanlig aldri spist mer enn maks tre ganger i løpet av en dag. Nå skal jeg plutselig spise fem ganger om dagen, og jeg må fatisk nå planlegge dagen ettersom når jeg skal spise. Jeg kjenner det passer meg godt å måtte planlegge og preppe mat, jeg har alltid hatt en visst kontrollbehov og det passer fint til dette opplegget kjenner jeg. Det blir utrolig spennende å gå på vekta til torsdag og måle kroppen for å se forskjellen fra forrige uke. For forskjell tror jeg at det kommer til å være! Føler det nesten allerede på kroppen :-D Noe annet som også kjennes på kroppen er hvor støl jeg er etter all treningen, men det er jo bare deilig å kjenne egentlig :-)

En annen ting som også er morsomt er å se hvor mange nye som er begynt å følge med på Instagram og Snapchat. Utorlig morsomt med alle som følger med, liker og legger igjen hilsen. Setter utrolig stor pris på alle som heier. <3
Instagram: sofiesinmamma
Snapchat: beaangel


Likes

Comments

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

I morgen er dagen her! 1. desember og jeg starter mitt nye liv med LA Lifestyle og bikiniakademiet. Jeg gleder meg vilt og kan ikke tro at dagen endelig er her. Jeg har jo visst dette en stund og har gått og lengtet etter at det skulle begynne. Jeg har trengt en ny start og noe nytt noe for å bygge meg opp igjen etter samlivsbruddet. Jeg trenger å finne tilbake den jenta jeg var og bli en sterkere utgave av henne, ikke bare fysisk men også psykisk. Jeg skal finne en plass og ro i livet hvor jeg kjenner at jeg har det bra med meg selv og at JEG ER BRA NOK! Jeg gleder meg til å kunne si de ordne og faktisk tro på dem! Jeg føler meg heldig som skal få hjelp av Lene Alexandra og hennes fantastiske team for å få gjenomføt min livsstilsendring og bli en bedre utgave av meg selv.


Håper mange har lyst til å dele denne reisen med meg! Jeg gleder meg ihvertfall til å dele den med dere :-)

Instagram: sofiesinmamma
Snapchat: beaangel

Og følg LA Lifestyle også!
Facebook: LA Lifestyle
Instagram og Snapchat: teamlalifestyle


Likes

Comments