Header

Alenemamma, Hverdagen

Sånn innimellom får jeg et behov for å skrive. Lurer på om jeg har skrevet som det tidligere en gang også. Det er så mye i hodet at noe bare må ut. Da er det jo kjekt å ha en blogg å "spy" alt ut på. Men jeg må jo likevel prøve å gjøre litt ut av det så det ikke bare blir et eneste rot. For skulle jeg bare skrevet alt som jeg føler må ut ville det ikke vært noen som hadde skjønt noe. Rot.

Noen ganger blir det mye for meg. Nysingel (jeg kan kalle meg det selv om det snart har gått et år?) alenemamma til ei jente som skal begynne på skolen(!), som gjerne skulle trent noen timer hver dag, bare spist sunt, gått nok turer med hunden, jobbet noen timer med foretaket mitt, lest meg opp på den nyeste forskningen innenfor rehabilitering etter hjerneslag, sett superFAB ut hele tiden, skrive to innlegg på bloggen hver dag, lage all mat til jentungen fra bunnen av, vaske hus, vaske klær, pusse opp, være en topp ergoterapeut når jeg er på jobb og være en inspirasjon for andre via sosiale medier som også jobber for å gå ned i vekt. Dette er bare noe av det jeg føler på hver dag at jeg må gjøre... Måtte le når jeg skrev ned alt, det er jo ikke rart at jeg går rundt og føler et konstant press og dårlig samvittighet. Jeg må vel kunne sies å ha litt for store forventinger til meg selv. Det er jo egentlig ikke noe nytt, jeg har alltid hatt store forventinger til meg selv. Det er vel kanskje derfor jeg tar meg en tur i kjelleren med jevne mellomrom også, selvforskyldt helt klart, spesielt når det er godt dokumentert at det ikke skal så mye til for at jeg tar meg en tur i kjelleren. Men å lære, det er vanskelig. Jeg føler at jeg bare er sånn, jeg har store forventinger til meg selv og skal klare alt. Etter bruddet med barnefaren har jeg også vært fast bestemt på å ville klare meg selv, jeg har vanskelig for å skulle be om hjelp. Jeg smeller ned i kjelleren og de rundt meg ender opp med å bare måtte hjelpe meg opp igjen da jeg er for sliten til å klare å be om hjelp. Mamma ble nok litt irritert på meg en gang når jeg gråt og sa at jeg vil så gjerne klare det selv. Da fikk jeg beskjed om at de var familien min og at jeg måtte be dem om hjelp, men jeg trengte ikke be andre om hjelp hvis jeg ikke ville det. Jeg er nok litt sta. Hehe.

Også har jeg en eksmann. Jeg har aldri ønsket meg en eksmann... Noe han nok tydelig kan få merke innimellom. Er det noen som får mine humørsvingninger i gang uten noen form for syklus så er det denne eksmannen. Og dette kan jeg skrive for dette har jeg også sagt til han: noen ganger så avskyr jeg han. Hater han for hvordan livet mitt er blitt, hvordan han har gjort det pga hans valg. Og det synes jeg at jeg har lov til. Jeg trenger det. Det er bedre å være sint enn å bare være lei seg. Jeg prøvde tross alt det også i starten etter bruddet, og jeg lyver ikke når jeg skriver at det ikke var langt unna at jeg ga opp hele livet. Du føler deg ikke verdt en dritt etter det som skjedde mellom oss. Og å føle seg så verdiløs gjorde meg helt ødelagt. Nå er jeg stort sett bare sint pga det. Det går fremover! Det er gått et år snart. Når jeg tenker tilbake på hvordan ting var før bruddet føles det ut som et helt annet liv. Et annet liv i en annen dimensjon. Kanskje er vi fortsatt en lykkelig familie i en annen dimensjon? I så fall vil jeg aldri titte inn i den, det ville blitt for vondt å se alt som er tapt.
Og bare for å skrive det også så jeg ikke bare høres ut som den heksa av ei ekskone: vi er gode venner og har det morsomt sammen innimellom også. Haha.

Men siden det da er så mye som foregår og jeg blir sliten må jeg prioritere hva jeg skal gjøre og ikke. Så når jeg har datteren min er hun fult fokus! Jeg sminker meg ikke en gang om dagen, for jeg er så sliten og trøtt. Derav er snapfilter uvurderlige, men noen ganger synes jeg knapt de hjelper. Når ikke en gang de får bort poser og ringer under øynene er det kanskje på tide å få opp energien og begynne å ta litt vare på seg selv igjen? Haha. Så nå har jeg bestemt meg for at nå er det bare å reise seg opp igjen. Skit i alt av press, forventinger, og eksmann som forpurer humøret! Nå skal ting være bra! Alt blir bra bare en holder ut. Og jeg har jo verdens beste jente som fortjener alt bra så det får denne mammaen fokusere på og jobbe etter :-)

Vil knapt lese gjennom innlegget igjen. Føler det er bare rot, men som sagt så er det bare sånn hodet mitt er og jeg trengte å få litt ut selv om det knapt har sammenheng med hverandre. Haha. Ha en fin lørdagskveld videre :*

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Livsstil, Forever, Hverdagen, Silje B. Sollien - Livsstil og frihet

Og kontoret er mitt eget spisebord med utsikt over Trondheimsfjorden. Det er koselig å sitte og jobbe samtidig som jeg kan titte ut på utsikten min. Det kunne jo vært enda bedre hvis været hadde vært fint, men man må gjøre det beste ut av det. Jeg har for første gang levert inn skattemelding som selvstendig næringsdrivende. Det var både skummelt og morsomt, og jeg håper jeg gjorde det riktig. Haha. Hvis ikke vil vel skatteetaten gi meg tydelig beskjed om det. Det er spennende utfordringer når man driver eget. Det er jo skummelt innimellom, men det går jo bra! Jeg leser, googler og spør de som har gjort dette før meg, og så får jeg det til. Jeg kan jo ikke legge meg ned så fort jeg ser en utfordring. Jeg startet businessen min for å kunne få en ekstra inntekt. Jeg har et huslån for to alene, jeg har ikke lyst til å måtte telle på krona hver måned. Jeg vil kunne gi datteren min det hun ønsker seg, og jeg vil kunne unne meg selv ting uten å få dårlig samvittighet for det. Denne uken har en av mine mentorer vært på sponset ferie i Dubai! De har fått flybilletter, hotell og lommepenger! Jeg skal jobbe på så jeg også kan få dratt på en sånn tur. Det som er morsomt er at det gjør meg ikke noe å sitte med businessen min hverken i helger eller kvelder. Ja, jeg jobber 100% i en "vanlig" jobb også, men det er ikke noe problem. Med businessen min jobber jeg når jeg vil, hvor jeg vil, så mye jeg vil. Hva er vel bedre enn det? :-) Jeg nyter å være min egen sjef i hvertfall. Nå er jeg klar for påskeuka med jobbing mandag til onsdag og så hjem til mamma på østlandet. Datteren min skal være med pappaen sin i påsken så da blir det bare jeg og hunden som drar på tur. Businessen tar jeg selvfølgelig med meg dit også, og det er fordi jeg vil ikke fordi jeg må :-) Nå blir det avslapning på sofaen resten av kvelden.

Ha en fin lørdagskveld videre <3

Likes

Comments

LA Lifestyle, Trening, Vektnedgang, Ned i vekt

Jeg har jo en vei å gå i min vektnedgangsreise fortsatt. Noe som er like viktig for meg på denne reisen er å bygge muskler også. Derfor passer jeg også på å ta mål når jeg veier meg, for muskler veier jo mer enn fett. Så selv om jeg kanskje ikke alltid har gått ned så mye i kg har jeg gjerne mistet en del cm. Jeg synes det er utrolig gøy å trene styrke og å kjenne resultatene er jo topp! Jeg har økt masse når det kommer til hvor mye vekt jeg løfter og det gir meg så mestring! Hip Thrust for eksempel: i 3x15 sett tok jeg 15 kg ekstra når jeg begynte på Bikiniakademiet, nå tar jeg 60 kg ekstra! Jeg synes det er ekstra gøy å trene rumpe og bein, og det kan jo godt hende det kommer av det at jeg tydelig ser fremgangen på rumpa mi og kjenner tydelig musklene i lårene mine. Det er jo ikke noe som motiverer mer enn å se fremgangen på egen kropp. Min mormor sa det så fint i helgen: "Silje, du har jo fått en sånn Karshadian-rumpe du!" Da lo jeg godt, hun mente selvfølgelig Kardashian-rumpe, og det må jeg i så fall ta som et komplement. Er det noen som har en skikkelig flott Booty så er det jo Khloe Kardashian!

Å bli fysisk sterkere er viktig for meg. Jeg synes muskler på jenter er pent og jeg synes jenter som løfter er rå! I tillegg har jeg jo vært tynn før. Jeg var tynn og ganske så syk, og da var det veldig lite muskler på kroppen. Så nå når jeg skal bli tynnere vil jeg også ha muskler. Jeg vil være tynn på en sunn måte. For å bli tynn fortere kunne jeg helt sikkert bare kjørt lange, harde økter med cardio hver dag, men for meg er det så viktig også bygge muskler at da får det heller ta litt lengre tid. I tillegg er jeg redd for å miste kontrollen iforhold til maten og treningen, men det skal jeg skrive mer om i et annet innlegg senere.


​Hva liker du å trene? Hva er viktig for deg når du trener?

Likes

Comments

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

Jeg sitter og lurer på hvor tiden er blitt av. Jeg føler det nettopp var 1. desmeber og Bikiniakademiet startet. Nå er det plutselig over og veien videre skal taes fatt på. Det har vært så trygt og godt å ha et team rundt seg at det blir skummelt og rart å skulle gå videre alene. Jeg vurderte jeg lenge om jeg skulle ha webcoaching videre med Sandra som ar vært coachen min på Bikiniakademiet, men det har seg jo sånn at det må gå opp med det økonomiske og det gjorde det ikke på dette punktet denne gangen. Men det er ikke usannsynlig at jeg blir webkunde av Sandra på et senere tidspunkt igjen. Hvis noen er interssert i webcoacing anbefaler jeg absolutt å få det av Sandra, hun er bare helt fantastisk!

Som jeg skrev lengre opp: det blir summelt å gå videre alene. Det blir skummelt å skulle forsøke å holde dietten og treingen ved like uten å ha noen som følger meg opp hver uke. Samtidig gleder jeg meg litt også, jeg håper å få bevist for meg selv at jeg kan klare dette alene også. Treningsprogram har jeg jo fått på Bikiniakademiet, så det er jo bare å fortsette på det jeg har begynt på egentlig. Å styre dietten selv blir jo veldig spennende. Jeg tenker at jeg skal holde meg innenfor visse mengder med proteiner, fett og karbohydrater sånn som på Bikiniakademiet, men at jeg skal kunne kose meg en dag i ny og ned når jeg føler for det også. Jeg trenger det å kunne koble totalt av og bare kose meg innimellom, så et par ganger i måneden skal jeg gjøre det. Men jeg må virkelig klare å bli venn med diett.no nå. Haha. Det er virkelig et krav føler jeg for å kunne mestre dietten på egenhånd. Vi har fått så mange flotte "verktøy" gjennom tiden på Bikiniakademiet at jeg er helt stum. Alle fine forelesninger vi har hatt fra skikkelige POWERLADIES som inpirerer og motiverer.

Jeg har ikke ord for hvor mye tiden på Team LA Lifestyle - Bikiniakademiet har betydd for meg! Jeg har vokst så mye. Jeg fikk en kommentar fra en venn i dag om at jeg hadde fått så mye bedre selvtillit. Jeg har ikke ord for hvor mye sånt betyr. Det er så herlig at andre også ser det jeg føler! Jeg føler meg bedre enn på LENGE! God selvtillit har jeg aldri hatt noe særlig av, så det er jo helt fantastisk å kjenne at den kommer. Jeg har gått fra å være opphengt i hva alle andre synes om meg og at alle skal like meg, til å tenke at det viktigste er hva jeg synes om meg selv. MIN mening har faktisk masse å si! Jeg er ikke bare tilstede, jeg er ikke bare verdiløs! Jeg betyr noe jeg også! Jeg ser fortsatt mange feil på meg selv, men jeg prøver å overse dem og tenke at jeg ER pen. Ja, jeg har for mange kilo på kroppen til hva jeg er komfortabel med, men jeg prøver å gjøre noe med det. Og selv om jeg har noen ekstra kilo på kroppen kan jeg fortsatt være pen også. Det er ikke så lett å tro på det selv, men jeg prøver. Hehe. Så jeg skal jobbe på videre. Jeg skal videre ned i vekt og samtidig bygge muskler og bli sterkere! Min reise slutter ikke her, den har så vidt begynt! Nå blir det spennende å se hvordan jeg klarer meg videre på egenhånd! Jeg har heldigvis en fantastisk familie og fantastiske venner som heier på meg og støtter meg. Det er gull verdt! <3

Det er bare å følge med videre både her, på instagram (sofiesinmamma) og på snapchat (beaangel) <3

Likes

Comments

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

Innlegget inneholder reklame

I helgen var det endelig samling med Team LA Lifestyle - Bikiniakademiet igjen! Jeg har gledet meg masse til å endelig være med jentene igjen. Det er en utrolig fantastisk gjeng med damer jeg føler meg utrolig heldig som har fått bli kjent med <3
Jeg landet på Gardermoen fredag kveld, tok toget til Oslo og sjekket inn på hotellet. Jeg trodde for en gangs skyld at jeg hadde klart å få med meg alt jeg trengte, men jeg hadde glemt havregryn som jeg spiser til frokost. Så da ble kveldskardioen gjort unna og avsluttet med en tur på butikken for å kjøpe havregryn. Jeg klarer alltid å glemme et eller annet når jeg er ute å reiser så må alltid ut og kjøpe noe. Haha.
På lørdag møtte vi alle opp på Ullern trening kl 8. Vi oppholder oss og trener gratis på Ullern trening når vi er på samling (sponset). Gjennom hele helgen var det en rød tråd mellom foredragene vi hørte på. Det var mye girlpower og hvilke rettigheter vi kvinner har i samfunnet. Jeg blir så inspirert av powerkvinner som har så mye kunnskap og som utstråler så mye selvsikkerhet!
De som skal stille nå i vår hadde fettmåling og poseringstrening etter foredragene på lørdag. Siden jeg ikke skal stille hadde jeg bestemt meg for å ikke ta fettmåling denne gangen. Jeg vet selv hvor opphengt hodet mitt blir på sånne ting, så jeg vil heller vente med fettmåling igjen til siste samling. Så jeg gikk heller og tok ukens siste styrkeøkt når de andre hadde det. Jeg synes det er så morsomt og motiverende å merke hvor mye sterkere jeg er blitt, og hver gang jeg øker i vekter jubler jeg litt for meg selv. Derfor ble det surt når jeg fikk beskjed om at jeg ikke burde gjøre sumo markløft på en stund. Jeg har hatt ganske vondt i siden/bak på venstre skinke og nedover låret. Det ble til slutt konkludert med at det mest sannsynlig er en strekk i hamstringen. Og så fort jeg får litt vridning i benet gjør det veldig vondt, og dette er kommet og blitt verre de gangene jeg har tatt sumo markløft. Utrolig irriterende siden jeg føler at jeg virkelig får til sumo markløft og er oppe i 60 kg når jeg løfter det i 3x12 sett, men jeg må jo bare høre så det kan bli bedre og jeg kan ta sumo markløft igjen.


Etter foredragene på søndag hadde jeg en kjempe god samtale med Lene Alexandra. Den dama er helt fantastisk! Jeg strever en del med hodet innimellom, og det er ikke bare bare å skulle holde orden helt alene. Følte meg mye lettere og så ting på en litt annen måte etter at vi hadde snakket. Jeg må klare å stå opp for meg selv og jeg må ha tro på meg selv! Jeg kan klare alt jeg vil bare jeg bestemmer meg for det! Jeg har pga masse i fortiden ikke følt meg bra nok, det er det jeg føler jeg er blitt fortalt med ord og handlinger i mange mange år. Jeg begynner å forstå at det er jeg som bestemmer det og ikke noen andre. Jeg skal bli sterk nok til å kunne se meg selv i speilet og tro på det når jeg sier at "JEG ER BRA NOK!".

Synes det er så morsomt å se fremgangen på kroppen min. Og det å få være på denne reisen med jentene er så herlig <3 Rita kjente jeg fra før av og Karen er jeg blitt kjent med nå. Er så glad i dem begge <3

På forrige samling synes jeg det ble mye styr med mat jeg hadde med hjemmefra for hele helgen, beholdere osv. Derfor var gleden stor når vi fikk tilbud fra FitKitchen om å få mat levert til Ullern trening fra dem når vi var i Oslo. Så da i tillegg til å få to fult sponsede måltider bestilte jeg fire måltder til så jeg hadde all maten jeg trengte gjennom helgen :-) Jeg ELSKER konseptet til FitKitchen og håper virkelig de kan utvide etterhvert. Hadde de holdt på i Trondheim hadde jeg uten tvil vært fast kunde! Det er så god mat og du kan få den tilpasset så den passer din diett. :-) I love it! Gleder meg allerede til neste samling så jeg kan bestile mer mat fra dem igjen.

Takk til alle som gjorde denne helgen så fin. I love living the LA Lifestyle <3

Likes

Comments

Sorg

Det har vært noen tøffe uker. Hodet har ikke vært der det burde være. Det har vært så mye om andre ting i hodet at alt annet egentlig bare har blitt borte. Det er grusomt å si det, men jeg har rett og slett ikke vært på nett. Etter å ha hatt en periode hvor jeg har følt meg bra smalt det plutselig igjen. Jeg har følt meg helt tom, trøtt og lei meg. Lei meg over hvordan livet mitt er blitt, for det var jo ikke sånn det skulle bli. Jeg har følt meg så mislykket og verdiløs, jeg får tårer i øynene bare jeg skriver det. Jeg har nesten ikke følt noen mening med å være til. Det er vondt å føle at ingen bryr seg eller hadde merket om du ikke var der. Lyspunktet er når jeg har datteren min og kan stenge alt ute og fokusere 100% på henne. Nå har jeg vært en uke uten henne og denne uken har vært vond. Jeg har kjent meg så ensom og alene, og i tillegg merker jeg det hardt hvordan det er å sitte med et boliglån for to alene. Jeg har bare en vanlig jobb innenfor helsevesenet, kan ikke si at jeg blir rik av det. Så denne uken har jeg sett på leiemarkedet. Sett på om jeg faktisk må gi opp, kaste inn håndkleet og selge leiligheten. Det er det siste jeg vil. Skal jeg først bo så langt unna familien min og uten å kunne få dem i nærheten å støtte meg på vil jeg virkelig ha leiligheten min. Den har vært hjemmet mitt i halve tiden jeg har bodd i Trondheim, den er stedet datteren min husker å ha bodd, det er rundt her hun har hele nettverket sitt og vennene hun skal begynne på skole med. Det gjør vondt å tenke på å skulle dra henne opp fra det. Skal jeg først flytte hadde jeg også helst sett at jeg fikk flyttet hjem, nærmere familien min, nærmere mamma. Sånn at jeg kunne hatt noen å støtte meg på i hverdagen i stede for å stå alene som jeg gjør nå. Så akkurat nå er jeg helt tom, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Men jeg vet at jeg må få dietten opp og gå igjen. Jeg må få hodet såpass på plass at jeg klarer det. Bikiniakademiet er en sjanse jeg aldri trodde jeg skulle få, så det skal jeg gjennomføre på en måte jeg kan være stolt av! Jeg kan ikke la dette ødelegge for meg. Jeg må være sterk og komme meg opp igjen!

Likes

Comments

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

Det er blitt to uker siden første samlingen på Bikiniakademiet. Jeg har dessverre hatt mye å gjøre ved siden av treningen og dietten, så derfor kommer dette innlegget litt sent. Håper dere tilgir ;-)

Helgen 7.-8. januar var det den første samlingen av Team La Lifestyle - Bikiniakadmeiet. Jeg har gledet meg sånn til denne helgen og endelig var den her! Jeg dro til Oslo etter jobb på fredag og sjekket lykkelig inn på hotellet. Er det noe jeg liker så er det å bo på hotell. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir utrolig glad av det. Haha. Det blir liksom en liten husmorferie. Selv om det ikke var noe opplegg fredagskvelden var vi noen jenter fra teamet som møttes og ble litt kjent. Jeg er så heldig å kjenne to av jentene fra før av gjennom businessen min og hun ene, Rita, og jeg gikk oss en liten tur før vi tok kvelden.

Lørdag var det tidlig opp og til Ullern trening hvor opplegget i helgen fant sted. Der fikk vi også trene gratis i helgen (spons). Det var foredrag fra Lene Alexandra og Vibeke Litland, og masse herlig snakk med de andre jentene på teamet, coachene og fadderene. Vi fikk også en teknikktrening med Coach Aasen (søk han opp på instagram), og en av Lene Alexandra sine fantastiske BUTTLIFT timer! Både rumpe og lår fikk trent bra for å si det sånn. Kjempe nyttig!

På søndag begynte det med gruppebilde. Etter det var det poseringstrening med flotte Martine Sagen, formbilder og formsjekk (fettprosent). Først må jeg bare si at fy søren, posering i Bikinifitness er ikke bare bare! Det er statisk og tungt! All ære til de som ser så flotte og glade ut på scena, for jeg slet med grimasene. Haha. Jeg synes jo ikke kroppen min er så flott at det gjør noe enda, så jeg gruet med litt til formbildene, men det gikk bra. Det ble i tights og sportsbh, så får vi heller se om jeg tar i undertøyet på siste samling. Jeg har jo egne bilder i bare undertøyet, så jeg ser alltids hvordan det ser ut også hvis jeg vil det. Fettprosenten var jeg utrolig spent på, jeg trodde jeg lå på rundt 40%. MEN en positiv overraskelse: den var "bare" 30,3%! Det gir meg i hvertfall en boost om at dette kan jeg virkelig klare, jeg kan klare i stille i Bikinifitness til høsten! Det var også foredrag på søndagen, denne gangen med Cecilie Staude ang sosiale medier, og Trine Lise Jagge. Utrolig spennende og inspirerende! Vi fikk også møte Fitnessfashion by Wenche som hadde med nydelige stoffer og masse bling vi kunne se på med tanke på bikini til de som skal stille. De anbefalte også å "booke" allerede nå for oss som ville stille til høsten også. Så ja, da ble det valg av stoff til bikinien min også. Avslører ikke fargen her, men jeg kan si at når jeg valgte så tenkte jeg på datteren min. Hun er en av hovedgrunnene til at jeg ønsker en sunn og sterk kropp! Hun er min motivasjon! Så når hun skal heie på mamma på scena kommer hun til å elske bikinien mamma har på seg ;-)

Dette var en så utrolig fantastisk helg! Jeg fikk møtt så utrolig mange fine jenter! Vi heier alle på hverandre og kjente jeg ble glad i flere av dem. Og Lene Alexandra! Fy søren så fantastisk den dama er! Hun er så inspirerende og motiverende! Hun tar seg tid, følger med og bryr seg oppriktig om oss alle. Den dama er et forbilde! <3

Avslutter med et lite bildedryss. Følg meg på Snapchat (beaangel) og Instagram (sofiesinmamma) for å følge med meg videre på Team LA Lifestyle - Bikiniakademiet!

Likes

Comments

Hverdagen, Lisjmor, Mamma

I dag har jeg hatt treningsfri. Ukens fire styrkeøkter er unnagjort og jeg hadde bare en times powerwalk på planen når det kom til trening i dag. Kl 12 var lisjmor, barnefar og jeg på juleshow på Torp Ridesenter i Malvik. Jeg har alltid likt hester og lisjmor liker dem helt tydelig også. Det var kjempe morsomt å se på showet, men lille og jeg synes det er vel så gøy å gå rundt å hilse og klappe på hestene. Etter det har jeg og lisjmor bare koset oss hjemme. Lille er blitt ganske forkjølet og ble veldig sliten når vi kom hjem. Så hun har sittet i armkroken og koset i hele ettermiddag. Men hun er heldigvis i såpass form at hun får i seg mat, så jeg håper og tror denne forkjølelsen gir seg i løpet av uka. Det hadde vært trist om hun hadde blitt skikkelig syk til julaften.


Stor stas for lillemor å få hilse på hestene :-)

Nå har jeg allerede fått preppet det jeg trenger til i morgen. Det var ikke så mye i kveld, men det blir mer i morgen. Det er så deilig å bare kunne ta med seg ferdig mat om morgenen i stede for å begynne å fikse da. Jeg er så trøtt om morgenen at det er jeg rett og slett ikke laget for.

Håper du har hatt en fin søndag :-)

Likes

Comments

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

Noen dager frister det mest i ligge på sofaen. Du vet at du absolutt burde komme deg opp, ut og på trening, men det virker så umulig. Jeg pleier å si at dørstokkmila er så lang. Hehe. I dag var det en sånn dag. Jeg var ute med barnefar og så etter julegave til lisjmor og når jeg kom hjem følte jeg meg utsultet og nesten på gråten. Det er jo min egen skyld. Utrolig urutinert å ikke klare å ta med meg mat ut på tur. Jeg slang meg på sofaen etter å ha kastet i meg mat og tenkte at nei, nå blir jeg her i kveld! Jeg orker ikke å gjøre noe mer i dag. Men ettersom jeg fikk roet meg og ikke kjente meg sulten lenger følte jeg meg mye mer opplagt og fant ut at nå er det bare å få på seg treningsklærene og komme seg avgåre før dørstokkmila blir alt for lang igjen! Så da gjorde jeg det. Det som hadde føltes helt grusomt og umulig for en og en halv time side var plutselig noe jeg ivret etter å få gjort. Og det endte med at jeg hadde den beste beinøkta jeg har hatt hittil på Bikiniakademiet. Den mestringsfølelsen er helt fantastisk! Jeg kjenner en så god fremgang både på knebøy, bulgarske utfall og hip thrust. Det er jo ikke noe som er bedre enn å kjenne at dette går bra :-) Drømmerumpa kommer forhåpentligvis med tiden.

Dette vil jeg kalle en svettfie. Haha. Følg meg gjerne på snapchat: beaangel. Der legger jeg ut og oppdaterer både om hverdag, mat og trening :-) Nå skal jeg skifte på senga, dusje og legge meg. Det finnes ikke noe bedre enn å legge seg nydusja i rent sengetøy :-)

God natt <3

Likes

Comments

Bikiniakademiet, LA Lifestyle, Livsstil, Trening, Vektnedgang

Da er allerede de to første ukene på Team LA Lifestyle - Bikiniakademiet ferdig. Jeg synes disse to ukene har rast forbi. Jeg har allerede gått ned 4,6 kg disse to ukene, og det synes allerede litt på kroppen. Det er utrolig morsomt og utrolig motiverende! Jeg bruker jo litt tid på å få gjort klar all mat, men jeg lager for fire dager av gangen så hvis jeg skulle laget hver eneste dag hadde jeg brukt mer tid tror jeg. I tillegg er det deilig å ikke lage mat på tre dager. Haha.

På onsdag trente jeg både armer og ben, og jeg kjenner det så utrolig godt i beina fortsatt i dag. Det er spesielt knebøy og hip trust som svir. Så i dag har jeg gått rundt og sett en smule rar ut i gangen. Haha. Men det er verdt det når jeg føler at treningen går så bra. Jeg har aldri tatt så dype og teknisk gode knebøy som jeg gjorde på onsdag, og også hip trustene synes jeg gikk bra. Det er så deilig å få mestringsfølelse og føle det at dette får jeg faktisk til! Det er dessverre sånn at jeg ikke har så høy selvtillitt og tro på meg selv, men føler at denne reisen allerede har hjulpet meg masse. <3 I dag var det bare armer som skulle trenes (bra for de støle bena mine) og å allerede kunne ta tyngre vekter er kjempe gøy. Jeg har alltid syntes at en muskuløs rygg er utrolig fint så jeg håper på at min også kan bli det en gang. Jeg jobber på videre i hvertfall :-D


I morgen skal bena få kjørt seg igjen på trening, det blir spennende. Satser på å være helt gelé når jeg er ferdig. ;-)

God helg!

Likes

Comments