Vi tok oss turen opp til Masta i går. Det er et fjell som ligger i nærheten, i en by som heter Albir. Har ikke gått der på en ganske god stund, så jeg kan ærlig innrømme at jeg kjenner det i beina i dag. Etter min mening syntes jeg ikke turen er noe spesiell lang og slitsom, men det kommer vel an på person til person. Så lenge jeg får ta pauser på veien, overlever jeg!

Se så fint vær da, himmelen er helt blå og sola skinner! Jeg syntes turen er veldig fin, og den er helt klart verdt den fantastiske utsikten!

I dag har jeg brukt hele dagen min på å sole meg. Har allerede fått sykt skille! Så nå skal jeg hoppe i dusjen, slenge meg i sofaen å se film!

Hva er planene dine for kvelden? Håper du får en fin langfredag videre!

Likes

Comments

Stranda i mars? Det har vært dårlig vær i hele uka med regn, vind og kulde. Jeg kan ikke huske sist det har vært så dårlig påskevær her. Vi pleier vanligvis å være ganske heldige med været, men i år har vi ikke vært det. I går så ble det endelig bedre vær. Siden vi ikke har hatt sol på over en uke, tok jeg og vennene mine å benyttet sjansen til å dra på stranda. Der la vi som noen strandet hvaler for å få litt brunfarge.

Nå er det bare meldt fint vær framover. Så jeg får utnytte det resten av ferien! Kommer nok til å ligge på takterrassen hver morgen for å sole meg. Jeg klarer ikke å beskrive hvor herlig det er med ferie! Nå som det er fint vær er det bare enda bedre. Får nesten sommerfølelse.

​Hvordan er påskeværet hos deg?

Likes

Comments

Vel, det er en ganske god stund siden dere har hørt fra meg. Har tenkt mye på om jeg skal fortsette denne bloggen eller ikke, så nå jeg har bestemt meg for å prøve igjen. Designet på bloggen er ikke helt på topp, så har planer om å få fikset det etter vert.

Uansett, det er så ufattelig deilig med påskeferie! Jeg er nok ikke den eneste som setter pris på det. Dessverre er det meldt dårlig vær til uka, men man får utnytte dagene likevel. I dag tok jeg meg en bytur til Alicante som ligger 45 minutter unna. Byen har store shopping- og spisemuligheter. Jeg er ikke kjent i byen selv, så det var gøy å utforske litt, gå rundt i større gater og være omringet av andre ting.

Vi tok turen dit for å shoppe, men planen ble raskt forandret når vi kom dit og alle butikkene var stengt på grunn av  helligdag. Så da endte med at vi tok oss en tur rundt i byen, spiste på en tradisjonell spansk restaurant og kjørte hjem igjen.

Har ikke spesielle planer for ferien, men skal prøve å utnytte den så mye som mulig. Det er en del venner som er her, så vi får vel finne på noe sprell.

Håper dere alle får en fin påske! Hva er planene dine for ferien?

Likes

Comments

Det er så utrolig rart å se tilbake på bilder hvor jeg har lyst hår! For å være helt ærlig så savner jeg det ikke i det heletatt. Alt stresset med å stripe det hver måned på grunn av svart ettervekst. Det var gøy å være blondine en periode, men kommer nok aldri til å stripe det igjen, fordi håret mitt har blitt så utrolig skadet av det. Tror nok jeg kommer til å være brunette en lang stund framover.

Hva syntes du om det blonde håret?

Likes

Comments

♥ Hvem er den kuleste vennen din?
Emm, alle er like kule, haha.

♥ Hva har du lyst til å bli?
For øyeblikket så er jeg veldig usikker på hva jeg vil bli. Har tenkt litt på å studere business management, men har ikke helt bestemt meg enda.

♥ Kan du fortelle litt om hvordan det er å bo i Spania?
Det er helt fantastisk! Kunne aldri sett for meg å bo en annen plass enn her. Trives utrolig godt! Føler jeg får opplevd så mye mer enn det jeg hadde gjort vis jeg hadde bodd i Norge, fordi her er det alltid noe som skjer.

Går du på internasjonal eller norsk skole?
Jeg går på norsk skole.

Hva er fordelen og ulempen med å bo i Spania?
Det er så mange fordeler med å bo her. For det første så er det fint vær nesten året rundt, man kommer inn på diskoteker når man er 16, det er strender overalt, man har muligheten til å lære spansk, man får venner fra alle steder (norske, engelske, spanske, hollandske, tyske osv..), det er noe som skjer heletiden, og ikke minst at det er kjekke spanjoler her, haha!

Ulempen med å bo her er at man får så mange gode venner som flytter.

Kan du skrive 5 fakta om deg selv?
1. Jeg spiller tennis, har snart spilt i fire år.
2.Jeg er 1.72 høy.
3.Jeg er født i Levanger, 13.juni 1999.
4.Jeg har tre storesøstre.
5.Jeg har aldri vært forelsket.

Hvis du kunne reist hvor som helst akkurat når, hvor hadde det vært?

Noe du ser fram til?
Det er så mye jeg ser fram til egentlig. Jeg ser fram til påskeferien, siden da kommer mange ned til Spania. Jeg ser fram til sommerferien. Jeg ser fram til Justin Bieber konsert i November. Jeg ser fram til å bli 18 så jeg kan få billappen! Hahah.

Personen som vet alt om deg?
Bestevennen min Claudia. Hun vet seriøst mer om meg enn det jeg selv gjør. Forteller henne alltid alt! Vi har gått gjennom utrolig mye sammen, så føler det bare er hun som forstår meg.

Vel her er svarene på spørsmålene jeg har fått. Takk til dere som stilte meg spørsmål :-)
​Hva syntes du om svarene?
Er det noe mer du lurer på?

Likes

Comments

I går var jeg ute å spiste på "It's a small world". Det er en nederlandsk restaurant i Albir. Den er svært populært, spesielt blant turister. Bordene er alltid fulle av folk, alle fall om sommeren, da er det stappfullt. De har kjempegod mat der, så vis du er i nærområde så anbefaler jeg deg til å ta turen innom.

I dag blir det en rolig søndag. Skal ut å spise sushi i kveld, elsker sushi! Var ute å gikk på tur med hunden i sted. Fyflate som det blåser! Holdte seriøst på å blåse bort. Jeg fikk ikke til å puste, og jeg fikk nesten et bord i hodet som fløy ned fra en av takterrassene til en av naboene! Utrolig skummelt.

Svarer på Q&A senere i dag!
​Hva er planene dine for dagen?
Håper dere får en fin Søndag!

Likes

Comments

Det er så utrolig godt med helg! Denne uken har vært helt forferdelig med mye skolearbeid og lite søvn, så nå er det godt å endelig få slappet av litt. I dag er det karneval, som betyr fest for de fleste her med utkledning og morro, men jeg er ikke helt i form for å feste. Har faktisk blitt forkjølet, så det blir en rolig kveld på meg. Skal ut å spise senere med en venninne, så det blir koselig.

Som dere leste på det forrige innlegget mitt så har jeg Q&A, så det er bare å stille spørsmål. Tenkte å svare på spørsmålene i morgen! Har allerede sett at noen av dere har stilt meg spørsmål! Så utrolig gøy :) Blir nok morsomt å svare!

Feirer du karneval?
Hva er planene dine for helgen?

Håper dere får en fin dag!

Likes

Comments

I dag er det mandag, som betyr enda en start på en ny uke. Denne uka blir fylt med en del skolearbeid. Har matteprøve i morgen, engelskinnlevering til onsdag, prøve i geografi på torsdag og engelsk prøve på fredag. Så det blir ganske travelt. Ser allerede fram til vinterferien som er i slutten av denne måneden, heheh. Jeg er sikkert ikke den eneste. Nå skal jeg straks rusle ned på trening. I kveld blir det zumba og boksing. Zumba gjør vi mest for morro skyld, så det blir vel underholdene, hahah.

Uansett, fikk et forslag av en i klassen om at jeg kunne ha Q&A. Hvor dere stiller meg spørsmål og jeg svarer. Syntes at det hørtes ut som en morsom ide, så hvorfor ikke. Det er bare å spørre meg spørsmål, svarer på innlegg senere til uka!

​Har du noen planer for vinterferien?
Håper dere alle får en fin uke!

Likes

Comments

Sommer i Januar? I dag har det vært utrolig fint vær! Har brukt hele dagen min på å være på takterrassen i sola. Kan ikke tro det allerede er februar i morgen.

Er det bare meg eller går ukene så utrolig fort? Føler at denne måneden ble ferdig på et blunk. I morgen er det allerede mandag igjen, og ny måned. Det føles så rart, haha.

​Håper dere alle har hatt en fin helg, og nyter resten av søndagskvelden!

Likes

Comments

Kjole og klokke fra: GUESS

Dette er helt klart en av mine favoritt antrekk! Brukte dette på nyttårsaften. Klokken fikk jeg i julegave, elsker den. Klarer ikke å gå en dag uten å bruke den! Får helt angst, haha.

​Hva syntes dere om antrekket?

Likes

Comments