Header

Hei alle sammen

Den 7.august så laget jeg en utrolig god pølsesuppe. Jeg er som sagt veldig kreativ på kjøkkenet, så jeg lager veldig mye fra bunnen av. Og det beste av alt så lager jeg ting selv, jeg lager mine egne oppskrifter. Hadde jeg villet kunne jeg vel laget en mini kokebok. Noe jeg har planer om å lage, men det er bare minste søstera mi som skal ha den. Hadde jo vært morsomt å få skrevet en å gitt ut, men det er ikke store sjanser for at man kan få gitt ut bøker så det får vel bare være en drøm. Jeg får lage en til søstera mi og kanskje ei venninne. Så får vi se hva tiden bringer.

Men her kommer oppskriften på Pølse suppe

Du trenger:

5 gulrøtter

½ brokkoli

½ løk

1 purreløk

1 pakke kjøttpølser

2-4 buljong terninger

1,5 liter vann

Fremgangsmåte

Skrell gulrøttene, kutt dem opp i biter. (runde) Kutt brokkolien. Ha det oppi en stor kjele, ta 1 liter vann og kok det til gulrøttene er myke. Kutt løken i små biter og kutt purreløken, ha det oppi når gulrøttene og brokkolien er ferdig kokt. Del pølsene, jeg deler pølsene først i to så deler jeg dem en gang til så jeg får 4 strimler før jeg kjærer små biter. Ta de 5 dl med vann som mangler, husk å bruk det varmeste fra springen. Oppi vannet tar du buljongterninger, rør det ut så det ikke er klumper. Hell det over i kjelen og rør det inn i det andre. Ta pølsene oppi. La det koke i 10 min. Volla så har du en kjempe god suppe.

Velbekomme!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God kveld!

Jeg tenkte å fortelle dere om min helg og hva jeg og gubben har gjort denne helgen. Så skal jeg også gjøre klart et innlegg som skal ut i morgen tidlig. For jeg kommer til å legge ut ukes oppdatering i morgen. Altså det blir for den uken som har vært nå.

Fredag så var jeg hjemme fra jobb, jeg hadde forsatt vondt i magen. Det ga endelig slipp og jeg ble med ut for å lufte meg sånn at jeg ikke bare satt inne. Vi dro opp på senteret en tur. Der endte det med at vi satte oss på Egon for å spise litt. Aleksander han spiste Ostegratinert Nachos med tacokjøttdeig og jeg spiste klassisk Taco. Vi var ute en liten stund. Husker ikke helt hvor lenge. Vi var en tur innom noen butikker fordi jeg så etter noe. På den ene bokhandleren hadde dem det jeg så etter. En liten whiteboard uke plan, jeg finner ikke den på nett så blir ikke noe bilde av den nå. Men kan prøve å få tatt bilde senere.

Lørdag så sto Aleksander opp tidlig. Han skulle spille serie kamper på Lørenskog. Så da lå jeg å sov litt ekstra før jeg sto opp og ordnet meg før jeg skulle dra ned til lillestrøm. For i går så var det nemmelig derby kamp. Aleks kom ned til lillestrøm i 14.50 og da gikk vi opp på Martins og hentet billetter før vi gikk på SafSaf for å spise noe. Ole kom å møtte oss der, så gikk vi opp til Ole for at guttene skulle få dusja før det var klart for kamp. Når jeg sier derby kamp så er det kamp mellom Lillestrøm Sportsklubb og Vålerenga Fotball. Og det var den beste derby kampen jeg har vært på. LSK slo VIF 2-1. Så det var super gøy.

I dag så har jeg forsåvidt sovet lenge og det var super godt. Vi har hatt ei venninne her og det var super koselig. Hun var her litt før vi skulle dra på senteret. For i dag var det siste dagene til Jessheim Dagene. Jeg gikk i dusjen i 15.00 tiden og vi tok buss 15.53. Vi gikk da innom Starbucks en tur. Der smakte jeg på den nye frappechinoen, den har da caramel popkorn i seg og litt som pynt. Men den ser bedre ut på bildet på reklamen enn etter man får den. For på bildet er det større biter av popkorn men den jeg fikk var de så små å så lite så så ikke ut som det var noe der.

Når vi var ferdig der inne så gikk vi ut for å finne et sted å sitte. Fordi siden det var siste dagen idag så skulle Sandra Lyng synge. Så vi fant oss en plass og koste oss med å snakke med venner før det startet.

Sandra gikk ut i publikum å var helt med.

Det var en super konsert og en super avslutning på Jessheim dagene. Nå i kveld har jeg fått sett på Stabæk- Molde kamp hvor Stabæk slo Molde 2-1, Barcelona spiller nå mot Real Betis og leder nå 2-0 og er igjen 5 min av kampen. Etter på er det Deportivo mot Real Madrid. Da håper Aleks at Real Madrid vinner kampen. Så i kveld er det fotball som står på menyen på tv.

Nå skal jeg finne meg et knekke brød også blir det å ordne litt før ny kamp og etter det så blir det senga.

Natta alle lesere.

Likes

Comments

God ettermiddag!

Dagen i dag har gått til å slappe av å bli frisk. Jeg er endelig kvitt mage vondt og det er så godt. Nå så venter vi på at mobilen min skal lade seg opp litt. For vi skal ut en tur å lufte oss, for når man har vært dårlig er det alltid godt å komme seg ut å få frisk luft. Men jeg har fått hjelp av Aleks til å ta bilder av det jeg har kjøpt. Så nå skal jeg vise dere hva jeg har kjøpt. Jeg kommer også til å legge ved link til de trenings singleten.


Her er da trenings tightsen, den er str xl. Den er faktisk den eneste trenings tightsen jeg har funnet som passer meg. Her ser dere også litt av singleten jeg kjøpte.

Her ser dere hele singleten. Jeg er utrolig fornøyd med den. Ja den sitter etter men den var utrolig god å ha på seg. Og selv om jeg løfter armene så sitter toppen der den skal være. Så dette tror jeg blir bra å ha på trening. Singleten den finner dere på G-sport, dem har faktisk salg nå så er litt å spare. Mer å spare om dere kjøper på nett faktisk. Her er linken til Singleten : https://www.gsport.no/produkt/177629/kari-traa-svala-treningssinglet-dame#004100

Nå tenker sikkert alle ^^Å herregud det er en kort topp på ei jente med fett på kroppen^^. Vet dere hva. Det bryr meg svært lite. Jeg driter faktisk i hva folk sier om det. Jeg liker å gå med det. Tightsene mine går såpass langt opp at det kanskje er 1 cm av huden som synes. Men denne er faktisk kjøpt på Gina Tricot. den kostet meg 29 kr.

På konserten på onsdag så kjøpte Aleks 2 T-skjorter med snusk og sneip på. Så nå har vi endelig fått de T-skjortene vi å. Jeg kommer til å ta bilde med t-skjorta igjen om 1 mnd å se om jeg har gått ned eller ikke. For var disse bildene jeg ble mest fornøyd med når jeg tok sånne bilder nå.

Likes

Comments

God morgen alle sammen!

Jeg sitter nå i sofaen med god buksen på. Jeg er dårlig enda og har det ikke så godt. Jeg har vondt i magen enda. Jeg håper mage vondet går bort i løpet av dagen.

I går skrev jo jeg at på onsdag hadde jeg å ei venninne vært ute å spist før vi skulle på konserter. Den ene konserten var klokka 19.00 og da var det Kazor som rappet. Kazor er en kompis av Aleks, jeg har også blitt kjent med han. Etter Kazor så var det UKM, det har byttet navn så er nå Ung Kultur Møtes. Vi valgte å gå litt rundt å da fant jeg en treningstights som endelig passet, så den ble vist med meg. Jeg kjøpte også en Kari Traa treningssinglett som var på salg. Mer om Innkjøpene i et senere innlegg.

Klokka begynte å nærme seg 21.00 og vi gikk ut for å finne oss plasser. Men først var vi innom starbucks en tur. Der kjøpte jeg meg en iskaffe. Den var super god.

Vi satte oss først i trappa på torget, men gikk nærmere når det nesten var Sneip som skulle på scenen. Sneip hadde med seg broren sin Snusk på scenen. Når klokka var 21.00 så startet konserten. Jeg hadde gledet meg kjempe masse så sto å ventet og når det startet så var det bare knall fra starten av. Han slapp ut album 4.august, og 5.august var det releseparty. Og på onsdag så rappet han fra albumet sitt. Hele opplevelsen var kjempe bra. Sneip er en utrolig dyktig rapper. Han har vokst mye i rappingen siden han startet. Det er så utrolig morsomt å se at han vokser med rappingen sin. Konserten var en kjempe bra konsert. Han kan virkelig det han gjør, det blir profesjonelt når han gjør det. Det er helt utrolig å få være med på sånne ting når Rapperen leverer et så bra show.

​Vi kjøpte også endelig t-shorter hvor det står Snusk & Sneip på. de Har vi ønsket oss lenge å nå fikk vi kjøpt det. Jeg kommer til å legge ut bilde av T-Shorta i innlegget om innkjøpene mine. Jeg gleder meg kjempe masse til neste konsert eller arrangement. 


 Nå skal jeg fikse meg litt selv om jeg er syk også skal jeg få tatt bilder av det jeg har kjøpt.

Likes

Comments

God kveld alle sammen!

I dag blir det et sent innlegg fordi jeg har vært dårlig i hele dag. Jeg håper å bli bedre i løpet av natten men hvis ikke blir det vel hjemme dag igjen. Noe jeg synes er ekstra kjipt siden jeg ikke har hatt noen syke dager før i dag.

Men i går så var jeg og ei venninne ute å spiste på Egon. Det var utrolig koselig å være ute bare oss. Vi skulle se Sneip med forloveden min klokka 21.00 men siden han da hadde fotball trening dro jeg å Marthe for å spise middag ute først. Jeg hadde det utrolig koselig, maten var kjempe god. Jeg spiste Klassisk taco og Marthe spiste kylling wok. Vi begge synes maten var kjempe god. Servicen var kjempe god og alt var bare topp. Men vi ble ferdig med å spise litt tidlig så da gikk vi litt før vi gikk ut så jeg fikk sett Kazor. Etter det så gikk vi rundt å da ble det litt shopping. Eget innlegg om hva jeg kjøpte kommer senere. Før vi gikk ut for å finne plasser så var jeg innom starbucks og kjøpte iskaffe. Så var det duket for sneip. Kommer eget innlegg om det og Kazor.

Bloggen til Marthe finner du her: http://nouw.com/marthechristine

​Men nå skal jeg hoppe til køys og pleie formen min. Så skal jeg skrive om konsertene i morgen. 

Likes

Comments

Nå kommer det en oppskrift som jeg laget samtidig som jeg laget suppa. Jeg er veldig kreativ på kjøkkenet så kan fint lage oppskrifter selv for så å prøve dem ut. Må bare beklage for at jeg ikke har bilder.

Dette er en suppe som kom i veldig god smak her hos meg. Det er ikke akkurat slanke mat for å si det sånn. Men den var utrolig god. Derfor bestemte jeg meg for å dele oppskriften med dere.

Kremet suppe

Du trenger

7 dl kremfløte

6 kyllingfilet

5 gulrøtter

1 liten paprika

1 buljongterning (etter din smak)

Fremgangsmåte

Ta å skyll kyllingfilet så den ikke er seig uten på. Kutt den opp i treninger og stek den litt i panne så den får litt farge. Trenger ikke gjennom steke det, da den skal kokes. Når alt er stekt tar du 6 dl kremfløte i en kjele og koker med en buljong terning. Ha oppi kyllingen og kok det i 15 min. Kutt gulrot og paprika i biter å ha oppi kjelen la det koke til gulroten er litt myk. Den siste dl med krem fløtte tar du i en bolle, bruk hånd visp og visp til den blir luftig. Jeg visper i ca. 7 minutter. Ta det så oppi suppen å rør forsiktig inn. Da får du en skikkelig god å kremet suppe.

Velbekomme.

Likes

Comments

I går kom denne lille tassen. Han var her klokka 15.00, farmor som kjørte han. Vi var litt inne før vi gikk en times tur. Det tok 1 time med Milo fordi det er nytt sted og mye å lukte på. Men var en super tur.

Litt uklart for er tatt med mobilen når jeg gikk.

Ble tørst på turen så veldig bra vi var ved Nordbytjernet.

På kvelden så gikk vi litt også gikk vi ved jordet her vi bor. Det var da før vi skulle legge oss. Og flaks at vi var ute 22.40 for brannalarmen begynte å gå å den har utrolig høy lyd så Milo som hører bedre enn oss hørte det gjennom lukkete dører han også.

Og her var det endelig natta. Det er så koselig å ha besøk av Milo. Å den trimmen vi får da, jeg gleder meg til vi kan bo et sted der vi kan ha hund fast.

​Dette var da jeg sjekket hvor mange skritt det hadde blitt i løpet av dagen og frem til klokka 23.50. Så er fornøyd med det. 


Men dette var da første dagen hans. Og om resten av tiden hans med oss kommer i morgen. For nå skal han være med opp på Jessheim dagene en tur. 

Likes

Comments

ÆÆÆÆ hei alle sammen!

Ååå som jeg gleder meg til senere i dag, vi skal få besøk av en med 4 ben. Pappa sendte meg melding for en liten stund siden, han spurte om vi kunne passe hunden deres. Vi skulle egentlig ha han i en uke, men siden pappa å dem dro til Bergen på torsdag så får vi han på torsdag 10.august. For Milo hunden til pappa er i Elverum hos farmoren min. Og farmor skal til Orkanger på fredagen så da kommer hun hit torsdag med Milo. Jeg gleder meg kjempe masse til å passe den lille krabaten. Han er så utrolig søt. Så i morgen skal jeg stå opp så jeg får gått ut klokka 06.30, da skal jeg ta med Milo ut på 1 times tur. Det skal egentlig bli ganske godt å få gått tur på morgningen, Aleks skal lufte Milo igjen klokka 12.00 siden han har fri fra Gjestad da. Og jeg skal jo gå med han på kvelden igjen. Men jeg gleder meg kjempe masse til å ha han.

Er han ikke søt?

Men nå skal jeg jobbe noen timer til så skriver jeg litt senere i kveld om hvordan Milo tok sine første timer her med oss. Pappa henter han igjen på søndag tror jeg det var. Så blir spennende å se hvordan det går.

Ha en fin dag alle sammen.

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Da skal jeg komme med en oppskrift til dere. Jeg har nemlig laget hjemme laget biffgryte og jeg vil dele oppskriften med dere jeg har også laget rundstykker.

Rundstykker

3 dl mel

2 dl vann

Litt salt

½ pakke tørrgjær

Fremgangsmåte

Ta melet og gjæren i en bake bolle og bland det sammen før du tar saltet oppi. Hel vannet oppi å elt det i 10 minutter. Det du også kan gjøre er å slumpe litt hvis det blir for mye vann eller mye mel. Sett ovnen på 200 grader. Hev deigen til ovnen er varm. Rull deigen i en pølse og del i like evner. Rull dem som boller. Ta vann på rundstykkene og ta på sesam frø. Jeg steker mine midt i ovnen i ca. 20 min, det er forskjell fra ovn til ovn så det kan du se an på ovnen din hvor lenge du må steke dem.

Til gryta brukte jeg ytrefilet av okse, men du kan bruke annet kjøtt også.

Det du trenger er

1,12 kg ytrefilet av okse

5 gulrøtter

1 halv brokkoli

1 halv blomkål

1 dl ris

Fremgangsmåte

Kutt kjøttet i terninger, brun dem litt i pannen så dem får farge. Ta det oppi en kjele og dekk kjøttet med vann. Kok det til det er mørt og godt. Jeg kokte det i 1 time. Kok risen som det står på pakken. Ta ut kjøttet og legg i pannen så lenge. Lag meljevning å ha oppi kraften, kok så den tykner. Ha oppi gulroten, blomkål og brokkolien og la det koke i 10 min. Ha oppi risen og bland det inn, jeg lar det koke i 5 minutter før jeg legger kjøttet tilbake og koker det i 5 minutter til. Server med ny stekte rundstykker.

Likes

Comments

God kveld!

Jeg har ikke snakket om min trening eller vektnedgang på en stund. Det har sine grunner, jeg sliter veldig med motivasjonen nå i sommer. Men når skolen starter igjen så starter jeg for fult igjen også og det er noe jeg gleder meg kjempe masse til. Jeg skal skrive ned hver dag hva jeg har gjort og jeg må huske å skrive ned det jeg drikker, dette for å se om jeg får i meg nok vann. Jeg ar helt ærlig vært kjempe dårlig til å trene i sommer, men er utrolig glad for at jeg får gått en del på jobb.

Men nå gleder jeg meg til 22.august, da begynner nemlig boksetreninga igjen. Dette er noe jeg gleder meg kjempe masse til. Jeg trives så godt på treningene og synes det er kjempe gøy å bokse. Jeg føler mestring og det er så gøy. Jeg elsker virkelig å drive med det her. Så når treninga begynner igjen så er jeg klar.

​Nå sitter Aleks å ser på fotball og jeg sitter bare på pc og glaner

Likes

Comments