Header

Beklager for at dere hører fra meg så sent. Jeg har vært på jobb i dag, var på jobb fra 08.30-14.30. På jobben i dag så har det ikke skjedd så mye. Men jeg håper at det skal bli litt mere å gjøre etter hvert. For er ikke like moro å stå eller sitte å ikke ha noe å gjøre når du er på jobb. Etter jobb i dag så gikk jeg dit Aleks var. Vi gikk hjem om fikset oss og gikk for å ta bussen opp til sentret. Der kjøpte jeg av farging til håret, for nå i kveld skal jeg faktisk avfarge håret mitt. Vi gikk også på TGI Fridays og spiste god middag sammen. Noe jeg setter så stor pris på at vi kan gjøre innimellom.

Men se så god mat vi hadde da. Dette er så godt. Aleks hadde Chicken Tenders og jeg hadde New York strip. Jeg hadde faktisk 300 g biff, det fordi det ikke er så mye poteter og da vi jeg heller ha mere kjøtt. Jeg har spist dette en gang før også.

Jeg har nå avfarget håret mitt. Så nå har jeg snart original fargen min igjen. Jeg gleder meg til å kunne få min originale farge tilbake.

​Jeg har en felles blogg med 2 venninner og det er super stas. Det er så gøy å kunne dele hverdagen men ha det på en blogg. Det skal bli gøy å se hvordan det går, vi har allerede begynt å få noen innlegg på bloggen og det er moro. Så dette innlegget er ganske likt et jeg la ut på felles bloggen. Men her har jeg da lagt til litt mer.

Ha en fin natt alle sammen :)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nå er det ikke lenge før jeg å Aleks sitter på Ullevaal og skal se Norge-Nord-Irland. Vi skal ta 17.08 toget fra Jessheim. Det er ikke ofte jeg er med på det men jeg vil jo veldig gjerne være med. Jeg synes det er kjempe moro å se gutta spille, jeg blir ivrig og det er noe Aleks også synes er moro. Vi reiser inn litt tidlig for å ta en burger eller to på macern eller noe. Dette fordi det er så lenge uten mat. Jeg skal ordne sånn at jeg får tatt noen bilder og laget innlegg om kampen. Jeg skal få det ut i morgen. Nå har jeg fått skrevet litt om hva jeg skal gjøre også vet dere at jeg lever. Nå skal jeg gå og ordne meg så jeg faktisk blir klar til å ta buss om 53 min. Haha jeg er utrolig treg men sånn er det bare.

Så skal jeg ordne et innlegg til før jeg stikker. Så er litt stress også men det skal nok gå. Men innlegget jeg skal fikse det er ikke til denne bloggen men en annen en. Så det blir spennende.

Blogges.

Likes

Comments

​God ettermiddag!

Jeg skrev til dere tidligere i dag at jeg skulle skrive ned noen innlegg til dere. Men jeg endte opp med å ha litt jente spa, jeg gjør det som regel når jeg er hjemme alene. Da slapper jeg ekstra av. Jeg hadde ansiktsmaske og hår maske. Hår masken lager jeg selv, jeg bruker balsam og alovera gel til hår masken. Jeg tar 5 spiseskjeer med balsam og 5 med alovera gel, så blander jeg det godt sammen med en teskje. Jeg fordeler det godt i håret også masserer jeg det inn.

Etter jeg hadde fått dusjet satte jeg på en håndkle vask og jeg tok av senga så nå ligger det klart sånn at jeg kan sette på sengetøyet når håndklærne er ferdige. Så nå skal jeg faktisk se på bloggerne igjen.

Jeg skal finne ut hvilken tema jeg skal skrive om så skal jeg få skrevet ned det også.

Her i dag så er det strålende sol, så inne er det varmt og hjelper ikke å ha døra oppe en gang. Aleks er som sagt hos sin mormor med moren og stefaren, han skulle hjelpe til med å ordne i hagen. Så han er ikke hjemme før 19.00-19.30 tiden. Så det er egentlig veldig deilig å være alene hjemme, jeg kan da se hva jeg vil og jeg kan skrive på bloggen.

Når jeg sitter og ser på bloggerne så prøver jeg å finne ut av hvordan jeg skal få gjort ting. For jeg ser at de planlegger godt, det er jo det jeg skal prøve på. Jeg skal begynne å planlegge ting, planlegge innlegg, planlegge år de skal ut og jeg må finne ut hvordan jeg skal gjøre det da jeg også jobber 08.30-14.30. Jeg vet med meg selv at om jeg skal holde på leserne mine så må jeg planlegge og jeg må få skrevet innlegg. Nå skal jeg kose meg med bloggerne og planlegge litt samtidig. 

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Jeg har skrive sperre noe som gjør at jeg sliter med å finne noe å skrive til dere. Jeg prøver så god jeg kan i å få skrevet noe. Jeg har hatt mange ideer men dem har gått litt i glemmeboka. Jeg skal da mens han er hos mormoren sin prøve å få laget 2-3 innlegg som jeg kan få lagt ut. Jeg har noen temaer jeg kan bruke så da er det bare å begynne å forme innlegg da. Så får vi håpe at det er noe dere liker og vil lese.

Jeg har nå begynt å se på de gamle sesongene av bloggerne, jeg har nå sett 1-4 og driver med sesong 5 nå. Jeg ser på bloggerne for å kunne få inspirasjon til hvordan jeg skal skrive og gjøre bloggen. Jeg sitter jo nå alene så da får jeg jo gjort mer enn det jeg får gjort nåe Aleks er hjemme.

Så før jeg starter med å skrive de andre innleggene så skal jeg ta på meg ansiktsmaske og rense huden. Jeg skal også lage hår kur til håret mitt. Det jeg gjør da er å blander balsam og alovera gel også har jeg det i håret og lar det sitte i 20 min.

Så nå skal jeg ha litt jente spa alene.

Likes

Comments

Hei alle fine lesere <3

Jeg sa jo jeg skulle skrive i går men det gjorde jeg ikke da jeg var så sliten og fikk plutselig besøk av lillebroren min. Men nå skal jeg skrive litt til dere.

For de siste dagene i forrige uke og idag har jeg fått pakker. Jeg elsker å få pakker. Jeg har vært på wish å bestilt meg noen ringer og noe annet da. Mn er ringene jeg skal vise dere i dette innlegget.

Jeg bestilte meg 4 ringer. Jeg synes de var så fine så jeg tenkte at disse vil jeg ha. Jeg har da kjøpt de på wish så det vil si de er billige. Den ene er faktisk sølv noe jeg ikke trodde. Men det fikk jeg bekreftet på en gullsmed på senteret i dag.


Her er da 3 av ringene,

Den ringen her over fikk jeg bekreftet idag at er sølv. Så jeg ble veldig glad da.

Disse er helt like men i to forskjellige farger.

Dette er da den siste ringen jeg fikk.  Jeg er utrolig fornøyd med alle sammen. 

Nå skal jeg inn å finne meg en film også skal jeg se på den. Tror jeg skal se ferdig Karlson på taket. Jeg er veldig glad i barne filmer. 

Så da skriver jeg litt senere til dere. Ha en fin kveld videre. 

Likes

Comments

Hei alle herlige lesere!

Jeg har fortsatt en liten skrive sperre, men skal nå skrive litt om min uke og helg. Jeg bare skriver sånn kort hva jeg har gjort denne uka. Neste søndag starter jeg med noe nytt jeg skal ha hver uke.

Mandag så var jeg på jobb som vanlig. Så jeg var der til 14.30, så bare skiftet jeg i full fart å løp ned til parkeringen på Gjestad. Der møtte jeg kjøre lærer, jeg hadde kjøre time da. Jeg er nå på trinn 3 så det er mer å lære å jeg skal da kunne alt. Jeg er stolt av meg selv som faktisk har klart å komme til det nivået i livet at jeg skal ta lappen. Det er veldig stort for meg selv om lommeboka ikke er helt enig i at jeg skal gjøre det. Men jeg tenker at livet blir så mye enklere med lappen. Så da må vi bare spare opp til å kunne kjøpe bil. Jeg og Aleks var også ute og spiste. Det er noe som ikke skjer ofte så vi unnet oss det.

Tirsdag så var det jobb og etter jobb var det bowling trening og bowling kamp.

Onsdag var det bare jobb og etter jobb slappet jeg bare av.

Torsdag var det jobb igjen, da bakte jeg 4 bolle deiger, jeg skulle ordne alt så det var klart til fredag og steking. Jeg rullet ut 40 boller, 10 uten rosiner, 10 med rosiner og 20 boller som skulle bli skole brød. Jeg laget 22 kanelsnurrer og 1 kringle.

Fredag var det jobb og steking av alle bakevarer. Klokka 10.35 var jeg klar til å selge i en liten kiosk vi laget av et trillebord. Jeg synes det var så gøy og gleder meg til neste gang. Klokka 12-15 så var jeg på kurs, der lærte jeg masse. Så det var spennende. På kvelden så kom endelig Cathrine, det var etterlengtet. Vi har ikke snakket sammen på flere mnd så det var godt å endelig få hvert med hverandre igjen nå.

Lørdag så har vi egentlig bare slappet. Hatt besøk av en kompis også er jo Cathrine her for helgen. Så vi har da bare vært inne. Nå sitter Aleks og en annen kompis som kom nå i kveld og spiller. Jeg å Catta sitter egentlig bare å glor. Så koselig er det også. Jeg liker å drive med håret hennes, det er så langt å fint. Det går an å øve seg på ting man ser på nett. Og i går drev jeg å fikset håret hennes.

Nå så gjør vi ingen ting. Vi sitter bare å spiller litt GTA. Og jeg sitter å skriver for dere. Litt senere i dag kommer det et innlegg om noen fine innkjøp jeg har gjort. Gleder meg til å vise dere. 

Nå skal jeg spille litt også begynne å skrive til innlegget. 

Likes

Comments

God kveld alle finelesere!

Jeg har forsatt litt skrive sperre men jeg skal prøve å få skrevet noe igjen. Så jeg skal faktisk se om jeg får laget en ny oppskrift til dere. Også skal jeg se gjennom temaene jeg har på word å se om det er noe jeg kan skrive om der. Jeg skal også ut å ta høst bilder til dere og noen andre bilder til blogg innlegg. Jeg må ha noen nye bilder for å si det sånn. Jeg har bare gamle bilder nå. Så skal bli så godt å få noen nye. Men et innlegg jeg vet jeg skal få ut snart det er om noe jeg var på 9.september. Men jeg skal ut å ta bilder men det får jeg ikke gjort før på onsdag.

Håper dere har hatt en fin dag og kveld til nå. Så skal jeg finne på noe å skrive men først mat.

Uten mat og drikke, duger helten ikke.

Likes

Comments

Hei alle sammen.

Jeg beklager så mye for at jeg ikke har skrevet på en stund nå. Jeg har så skrive sperre så det er faktisk ikke mulig. Jeg vet rett å slett ikke hva jeg skal skrive. Jeg vet at jeg skal prøve å få skrevet ned noen forslag i løpet av helgen, jeg skal gå inn å se om det er noen temaer jeg har lagret på word jeg kanskje kan bruke. For jeg må få skrevet ned noen innlegg snart. 

Jeg skal prøve så godt jeg kan å skrive noe og jeg må faktisk ta noen bilder. Jeg skal ut å ta bilder av de fine høsttrærne her vi bor. De er så fine, så fine og røde. 

Nå skal jeg se litt på serie også skal jeg legge meg for jeg skal opp igjen å på jobb i morgen. Så da skal jeg tenke litt så lenge. 

Likes

Comments

Jeg tenkte dere kanskje ville lese om hvilke serier jeg ser på nå fortiden. Jeg har nemlig nå to serier jeg følger med på som jeg liker kjempe godt.

Bloggerne

Endelig så har bloggerne startet igjen. Det er noe jeg har gledet meg kjempe masse til, det er noe jeg følger med på hver dag. Allerede fra første episode så startet alt drama, men det er vel det som gir god tv. Men det å komme inn i livet til noen av toppbloggerne er noe jeg liker. Det blir helt annerledes å se dem på tv enn det å lese innleggene deres. Selv om dem er ærlige og legger masse fra privat livet sitt på nett blir det noe annet å se det på tv. Episode 2 fikk vi være med i dåp, vi så mere av kjærlighetsdrama og vi fikk være med på spa. Det er så utrolig morsomt å kunne se mere av det private på tv, for er faktisk ikke alt det private som blir lagt på bloggene til bloggerne. Så blir så mye mere spennende. Jeg har fulgt med på alle sesongene og denne skal jeg også se på hele av.

Søsken

Det er en ny dokumentar som går på tv2, det er en utrolig fin serie. Den handler om søsken som har sine utfordringer i livet, altså det handler om at et av søsknene har en funksjonshemning. Det handler om søsknene og hvordan dem har det med livene med hverandre. Dette er en sterk serie og den er utrolig fin. Jeg synes at denne serien er utrolig fin. Det handler jo om barn/ungdom med sine utfordringer, om de har medfødt eller om det har vært ulykke som har gjort at dem har fått funksjonshemning. Det å få se mange familier og deres hverdag og utfordringer er så vakkert, det å kunne se hvordan dem løser sine hverdagsproblemer.

Likes

Comments

Hei alle sammen!

I helgen så har faktisk jeg vært hos min mamma alene uten samboeren. Jeg dro opp til mamma og lillesøsteren min på fredag. Det er faktisk ikke ofte jeg reiser oppover alene, men denne helgen gjorde jeg det. På fredag tok jeg toget med ei venninne, foreldra hennes bor på Hamar så vi kunne sitte å snakke sammen på turen oppover. Jeg ankom Brumunddal, der sto mamma og søsteren min å ventet på meg. Vi dro innom Rema for at søster'n skulle få en is, så dro vi til ei venninne av mamma og var der en liten stund. Så dro vi videre til mamma, der var det ei på 4 ben som ble ekstremt glad for at jeg kom på besøk også. Lille Ariel var så glad, hun satt i buret å når jeg sa navnet hennes begynte hun å pipe og bjeffe litt. Mamma slapp hun ut å da kom hun som ei kule.

Bildet er tatt på turen oppover til Brumunddal.

Bildet under er meg og Ariel <3

Bildet over er middagen vår på fredag.


Lørdag så var det mamma som var tidligst oppe. Hun hadde stått opp og begynt å lage banan kake. Når vi andre sto opp så ventet vi en liten stund før vi ordnet oss og dro til Hamar. Mamma skulle hente nøkkelen til arbeids bilen sin. Etter det så dro vi en tur til Løten, for det var Pultost og aquvitt dagene. Jeg synes det var kjempe koselig å se på alt som var der. Vi fant en scene der hvor dem spilte live musikk. Så vi satt å hørte på dem. Det var en gruppe på 3 stykker som heter Englefjes.

Så var det på tide å dra hjem. Hjemme så begynte mamma å lage middag. Søstern gikk en tur til naboen, hun kom hjem når vi skulle spise. Hun spiste pølse mens jeg og mamma spiste svinekam. Men maten vår var litt rå så vi måtte sette den litt inn igjen i ovnen. Etter søstern var ferdig så gikk hun til naboen igjen. Jeg å mamma vi ordnet oss litt kake så vi fikk smakt på den.

Ariel tok kvelden på jakka mi.

Søndag så spiste vi frokost sammen, før vi skulle opp til bestemor å se etter katta hennes. Bestemor er i Mysen hos sin søster. Så da skal mamma se etter katta hennes. Etter vi hadde prøvd å ropt på Nusse men hun ikke kom så gikk vi til naboen til bestemor. For det er ei venninne av mamma og er hun bestemor leier av. Så da var vi der en liten stund før vi gikk til bestemor igjen. Så dro vi hjem igjen til mamma, søstern gikk til naboen og jeg begynte å kaste inn ved. Når mamma hadde klipt gresset så hjalp hun meg med veden. Vi kastet inn 5 kubikk med ved. Og det kjennes i dag ja. Så på jobb i dag måtte jeg ty til Paracet. 

Nå så skal jeg snart ordne meg for senga. For jeg skal på jobb igjen i morgen så jeg må få nok søvn. Så skal jeg prøve å få ned noen flere innlegg. Men i det siste så har jeg drevet å gjort alt annet så har ikke hatt tid. Men jeg skal nå begynne å gjøre klar noen innlegg sånn at det kommer ut litt flere. 

Da sier jeg natta. Så får dere sove godt når den tid kommer. 

Likes

Comments