Header

// Photo by @xanjac

Isabel Marant shoes

Kjole fra H&M Trend, Jakke fra Zara, Veske fra Marc Jacobs og støvletter fra Isabel Marant

Herregud så mye rosa jeg bruker

Skikkelig girly girly var jeg på mandag, men både rosa kjole og rosa jakke da gitt. Herregud så mye rosa jeg bruker om dagen, nå skal jeg prøve å legge fra meg det litt og bruke andre ting i skapet lol. Jeg sitter atm med godteri i skålen og en evigvarende to-do liste ved siden av... Jeg er ferdig med tre praktikant intervjuer, og skal nå fortsette på små pirketing før jeg drar hjem. Nå gleder jeg meg uendelig mye til helg, for jeg skal nemlig hjem til Dovre for første gang siden mars, og endelig kose meg på hytta, møte familien og nyte frisk luft. Gud som jeg gleder meg til fjelltur, fjøs, rømmegrøt, hyttekos og Dovre i seg selv. Jeg elsker det stedet og kunne ønske jeg hadde mer tid til å dra dit, men når jeg jobber så mye og har så mange baller i luften samtidig her hjemme så strekker det sjelden til...

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

DR.MARTENS JADON PLATFORM
VINTAGE LEATHER COWBOY BELT
OLD SCHOOL SAILOR HAT
H&M PINK FAKE  FUR
JEFFREY CAMPBELL COLTRANE BOOTS
I want it all...

THOSE BOOTS!

Dr.Martens har kommet med sine originale boots oppgradert med platform, altså det står Silje Pauline på dem. I tillegg kom jeg over de sorte bootsene fra Jeffrey Campbell som er ganske like mine drømmesko fra Balenciaga, og når ikke budsjettet holder helt til Balenciaga så kjøper jeg gjerne disse i mellomtiden. Jakken fra H&M er allerede på vei hjem til meg, og jeg gleder meg til å embrace kulden med den! Sailor hat kjøpte jeg med meg fra jobb på lørdag, og jeg er allerede forelsket i den. Den perfekte detalj for å løfte antrekket. da mangler jeg til slutt et vintage skinnbelte med spenner som på bilde. Jeg lånte Camilla sitt som jeg bodde med i New York i hele sommer, så nå skal jeg finne et jeg kan kalle mitt. Har dere noen cravings atm?

Likes

Comments

H O S B J E R G

Bluse og bukse fra Hosbjerg, Veske fra Gucci, sko fra Zara

S I L K E D R Ø M

Heyyyyy! Tirsdag og fullt kjør, jeg trodde det var onsdag i dag og var super klar for praktikant intervjuer på morgenkvisten, men da begynte kollegaene mine å lure på hva det var jeg stresset med, og kunne fortelle meg at det er tirsdag :)) Jaja, klar for praktikant intervjuer i morgen da! Ikke for sent å søke om du vil jobbe med meg hihi

Dette silkesettet er en fryd for øyet, og jeg visste at jeg skulle ha det da jeg så det henge på stativet på Insp workshopen forrige uke. For en nydelig farge, og for ikke å glemme de fine detaljene!!! Buksen ligger på 1700 og blusen på ca 2000, så det er ganske stive priser. MEN det er ekte silke, og det er ikke å få tak i så mange steder. Hvertfall høyt oppe på ønskelisten min!

Nå skal jeg snart ta turen til Insp igjen, for i dag skal vi ha workshop med designeren Nina Jarebrink. Trooor det blir champagne, så jeg gleder meg vilt ;p Ha en fin tirsdag dere!

Likes

Comments

iDEAL OF SWEDEN

/ Fra høstkolleksjon release-party

G L O S S Y B O X

VICHY - One step cleanser
Slant tweezer pinsett
Radiant Glow maske
Illuminator fra Manna Kadar
Matte lipstick fra The Beauty Crop

S T Æ S J

RITUALS Shower Mousse (Beste jeg vet om)
Lowengrip Volum spray
Deksel og veske far den nye kolleksjonen til Ideal Of Sweden

J E W E L R Y

Hamza armbånd fra SP
Nydelig blå ring fra Caroline Svedbom
Klokke fra Mockberg
Rødt armbånd fra Paul Hewitt

- - -

RABATTKODE >

Forrige lørdag var jeg på release festen til Ideal of Sweden som jeg allerede har vist dere bilder fra, og der fikk vi en av de beste goodiebagene jeg har sett. Fylt opp med smykker og beauty produkter, og faktisk en t-skjorte også som jeg ser jeg har glemt... Men det er hvertfall den t-shirten som vi hadde like på bildene fra festen! "Not your baby" står det på den, sponset fra NAKD.COM. Jeg ble spesielt glad for ringer fra Caroline Svedbom som jeg nå har brukt hver dag, og shower mousse'n fra Rituals som alltid har vært min favoritt shave og bade-såpe. Skal ikke se bort ifra at noe her blir gaver, for jeg trenger ikke så mye stæsj, men også Hamza armbåndet gleder jeg meg til å bruke. Sminken fra Glossybox virket også veldig spennende, jeg har aldri prøvd en så bra matte leppestift før, som den vi fikk glossyboxen. Men btw, om du har tenkt å kjøpe deg deksel eller noe annet fra Ideal of Sweden har jeg en kode jeg får dele ut. Selv elsker jeg de i marmor og det med appelsiner som jeg selv har, men jeg må også anbefale de små veskene som du får plass til alt du trenger oppi. Til og med mobilen, såklart :)

KODE FOR 20% PÅ IDEAL OF SWEDEN = AWNO

Likes

Comments

P I N K  W A L L S

Jakke, skjørt og hatt fra H&M, Korsett fra Forever 21, Sko fra Nly shoes

G A M L E  O S L O S  G A T E R

God ettermiddag godtfolk! Jeg skal snart møte @xanjac også skal vi på Insp å filme litt til den nye appen! det ble ganske bra sist gang, så nå håper jeg vi er enda mer komfortable og lager enda bedre vlogs. Gleder meg til å dele med dere senere (Men husk at dere kan finne videoene våre på Insp appen om dere laster ned den)!

I går var jeg og godjintene mine på besøk hos Oda i den nye leiligheten hennes på Ensjø, hvor vi tok turen ut i den fargerike gamlebyen. Herregud for et sjarmerende sted, det minte meg litt om bergen på grunn av de fargerike husene og stedene. Det eneste som ødela hele idyllen var drittunger over alt, som skulle rope stygge ting til oss å kjøre rundt med de teite syklene sine. Jeg mister troen på ungdommen jeg, for en oppførsel. Hahah gamlemor... Fikk slengt etter oss at vi var noen dumme 2-ere. Dere kan jo selv finne ut hva de betyr, for hva betyr egentlig det? Haha lol, trives godt på kontoret på Frogner jeg :))

Likes

Comments

Fashionistas

Bilde under til venstre by @layers

Photos by Ronja
Insp love

LAST NED APPEN!

På torsdag var det tid for Insp som vanlig, og jeg tror jeg nesten kan si at Hosbjerg er på topp 2 av de beste merkene vi er blitt introdusert for så langt. Jeg falt pladask for et rødt silkesett som jeg skal vise dere senere, og alle plaggene bestod av nydelig silke, cashemere eller skinn. Rett og slett kvalitet, så det er jo naturlig at prisene er litt stive. Det er et dansk merke, men Twinsister agency fører det i Norge, så det er mulig å kjøpe det der! Forresten så er INSP appen endelig kommet, som jeg stolt vil at dere alle må laste ned. Kort fortalt:

- Du laster opp outfit bilder av deg selv

- Andre jenter og bloggere kan kommentere dine antrekk

- Du kan kommentere andre, og bli inspirert av andres outfit bilder

- Om du er aktiv og interessant kan du fort bli Aspiring (som er hovedjentene til Insp)!

Jeg har naturligvis lots av antrekk liggende på appen, og det som er så gøy er at det også ligger ute videoer som vi har laget. En slags vlog, men det vi gjør er å muntlig kommentere antrekk som er blitt lastet opp. Greia er at vi skal kommentere på en faglig og saklig måte, som vi håper de som laster opp vil sette pris på :) LAST NED APPEN!

----> Insp

Likes

Comments

Her hair was curly

Jakke fra Danmark, Bukse fra Cubus, Sko fra H&M, Veske fra Proenza Schouler

The winter is coming

Denne jakken grein jeg meg til i Danmark for fire år siden. Jeg var blakk selv og mamma og pappa var med på tur, så da jeg kom over denne nydelige håndlagde tingen det bare finnes en av, kunne jeg ikke la den gå. Jeg fant på alle unnskyldninger og grunner til hvorfor jeg måtte ha den, og til slutt ble vi enige om at det var en tidlig julegave. Vi var i juli... hahaha, pappa <3 Bortskjemt drittunge... Jeg har ikke brukt den så mye som jeg skulle ønske, men jeg elsker den, og været ute nå er perfekt for den.

Gårsdagen ble helt annerledes enn jeg tenkte da jeg bestemte meg for å ikke dra ut likevel. Jeg var så sliten, etter så mye som skjer i ukedagene, så jeg ville bare ha en rolig kveld. Jeg så på game of thrones til 23:00 også gikk jeg å la meg. Lol, how old am I.... Men det var digg, og jeg angrer ikke på det i dag! Nå gleder jeg meg til en nye uke at work, også må dere ha en fin søndag ;*

Likes

Comments

I N N O V A T I V E
M E D I S I N S K  S I L I K O N

I går klokken 09 hadde jeg og mine kjære kollegaer frokostmøte med Foreo, som er et av merkene vi har i Vass PR. Foreo har jeg selv brukt i et år nå, og jeg elsker hvor deilig det er på huden med tanke på at det er i silikon, som gjør at det rett og slett blir en slags massasje. Foreo er hovedaklig skin cleansing, de runde rare figurene durer når du skrur de på, også skal du sirkulere de rundt i ansiktet sammen med en hudrens eller sminkefjerner. Det starter kollagenet i ansiktet og gjør at alle porer også blir tatt, alt blir liksom rent. Jeg er helt avhengig, og er også fast bruker av tannbørsten, og Espada som er nyheten deres som fjerner kviser. Du legger den såkalte Espada over kvisen i 30 sekunder, og da skal den tørke ut ved hjelp av et blått LED-laser-lys. Altså hvor AMAZING er ikke det. Tenker å lage et mer utdypende innlegg om Foreo produktene, for de er virkelig det beste på markedet. Fun fact: Det selges et Foreo produkt hvert 7 sekund i verden haha, sykt.

I dag skal jeg på H&M og ta en lørdagsvakt, også blir det festligheter med venninner i kveld. Kjenner jeg egentlig vil være hjemme å se på Game of Thrones, men vil selvfølgelig mye heller være med jentene mine. Neida, joda. Ha en fin lørdag dere, nyt solen!

Likes

Comments

RED RED RED

Jakke og sko fra Zara, Bukse og hårbånd fra H&M, Genser fra Alexander Wang, Veske fra Gucci

B A B Y  P U R S E

Blå ring fra Camilla Svebom & Gull ring fra marked I New York

SOM jeg elsker dette antrekket! Det røde bare lyser opp, og jeg føler meg skikkelig fin i det. Jeg husker jeg kjøpte skoene i Stockholm på jobbreise i desember, og ble så glad da jeg kom over denne jakken fra Zara ved nyttår, helt matchende til skoene mine. Den er ganske så unik, og jeg elsker at det er patent leather som gjør at den glinser ekstra sterkt.

Dagen i dag har vært utrolig hektisk med mye som skulle ordnes på jobb, samtidig som jeg ville ta meg tid til lunsj med Pontus og også ha frokostmøte med Foreo for å lære mer om produktene deres. Men nå fikk jeg endelig tid til å titte innom her! Det var utrolig koselig å møte Pontus igjen, han er så dyktig som stylist og kan stolt si at han jobber med nesten alle SKAM guttene, pluss noen veldig kule artister. Vi bablet egentlig mest om hvor mye vi vil vekk fra Norge haha, men så sitter vi jo i Norge begge to, så vi får slutte å klage til vi gjør noe med det... Men god helg peeps! Nå skal jeg komme meg på den nyåpnede flagship butikken til Kicks på Glasmagasinet, og støtte @xanjac og @henriettehonsrud som står der! See ya

Likes

Comments

STORY OF MY WORK LIFE
DET SKAL SKAL SENDE UT NÅ ER:

♥ Cosmica Facial Oil

♥ Emma S. Treatment Enzyme Peel

♥ Emma S. Treatment Oxygen Mask

♥ Swiss Clinic Dry Mask

GRATIS KAFFE


Hei og hopp! Sånn ser kontoret mitt ut i dag, fullt av poser og produkter som jeg skal ordne fint og sende til magasiner og bloggere. Heldige folk ja, som bare får tilsendt nyheter fra oss hele tiden. Noe av det morsomste jeg vet er å lage kreative forslag til kunder, forså at de liker ideen min, slik at jeg kan lage den på ekte. Jeg lagde et forslag senest i går om en julekalder for Cosmica, og de elsket ideen min og skal kjøre den i hele Skandinavia. Hvor gøy er ikke det. Skal vise dere når den tid kommer! Et kreativt forslag vil si at jeg lager alt fra moodboard, til hvordan den skal se ut, til tekst, til hvilke ting som må handles inn, til hvor mye det vil koste, og til slutt bestemme hvem jeg synes skal få den tilsendt. Dette er jo bare kreativt og gøy, og finne ut hvilke fine ting jeg vil skal sendes med den nye parfymen til Molton Brown, eller hvordan eskene til Foreo skal se ut. My fav thing to do at work.

Og btw, Kaffebrenneriet har den store kaffedagen i dag, så jeg har vært å hentet gratis kaffe allerede to ganger hoho. Løp å kjøp (gratis)!

Likes

Comments