Header

N E W  S H O E S

Jakke og sko fra Zara, Bukser og body fra H&M Trend, kamerareim fra Nesessary

G R A F I T T I

Look at that wall! Matches my outfit perfectly hoho. Men jeg har gode nyheter; Roommaten min Camilla skal begynne å blogge igjen, som betyr at jeg ikke trenger å ha dårlig samvittighet for å dra hun med ut å ta bilder hah! Skal linke til bloggen hennes når den er ready, hvor gøy er det ikke å følge en Nordmann som faktisk bor fast i NYC.

Dette var gårsdagens antrekk, med nye sko og jakke fra Zara salget! Har lett etter sånne sko lenge, så nå kunne jeg ikke utsette det lenger. Jakken har jeg i hvit fra før, og det er absolutt min mest brukte jakke, så denne i rosa kommer nok til å gå i samme fella. Love them both! Og for ikke å glemme den nye kamerareimen min, den er prikk lik de nye fra Michael Kors, men jeg slo til på denne som er mye billigere. Nå kan jeg endelig slenge kameraet over skulderen uten å ha med veske, for å bruke vesker i denne klamme været er et mareritt. Det er derfor jeg bruker rumpetasken min så mye btw. Må kjøpe meg en rumpetaske i hvit også...

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Dolce & Gabbana

Jumpsuit fra H&M Trend, Topp fra Zaful, sko fra Nly shoes og rumpetasken er vintage

Jeg møtte Gigi Hadid

I går var jeg på vei til Soho for å sjekke ut salget på Zara, og på veien dit går jeg alltid forbi leiligheten til Gigi Hadid. Hver gang er det paparazzier utenfor, men denne gangen var det flere streetstyle fotografer i tillegg, og da jeg kom gående begynte flere av de og knipse bilder av meg. Sykt gøy, og perfekt siden jeg ikke hadde noen andre til å ta bilder av antrekket mitt akkurat da hahah. Jeg begynte å snakke med en av fotografene og han fortalte at de ventet på Gigi som vanlig, vi fortsatte å prate og plutselig var Gigi der! Like nydelig som i virkeligheten, men med alt for mye klær på seg til at det er så varmt. Hun gikk ut av bilen og inn i leiligheten, så jeg fikk se henne sånn ca 10 sekunder. What a beauty

Men nå vet jeg hvertfall hvor jeg skal gå de dagene jeg ikke har fotograf hahaha... Han var så snill å sendte meg disse bildene, med brand new jumpsuit fra H&M Trend som jeg synes har veldig Dolce & Gabbana vibes.

Likes

Comments

N E L L Y

Platforms fra Michael Kors her

Gull slippers fra Kendall + Kylie her

Slip ons fra Malene Birger her

Backpack fra Malene Birger her

Badedrakt fra Billabong her

Please give me those platforms, DAMN

Likes

Comments

Wavy skirt

Kjole fra Forever 21, Sko fra Kreta, Veske fra Angelica Blick for Bikbok, Solbriller fra QUAY

Tree shots

Haha, dette var de tre bildene vi rakk å ta før kameraet mitt gikk tom for batteri, så dum som jeg er som ikke lader kamera mer enn jeg absolutt må.. Denne kjolen kjøpte jeg på Forever 21 i Times Square første uken jeg var her, og jeg har vært på leting etter en slik kjole en stund nå, og I want more! Bohemske sommerkjoler er virkelig noe av det fineste jeg vet, og det ble med meg hjem en fra Zara salget i dag også, sammen med tre par sko som jeg skal vise dere. Zara sale er alltid for mye, jeg takler det ikke, for det er alt for mye fint. Ofte jeg dropper å kjøpe ting jeg vil ha til full pris, også finner jeg de ALLTID på salget WOOOP. Et par sko til 120 dollar fikk jeg for 60 i dag, og de har jeg siklet på leeeenge. I will show you!

Likes

Comments

Everything Pink

Kjole og solbriller fra H&M, Veske fra Angelica Blick for BIKBOK

Sminkefrie dager

Holaaa from the heat! Dette er mitt lette antrekk I dag, helt perfekt fordi kjolen er løs og ikke har tykke stropper, noe som irriterer meg så syyyykt. Det er klamt det. Hjertesolbriller på som vanlig, tror egentlig ikke jeg trenger noe annet, for det er bare disse og de i gull jeg bruker hver eneste dag.

Jeg har veldig lite på hjertet i dag, så kommer sterkt tilbake senere ;*

Likes

Comments

WE <3 IPHONE PHOTOS

God morgen fra New York! Jeg sitter i jobbmøte over skype som vanlig på denne tiden, og skal snart ut å fikse neglene og noen andre ærender for Caroline drar senere i dag. Utrolig hvor fort tiden går, allerede vært to uker i NYC og nå skal jeg faktisk bli helt alene her en liten stund før jeg får besøk igjen. Det er så varmt om dagen at jeg ikke orker å ta opp kamera, så da blir det litt insta inspo isteden! Håper du vil følge meg på instagram for der er det en del oppdateringer på story i forhold til her på bloggen, litt mer private og hverdagslige ting! Ha en nydelig dag, skal prøve å få tatt litt bilder i dag ;*

Likes

Comments

Fellow Yellow

Skjørt og topp fra Zara, sko fra Nly shoes, Veske fra Gucci og solbriller fra H&M

Sunset 

Skrevet i NYC tid 19:14 i går

- - -

Hey hallå babes. Jeg er helt obsessed med dette nydelige gule settet fra Zara, som du kan kjøpe sammen for 500 kr. Det finnes i sort også, heeelt nydelig! Toppen har jeg brukt flere ganger alene også, og det beste er jo at antrekket blir 100% med en gang du tar det på. Løp å kjøp!

I dag sov jeg leeenge, etter en utrolig morsom brunch hele dagen i går. Jeg spiste hjemmelaget frokost hos noen venner i Wall street i dag tidlig, og har egentlig bare slappet av resten av dagen. Bildene over tok vi i Financial district for to dager siden, hvor vi fikk med oss den fine solnedgangen. Solnedganger ved Skylines her i NYC er virkelig noe for seg selv <3

Likes

Comments

M A X I M A L I S M

Gucci, Brookfield place NY

PHOTOS NOT ALLOWED

Her om dagen var jeg og Caroline innom Gucci for å hente en liten baby for @tonjesynnove, og siden det er så mye vakkert å se på der så ville jeg dele med dere. Jeg rakk å ta alle disse bildene før en vakt kom å sa det ikke var lov med bilder, så jeg fikk ikke tatt bilde av de vakre Dionysus veskene som jeg er så forelsket i. Hadde jeg hatt uendelig med penger her i NYC så hadde jeg kjøpt den right away, men nå er det et par sko jeg har på hjernen som er hakket viktigere. Følg med på bloggen til Tonje for å se vesken ;p

Likes

Comments

B E I G E

Bukse, topp og sko fra H&M, Veske fra Mango, smykker og solbriller fra H&M

- - -

God dag tjejer! Jeg og Caroline abe driver å ordner oss til dagens brunch som starter 15, og med tanke på at regnet høljer ned frister det veldig å droppe, men vi skal jo være inne så who cares! I går kveld hadde vi suprise party for en av Gateway jentene som Caroline kjenner, og som jeg også har blitt litt kjent med i løpet av de siste ukene! Koselig var det, med pizza og hjemmefest i New York, en liten opplevelse hoho.

BAD WEATHER

Jeg sover så lenge hver dag for tiden, og det er jo ikke rart når vi er oppe så lenge som 05 hver dag heller... Jeg skal ta meg litt sammen nå når Caroline drar og jeg blir igjen alene, ikke dra så mye ut og drikke så mye, men vente med det til jeg får besøk av venninnene mine, for de vil jo selvsagt ut, og det vil jeg også!

Jeg var på date med en gammel venninne fra Norge som er her på besøk i går, og vi tok turen din beste By Chloe i Lafayette st (Ligger flere steder) den er vegansk og 100% økologisk ++ og har utrolig gode alternativer til kjøtt. Jeg kjøpte en taco bowl, og fy fader så god ven var! Jeg skal absolutt ikke bli verken vegetarianer eller veganer, men jeg bor med 4 veganere her i NYC, så jeg blir litt påvirker mens jeg er her. Det er jo absolutt positivt!

Likes

Comments

Blitt mye soling de siste dagene ♦ Sykeste rose-isen med makron!!! ♦ Casual cowboy night at Bagatelle

Det er kule locations hvor enn jeg går ♦ Lang subway tur til Coney Island ♦ Min nye bestis Claire <3

Svindyrt skilt hos en av millionær folka våres ♦ Kuleste dama i byn ♦ Silje på vift alene en kveld

Jeg og Caroline har tatt vennetættis ;pp ♦ Morsomme drikkeleker ♦ Dama

Fått meg hund! Nå vil jeg ikke ha hund... ♦ Fine butikker over alt ♦ Sykkeltur i Central Park

Me and hot lady Kaltrina ♦ Shave ice på Coney Island ♦ Me and new bff

Baseball match! Kjedelig! ♦ Caroline og jeg på walk of shame ♦ Sukkerspinn på baseball match

POOLPARTY ♦ Fineste Norske jentene ♦ Connecticut life

Likes

Comments