COFFEE & INSPO 
LAYERS

God morgen babes! Jeg begynner å bli skikkelig rosablogger kjenner jeg, med blomster i alle innlegg hahaha... Men det gjør seg jo godt på bilder da. Jeg har fått heeelt hang-up på Tortellóni om dagen, og har spist det kanskje annenhver dag i to uker nå hehe. Den med kylling og bacon er min store favoritt, sååå digg også blir man så behagelig mett. Det koster jo bare 25 kr for en pakke som holder til to lunsj, så det er et bra tips om du har ordentlig kjøkken på jobb eller skole. Dagens mest nerdy tips fra meg

Jeg elsker denne trenden med topp over t-shirt, hoodie eller genser, og er skikkelig inspirert av filmen Clueless fra 1994 om dagen. Søk det opp på pinterest (her) stilen er heeeelt fantastisk, og om du ikke har sett filmen så se den right away, den ligger på netflix!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

P A T E N T

Jakke fra Zara, bukse fra Shein.com, Genser fra H&M Divided, sko fra Adidas og veske fra Proenza Schouler

MY TATTOOS...

Det er så mange som lurer på hva tattoveringene mine betyr osv, så nå skal jeg jammen få laget et innlegg om det snart! Jeg har jo ikke veldig mange, men jeg har noen små på hendene og håndleddet, så det kan jo kanskje være litt interessant?

Denne buksen har jeg ikke brukt før, den har bare hengt i skapet siden desember. Det er et kupp fra Shein.com som har så sykt mye fint, og jeg har aldri hatt en dårlig opplevelse med de selv om de kanskje kan sende litt rare plagg her og der (i forhold til hvordan det så ut på bildet)...

Nå sitter jeg på kontoret alene med solen i ansiktet, musikken på og bare nyter. Kunne ønske jeg bodde på kontoret mitt, for det er så koslig her. Virkelig drømmeleiligheten midt på Frogner! Men nå må jeg få startet jobbingen her, ha en beautiful day peeps

Likes

Comments

MY KIND OF RELAXING

♥ Hvor jeg shopper: Jeg handler overalt, men liker best å handle på nettet og i utlandet. Når det gjelder kjedebutikker så er jeg veldig glad i Zara og H&M Trend. Når det kommer til dyrere butikker og merker, så er jeg stor fan av Designers Remix, IRO og Isabel Marant, og dette finner jeg ofte på salg eller i utlandet. På nettet handler jeg mye på shein.com og selvfølgelig nelly.com, også er jeg veldg glad i ssense.com, theoutnet.com for designervarer til en billig penge, og Nastygal.com.

♥ Ønskeliste: Mitt aller beste tips må vel være denne - I almanakken min har jeg ledige sider bakerst hvor jeg skriver ned ting jeg ønsker meg. Det er som oftest litt dyrere ting, så målet mitt er å holde meg til denne listen, og spare til de dyrere tingene og unngå impulskjøp på kjedebutikker. Jeg er veldig sånn at om jeg finner noe fint så kjøper jeg det alltid fordi YOLO. Har lært det av pappa hahah... Men denne listen er gull, for når jeg holder noe fint foran meg på impulsshopping så tenker jeg på de dyre Balenciaga skoene jeg sparer til, også dropper jeg det impulskjøpet. #bestrong #selfcontrol

♥ Planlegge: Jeg har alltid en liten liste i bakhodet med basic plagg jeg føler jeg trenger for å fullføre antrekk, og som jeg da går gjennom om jeg er på shopping. Dette skriver jeg ikke opp på ønskelisten min. Strømpebukser, ensfargede topper, hvit skjorte, t-shirts, slengbukser, hvite jeans, svart jakke osv er ting som er veldig lurt å ha, fordi det kan styles med alt annet av klær du har i skapet. Disse plaggene er det ofte lurt å legge litt mer penger i, og atm er jeg på utkikk etter en hvit basic skjorte fra Acne. .

♥ Tenke seg om: Når jeg er på shopping og jeg finner ting jeg vil ha som ikke står på lista mi, så tenker jeg meg 1000 ganger om før jeg kjøper det. Jeg er skikkelig streng på dette, og det må passe til minst 5 ting jeg har i skapet før jeg velger å kjøpe det. Om ikke vet jeg at det ikke kommer til å bli brukt, uansett hvor fint det er. Det som er litt dust er at jeg har så mye klær at alle plagg kan passe til noe jeg har, så dere skjønner kanskje hvor det ender; jeg pleier å kjøpe det meste jeg synes er fint.

MINE FAVORITT NETTBUTIKKER:

Likes

Comments

FELLOW YELLOW

Jakke og kjole fra Zara, Sko fra H&M og veske fra Gucci

Nyte så lenge det varer....

I dag er jeg like gul som solen. Denne jakken kjøpte jeg på Zara i fjor vår, og jeg var selfølgelig ikke klar over at 75% av jenter mellom 14-25 år også skulle kjøpe denne jakken i løpet av våren. På vei til jobb i dag så jeg en jente på trikken med samme jakke, og en jente på Oslo s hahaha. Men dgb, betyr jo bare at den er fin! Kjolen er også en gammel favoritt fra Zara, som jeg kjøpte for sikkert 100 kr på salg.

I dag er jeg litt redusert, etter en veldig spontan og sen natt med en venninne og noen fler. På en søndag... Unødvendig men gøy. Så da jeg la meg klokken 04 i natt sprayet jeg ansiktet ned med setting spray, før jeg sovnet lykkelig med sminken på, og våknet like fin i dag tidlig (ironi) Gosh så blek... Men dgb det også, er jo mandag! Ha en nydelig dag dere, nyt solen, for det blir nok snart vinter igjen....

Likes

Comments

Kvalitetstid med dattera ♦ Venninnen min Vår har startet å ordne neglene mine ♦ Meg og dream boss på Awards

Antrekk som aldri kom på bloggen... ♦ Brynene mine etter 2 uker med Swiss Clinic! (Kommer innlegg) ♦ Boots

Fredag kveld alene i bilen ved midnatt, musikk og tanker ♦ Olav som skinna seg live.. Whyy ♦ Fineste bilde av meg og Camilla

OFFISIELT VÅR

Vi har stilt klokken, og den første offisielle vårdagen er over. Det er så herlig det, Gud så herlig det er. Jeg ser frem til bare legger, åpne sko og null jakke, gjør ikke dere? Jeg har hatt mye å gjøre denne helgen, så bloggen har blitt litt nedprioritert, men ny uke; nye muligheter hoho. Nå skal jeg ut i solen tenker jeg, også rydde litt i skapet. Det er noe av det mest morsomste jeg vet, og spesielt nå som jeg kan begynne å ta frem litt av sommer/vår klærne mine. Ha en fin søndag peeps!

Likes

Comments

NLY SHOEZ

Kåpe fra H&M, Kjole fra H&M Trend, støvletter fra Nly shoes her og veske fra Angelica Blick for Bikbok

FOR DEN VÅGALE

Da disse kom i posten var det første mamma sa: "Når skal du få brukt de?" Hahah, på jobb for eksempel svarte jeg. Så i dag kjørte jeg på. Jeg er alltid litt i tvil på antrekkene jeg har lagt frem kvelden før når jeg er i halvsøvne og ser det henge foran meg når jeg våkner om morgenen. Men jeg pleier å ta meg sammen å tenke at jeg synes det var drit kult i går kveld, så når jeg våkner ordentlig nå så vil jeg nok tenke det igjen! Jeg elsker disse bootsene, og de er overraskende behagelige. Det eneste negative er at de må dras opp ganske ofte, og siden jeg har brettet de ned i tillegg, så er det enda litt mer styr.

Nå skal jeg på vårs til en venninne, også får vi se hva kvelden bringer. Kanskje det bare blir jentekveld. Ha en fin fredag babes, embrace it <3

Likes

Comments

KJÆRLIGHETSFARGEN

Skinnjakke Zara Kjole Berskha Puff Gina Tricot Veske Gucci Solbriller shein.com Sneakers Adidas

GUCCI DISCO BAG

Jeg husker godt da jeg kjøpte denne vesken for snart 3 år siden. Jeg var i London med noen venner, og jeg jeg var tilfeldigvis inne på Harrods da jeg kom over denne vesken. Jeg hadde lenge ønsket meg den, og det sto mellom gul, blå og rød. Jeg holdt den røde i hånden og skjønte at det var meant to be, men jeg var helt sikker på at jeg ikke hadde råd. Jeg sjekket kontoen for sikkerhets skyld, og jeg smilte bredt da jeg så at jeg hadde fått lønn, akkurat den dagen, hahaha så klisje. Da var det ikke noe tvil om at jeg skulle slå til selvfølgelig, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg angrer ikke på noen av designerveskene mine, det jeg angrer på derimot er at jeg har solgt to stykker. En fra Alexander Wang og en fra Stella MacCartney. Whyyyy. Å investere i en dyr veske er 1000 ganger lengre materialistisk lykke enn å handle 20 plagg for samme pris. Når jeg er på ferie går jeg heller til innkjøp av et par dyre designersko eller en veske istedenfor å shoppe masse billige ting. Men det er bra vi er forskjellig!


Likes

Comments

BLIZZ
FLOWER POWER

Etter jeg startet å jobbe i et showroom hele dagen har jeg blitt veldig glad i blomster. Det er super viktig i et showroom, fordi det skal være innbydende og fresht, og hva er vell mer cozy enn delikate blomster?

Men det jeg egentlig skulle fortelle dere er hemmeligheten bak de fyldige bryna mine, som jeg har fått etter å ha brukt et spesielt produkt i ca 2 uker nå. Det er helt sykt hvor bra resultatet har blitt, spesielt på sidene. Jeg skal vise dere hva jeg har brukt litt senere! Før tegnet jeg både rundt og på sidene, men nå er det eneste jeg gjør å lage en liten strek innerst for å få de mer spisse, også bruker jeg brow gel over. Voila! Begge kollegaene mine har startet med samme produkt, og de ser også forandring allerede etter 2 uker. Jeg kommer tilbake til dette, men ha en nydelig dag dere!

Likes

Comments

VINTAGE SEQUINS

Skjørt og body fra H&M Trend, Pumps fra Aldo, vesken er vintage og armbånd fra Bjørg

TRANSPARENT

Galla ready si. Sånn så jeg ut da jeg løp ut av kontoret i går kveld, på vei til NCA Awards som ble holdt på Latter på Aker Brygge. Vi hadde to kunder som var nominert, Emma S som årets dameduft, og Cosmica med noen hudpleieprodukter, så da måtte vi stille opp hoho. NCA står for Norwegian cosmetic awards, og det blir holdt årlig for å highlighte cosmetic brands som har gjort det bra i år, veldig interessant faktisk. Det var John Almaas som var konferansier, og jeg elsker jo den mannen, så det var hysterisk morsomt.

Nå kom jeg akkurat fra frisøren, hvor vi snakket om hvordan å få meg blond. Jeg viste bilde av Sahara Ray, og frisøren bare: "så blond kommer du aldri til å bli" Og jeg bare, okey...? Det er klart jeg kan bli så blond, det vil bare ta litt tid. Så jeg skal tilbake når frisøren jeg egentlig skal bruke er tilbake fra ferie, så skal vi nok få ordnet det...

Likes

Comments

SPRING SHOES
GÅRSDAGEN...

Haha jeg må le av innlegget mitt i går, man kunne lett se at jeg var i farta foråsidetsånn. Jeg skal rette opp i skrivefeilene mine nå, også skal jeg bli flinkere til å planlegge! Gallaen var hvertfall veldig koslig, store goodiebags og masse vin passer meg fint.

Men over til innlegget; Jeg har helt dilla på crazy shoes om dagen, og selv om jeg alltid har vært en skoperson kjenner jeg at jeg er enda litt mer opptatt av akkurat dette for tiden. Spesielt ønsker jeg meg de lilla med fluff foran fra River Island, fy søren så fine. Også må jeg jo få brukt de rosa støvlettene jeg fikk i posten her om dagen, skal vise dere senere! Men ha en fin dag babes, dere hører fra meg etterpå ;*

Likes

Comments