Header
  • that kind of a day

    "Noen ganger føles sengen ekstra varm og god. Kroppen føles sliten, støl etter treningen i går. Noen…"

  • solskinnsdagen i byen

    "Snøen dalte rolig nedover gaten. Solen lå bak hjørnet og smilte mot meg. I bakgrunnen kunne trafikk…"

  • a part of me

    "#Hayestough En ting jeg ble oppmerksom på i året som var, var at uansett hvor man er i verden, vil …"

sponset behandling


Noen av bildene da jeg filmet videoen sist uke, tiden går så sinnsykt fort, har dere merket det? Dagene flyr forbi, og jeg føler jeg henger langt etter og mister mer tid enn jeg har. Det er vel kanskje bare det at jeg er inne i en periode hvor ting er stressende og jeg gjerne skulle hatt 30 timer i døgnet istedenfor 24 :-) Menmen, jeg får bare holde ut. Nå er det eksamen på mandag, og så to uker, enda en eksamen så blir det bedre!
Da skal jeg puste ut ;-)


Før bursdagsfesten min, fikset jeg vippene mine hos flinke Cristina på Frogner Beauty Bar. Dere kan bestille time her. Hun er så flink, og jeg har fått så mange kommentarer på vippene mine! Det føles naturlig, og det gir meg et lite fresht uttrykk i hverdagen når jeg ikke orker mascara! Koden SILJE gir dere 10% på behandlinger :-) Hun har salongen på Frogner, rett med stoppet til Elisenberg, så sentralt!


Nå får jeg lese videre, og dere får ha en fin dag, så snakkes vi i morgen!

Likes

Comments


Ahh, jeg hadde tidenes dag på jobb i går. Det gjorde meg nesten litt rørt, det å jobbe med å hjelpe andre. Smilene deres når jeg hjelper dem opp i sengen, og de sier tusen takk. Gleden av en kopp kaffe etter maten, en kjent lukt for dem som er gammel. Ja, nei i går ble vakten mye bedre enn jeg trodde den skulle bli, og jeg var glad. Glad for å kunne få lov til å jobbe med det å hjelpe andre.

Derfor begynte dagen i dag rolig. Jeg var selvsagt sliten etter i går, var hjemme rundt 23, så bar det rett til sengs. Da jeg våknet hadde jeg tidenes trang for å bare gjøre lite. Så jeg satte på Disney-filmen Moana. Det er en av de bedre filmene jeg har sett, skikkelig søt og et viktig budskap - nemlig finne ut hvem man er og ikke høre så mye på hva andre mener du skal gjøre.


Dette bildet er jo heeeelt aktuelt med tanke på filmen, tror det baserer seg på en jente fra Hawaii, og hun vil utforske verden på bølgene. Hun lærer å bruke en flåte.


Jeg valgte å legge den rosa matten på gulvet og gjøre litt yoga etter filmen. Det er så undervurdert og ryggen etter jobb var litt vond, så det gjorde godt. Bruke kroppen til å gjøre kroppen godt, det er rart det. Men uansett, nå har jeg dusjet, og hatt litt hjemmespa. Slik en søndag er best, mener jeg.

Likes

Comments


Hei dere! Ahh, denne dagen har vært skikkelig fin. Våknet av meg selv ett minutt før klokken ringte 08:00, og da hadde jeg sovet siden 2130! ER det mulig egentlig? Tror jeg trengte det! Jeg nøt den første av tre kaffekopper på sengekanten i dag, og jeg må bare si at jeg elsker (!) rommet mitt nå. Det føles så rolig, fredfullt og dette har absolutt blitt mitt fristed. Før var rommet mitt et sted jeg bare sov, men nå er det blitt stedet hvor jeg slapper av. Det er mange forskere som sier at rommet kun skal brukes til det, men nei, jeg trenger det til så mangt! Som å bare sitte og slappe av.

Som overskriften sa, har jeg filmet en ny video, og det er sminkevideo. Det er en god stund siden jeg filmet det sist og jeg har endret litt i det jeg bruker, så jeg tenkte hvorfor ikke. Videoen skal jeg prøve å redigere i morgen, så får vi se. Kameraet ville absolutt ikke fokusere så er mye dødtid! Haha, det er jo inn med blurry nå så kanskje det funker ;-)


Nå må jeg rydde litt, så skal jeg nyte fredagskvelden! Det håper jeg dere gjør også! Stor klem

Likes

Comments


"the night is young, so are we
let´s just get to know each other slow dancing and easily
oh, oh
take my hand, let´s hit the floorshake our bodies to the musicmaybe 
then you´ll score, oh, oh"


Musikken som dundrer i ørene, latter som sprer seg i rommet, og jeg som danser på gulvet med alle de som er rundt meg. Jeg hadde en fantastisk feiring på lørdag! Jeg fikk så mye fint, alt fra planter, sjokolade, masse god vin og de fineste rosene. Jeg fikk så mye fine ting, men det fineste var kortene, og menneskene som var og feiret meg. Jeg følte meg elsket.


we don´t have to take our clothes off,
 to have a good time, oh, no, we could dance and party all wine,
 and drink some cherry wine, oh, oh


Jeg sa at jeg skulle ta masse bilder, men det endte med at jeg ikke tok ett eneste etter klokken 18, og det sier jo hvor gøy jeg hadde det. Derimot var det mange andre som tok noen veldig fine bilder av meg ;-) så minnene er bevart! Som disse over, som min gode venninne tok. Elsker at de er blurry, og at de skriker glede. Slik som hele kvelden var!

Likes

Comments

annonse


Ingenting er som en gave til den man er glad i slik som jeg skrev for litt siden, det gjelder også hvis man har en date. Jeg synes dere skal sjekke TrendHim , som er en nettside som selger alt fra tilbehør, til vesker, klokker og lommebøker. Det jeg liker aller best med denne nettsiden er ringene deres, jeg satt lenge og så på mange som jeg kunne tenke meg selv, haha!

Et litt sent innlegg, fordi det skulle komme før Valentines-dagen, men denne siden er jo ypperlig til bursdager og alle andre dager i året. Det fine er at det ikke er dyre ting heller!

Likes

Comments

skrevet i samarbeid med Jane Kønig


Valentinesdagen har alltid for meg vært spesiell. Mamma vekket oss tidlig før skolen, med en liten oppmerksomhet på sengekanten. "Jeg er glad i deg, vennen". Det kunne være alt fra en snøkule med en bamse inni, eller en kopp der det stod "I love you." Denne dagen er ikke for å ha det klissete med en kjæreste eller å ha en date. Denne dagen for meg, handler om å vise de du er glad i at de betyr mye for deg. Det handler ikke om hva du gir, om det så er en melding med fine ord, eller en god klem. Eller om det er en middag. Det har ikke noe å si, så lenge det kommer fra hjertet ditt.

Da jeg ble spurt om jeg ville ha en liten giveaway for dere, så tenkte jeg med en gang på at jeg ville ha noen som betyr mye for meg, og de første jeg kom på at jeg ville ha med meg hele tiden, er mamma og pappa. Derfor ble tagsene om dem. Jeg er så takknemlig for å ha så mange jeg bryr meg om, og for meg er valentinesdagen en dag jeg yter litt ekstra for de jeg bryr meg om. Aron og Kamilla og jeg skal spise lunsj i morgen, det blir så koselig, før det blir kino med en annen god venninnne. På kvelden blir det kos foran tven. Ja, jeg elsker valentinesdagen!Så hvis du vil vinne et Love Tag smykke til deg selv eller noen du er glad i, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet! ♥


Likes

Comments


Endelig lørdag, en rolig morgen som ble tilbragt i sengen før det bar på butikken for å ordne de siste tingene før festen i kveld. Feiringer er virkelig min greie, og jeg elsker å feire... meg selv! Haha, så det kommer en god gjeng som jeg er så glad i. Mange drinker, vinglass og så ut senere. Ah, så deilig det skal bli!


Gjør dere klare for en god drøss med bilder i morgen, skal knipse mye! Ingenting er som minner. Ingenting er som denne type kvelder. Det gjør meg så glad, og så lykkelig. Ydmyk over at jeg har så mange som feire meg, være der med meg og ha det gøy!

Likes

Comments

"det er ok å trykke på pause."

Hadde jeg kunne snakket med 17-årige Silje, ville jeg fortalt om hvor komplisert følelser, hverdagen og samfunnet er. Jeg ville forklart at den forelskelsen jeg vil oppleve, vil sette spor, men at hun vil komme seg opp. Alle de guttene som hun ble så fortapt i, forelsket i og brukte mange netter på å ligge våken, våken og tenke på en som ikke tenkte på henne, vil være vanskelig, men ikke umulig å komme over. Jeg ville slått fast at når du kjenner hjertet ditt synke fra kroppen, fordi du opplever hjertesorg, en type kjærlighetssorg kun den som har opplevd det, kan forstå. Ja da ville jeg trøstet og sagt at du vil oppleve en annen kjærlighet. Du vil oppleve at naturen blir vakrere, lukter vil bli forsterket og vennskap vil bli tettere. Du vil oppleve en støtte fra de du er glad i, og du vil forstå at kjærlighet er komplisert, vanskelig og uendelig vakker.

Hadde jeg kunne snakket med rastløse Silje, ville jeg fortalt at tiden kommer for alt, og om 5 år vil du flytte til Oslo. Året før du flytter vil være det vanskeligste du har opplevd, men uten dette året ville du ikke flyttet. Året vil forme deg på mange måter, du vil lære mye og vokse enda mer. Du vil bli sterkere. Jeg ville forklart at tiden din i Oslo viser seg å være veldig viktig, du får dyrke nye vennskap og pleie de du allerede har. Tiden er perfekt, alt er klart, og de gangene du har lagt våken og drømt om en annen by, ville jeg lovet at tiden kommer. Rolige kvelder i kald luft, en kaffe på en café og et studie som du er sikker på. Det året før du flytter opplever du at ting setter seg fast, studieretningen er feil, og hele Silje vil være i ubalanse. Ingenting virker rett, fordi det ikke er det.


Hadde jeg kunne fortalt 17-årige Silje om kroppspress ville jeg sagt én ting. Det er der hele tiden, og det er du selv som setter forventningene til deg selv. Alle morgenene og kveldene du har stått foran speilet og ikke er fornøyd med det du ser, si tre positive ting om deg selv. Ikke slutt å spis. Ikke overtren. Elsk alt du gjør. Hadde jeg kunne fortalt 17-årige Silje hvordan kroppspresset i dagens samfunn er, tror jeg hun ville blitt overrasket. "Jeg liker ikke nesen min" eller "i dag føler jeg meg ikke fin" er setninger du vil si til deg selv mye, spesielt når du har det vanskelig, og det du må vite er at du er mer enn de ordene. Finn hva du liker med deg selv og vær glad for det. Vær rundt mennesker som får fram flammen i deg og ikke vær redd for å bli kjent med nye mennesker. Ikke scroll nedover på instagram, og ikke ta alle de perfekte bildene. Ikke rediger bort smilerynkene dine.

"Når du opplever at hjertet banker raskere og du ikke får puste eller klarne tankene, sett deg ned og pust rolig" ville jeg forsikret den unge Silje om. Jeg ville forsikret om at angsten du vil oppleve, ikke vil definere deg eller de du er med, men er noe som du vil oppleve fordi du er stresset, fordi du har mye å gjøre, og mange tanker som kverner i hodet ditt samtidig. Du må gjøre det som får deg til å slappe av. Om det så er å lese en bok, ligge i sengen når dagen virker tung, så spiller det ikke en rolle. Det er ok å trykke på pause."Og når du opplever kjærlighet, ikke lukk hjertet ditt, selv om du har veldig lyst. Ikke vær redd for å stole på folk, selv om du har opplevd at det ikke alltid er det beste. Når du får høre at du er for naiv, ikke tenk så mye på det. Du vil lære deg at dine verdier er å se det beste i folk, og det må du holde fast ved, selv om det kan friste å lukke hjertet litt, og være mer forsiktig." Jeg ville fortsatt med å fortelle 17-årige meg at det vil komme noen som vil bare være i livet hennes en liten stund, men at disse folkene likevel vil sette spor. Ikke overtenk ting, noen skal bare være i livet ditt en liten stund, mens andre kommer og går. Ta vare på de som blir i livet ditt. Jeg ville forsikret om at foreldrene dine, og familie vil bli en stor del av livet ditt, samtaler 1-2 ganger hver dag med mamma eller pappa vil være høydepunktet i hverdagen, selv om det kanskje ikke virker slik nå.

Men mest av alt, ville jeg fortalt at du er god akkurat som du er. Jeg skulle ønske at du forstår det allerede nå, men du vil nok ikke forstå det før den personen som behandler deg riktig viser deg det. Du vil møte mange hindere, men jeg vet at du vil modnes og forstå det. Og da vil du leve etter det. Du vil interessere deg i kunst, jazz og kaffe. Ja, faktisk vil du like kaffe så mye at du drar på café kun for å drikke det og se på mennesker. Lese poesi og kjøpe grønne planter vil være noe av det du elsker mest, fordi da banker hjertet rolig og du kan føle deg levende.

bildene er tatt av @ganeshfoto


Så selv om du er 17 år, virker forvirret og synes at hverdagen kan være vanskelig, vil det alltid komme en dag i morgen, og det vil bli lettere. Ikke mist troen på deg selv, og vær din beste venn, gjør det som er best for deg slik at du blir lykkelig.


"and four years later you´re dancing around your kitchen with a pint of milk in your hand.
the windows are open wide, the neighbors are still awake, and they are watching you.

they are watching you fall in love with being alive."

Likes

Comments


Snøen knaket under skoene. Med musikk på ørene så jeg snøen dale ned utenfor trikkevinduet. Frosten som kom ut av munnen min var et tegn på at det var kaldt. Likevel valgte jeg å ta av meg den varme dunjakken for å ta et par bilder i går, haha!

Det var @ganeshphotgraphy som tok bildene, og jeg har tatt bilder med han tidligere. Han er så flink! Sjekk han ut på instagram :-)


Nå sitter jeg på skolen og har hatt en forelesning om stress og mestring, som er et veldig dagsaktuelt tema. Så aktuelt at jeg tenker å skrive et eget innlegg om det! Dere, vi snakkes senere.


Likes

Comments

inneholder sponsede nyheter


"I´m beginning to recognise that real happiness isn´t something large and looming on the horizon ahead but something small, numerous and already here. The simle of someone you love. A decent breakfast. The warm sunset. Your little everyday joys all lined up in a row.  -Beau Taplin


I morgen, den 7. februar er en god dag. Da kommer favorittmerket Rituals med sin egen sminkekolleksjon. Det er forskjellige produkter som passer perfekt for den store kjærlighetsdagen den 14. februar. Jeg føler de skriker sensualitet og egenhet. De er lette på leppene, kinnene og etterlater et ungt og friskt ansikt. Jeg har fått så mange kommentarer de siste dagene når jeg har gått med produktene, og mamma elsket lipglossen og blushen. Jeg elsker øyeskyggen også, den kommer i en gullaktig farge og en brunlig. Så vakker.


Mine to favoritter er absolutt denne blushen og lipglossen, fordi begge etterlater en svak rosafarge på lepper og kinn.

so much cuteness in one photo


Denne leppestiften er nydelig, og man kan se den spreke fargen den har. Nydelig!


De dropsene du ser er fra Fribol , supergode, sukkerfrie og fantastiske på smak. Det er alt fra peppermynte, jordbær til salmiakk og lakris. Nom nom. Because we can.

Ahh, jeg kjenner disse produktene gir meg en skikkelig godfølelse. Det får meg til å lengte etter våren, og alt som følger med. Du vet om morgenen når frosten gir seg og solen kommer frem fra skyene. Når kaffekoppen ryker og dampen stiger opp fra koppen. Når slike produkter kommer for den nye kolleksjonen.

Likes

Comments

youtube
Silje Økland