Header

Contains affiliate links Skrevet i : Antrekk, Fashion

inneholder sponset produkt


Er det noe som har slått skikkelig an denne høsten, så er jo det "a pop of color"! Rød er ingen unntak og jeg må si jeg føler fargen er så... sensuell. Den er så vakker, elegant og klar. Jeg elsker fargen, og er så glad for at den er på topp nå når det blir kaldere. Jeg er blitt flinkere å eksperimentere med farger. Nå er det jo så gøy!


are you my 2nd lover? 


Denne jakken er alt. Da jeg fikk se den på showrommet, hvinte jeg i ekstase over hvor v.a.k.k.e.r den var. Perfeksjon vil noen kalle det. Jeg smilte fra øre til øre da jeg tok den på. Forsiktig, som om den var knuselig... Såå myk!


"The fact is, sometimes it´s hard to walk in a single woman´s shoes. That´s why we need really special ones now and then - to make the walk a little more fun.."
- Carrie Bradshaw

alle bildene er tatt av Madeleine Lohne @eddam


- I´m wearing -

jacket / 2ND DAY (annonselenke)
tee / 2ND DAY (annonselenke)
pants / LINDEX
shoes / ZARA
belt / ZARA
earrings / ZARA

Jeg har slappet så mye av i dag. Endelig kjente jeg den rolige følelsen jeg så sårt trengte. Kroppen har løpt på høygir, nesten fem skritt foran meg selv de siste ukene. Derfor var det utrolig godt å la helgen synke innover meg. Jeg har gått tur (løpt, hva ellers...), jeg har drukket vin med godt selskap, og jeg har lyttet til kroppen. Det har vært mye "meg-tid". Men vet du, fy søren så godt det gjør!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Inspirasjon, Tankefull

Jeg kom hjem fra praksis i dag, støl i både kropp og sinn, kastet nærmest av meg skoene, mens jeg hev meg over frysen. Fant frem det jeg trengte og kastet det oppi stekepannen. Full styrke for raskere middag, haha. Et par minutter senere glefset jeg i meg en vegetar taco, mens jeg så på TV. Enda en lefse gikk ned på halv åtte før jeg ble mett. Sånn fyrverkeri-plutselig-stoppet-magen-min-mett. Jepp. Spiste for fort...


En av mine "eldre" serier spilte på pcen, mens jeg koste meg med litt Pepsi Max (what else?!) og litt sjokolade. Og skal jeg si deg noe? Det er helt greit at fredagen min ender eller starter slik. Kvelden kunne like gjerne kommet tidligere, for jeg koste meg i eget selskap, og jeg har endelig forstått at man ikke trenger noen for å føle den kosen man som regel savner.

Man jakter jo ofte det man ikke har, og jeg er intet unntak. Er jeg singel ønsker jeg en kjæreste. Har man kjæreste, savner man kanskje det man kunne gjøre som singel. I kveld følte jeg at jeg hadde en perfekt date. Med meg selv :-)


Jeg klarte selvfølgelig å sovne med serien på, og jeg våknet i hui og hast og tenkte at jeg hadde forsovet meg. Pfffuuuu. I morgen er det lørdag, og da skal jeg sove lenge. Nyte å ligge lenge, med bare meg selv.

​​

Likes

Comments

Skrevet i : Antrekk, Fashion

Det er rart å tenke på at det neste på agendaen er jul, høytid og snø. Det er rart å tenke på at kveldene blir mørkere og at dagene blir kortere. Likevel føles det godt å vite at jeg kan begynne å finne frem de store jakkene, kåpene og genserne fra den store "skuffen". Den irriterende skuffen som føles å være til bry hele året, fordi man må pakke ned og pakke opp. Men noen ganger, som nå, føles det bra. Det viser at forandring skjer og at jeg snart skal føle meg varm igjen. Denne mellomfasen er bare helt irriterende. Enten for mye eller for lite klær...


Jeg drømmer meg litt bort i dus rosa, den lette og lekne fargen som viser at ting er lyst, og at sommeren enda viser seg. Denne dagen var spesielt varm husker jeg, altfor varm med tanke på den sommeren vi har hatt. Den duse rosa er en romantisk og skjønn farge. Den minner meg litt om sukkersøtt sukkerspinn...


smykker fra Syster P og Bagatibaoh, hello there...


bildene er tatt av Madeleine Lohne (@madeleinelohne) @eddam - I´m wearing -


dress / SAINT TROPEZ
sko / H&M
smykke (lite) / BAGATIBA
smykke (stort) / SYSTER P

Denne dressen i rosa silke har altså vært en dress jeg har elsket. Dress er virkelig noe som setter sine spor i Norsk mote om dagen. Vent, ikke bare i Norge, men internasjonalt også! Jeg liker veldig godt når det er litt mer "romantisk" og enkelt.

♥♥♥


Jeg er hjemme fra praksis, sitter som støpt i sofaen, men skal prøve å frigjøre meg nå. Spenne på meg løpeskoene og løpe rundt Sognsvann. I dag trenger jeg det. Løpe fra meg. Løpe litt fra hverdagen.

Likes

Comments

Skrevet i : Tankefull

" Fortell meg at du elsker meg." 


"Fortell meg at du elsker meg", sa høsten og rev i håret mitt.
Fortell meg at du elsker meg mens jeg pisker deg med regnet som faller ned på deg.
Fortell meg at du elsker meg når jeg gjør deg kald og varm om hverandre

mens du løper til trikken.

"Fortell meg at du elsker meg", sa høsten og kysset meg i nakken.
Fortell meg at du elsker meg mens jeg løper med deg, som vinden som røsker skjørtet ditt
Fortell meg at du elsker meg, når solen skinner

på deg mens du smiler.

"Fortell meg at du elsker meg", sa høsten og tordnet mot meg
Fortell meg at du elsker meg selv om jeg er ustabil i humøret.
Fortell meg at du elsker meg, mens du danser i alle fargene på trærne

som jeg lager for deg.

"Bare fortell meg at du elsker meg." sa høsten

"Jeg elsker deg."


photos: @eddam


" Jeg elsker deg. "

Likes

Comments

reklame


Dere som følger meg på snapchat og Instagram, fikk vel med dere at jeg var på nyåpningen av Kicks Flagship - store på Stortorvet. Det var en nydelig dag, og jeg synes butikken ser helt rå ut nå. God og stor plass, et sted hvor man kan boltre seg på alle de fine merkene som man kjenner fra før, men også nye som Laura Mercier og ByTerry. Merker som jeg har gledet meg til å handle i Norge! Ellers er jo merker som Bobbi Brown, Urban Decay og Anastasia, merker som er godt kjente og populære :-)

På KICKS FLAGSHIP, kan du også få gjort behandlinger på deres egen avdeling for pleie. Brow bar, nail bar, makeup studio og behandlingsrom. Det er et mekka for sminke og hudpleie!Det var folk fra alle aldre som var der. Noen kjente, og mange ukjente! Det var god stemning fra begynnelse til slutt. Fineste Chioma og Felicia!

Fine @xanjac


På grunn av nyåpningen, kan dere få 20% på alt til og med i dag lørdag 16.september. Så gå innom butikken, eller kjøp på nett på KICKS og få rabatter! Bruk koden under.


KICKSFLAGSHIP Jeg har allerede vært en tur rundt Sognsvann med Kamilla, og nå skal jeg hoppe i dusjen og dra innom Markedsdagen og KICKS for å handle en tur! Deilig vær er det i dag. Føles litt som sommer igjen, og det føles godt at Oslo smiler litt igjen. Ha en nydelig dag, og kos dere med shoppingen!

Likes

Comments