Header


Noen ganger føles sengen ekstra varm og god. Kroppen føles sliten, støl etter treningen i går. Noen ganger føles dagen litt tung, kanskje dagen i dag føles litt tung fordi det ikke er sol? Uansett føles dagen i dag helt forskjellig fra dagen som var i går, men det er lov det og. I dag er en dag hvor jeg bare er meg, og jeg gjør mitt beste, så får jeg komme tilbake til den varme sengen i kveld.


“MAYBE YOU DON'T SEE PEOPLE LOOKING AT YOU BECAUSE YOU AREN'T LOOKING AT THEM. MAYBE YOU DON'T HEAR ALL THE GOOD THINGS PEOPLE SAY ABOUT YOU BECAUSE YOU'RE TOO FOCUSED ON THE BAD. MAYBE YOU'RE A LOT MORE WONDERFUL, BEAUTIFUL AND SPECIAL THAN YOU EVER GIVE YOURSELF CREDIT FOR.”

— ANONYMOUS


Likes

Comments

inneholder sponsede produkter


Hey, my loves. Hvordan er onsdagen deres så langt? Jeg har handlet inn litt planter, holder på å filme til videoblogg nå som jeg tenker kommer i morgen! Da året bikket fra 2016 til 2017, var et av mine "ikke-mål" (altså et nyttårsforsett som ikke er et forsett, fordi jeg mener man hele tiden kan gjøre det bedre eller endre noe).. - verdens lengste parantes, haha! Uansett! Da var det å spise sunt og trene kontinuerlig. Være den beste versjonen av meg selv. Det vil si trene regelmessig, begynne skikkelig med yoga igjen, har savnet det skikkelig etter at ryggen ble litt vond for et år siden. Get Inspired har den perfekte motivasjonsboosten, fordi produktene deres oser av farger og kvalitet. Slik treningen skal være!

tights herfra og topp herfra


Denne toppen og tightsen er absolutt blitt en av mine favorittprodukter! Tightsen fra Rönisch har glidd rett inn i bunken med favorittplagg, og ja, det har jeg! Toppen er supergod, også fra Rönisch. Nå er det faktisk salg på begge, så smell innom og sikre deg en du også! Du vil ikke angre!

alle bildene tatt av Mikkel Bogen - Instagram; @mikkelbogen


Håper dere likte innlegget i går, følte meg veldig inspirert, og da kommer ordene lett. Nå skal jeg ta på meg treningstøyet (både tightsen og toppen, haha!) så skal jeg på trening med fokus på rumpe! Håper dagen din blir super!

Likes

Comments


Snøen dalte rolig nedover gaten. Solen lå bak hjørnet og smilte mot meg. I bakgrunnen kunne trafikken høres, for mange kunne dette være støy, men for meg var dette musikk i ørene. Et dusende liv av folk som driver med sitt i sin travle hverdag. Det hvite underlaget hadde endelig gjort at bakken hadde lyst opp, og når skoene tråkket mot bakken kom det knirk.

Kaffekoppen var varm, nesten for varm. Røyken som kom ut av munnen fordi det var så kaldt føltes friskt. Det føltes godt. Hun hadde bestilt kakao med krem. Den smeltet på tungen og gjorde at hun følte seg som et barn igjen. Tiden gikk, en halvtime ble til en time, og hun fortsatte å sitte der. Så på folk. Folk som løp, folk som lo. Par som holdt hender, eldre som trippet rolig forbi. Barn som smilte og kranglet med søsknene. Denne byen bugnet av liv og hun var del av det hele.

Musikken i ørene sang. Når vinden kom og lekte med håret, passet det perfekt til tonene som kom fra øreproppene. Å sitte på trikken var det beste. Se ut av vinduet og nyte de sangene som spilte om og om igjen. Hun kunne smile av å bare tenke på det. Innimellom fikk hun øyekontakt med en person her og der, og da smilte hun.

Når mørket kom om kvelden, gjorde ikke det noe, fordi akkurat den dagen hadde solen gitt varme, og gitt et nytt håp om en fin vår. Den som venter, venter på noe godt, og akkurat denne dagen var en kopp kakao, solen som smilte og musikken i ørene det som gjorde at jeg elsker denne byen.

- 16.01.17

Likes

Comments


Følelsen av å kunne gå med solbriller kan virkelig ikke forklares, herregud så deilig! Man kjenner at kroppen skriker etter vitamin D og at det lille øyeblikket med sol gjør susen for en liten stund! Gikk til og med med solbrillene inne på trikken, haha! "Sol ute, sol inne!"


Jeg skulle begynt på oppgaven min enda tidligere enn jeg hadde planlagt, men jeg jobber best under press så jeg tok meg helgen fri på seminar, og sitter nå på Espresso House dypt nedi etikkboken min. Jeg var innom MildH Press Beauty for en stor kopp kaffe med skjønneste Oda. Vi har holdt kontakten siden sist, og samtalen flyter jo så godt, og jeg er så glad for at selv venner som man ikke treffer ofte gir meg slik glede. De skjønne jentene på MildH viste meg de nye nyhetene mens vi snakket, og det er så mye fint. Det er mange gode produkter som jeg vil vise mine produkter fra i morgen tenker jeg!

Fine Oda!

Nei, nå må jeg skrive litt videre, haha! Typisk meg å drive med helt andre ting enn jeg skal... haha. Skriv gjerne hva du vil se på den nye videobloggen min som kommer ut veldig snart!

Likes

Comments

innlegget inneholder affiliateslinker


Kulden satt inn, og røyken som kom da jeg pustet var frisk. Tåken lå over Tjuvholmen, mens vi gikk bortover. Kulden hadde satt sine spor på hendene mine som var kalde. Det var en rolig stemning. De eneste som var rundt oss, var endene og svanene som rolig svømte fremover. Da jeg satte meg ned på bryggen, kom de mot oss. Dette må desidert være en av beste selfiene jeg har hatt!


Denne gode genseren er den samme som den svarte jeg har, og finnes også i en annen farge. Dere kan finne den i svart her,, jeg så de var utsolgt for den mørkegrønne og i grå her. Dere kan finne alle godbitene hos Bubbleroomher.


Buksen jeg har på meg har jeg hatt på meg non stop de siste dagene. Den er så god, og den sitter så godt i livet! En av mine favoritter! Dere finner den her


Jakken er så utrolig god og varm, den har blitt brukt flittig siden jeg fikk den. Den virker som den er utsolgt, men dere finner mange andre godbiter og jakkerher


Nå skal jeg gjøre meg klar for en helg med seminar. Håper fredagen deres er bra, og at dere nyter det fine været! Stor klem

Likes

Comments

YouTube
Silje Økland