Skrevet i : Inspirasjon, Spalten, Trening


For noen fine dager det har vært! Da er det alltid mye gøyere å ta treningen utenfor i naturen eller være en del av team. Jeg har blitt ambassadør for Barebells, og det er jeg så stolt over. For meg handler det mer enn bare trening. Det handler om selvtillit, selvfølelse, lagarbeid og mye god stemning. Jeg mener, det å føle at man er en del av noe, et slags samfunn, med folk som bygger deg opp, hjelper deg bortover, og står bak deg, det er en god følelse.

Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg er en som liker å trene alene. Det er min tid å være bare meg. Det er en tid hvor jeg ikke tenker, en tid der Silje kan være Silje. Men jeg har funnet ut noe mer om meg; horisonten er mye lenger enn jeg trodde, og det finnes så mange gode metoder for å trene. Blant annet lagfølelsen man går glipp av. Etter øvelsen vi hadde på onsdag, var jeg full av endorfiner, jeg løp rundt og var en eneste optimistisk endorfinbombe. Jeg smilte fra øre til øre, og jeg kjente at akkurat der og da, var jeg lykkelig. Kanskje det var solen. Kanskje var det den harde økten. Eller kanskje, bare kanskje, var det følelsen av å være med på noe større enn meg selv, noe som vil forandre meg, og gjøre meg til en enda bedre person.

En stk lykkelig jente etter en tur til helvete og tilbake til himmelen. Disse produktene er såå gode!


Barebells- temaet ble med på Team WOD på Crossfit Lillestrøm. Jeg vet ikke med dere, men når man prøver noe for første gang (jeg hadde ikke trent Crossfit på over ett år!) så er man litt nervøs? Vel. Jeg følte meg som en blanding av Bambi på isen og Donald Duck der jeg stod mellom alle disse som er både sterkere, råere og tøffere. Det er lenge siden jeg har vært såå nervøs og følt meg liten.

Vi ble delt inn i lag, og jeg kom på lag med to tøffe gutter, som jeg med en gang prøvde å advare "nå sliter dere som har meg på laget deres!" Vi gikk opp, klare for økten. Jeg trodde det var én runde. Jeg var sliten av bare oppvarmingen, og ble sjokkert da jeg hørte at det var hele tre runder ....

Vi startet og jeg kjente adrenalinet bygget seg opp. Plutselig føltes kroppen lettere og sinnet mitt var fokusert. Lagarbeid. Vi gjorde det i etapper. Dekket for hverandre. Selv om de gjorde litt mer enn meg, og tok oftere over, gjorde jeg mitt. Jeg gjorde alt jeg klarte.

Vi kom på 2. plass. Plassen betyr ingenting. Det at vi klarte det - det at jeg fullførte selv om at jeg holdt på å gå i bakken flere ganger, eller at jeg holdt på å spy flere ganger, gjorde ingenting da. Jeg hadde fullført med hjelp av laget mitt. Jeg oste over av endorfiner og stolthet. Plutselig kom mersmaken!


Følelsen av å gå gjennom mens de andre klappet og heiet på oss, var upåklagelig. De siste solstripene på himmelen kysset ansiktet mens vi satte oss inn i bilen, tilbake igjen til hverdagen. I en liten stund der, glemte jeg alt og alle. Jeg var meg, kun Silje. Men jeg var del av et team.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Inspirasjon, Reklame

inneholder reklame


Som dere vet, så er jeg ambassadør for On:U, og jeg har fått satt mitt preg på butikken, og jeg synes de har så mye fint. Dere vet jo at jeg liker alle produktene, og derfor tenkte jeg å vise dere noen av produktene jeg digger.Enkle smykker med spesielle detaljer har jeg blitt så glad i, og det gjør at man tilfører antrekket det lille ekstra. Jeg digger disse to!Finn ansiktet mitt med mine favoritter på, i butikken på Oslo City! Elsker denne ringen!Min aller største favoritt som jeg har fortalt om flere ganger er øreringene i gult gull. Jeg elsker dem. Det er mange som har spurt, og vel, nå vet dere!Klokker er det masse av, og alt fra Daniel Wellington, Skagen, Mockberg. Ja, de har alt til både menn og kvinner. Gå innom og sjekk den ut!


Likes

Comments

Skrevet i : Antrekk, Fashion


Jeg sitter plantet i sengen, med turban på hodet. Leser gjennom kommentarer og det dere har skrevet. Det at dere følger med, skriver og er aktive gir meg så mye. Og jeg elsker (!) at dere sender meg meldinger om at dere har lest Det Nye. Det føles stort, uendelig stort for lille meg. At min lille stemme føles stor og kraftig. Det gjør noe med en.

Birgitte og jeg knipset et par bilder på søndag før vi tok oss et kveldsbad på Sørenga. Det var perfekt temperatur i vannet. Man kjente nesten ikke at man hoppet uti. Selvfølgelig kjenner man det, men ikke på den måten "Åååhhh, så kaldt det var" og så hakker man tenner mens man febrilsk svømmer innover. Nei, det var deilig, jeg ble uti og nøt det. Tærne som stakk opp av vannoverflaten mellom bølgene. Det å kjenne saltet sette seg i håret. Våt bikini, lufttørket hår som blir umulig dagen etter. Ja, sommeren i Norge er ikke så gale.

- english - 

I´m sitting here in my bed, with a turban after a long hot shower. I´m reading your comments, and it makes my heart skip a beat. I´m so touched by all your engagement the last couple of weeks. Especially regarding my article for Det Nye. It´s big for me. Feeling that my little voice is making a difference.

Birgitte and I shot some photos before we took a swim at Sørenga. It was a perfect moment. The water was perfect tempered and everything was good. The summer in Norway isn´t that bad when its like that.


ganske, helt enkelt, veldig lykkelig om dagen. livet smiler :-)


kjole GINA TRICOT
sko DINSKO
sunnies RAYBAN


Nå skal jeg legge meg straks. I morgen skal jeg få ordnet noe som flere av dere har etterspurt. Jeg håper det blir bra! Til da - tudelidu!

Now I´m going to sleep any minute. I´m fixing something that many of you have been requesting. I hope its good. Until then - tudelidu!

Likes

Comments

Skrevet i : Antrekk, Fashion


Gu´ kor deilig det er å kjenne varmen kysse beina igjen. Å føle at kroppen får D-vitamin direkte fra solen og ikke fra tilskudd. I går tok Kamilla og jeg på oss lette klær og kjøpte med søtpotet fries. Vi satt oss i en tilfeldig park og nøt lyden av elven ved siden av. Folk som lo rundt oss, og andre som hørte på musikk. Det var noe annet å sitte i en park og nyte lørdagen.

feeling kind of french 


“A person learns how to love himself through the simple acts of loving and being loved by someone else.”


Kanskje det har litt med sommeren å gjøre, du vet, varmen på kroppen osv, litt mer farge generelt, men jeg har begynt å like og gå uten sminke. Jeg mener, jeg føler meg fin. Kanskje har det noe med at jeg har kommet over en barriere etter mye om og men med selvbilde, eller det rett og slett er blitt "in" å være mer naturlig? Og vet du hva, hvis det er sistnevnte synes jeg er det er så kult. Jeg føler meg vakrere nå enn noen gang, og i bunn og grunn tror jeg det handler om hvordan jeg ser på meg selv.

Nå skal jeg kose meg litt før jeg skal legge meg under den deilige dynen. Jeg var på Sørenga i sted og badet, og det var SÅ digg! Det var varmt i vannet, så deilig at jeg var uti lenge om gangen. Det kaller jeg idyll!

Likes

Comments

Skrevet i : Tankefull


Jeg drømte om deg i natt. Herregud så mye jeg drømte. De timene jeg lot øynene hvile, spilte det seg ut i hodet. Alle tanker og følelser kom til live igjen. Det føltes ut som om det var i går jeg lå i armene dine. Kjente pusten din. Hjerterytmen din.
Dunk dunk dunk.

Har du drømt om meg siden da? Tenker du på meg i ny og ne, streifer jeg drømmene dine, eller flyr de bare forbi? Det jeg har lært av å falle hardt, er at det er tøft å reise seg igjen. Fy søren så tøft det er å reise seg alene. Du er vant til å ha en som støtter med deg, som gjør deg mer stabil, mer stødig og mer motstandsdyktig - mer trygg. Plutselig er verdenen blitt bare din, og det virker som alt du gjør, gjør du alene. Sannheten er at vi er alle alene, og det gjelder å finne denne styrken. Vi har den, jeg har den. Det var bare vanskelig å finne den gjemt bort i alle kjærlighetssorgene.

Jeg drømte om deg i natt og ordene du hvisket der jeg lå. I mørket, ved siden av deg. Øynene dine, sorte som kull som så inn i mine. Akkurat i det øyeblikket kunne tiden stoppet. Men tiden var borte, fordi du var borte. Og vet du? Det var helt greit. Det gikk helt fint at dette bare var et minne. Et godt minne. Jeg er glad for at jeg har kommet til et sted hvor det å tenke tilbake på noe fint og vakkert ikke lenger var assosiert med smerte og sårhet. Jeg ble knust, jeg måtte lære meg å reise meg, men nå står jeg stødigere enn noen gang. Og det er jeg takknemlig for.

"It has made me better, loving you."

Det jeg har lært opp igjennom alle årene mine. er at tiden forandrer deg. Jeg elsker ikke på samme måte som jeg gjorde da jeg var 18. Jeg har lært å nyte, lytte, se og oppdage. Men mest av alt å bare være. Jeg har lært å elske den tiden jeg har hatt med deg. Du har på en eller annen måte forandret meg, og etterlatt noe visdom igjen. Jeg håper og tror at det er mulig å elske flere, men på forskjellige måter. Folk betyr mye, men jeg liker ikke å si at du slutter å bry deg. Det har vært en person i livet ditt, denne personen vil fortsette å bety mye for deg selv etter denne perioden er over.

Og ja, jeg har brukt lang tid på å komme til dette stedet, men det er bedre det. Enn å sitte igjen med hat, vonde tanker og følelser for noe som tilhører fortiden. Og det som tilhører meg vil jeg ta vare på, uansett hva.

“I’m beginning to think that maybe it’s not just how much you love someone. Maybe what matters is who you are when you’re with them.”


Likes

Comments

YOUTUBE
Silje Økland
Subscribe

test