Skrevet i : Inspirasjon, Fashion , Reise

sponset reise


Å våkne, kjenne gleden inni meg, klar for et lite eventyr med "my partner in crime", Kamilla. Så rart det føles at jeg kun har kjent henne siden august. Nå begynner det å bli en stund siden, men det virker som om sjelene våre har vært venner i tiår. Siste rest med bilder fra eventet med YSL i Stockholm. Et fint døgn.

Fine Marie, Bahar og Kamilla.

Kvelden går inn i en av de minnerike. Nå skal jeg hive meg rundt, få pakket badetøy, solkrem, og så skal jeg dra til Huk, på Bygdøy for å lese litt. Herregud, det er jo syden, rett utenfor Oslo! Legg meg til på snapchat og instagram, så kan følge med videre. @SILJEOKLAND - hva er dine planer i dag?

god helg, loves.

xx

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Inspirasjon, Tankefull


24 mai, 1997.

Jeg husker vagt et par minner fra dagen, men i ettertid har jeg sett bilder og videoer. To mennesker, de vakreste personene jeg kjenner, giftet seg.

Ettersom årene har gått har de kommet nærmere meg, jeg har vokst og blitt mer moden. Nå ser jeg på de som mine nærmeste venner, som jeg forteller alt til, de er mine klipper. De har vært der for meg, stått bak meg og hjulpet meg i vanskelige situasjoner, samtidig som at de nå er de som utfolder meg og lar meg se det vakre i denne verdenen. De har presset meg og fått meg til å stå på. Jeg var redd for å flytte til Oslo, redd for å savne å være med familien så mye. Jeg setter utrolig stor pris på dere, mamma og pappa."Kjærlighet - varmeste ord på jord. Kjærlighet - når det slår rod og grorSpres det lys midt i et mørke sominn til vor verden komog skapte hat og grenser
Kjærlighet - uten de store ordsetter de dybe sterke sporVarsom hånd over et smilløst kinnBaner kjærlig vei, inn til et frossent sinn
Ingen kan krevemen alle kan giIngen kan leve foruten fordiKjærlighet skapernytt liv og nytt håpDer hvor hatet råder

"Kjærlighet, av Sissel Kyrkjebø"


Et par år etter jeg ble født, ble jeg en stolt storesøster til ikke bare én, men enda en liten lillebror. Den oppveksten jeg har hatt, både i Stavanger, og senere i Bergen, kunne ikke vært bedre. Vi har alle fått utforske det vi ville, og dere har aldri hindret oss i å ta avgjørelser, bare veiledet oss på riktig vei. De har alltid gjort det de ønsket, om det var å gjøre en ting, eller jobbet med en annen. De har alltid fulgt drømmene sine, og det har inspirert meg veldig til at jeg har fulgt mine drømmer.

Jeg husker i fjor, da jeg hadde vært gjennom et brudd, og stod i en park som var mørk som natten. Jeg hadde grått alene, nesten i ett døgn, og de første jeg ringte var mamma. Jeg klarte ikke si noe, fordi jeg var lei meg, men hun skjønte det med en gang. Egentlig ville jeg ikke fortelle det, men jeg klarte ikke kjempe alene mot smerten. Hun hentet meg, jeg gråt, hun snakket. Det ble bedre å være i mammas trygge havn igjen. Da vi kom hjem, selv om klokken var langt over midnatt, hadde pappa kommet ned, og da jeg kom inn, ga han meg en klem. En sånn lang, god, og trygg klem. Jeg gråt enda mer, men det var allerede blitt bedre fordi jeg var med de.


24. mai, 2017.

Tenk å være gift i 20 år.
Både individuelt og som par er dere mine forbilder.
Glad i dere.

Likes

Comments

Skrevet i : Antrekk, Inspirasjon

sponset veske + bukse, topp og jakke


Dagen i dag startet på best mulig måte med frokostevent, før det bar videre til skolen for å lese til eksamen. Med "Malibu" av Miley Cyrus på ørene, trasket jeg bortover Karl Johan mens gatene fylte seg opp. Dette antrekket tok jeg bilder av for noen dager siden, og både buksen og jakken er blitt flittig brukt! Så enkelt, men så kult. I tillegg er toppen såå relevant. Jeg digger den så godt, og alt den står for at den får eget innlegg + video om litt!


topp MONKI
sko BIANCO
bukse MONKI
jakke MONKI
veske ADAX


Nå holder jeg på å "pakke" litt for dagsturen til København med L´Oreal i morgen tidlig. Wææ, tiden går så fort. Jeg tok meg selv i å si "vi er jo snart i mai", vel jeg er litt på etterskudd! Haha, heelt sinnsykt å tenke på, men likevel deilig. Jeg kjenner kroppen lengter etter varmen og solen, sjøen, brisen og ispinner på kaien.

Likes

Comments

Skrevet i : Antrekk, Inspirasjon
5 gode grunner til at denne dagen har vært bra


Da alarmen ringte, kunne jeg ligge å høre på fuglekvitringen utenfor. Lyset som traff meg var solen, og jeg merket at gradene steg og at det ville bli en fin dag.

Løpeturen gjennom parken jeg løper gjennom var nydelig. Det var mye liv, både dyr og mennesker som var i parken for helgen.


Lunsj med Mira, vi dro til Vippa - som ligger med Akershus festning. Skikkelig god mat, og mye folk. Det var så koselig å snakke med henne igjen.

Keep calm, and just live. Ja, jeg har ikke hatt noen faste planer denne helgen, og det har vært nødvendig. Jeg er midt i eksamenskjøret, og jeg kjenner det skal bli godt med ferie nå.


Det begynner å bli skikkelig varmt. Jeg gleder meg til det å sandaler og kjole er hverdag, og at man er ute hele dagen og kvelden uten å kjenne seg nødt til å dra hjem fordi man skal på skolen eller jobb.

Nå skal jeg skifte, ta på meg skoene og dra med noen venner til Aker Brygge tenkte jeg! :-)

Likes

Comments

Skrevet i : Inspirasjon, Life style, Minner
"jeg tenker ofte at nå skal jeg bli skikkelig fit. tingen er at jeg elsker sjokolade litt for mye, og det er helt greit."


En pirrende følelse. Jeg kjenner at håndflatene er svette, og jeg kjenner hjertet tripper litt, banker litt raskere. Gleden, nervøsiteten, jeg vet ikke. Kan ikke forklare det. Å se noe jeg har skrevet, være i en papirutgave. Arkene føles lette mot fingertuppene. Febrilsk blar jeg meg forbi side for side. Det er ikke det at det er en veldig viktig sak, men følelsen av å bruke stemmen min, ordene mine, til å inspirere andre gjør meg, lykkelig og glad. Å se mine ord på trykk, det kan ikke forklares. Da jeg ble intervjuet av Bergens Tidene for noen år siden, var det noe annet. Dette er begynnelsen. Flere skal det bli.

"jeg er svært ydmyk. dette er ikke siste gang du ser mine ord på trykk."


Jeg
skriver om kroppspress, mine følelser om alt dette hysteriet. Kanskje det blir enda mer kroppspress ved å nemlig diskutere det, men jeg må si at jeg føler at dagens syn har endret seg litt til det positive, fordi alle gjør opprør mot illusjonen av sosiale medier.

Hvis du vil lese, plukk opp Shape Up!

Likes

Comments

"Everyone you meet has a part to play in your story. And while some may take a chapter, others a paragraph, and most will

be no more than scribbled notes in the margins, someday,

you´ll meet someone who will become so integral to your life you´ll put their name in the title.

- Beau Taplin