Header

skrevet i : Antrekk, Hverdag


Så rart det var å legge seg i går etter jeg var ferdig med oppgaven. Plutselig var det flere timer igjen av døgnet, og jeg kunne puste ut, se litt serier og slappe av. Kjenne kroppen mot dynen. Ta en ekstra lang dusj, og spise god mat. Ja, det å være student er en rar sak, men på slike dager kan man ikke gjøre noe annet enn å like å være det!


I morgen har jeg sagt til meg selv at jeg skal ordne med et par ting, og som noen av dere har merket, er det litt problemer med domenet. Så bruk den originale webadressen så lenge, så skal jeg ordne det! 

Jeg har planer om å dra tidlig opp for å kanskje rekke en liten treningsøkt før skolen, så jeg tar kvelden allerede nå :-) God natt da, dere. Setter stor pris på dere! 

Likes

Comments

skrevet i : Antrekk, Inspirasjon, Life style


God kveld dere!
Endelig er jeg tilbake i sengen, skal straks lukke øynene mot en ny og hektisk dag i morgen, men før det, ville jeg bare kjapt innom. I dag tidlig dro jeg på pressefrokost hos Mildh Press, bildene fra den kommer i morgen tenker jeg. Så mye fint, og så insta-vennlige bilder det ble av det! Haha, ingenting er bedre, eller hva? ;-)

Jeg løp hjem for å jobbe litt med oppgaven min etter frokosten, og siden har jeg vært på jobb. Det tar på når alt er nytt og det er forskjellig fra det jeg har opplevd før. Jeg lærer, og tar til meg alt jeg får se og gjøre, så håper jeg gjør en god jobb!


Jeg lover dere en ny videoblogg veldig snart siden så mange har gitt uttrykk for det, og så blir det en god dose med bilder i morgen! Nå må jeg legge meg. Jeg er så innmari lykkelig, glad og stolt. 

Likes

Comments

skrevet i : Antrekk, Life style


Enda en uke har gått forbi. Så raskt. Klarer nesten ikke holde fast på minuttene fordi tiden går så fort. Jeg var på et event i går. "Bubbles & Brunch", noen som har vært på det? Uansett, det endte med at en drink ble til to, som ble til ti, midt på lyseste dagen. Lenge siden jeg har hatt det så kjekt. Fint og varmt vær, gode venner og fantastisk musikk. En perfekt dag.


I dag har jeg vært på jobb, ikke like lett i dag for å si det sånn, haha! Nå har jeg lagt i sengen et par timer, og har veldig lyst å ta kvelden allerede nå, starte med friske og rene ark i morgen. Skulle kanskje gjort noe fornuftig i dag, men vet du hva? Jeg gadd ikke. Sengen var mye mer fristende, jeg spiste to chipsposer og slukte en halv melkesjokolade-plate. Fordi i dag ville jeg det! 

Så kjekt at dere likte svarene fra spørsmålsrunden forresten. Har et par innlegg som dere har spurt en del om som jeg skal ta meg tid til! Til da, god natt! 

Likes

Comments

skrevet i : Life style, Q&A


Jeg er endelig ferdig med første del av en innlevering, og vil si meg godt fornøyd med hvordan jeg har fått ting til å gå opp de siste dagene! Nå er jeg godt plantet i sengen, har sett litt Prison Break (som går på repeat, klarer ikke gå lei den serien...) og skal snart på middag!

Da jeg kikket gjennom arkivet, så jeg at jeg hadde spørsmålsrunde i juni! I juni, herregud, jeg tar selvkritikk. Derfor tenkte jeg å sette meg ned med dette nå, og håper dere får svar på noen ting dere lurer på. Spør gjerne også. Jeg skal innrømme at jeg ikke er så veldig god på å være aktiv i kommentarfeltet da jeg farter rundt mye, men jeg lover at jeg skal bli bedre!

Hey hey! Jeg lurer på hva du gjør ved siden av bloggen, studerer du eller jobber?

Jeg studerer sykepleie ved Høgskolen i Oslo og Akershus, og så langt, må jeg innrømme at jeg elsker det. Tok meg selv i dag å tenke at det var kult å føle at å være på skolen ikke var skole, hvis dere skjønner? Uansett, veldig fornøyd med det! Så jobber jeg jo i helsesektoren, samt noen andre prosjekter med bloggen som kommer veldig snart! Spennende!


Favorittmusikk og artist? Er det noe spesielt du drømmer om?
Når det gjelder favorittmusikk er det akustiske versjoner av låter jeg hører mest på. Det er stemning. Som å sitte på toget fra Oslo til hytten med "I was made for loving you" eller "No one´s gonna love you". Frysninger. Slike sanger gir meg ro, og tekstene gir mye mer mening når de er rolige for min del. Dere finner listen jeg hører mest på her - "Acoustic" heter den!

Så fint spørsmål. Hva drømmer jeg om? Jeg tenker mye, på hvem vi er, hvorfor vi gjør som vi gjør. Jeg vet ikke helt om drømmer er så mye jeg tenker over, fordi jeg har det så bra. Selvfølgelig har jeg tenkt flere ganger at jeg ønsker å besøke Paris, reise rundt og sprade tærne i hvit sand. Saltvann i håret. Men akkurat nå, her jeg er nå, drømmer jeg egentlig bare om å være lykkelig, og det er jeg.


Hva skal du i sommer? Og hvor klipper du deg? Så fin på håret!

Dette må vel bli til neste sommer fordi jeg var så treg.. Sorryy! Som dere fikk med dere, flyttet jeg i sommer, så det ble den eneste store tingen jeg gjorde. I tillegg hoppet jeg jo i fallskjerm, så vil si at denne sommeren har vært spesiell. Hvem sier at man må reise utenlands for å ha en uforglemmelig tid?

Når det gjelder hvor jeg klipper meg, så er det på Adam & Eva. Utrolig (!) flinke frisører, og de tar så godt vare på deg. Skal også gå til de her i Oslo :-)


Kan du lage et innlegg med hvilke blogger du liker og leser? Likte veldig godt videobloggen, så kanskje flere videoblogger? :) Stor klem

Det kan jeg selvfølgelig gjøre! Skal få gjort det i helgen! Tusen takk for det- det skal jeg prøve på, og fremover vil det bli mange! Stor klem tilbake :-)


Er du sammen med noen? Hva ser du eventuelt i en kjæreste? Hvilken type jente er du? Ny sminkevideo snart? :)
Jeg er så singel man kan bli, og har trengt tid for å finne ut hvem jeg vil være, fokusere kun på meg, og ha det godt med meg selv. Nå som et nytt studie har startet har det vært mye informasjon, mange inntrykk, og jeg tror ikke jeg hadde klart å gitt mer av meg selv akkurat nå. Men jeg dater, og hvem vet.. Jeg er klar for et forhold, men leter ikke. Kommer det en sjarmerende fyr så tar vi det derfra :-)

Noen ting jeg ser etter i en jeg skal tilbringe tiden min med, så er det viktigste at personen er på samme side som meg. Jeg er voksen, så jeg ser naturligvis etter en som har fremtidsplaner, er aktiv, snill og ydyk. Det er jo viktig å være glad i og le, fordi jeg elsker det!

Jeg er en jente som sikkert tar litt plass, men vil ikke påstå for mye, haha! Morsom, utadvendt og gir 100% så lenge jeg er motivert og sikker på det jeg gjør. Ofte har jeg gjort ting før jeg tenker, det har for såvidt endt bra, men kan jo gå andre veier også. Snakker mye, veldig mye har jeg fått høre.. Bergenser vet du ;-) Nei, jeg er snill og er veldig familiekjær.

Som jeg skrev i forrige spørsmål, videoer kommer på løpende bånd nå!

Hva slags kamera bruker du og hvilke app redigerer du bildene med?

Jeg bruker, som jeg har sagt flere ganger, Sony A5000. Jeg sverger til det, fordi det gir akkurat det jeg skal ha og mer til, for en billigere penge. Som regel handler det ikke om hvilket kamera man bruker, men hvilken linse du bruker. :-) jeg har 18-50 mm, og den jeg sverger aller mest til; 1.8 50 mm! Den er helt fantastisk!

Jeg redigerer bildene mine som regel i Afterlight hvis de skal på Instagram, og noen ganger for bloggen også. Jeg lastet den ned for flere år siden, men tror ikke den koster så mye ;-) verdt pengene hvertfall!

Hvilke innstillinger bruker du for å få så blurry bakgrunn? Kan du lage et innlegg om det?

Da bruker jeg linsen jeg forklarte over, og så har jeg det på 1.8, slik at fokuset stilles helt inn på meg og at detaljer bak glir vekk. Jeg tenkte å lage et innlegg om kameraet og linsen/redigering fordi det er så mange som lurer på det!

Hei! Bor du hjemme eller har du fått deg egen leilighet? :)

Jeg bor i Oslo, så jeg bor i leilighet, og jeg har bodd hjemmefra i to år, så dette blir det tredje året hjemmefra :-)

Hva er favorittplaggene i garderoben din?

Her kommer det et innlegg veldig veldig snart som dere vil like, men kan nevne et par ting. Jeg er skofanatiker, har sikkert over 40 par sko. Ellers elsker jeg enkle ting, med litt farge på som i tilbehøret. Skinnjakken har vært en favoritt, samt enkle og tidløse kåper eller vesker. Chanel-leppestiften er også en favoritt fordi det gir farge! :-)Da håper jeg dere har fått svar på noe av det dere lurte på, og hvis ikke, fyr løs så skal jeg være flinkere til å svare dere! 


Likes

Comments

skrevet i : Giveaway, Sponset

skrevet i samarbeid med Personlig Almanakk


For en respons det var på videoen i går! Haha, så mange koselige tilbakemeldinger, og jeg som trodde det skulle rart og awkward, hallo, det skal bli mer av slike videoer siden dere likte det :-) Til neste gang skal jeg ha et tema som jeg skal snakke om, hehe.

Uansett, skolen har startet, mange rutiner som flyr rundt og som ikke helt har landet enda. Derfor har jeg gått til anskaffelse av noe helt elementært, nettopp en personlig almanakk. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg kun bruker de som man kan designe selv fra personligalmanakk.com, og det er fordi de blir litt mer personlige.


På forsiden har jeg et bilde som jeg blir utrolig motivert av og klarer å fokusere ekstra når jeg ser. Det er meg, på tuppen av Trolltunga. På baksiden har jeg valgt å plassere bilder med mine nærmeste, fordi jeg savner familie og venner. Det er godt å ha de med seg, se på bildene, og da føler du deg med en gang litt hjemme hvis man kjenner savnet ekstra en dag.

Fordi dere er så gode lesere, har jeg fått lov til å gi en almanakk vekk til en av dere! Kommenter i innlegget, gjerne hvorfor akkurat du vil ha den, men kun "ja" er godkjent. Bare kjekt for meg å lese :-) Kårer en vinner i kveld! 

Personlig almanakk kan du finne på hjemmesiden deresher, eller på instagram @personligalmanakk :-) Tagg gjerne bildene deres med #personligalmanakk, eller følg dem på facebook her. Følg de gjerne på snapchat, under @pers_almanakk 


Likes

Comments

skrevet i : Tankefull, Video


God kveld til dere! Litt sen oppdatering fra meg i dag, har vært veldig dårlig i helgen, kroppen tok plutselig i mot en liten forkjølelse, så jeg brukte dagen etter forelesning på å sove litt. Derfor kommer videobloggen som jeg skulle postet på fredag i dag, rett og slett fordi jeg var usikker på om jeg likte den.. Men så tenker jeg igjen, hallo, det er morsomt, og om det ikke er det, så har dere hvertfall dårlig underholdning ;-)


Jeg unnskylder meg på forhånd, fordi jeg hadde spist mye godteri, og da blir jeg litt sånn rar. Det er jeg ellers også, hehe, men kommer vel ganske tydelig frem her. Mye forskjellig jeg tar opp, alt fra venner til udugelige folk på trikken, men sånn er livet. Det er mye som skjer!

Kom gjerne med tips eller ting dere vil ha mer av!

Likes

Comments

skrevet i : Hverdag, Inspirasjon


God fredag, og det dere, det betyr bare én ting: helg! Jeg skal forhåpentligvis reise på hytten med familien om et par strakser, jeg må bare vite helt sikkert hva som skjer. Siden forelesningen var tidlig ferdig i dag, dro jeg hjem og spiste litt lunsj, og en god dose godis, før jeg omsider tok fram kameraet. Jeg har nemlig filmet litt til dere i dag, og jeg satser på at videoen er ute i kveld. Den forrige jeg filmet for noen dager siden var ikke god nok følte jeg, fordi jeg ikke var helt i snakkehumør. Det er jeg åpentbart i dag... hah, lurer på om godteriet har liit å si der ;-)


Kjenner at det skal innmari godt å sette beina høyt i kveld og lene seg tilbake med familien rundt meg. Slappe av og lade batteriene til den kommende uken! Hva er dine planer i helgen? Fortell gjerne :-)

Likes

Comments

skrevet i : Life style, Fashion

photo: madeleine bugge karlsen


Tenk at noe så rart kan kombineres, og likevel føles så rett. Jeg stod opp, dro på skolen, var i forelesninger om celler av alt, og studerte. Var en student. I de timene jeg hadde fri videre tok jeg en kaffe eller to og kjøpte med meg vårruller. Noe så enkelt. Hektisk har dagen vært. Deretter bar det på neste forelesning etter en koselig time eller to med fineste Madeleine. Hun bor i London. Rart at jeg ikke har sett henne siden Oslo Runway i fjor, og likevel er samtalen så fin. Hun er så god.


Etter forelesning nr to i dag, dro turen rett videre til Mardou & Dean sin nye visning. På en parkeringsplass. Så rått. Så tøft. Der var lille jeg, bokstavelig talt, i en blanding av det som føltes Fast & Furious sammen med Vampire Diaries. Street fashion. Mye mingling. Folk som ikke kjenner hverandre, men som later som det. Dansing- mye dansing. For en dag, og for en kveld!

Tenk at en blanding av det å studere, og dra på slike eventer føles rett. Så ufattelig rett. Jeg kommer til å sove godt i natt for å si det sånn. (med tanke på hvor lykkelig jeg er, og hvor mange glass jeg fikk i meg ;-))

psssttt.... har forresten laget ny videoblogg, kommer i løpet av morgendagen!

Likes

Comments

skrevet i : Inspirasjon, Life style


Hvor rart er det ikke at jeg har vært her i snart en måned. Tiden går fort, jeg nyter dagene litt, og alt blandes litt sammen. Jeg skjønner egentlig ikke hvor glad jeg er for at jeg gjorde dette. Shit. Dette var riktig. Jeg tok meg selv i å få tårer i øynene for noen dager siden på trikken. Det var en fin dag, været var fint, og musikken klinget i ørene. Det rørte meg. Jeg er så klar. Så stolt. Og så giret. Giret på å gjøre mitt beste. Giret på et nytt kapittel og følelsen av sult er gjennomtrengende.Sist uke var det fadderuke. Så mye som skjedde, mye festing (ikke til å legge skjul på) og fint vær. Fy søren så fint vær det er i Oslo i forhold til i Bergen... Altså... går det an? Uansett så ble bloggen litt bortgjemt fordi jeg ville bli kjent med denne fine byen.

Likes

Comments

skrevet i : Hverdag, Inspirasjon


I det siste har jeg hatt en skikkelig cravings på alt av mørke og dype grønnfarger. Det er så mye liv, så mye stillhet og renhet. Jeg har søkt etter en viss plante, og jeg har funnet varianter av den, men ikke den perfekte enda.. haha. Rart å egentlig gå så lenge etter en grønn plante, men må man så må man! Derfor blir ukens inspo og moodboard en variant av de siste dagene som har omhandlet den grønne planten.

​alle bildene er selvsagt fra pinterest. 


I morgen starter skolen. Det er så rart å kjenne på denne følelsen. En god og rar følelse som sitter i meg, spent, nervøs, glad og motivert. Gleder meg til å bli kjent med så mange forskjellige folk! Da jeg møtte en gjeng som jeg skal studere med på fredag var det helt sinnsykt gøy. Det var spennende, vi var omtrent 30 stk som ikke kjente hverandre og jeg føler allerede at jeg har fått meg venner som jeg trives utrolig godt med!

Nå skal jeg dra ut og gjøre noen ærender. Deretter skal jeg på yoga, og dét gleder jeg meg veldig til. Har ikke vært der på ages, så det er virkelig på tide! Gjøre kroppen og sinnet klar for en uke med fylla i fadderuken :-) Vi snakkes, my loves.

Likes

Comments

YouTube
Silje Økland