Jeg tok meg plutselig noen dager fri fra blogging, har hatt mye jobb og trening, så alt annet har egentlig blitt nedprioritert. I skrivende stund ligger jeg rett ut på sofaen, prøver å slappe av litt før nattevakt. Sov bare noen timer i natt, så dette blir nok tungt. Men sånn er det bare noen ganger. Gleder meg iallefall veldig til å legge meg etter alle avtaler imorgen. Da skal jeg gjøre som tornerose. Kanskje ikke sove i 100 år, men iallefall til jeg våkner av meg selv! Det er iallefall noe å se fram til.

Ha en fin kveld!

/Silje

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Akkurat nå er jeg så uendelig sliten. Sto opp lenge før fuglene feis, våknet til snøstorm og var ute av døra 05.30 omtrent. Når jeg kom til busstasjonen visste det seg at bussen til jobb er innstilt i vinterferien, da sto jeg der da klokken seks om morgnen og ante ikke hva jeg skulle gjøre. Prøvde å få tak i sjefen siden han skulle samme veien, men han skulle ikke på jobb før seinere, så da klager jeg min nød til mannen i frustrasjon, så endte opp at han måtte ta ut ekstra timene sine og kjørte meg til jobb, så da ga jeg han ca 3 milliarder kjærestepoeng, haha

Jeg kom meg iallefall tidsnok til jobb, var der til halv fire før jeg tok bussen til Gjøvik igjen for å trene. Det var latterlig vanskelig å komme igang, jeg hadde puls på nærmere 160 på tredemølla, men kom meg igjennom hele opplegget, på kortere tid en vanlig til og med. Var sikkert ekstra effektiv for å kunne komme meg hjem raskest mulig. Men må innrømme at hadde det ikke vært for treningspartneren min og vegringen for å avlyse hadde jeg nok heller tatt bussen hjem. Har vært så heldig å få en kombinasjon av for lite søvn og "uka mi" på samme tid. Det er ikke å anbefale.

Lagde entrecôte, peppersaus og noe grønnsaksblanding til middag idag, var så sulten at jeg slukte maten og det bare var rester av brun saus igjen på tallerken når jeg kom på at jeg kunne trengt ett bilde til instagram eller bloggen. Typisk meg.
Føles ut som jeg ikke har gjort annet enn å spise idag, men ligger likevel godt ann med kosten idag også. Lifesum mener jeg skal spise mer, men den bare plusser på kcal jeg legger inn at jeg har forbrent, og de vil jeg jo ikke spise. Vurderer dog å skaffe meg en time med kostholdsekspert sånn at jeg vet mer nøyaktig hva jeg bør spise og hvor mye når jeg ønsker å bygge muskler med gå ned i fett. For jeg har ikke peiling på sånt!

/Silje

Likes

Comments

Ikveld har jeg vært helt zombie, fikk tatt meg ett deilig bad, retta hår til imorgen og fått ordna med lunsj til både meg og mannen i huset, han blir jo litt inspirert han også selvsagt, og brødlei som han er passer kyllingsalat han godt. Han har også fått dilla på gresk yoghurt og bær. Så ikveld overrasket jeg han med en tallerken med en kornblanding, gresk yoghurt, appelsin, valnøtter og jordbær. Han ble nok veldig fornøyd sånn etter en mindre vellykket middag. Haha men han liker idet minste at jeg prøver nye ting da! Noen ganger blir det liksom ikke helt som man tror.

Imorgen må jeg opp 05.00 for å dra på jobb, så braker det videre på treningssenteret for en ny styrkeøkt. Det har absolutt blitt en favoritt, det er så deilig å kjenne at kroppen fungerer!

/Silje

Likes

Comments

Idag var det ganske tungt å stå opp, jeg fikk dratt meg ut av sengen og ned bakkene til busstoppet. Eneste på planen idag var trening med Evy. Ingen av oss var helt på topp idag, men fikk motivert oss igjennom hele opplegget og gjorde en god innsats. Endelig er beina bra nok til å ha 100kg i beinpress igjen, på alle tre settene. Og på noen av øvelsene jeg tidligere har sliti stort, spesielt armene, klarte jeg å gå opp ert hakk. Riktignok bare 5-10 kg, men det er da framgang likevel.

Ellers hadde jeg verdens beste lunsj idag, frokostblanding, gresk yoghurt, jordbær, honning og valnøtter, litt mer mettende med kornblanding idag.

Til middag prøvde jeg noe nytt, kylling brokkolisalat og lilla/blå søtpoteter. Søtpotetene var rare og ble dermed ikke spist opp, mens brokkolisalaten var snodig men gikk ned. Noen syns sikkert det er supert, men jeg syns det var snodig. Enda jeg ikke er kresen!

Likes

Comments

Denne frokosten/kosen føles ut som 1000 kcal men er bare 223kcal ca og metter godt. Derfor må jeg bare anbefale den for dere.

Det er fryktelig enkelt, det eneste du trenger er:

Gresk vanilje yoghurt
Jordbær
Valnøtter
Honning

Så legger man alle tingene lagvis i ett glass. Det er sikkert enklere å spise av dessertglass en kjøkkenglass som jeg hadde.

Kos dere!

Likes

Comments

Når alarmen ringte for første gang klokka 06.30 idag visste jeg seriøst ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, jeg var så latterlig trøtt. Jeg Jobbet jo kveld igår, da er det tungt å jobbe morgen dagen etter altså. Men dagen gikk egentlig ganske fort, når man trives på jobb går dagene fort. Fikk sneket inn både en gåtur og solbærtoddy i sola. Skikkelig deilig med andre ord.

Når jeg kom hjem var jeg helt zombie, men fikk rydda kjøkkenet, siden det desverre ikke rydder seg selv, mannen i huset lagde pulled Turkey og jeg fikk 40 minutter på treningssykkelen. Må ærlig innrømme at det ikke frister spesielt, men jeg har jo prosjektet mitt, så jeg må bare.

Resten av kvelden brukes på sofaen, fyr i ovnen og halvsøvne.
Imorgen skal jeg på første gruppetime på treningssenteret på årevis. Veldig spent på om jeg klarer å følge med på "Step styrke" med mine to venstrebein. Skjult kamera hadde vært god underholdning! haha

/Silje

Likes

Comments

Jeg er elendig på lunch, jeg pleier å raske med meg noe enkelt og gjerne usunt på jobb. Men siden det både blir dyrt og ikke minst usunt å holde på sånn, prøver jeg nå å ta meg sammen litt. Så da lagde jeg en utrolig god salat jeg skal ta med meg på jobb seinere. En helt plain salat syns jeg er veldig kjedelig så idag ble det både med salatbønner, mozzarella, egg, kylling stekt i paprikapulver og havsalt, paprika, agurk, mais, ruccola, rødsalat, hjertesalat og sist men ikke minst fullkornspasta.
Det både metter og er utrolig godt. Jeg har lagd både for idag og imorgen. Gleder meg allerede til å spise den om ett par timer!

Likes

Comments

Nå er jeg seriøst helt kake, kom meg opp og på treningssenteret idag også. Føltes seigt på tredemølla, men det gikk faktisk bra ellers. Jeg har også vært på kafé og klarte å holde meg til kun svart kaffe. Vanligvis kjøper jeg latte med dobbel karamell. Selv om jeg har vært flink til å trene, valgte jeg å ikke unne meg det idag. Selv om ALT frister idag. Men hittil har jeg spist 2 bananer og en skyr yoghurt uten tilsatt sukker. En skikkelig god med lime og kiwi smak. Anbefales på det sterkeste. Men egentlig har jeg lyst på latte, frozen yoghurt og ikke minst en stor burger fra Burger King. Men jeg sliter ikke på treningssenteret for å ødelegge det med dritt altså.

Planene videre idag er å slappe skikkelig av ikveld sammen med mannen, en god middag og film på sofaen. Akkurat som fredager med fri bør tilbringes. For imorgen er det pån igjen med jobb.

/Silje

Likes

Comments

Idag er jeg veldig fornøyd med innsatsen min, jeg kom meg på trening og jeg fullførte hele programmet mitt. Det er så moro når alt klaffer skikkelig. Armen min er fortsatt ganske pyton, men jeg fikk til alle øvelsene og med unntak av siste runde med leggpress der jeg gikk ned fra 100kg til 90kg så fulgte jeg det som står. Det er så godt å føle at man virkelig har stått på. Og selv om jeg spiste sushi til middag, har jeg gått i minus på kalorier.

Før var trening virkelig ett pes, jeg hata det som pesten. Jeg kom på trening ett par ganger før jeg endte opp som støttemedlem resten av året. Denne gangen trene jeg med ei jeg også jobber sammen med. Vi begge er gira og ingen av oss ønsker å betale i dyre dommer for ett støttemedlemskap.
Og ingen av oss vil ditche den andre. Super motivasjon.
Og det er jo ingen hemmelighet at det er mer ålreit å trene sammen med noen, enn aleine.

Vi er såpass "ladde" at vi trener imorgen også, da satser jeg på å få til noen fine bilder også, idag valgte jeg nemlig å la telefonen ligge i skapet.

/Silje

Likes

Comments

Treningen ble ikke helt som planlagt idag, kjente at jeg egentlig var ganske tom, så ble bare en liten del av programmet mitt, i hovedsak bein. Armene er ikke helt med. Men imorgen skal jeg trene med treningsbuddien min, da er det lettere å presse seg litt ekstra.


Programmet ble som følger:

Oppvarming 20 min tredemølle 6,3km/t
Abductor 10X3 60 kg
Adductor 10x3 35kg
Leg press 10x3 90kg
Skulder press 10x3 10kg
20 minutter motbakker hjem igjen.
Med andre ord ikke spesielt mye å skryte av. Men langt bedre enn den opprinnelige planen om sofasliting.

Før trening dro jeg innom funky frozen for en Acai Smoothie. Har av erfaring lært meg at det er lurt med noe i systemet før trening.
Middagen ble god men stusselig, grilla kylling og avokado med pepper og havsalt. Typisk meg de ukene mannen jobber kveld, enklest mulig liksom.

Ellers digger jeg genseren min idag, den er SÅ meg!

/Silje

Likes

Comments